Νέα

Ένα καράβι για τη Γάζα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παπαζολ, δεν μπορουμε δυστυχως να εικασουμε οτι εαν το κομμουνιστικο κομμα ισραηλ ηταν νομιμο θα ειχε 5,6 απο 2,6...ξερουμε στα σιγουρα οτι εχει 2,6% με αραβικη εκλογικη βαση οπως λεει το βημα....

και οσο αναφορα το κομμουνιστικο κομμα τουρκιας....θα πρεπει να καταλαβει μια μικρη μεριδα εστω και "ποιοτικων" ψηφοφορων δεν αλλαζει οτι το 80% των τουρκων ειναι ισλαμο-εθνικιστικο...με το επικαλησε το 1,5% των τουρκων δινει αλοθι στο 80% που ειναι η τεραστια πλειοψηφια...και αυτη επι της ουσιας αποφασιζει για την πορεια του τουρκικου εθνους, "διανοουμενε"
Aπό επόχη Κεμάλ μέχρι κ σήμερα με τον Ερντογάν αυτό που θέλει η κυβέρνηση-εξουσία είναι ένα πολιτικό κράτος κ όχι ένα θρησκευτικό.

Καταργήθηκε η πολυγαμία κ η μπούρκα(μαντήλα)στην Τουρκία.

Φιλελεύθεροι είναι οι άνθρωποι κ όχι ακρόδεξιοι πλειοψηφικά.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Μια λεξη σε χαρακτηριζει απολυτα, θρασυδειλος
δεν ασχολουμε  [σε βγαζω απο τον κοπο να σκεφτεις κατι]

τι καλός που είσαι.
επιτέλους βρήκα στη ζωή έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει και να μη με καρπαζώνει.
πλέζουρα βρήκα το νόημα της πεθαμένης μας ζωής. άρον τον θώκον σου και έλα εις μα(κά)ριον κοινωνία.
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
 

Επισκέπτης
τι καλός που είσαι.
επιτέλους βρήκα στη ζωή έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει και να μη με καρπαζώνει.
πλέζουρα βρήκα το νόημα της πεθαμένης μας ζωής. άρον τον θώκον σου και έλα εις μα(κά)ριον κοινωνία.
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
υπαρχουν ακομη μεγαλυτεροι μαλακες λεμε..
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Θα στεναχωρήσω ίσως πολλούς αλλά θα υπενθυμίσω πως το Ισραήλ είναι το μόνο ίσως κράτος στον κόσμο όπου οι σοσιαλιστικές ιδέες εφαρμόσθηκαν με σημαντική επιτυχία και επέφεραν ανάπτυξη. Τα κιμπούτς ήταν ακριβή αντίγραφα των κολχόζ, μόνο που σε αντίθεση με τα πρωτότυπα ήταν επιτυχημένα.
Επίσης τεράστιο ποσοστό Ευρωπαίων αλλά και Αμερικανών αριστερών πολιτικών και διανοουμένων ήταν Εβραίοι. Και σήμερα ακόμη η σχέση Δημοκρατικών-Ρεμπουμπλικάνων στους Αμερικανοεβραίους ψηφοφόρους είναι 95-5. (Στους Ελληνοαμερικάνους π.χ. είναι 65-35)

Αντιλαμβάνομαι το λόγο για τον οποίο το Ισραήλ είναι άκρως μισητό από τους θολωμένους Έλληνες "προοδευτικούς" (προσοχή στα εισαγωγικά!). Απλά διότι το υποστηρίζουν οι Αμερικάνοι!
Δυσκολεύομαι όμως πραγματικά, εγώ ένας φιλελεύθερος, άθεος και οπαδός της ελεύθερης οικονομίας (για να αυτοπροσδιοριστώ πολιτικά), να αντιληφθώ τον ανεξήγητο "έρωτα" των υποτεθιμένων αθεϊστικών και αντισκοταδιστικών πολιτικών σχηματισμών της Ελληνικής (κυρίως, αλλά όχι μόνον δυστυχώς) Αριστεράς με τα άκρως σκοταδιστικά θεοκρατικά καθεστώτα του Ιράν και των ενοργουμένων του, της Χαμάζ.

Ας μου λύσει κάποιος "προδετικός" την απορία. Πόσο προδευτική του φαίνεται η Σαρία; Πόσο προοδευτικό το να λιθοβολούνται οι μοιχαλίδες; (Όχι και οι μοιχοί βέβαια! Αυτό έλειπε!) Πόσο προοδευτικό να πρέπει μια γυναίκα να έχει 4 μάρτυρες για να αποδείξει πως η με την βία σεξουαλική πράξη στην οποία εξαναγκάστηκε, ήταν πράγματι βιασμός; Πόσο προδευτική η μπούργκα; Πόσο προδευτική η κλειτοριδεκτομή; Πόσο προδευτικό το να κόβεις τα δάχτυλα μικρών κοριτσιών διότι τα βρήκες βαμένα; (συνήθης και συστηματική πρακτική των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν) Πόσο προδευτικό το να σκοτώνεις αμάχους (συχνά ομοεθνείς σου αλλά αντιθέτου δόγματος) με βόμβες, όπως στο Ιράκ καθημερινά;
Τα αποτροπιαστικά παραδείγματα δεν έχουν τελειωμό, όσα μου ήρθαν στο μυαλό πρόχειρα ανέφερα. Ποτέ δεν κάνω αντιγραφές εξ άλλου, όσα θυμάμαι (ευτυχώς ακόμα θυμάμαι) και μου έχουν κάνει εντύπωση αναφέρω.

Λοιπόν αν κάποιος "προδευτικός" μου λύσει τις ανωτέρω απορίες μου υπόσχομαι να το ξανασκεφτώ μήπως και προσχωρήσω στην ιδεολογία του.
(Δεν εννοώ του Γιωργάκη, αυτόν τον υποστηρίζω ήδη!! :grin: :grin: )
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Πάντως για το Ιράν νομίζω υπερβάλλεις λιγάκι στα όσα λες,εχούνα αλλάξει τα πράγματα!!! :P


Εγώ από το λίνκ που παρέθεσες γιατί κατάλαβα πως μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα και απλά τους ζητάει η Δ.Α. να αλλάξουν και αυτοί είναι στο "θα δούμε!" :think:
 

Επισκέπτης
Εγώ από το λίνκ που παρέθεσες γιατί κατάλαβα πως μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα και απλά τους ζητάει η Δ.Α. να αλλάξουν και αυτοί είναι στο "θα δούμε!" :think:
Δεν το διάβασες πολύ καλά φαίνεται,αρκετές εκτελέσεις ακυρώθηκαν:

''Από την έναρξη της εκστρατείας, έχουν βοηθήσει να σωθούν τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας από λιθοβολισμό. Τα ονόματά τους είναι:  Χαντζιέχ Εσμαϊλβάντ (Hajieh Esmailvand), Σογρά Μολάι (Soghra Mola’i), Ζαχρά Ρεζάι (Zahra Reza'i), Παρίσα Α (Parisa A) και ο άνδρας της Νατζάφ (Najaf). Επιπλέον, αναβλήθηκε προσωρινά ο λιθοβολισμός μιας άλλης γυναίκας, της Ασράφ Καλχορί (Ashraf Kalhori).''

Ωστόσο η κατάσταση αυτή δικαιολογεί τις ενέργεις του Ισραήλ ή σημαίνει ότι πρέπει να είναι κανείς αμέτοχος;;;

 

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Μηνύματα
691
Like
6
Πόντοι
6
Για το Ισραήλ και τον Εβραικό λαό έτσι για να ξέρετε λίγα πράγματα ώστε να καταλάβετε για τι ανθρώπους μιλάμε.Δείτε τα παρακάτω.Αξίζει.






Έπεται και συνέχεια...Όλα αυτά σας τα δείχνω ενημερωτικά να ανοίξουν τα μάτια σας συνΕλληνες.Όχι για να μισήσετε τους Εβραίους.Και μην το κάνετε.Εμείς είμαστε Χριστιανοί και όχι σαρκοβόρα όπωα αυτοί.Αυτά περι Ταλμούδ τα χα γράψει στις Πανελληνιες στην ερώτηση περι Χιτλερ και Ναζιστικής Γερμανίας και τα χα από βιβλία του Πλέυρη και από βιβλίο άλλου συγγραφέα.Στις Πανελλήνιες στην ιστορία ο 1ος εξεταστής μου βαλε 19,2. Ο 2ος 4(!!!!) και ο 3ος 18,3.Ο πατέρας μου με έμαθε να ψάχνω από μικρός και να μην πιστεύω ότι μου σερβίρουν.
 

Επισκέπτης
Εγώ από το λίνκ που παρέθεσες γιατί κατάλαβα πως μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα και απλά τους ζητάει η Δ.Α. να αλλάξουν και αυτοί είναι στο "θα δούμε!" :think:
Βασικά έχω μία μικρή αμφιβολία αν σώθηκανε κ αυτοί οι 5 από την Διεθνή Αμνηστία,βλέποντας αυτή την ανακοίνωση με πολύ πιο νέα ημερομηνία,''ελπίζω'' να είναι άλλοι:


Ζωή σε λόγου μας!!! :P

Προσπάθειες πάντως γίνονται κ η αλλαγή θα έρθει,κάποια στιγμή!!! :rolleyes:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
αυτός δηλεί και αναρχικός....
τι να πω....
γάβρος και αναρχικός και σφρυριχτροκλαψομούνης πρώτη φορά μου τυγχάνει.
σε λίγο θα καλψομουνιάζεται και για τα δακρυγόνα των χοιρινών.
αααααααααααααααχχααχχαχααχχαχααχαχαχα
 

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Μηνύματα
691
Like
6
Πόντοι
6

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
που πας ρε  καραμητρο....

Μοίρα του τουρκικού στόλου θα πλεύσει προς την Α.Μεσόγειο - Δηλώσεις Τούρκου διοικητή (ανανέωση 2)         
01-06-2010 08:14:58 
Mοίρα του τουρκικoύ Ναυτικού αποτελούμενη από τέσσερις φρεγάτες που προηγουμένως είχαν μετάσχει σε άσκηση στα δυτικά και νότια της Κρήτης και εν συνεχεία είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας, έφτασαν χτές το πρωί στο λιμάνι της Καρθαγένης στην Ισπανία και αναμένεται να αναχωρήσουν για την Αν. Μεσόγειο. Eρώτημα είναι αν θα περάσουν από τον Τάραντα ή θα πλεύσουν κατ'ευθείαν. Μέσα στον παροξυσμό του νέο-οθωμανισμού της, η Τουρκία έφτασε στο σημείο να απειλήσει ότι τα νέα πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια που θα σταλούν στην Λωρίδα της Γάζας, θα έχουν συνοδεία πολεμικών πλοίων του τουρκικού Ναυτικού!

Η Μοίρα αποτελείται από δύο φρεγάτες ΜΕΚΟ-200Τ, δύο O.H.Perry (TCG Kemalreis, TCG Turgutreis, TCG Gaziantep, TCG Giresun) και το πετρελαιοφόρο "ΑΚΑΡ" και ανήκουν στην δύναμη της τουρκικής task force, Μediterranean Sield. O Tούρκος διοικητής της δύναμης. Mücahit Şişlioğlu, σε συνέντευξή του επάνω στην φρεγάτα Gaziantep (Ο.Η.Perry),  χθες σε ισπανικά μέσα, είπε ότι "Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τα γεγονότα και θα πράξουμε ανάλογα".

Πρόκειται προφανώς για εξέλιξη με εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες.

Φυσικά η Άγκυρα δεν θα τολμήσει πέρα από βερμπαλισμούς να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο εκτός και αν αποφασίσουν να θυσιάσουν πέρα από 10-20 φανατικούς ισλαμιστές, όπως συνέβη χθες και μερικές φρεγάτες. Το Ισραήλ έχει αποδείξει ότι εννοεί αυτά που λέει.

Πληροφορίες από το Τελ-Αβίβ αναφέρουν ότι έχουν «παγώσει» όλα τα προγράμματα αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και τίθεται και θέμα συνέχισης παραδόσεων των συστημάτων.

Το γεγονός ότι το σύνολο των νεκρών, άσχετα αν μόνο ειρηνικοί ακτιβιστές δεν ήταν, ήταν τουρκικής καταγωγής και επέβαιναν στο τουρκικό καράβι, έχει θορυβήσει την τουρκική κοινή γνώμη.

Όπως είναι γνωστό από χθες, η Τουρκία έχει ανακαλέσει τον πρεσβευτή της από το Τελ Αβίβ, ενώ εκτός της απειλής της συνοδείας των επόμενων πλοίων, έχει απειλήσει και με «άνευ προηγουμένου, ανυπολόγιστα αντίποινα».

Τουλάχιστον ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντζ διευκρίνισε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤRT «δεν μπορούμε να κηρύξουμε πόλεμο - αυτό δεν θα ήταν σωστό». Βέβαια και να ήθελαν να κηρύξουν πόλεμο δεν θα μπορούσαν αφού δεν έχουν κοινά σύνορα και ένας "πόλεμος" θα περιοριζόταν σε αεροναυτικά επεισόδια με γνωστή την κατάληξη για την τύχη της τουρκικής Αεροπορίας εκ των προτέρων...

Την ίδια στιγμή οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού  εν αναμονή πιθανών πυραυλικών επιθέσεων από την Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Η Αραβική Ένωση έχει συγκαλέσει κατεπείγουσα σύσκεψη σήμερα Τρίτη προκειμένου να κατασταλάξει πάνω σε μια κοινή πολιτική απέναντι στο Ισραήλ.

Η Αίγυπτος δέχεται πιέσεις να τερματίσει τον δικό της αποκλεισμό της Γάζας, ενώ όπως είναι γνωστό, η χώρας μας σταμάτησε χθες την κοινή ελληνοϊσραηλινή άσκηση Μίνωας 2010.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από τις ΗΠΑ, που αποτελούν και τον στενότερο σύμμαχο του Ισραήλ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
6.158
Κριτικές
14
Like
4.397
Πόντοι
3.715
έδωσε και την ευχή του στους ισραηλίτες ο Τζο Μπάϊντεν καλύπτοντας την πειρατική μέθοδο...έχουμε να δούμε πολλά ακόμη στην Αν. Μεσόγειο.
 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
6.158
Κριτικές
14
Like
4.397
Πόντοι
3.715

έτσι όπως πάνε οι ισραηλινοί...παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο μαζικό ψυχικό στρέβλωμα.
Πλέον υπερασπίζονται όχι το Ισραήλ ως πατρίδα, αλλά την απομόνωση της Γάζας, την πολιορκία όπως είθισται να αποκαλείται της Γάζας...ξήλωνε, ξήλωνε τελικά δε θα μείνει τίποτε από τη Γάζα και οι ισραηλίτες θα πνιγούνε μέσα στα δεσμά της.
Σε επικείμενη τροχιά για πολεμικές αψιμαχίες με Τουρκία, πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν το Ιράν για να στρέψουν και πάλι τον κόσμο πάνω σε αυτή τη διαμάχη που άρχισε να παρεκκλίνει της δημοσιότητας.

Θέλω να αλλάξω ημισφαίριο, πλανήτη...σιχάθηκα
 

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
3.997
Κριτικές
41
Like
559
Πόντοι
6.055
Σαν πολυ δεν ασχολουμαστε με τους ΑΘΩΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ οι οποιες ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδαφη,Τιποτα  δεν γινεται τυχαιο και απο τους 2 και οι κινησεις τους εχουν ενα σχεδιο για την ΠΑΡΤΗ τους ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.439
Κριτικές
61
Like
42.579
Πόντοι
22.785
Σαν πολυ δεν ασχολουμαστε με τους ΑΘΩΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ οι οποιες ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδαφη,Τιποτα  δεν γινεται τυχαιο και απο τους 2 και οι κινησεις τους εχουν ενα σχεδιο για την ΠΑΡΤΗ τους ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ

Αγαπημένε φίλε , μην ξεχνάς, και κάτι άλλο επίσης, ότι στις διάφορες ίσλαμικές τρομοκρατικές (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ομάδες, εκείνο που μετράει δεν είναι η εθνική καταγωγή, αλλά η προσήλωση στις αρχές του Ισλάμ.....
 

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
3.997
Κριτικές
41
Like
559
Πόντοι
6.055
Αγαπημένε φίλε , μην ξεχνάς, και κάτι άλλο επίσης, ότι στις διάφορες ίσλαμικές τρομοκρατικές (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ομάδες, εκείνο που μετράει δεν είναι η εθνική καταγωγή, αλλά η προσήλωση στις αρχές του Ισλάμ.....
ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΚΝΕΙΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΟΥ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom