mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
σε ποιο κομματι διαφωνεις ακριβως? και ποσες φορες το εχεις δοκιμασει επισης? ;)
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
χωρις να εχω διαβασει ολες τις απαντησεις ( 8 σελιδες ειναι πολλες πρωι πρωι) την εννοια swingers την ξερετε? για κατι τετοιες καταστασεις ειναι
ναι μεν σε θελω αλλα θελω να το κανω που και που και με καμια αλλη. χωρις ψεματα , τυψεις κτλ
μαλλον ετσι ειναι...Δεν αναβεις καμια φωτια,η πραγματικοτητα ειναι.
αυτο λεω τοση ωρα...αλλο το ξενοπηδιεται ο καθενας με αλλους και αλλο το να γινεται παιχνιδι ως ζευγαρι
τυπε το κινημα των swingers δεν ειναι αναπτυγμενο ακομα στην ελλαδαΔεν το βλεπουν ολοι ετσι. Πολλοι που εχω μιλησει, ειναι της αποψης οτι το να παιζεις μονος σου η' σε παρτουζες δεν εχει διαφορα. Και εχω ακουσει απο πολλες γκομενες να κολλανε σε παρτουζα με καποιον τυπο, πλην του γκομενου τους. Προσωπικα, οι παρτουζες ειναι λιγοτερο επιφοβες, αλλα στη θεωρια μοναχα. Η φωτια ειναι εκει και μπορεις ευκολα να καεις.
Παντως, μετα 9 χρονια σχεσης, πιστευω οτι για τον αντρα, ειναι αδυνατο να δεχεται η γυναικα του να πηδιεται με αλλους. Το δοκιμασα, και δε δουλευει, στη πραξη. Χανεις πιο πολλα απ' οσα κερδιζεις. δεν εχει να κανει με χαζοχαρουμενους κλπ κλπ. Οσο δυνατος και να εισαι και ασφαλης να νοιωθεις σε μια σχεση, οταν η γυναικα σου πηδηχτει, τοτε εσυ αρχιζεις να απομακρυνεσαι. Ειναι βιολογικο το θεμα. Ετσι αρχισε να γινεται και με 'μενα και εφτασα να χωρισω. Μου πηρε ενα χρονο να το καταλαβω.
Ξαναλεω, στη θεωρια ειναι οκ, στη πραξη δεν προκειται να αντεξει. Μιλαω, ευτυχως η' δυστυχως, εκ πειρας
Π
άσε type είμαστε πολύ πίσω εμείςτυπε το κινημα των swingers δεν ειναι αναπτυγμενο ακομα στην ελλαδα
τυπε στην ευρωπη το κινημα γνωριζει ανθισηάσε type είμαστε πολύ πίσω εμείς
τυπε στην ευρωπη το κινημα γνωριζει ανθιση
στην ελλαδα αυτο το κινημα μαζι με το κινημα του πασοκ παει απτο κακο στο χειροτερο
απτο πασοκ θα την αρπαξουμε σιγουρα τυπε
στο swingers δεν "γινετai αρπάξεις και si καμια από πίσω?
δικε μου η πολυκοσμια εχει τετοιους κινδυνους
στο swingers δεν "γινετai αρπάξεις και si καμια από πίσω?
δεν είναι να παίζεις με αυτούς ...δεν eίνε ίσοι οι κανόνες...είναι έμπειρη αυτοίδικε μου η πολυκοσμια εχει τετοιους κινδυνους
φαντασου να σου τυχει στην παρτουζα κανας λιλας,κανας λαγουδακης,ή τιποτα αλλοι τυποι
φιλε pocahontas το θεμα δεν ειναι βιολογικο ειναι κοινωνικο.
γιατι στην γερμανια , αγγλια κτλ δεν αντιμετωπιζουν βιολογικο προβλημα? εκει οι swingers ειναι πλεον κατι καθιερωμενο . μπορεις να βρεις τα παντα απο bar , clubs μεχρι health spa μονο για swingers ( ψαξε ) και φυσικα οχι του δικου μας "επιπεδου" ( βλεπε nirvana)
πραγματικα πιστευω οτι σε καποια χρονια θα ερθει και εδω αυτη η λογικη
ο μορτης ειναι πουριτανοςσε ποιο κομματι διαφωνεις ακριβως? και ποσες φορες το εχεις δοκιμασει επισης? ;)
ο μορτης ειναι πουριτανος
δεν κανει τετοια
μην βριζεις τον τυπο μου!και αυτος νεοδημοκρατης? τι διαολο? περονοσπορος?
Το ιδιο ισχυει και για την γυναικα τυπε.Δεν το βλεπουν ολοι ετσι. Πολλοι που εχω μιλησει, ειναι της αποψης οτι το να παιζεις μονος σου η' σε παρτουζες δεν εχει διαφορα. Και εχω ακουσει απο πολλες γκομενες να κολλανε σε παρτουζα με καποιον τυπο, πλην του γκομενου τους. Προσωπικα, οι παρτουζες ειναι λιγοτερο επιφοβες, αλλα στη θεωρια μοναχα. Η φωτια ειναι εκει και μπορεις ευκολα να καεις.
Παντως, μετα 9 χρονια σχεσης, πιστευω οτι για τον αντρα, ειναι αδυνατο να δεχεται η γυναικα του να πηδιεται με αλλους. Το δοκιμασα, και δε δουλευει, στη πραξη. Χανεις πιο πολλα απ' οσα κερδιζεις. δεν εχει να κανει με χαζοχαρουμενους κλπ κλπ. Οσο δυνατος και να εισαι και ασφαλης να νοιωθεις σε μια σχεση, οταν η γυναικα σου πηδηχτει, τοτε εσυ αρχιζεις να απομακρυνεσαι. Ειναι βιολογικο το θεμα. Ετσι αρχισε να γινεται και με 'μενα και εφτασα να χωρισω. Μου πηρε ενα χρονο να το καταλαβω.
Ξαναλεω, στη θεωρια ειναι οκ, στη πραξη δεν προκειται να αντεξει. Μιλαω, ευτυχως η' δυστυχως, εκ πειρας
Π
μην βριζεις τον τυπο μου!
ακου νεοδημοκρατης
πασοκαρα καργα ειναι ο μορτης
αυτό δηλ είναι κάτι που πρώτη φορά το ακούς?Ενδιαφερον.