συντεκνε το διαβασα παλι ολο & χεστηκα στο γελιο..
ασε που θυμηθηκα τοσες & τοσες μορφες που μας εχουν εγκαταλειψει πλεον..
υπουργος,ντικυ,ψαχνω,δωρητης σπερματος,βρασιδας,σταμπιτ,σονυ π,μου αρεσει η μουνιλα,μπλειντ,βοιδοπουτσα,γκαλμπ,παντρεμενος,κρις1976,ασπρουλης,παπαροφ,κορνχολιο,πουτανολεων,ψωλαρας78..
συντεκνε το διαβασα παλι ολο & χεστηκα στο γελιο..
ασε που θυμηθηκα τοσες & τοσες μορφες που μας εχουν εγκαταλειψει πλεον..
υπουργος,ντικυ,ψαχνω,δωρητης σπερματος,βρασιδας,σταμπιτ,σονυ π,μου αρεσει η μουνιλα,μπλειντ,βοιδοπουτσα,γκαλμπ,παντρεμενος,κρις1976,ασπρουλης,παπαροφ,κορνχολιο,πουτανολεων,ψωλαρας78..
H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.
"Μία φωνή εκούσθη να λέει "Όξω Πούστη!". Τρόμαξα ακούγοντας τέτοιες βωμολοχίες, αλλά μπήκα. Η Λάιλα η Αφρικανή λέει πολλά για τους οπαδούς της μελανής σαρκός. Θα χαθείτε στη μαύρη τρύπα της και ίσως δεν ξαναβγείτε ποτέ, ακόμα κι αν το χύσι σας εκσφενδονίζεται με την ταχύτητα του φωτός. Σαπίλα και παρακμή - η πιο γλυκιά μεταξουργειακή προσευχή. Πάντως δεν αποκλείεται να ερεθιστείτε από το σκηνικό και τα πεντακάθαρα σκατωμένα σεντόνια. Όλα παίζουν στην ψυχή του ανθρώπου. Ακόμα και η επιμονή για ιδρώτα-σεξ ή τριχοφιλία. Καλά Χριστούγεννα Αη Μπιρμπίλη μου!!!"