Επισκέπτης
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..την κυριακή μας καρπάζωναν βάζελοι στο καραισκάκη.
τι μαλακας εισαι???
παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα..
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..την κυριακή μας καρπάζωναν βάζελοι στο καραισκάκη.
Aπό επόχη Κεμάλ μέχρι κ σήμερα με τον Ερντογάν αυτό που θέλει η κυβέρνηση-εξουσία είναι ένα πολιτικό κράτος κ όχι ένα θρησκευτικό.παπαζολ, δεν μπορουμε δυστυχως να εικασουμε οτι εαν το κομμουνιστικο κομμα ισραηλ ηταν νομιμο θα ειχε 5,6 απο 2,6...ξερουμε στα σιγουρα οτι εχει 2,6% με αραβικη εκλογικη βαση οπως λεει το βημα....
και οσο αναφορα το κομμουνιστικο κομμα τουρκιας....θα πρεπει να καταλαβει μια μικρη μεριδα εστω και "ποιοτικων" ψηφοφορων δεν αλλαζει οτι το 80% των τουρκων ειναι ισλαμο-εθνικιστικο...με το επικαλησε το 1,5% των τουρκων δινει αλοθι στο 80% που ειναι η τεραστια πλειοψηφια...και αυτη επι της ουσιας αποφασιζει για την πορεια του τουρκικου εθνους, "διανοουμενε"
Μια λεξη σε χαρακτηριζει απολυτα, θρασυδειλος
δεν ασχολουμε [σε βγαζω απο τον κοπο να σκεφτεις κατι]
υπαρχουν ακομη μεγαλυτεροι μαλακες λεμε..τι καλός που είσαι.
επιτέλους βρήκα στη ζωή έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει και να μη με καρπαζώνει.
πλέζουρα βρήκα το νόημα της πεθαμένης μας ζωής. άρον τον θώκον σου και έλα εις μα(κά)ριον κοινωνία.
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πάντως για το Ιράν νομίζω υπερβάλλεις λιγάκι στα όσα λες,εχούνα αλλάξει τα πράγματα!!!
Δεν το διάβασες πολύ καλά φαίνεται,αρκετές εκτελέσεις ακυρώθηκαν:Εγώ από το λίνκ που παρέθεσες γιατί κατάλαβα πως μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα και απλά τους ζητάει η Δ.Α. να αλλάξουν και αυτοί είναι στο "θα δούμε!"
Βασικά έχω μία μικρή αμφιβολία αν σώθηκανε κ αυτοί οι 5 από την Διεθνή Αμνηστία,βλέποντας αυτή την ανακοίνωση με πολύ πιο νέα ημερομηνία,''ελπίζω'' να είναι άλλοι:Εγώ από το λίνκ που παρέθεσες γιατί κατάλαβα πως μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα και απλά τους ζητάει η Δ.Α. να αλλάξουν και αυτοί είναι στο "θα δούμε!"
αυτός δηλεί και αναρχικός....υπαρχουν ακομη μεγαλυτεροι μαλακες λεμε..
και τα χα από βιβλία του Πλέυρη
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ.
κι έλεγα ποιόν μου θυμίζεις ποιόν μου θυμίζεις.....
Σαν πολυ δεν ασχολουμαστε με τους ΑΘΩΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ οι οποιες ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδαφη,Τιποτα δεν γινεται τυχαιο και απο τους 2 και οι κινησεις τους εχουν ενα σχεδιο για την ΠΑΡΤΗ τους ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΚΝΕΙΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΟΥΑγαπημένε φίλε , μην ξεχνάς, και κάτι άλλο επίσης, ότι στις διάφορες ίσλαμικές τρομοκρατικές (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ομάδες, εκείνο που μετράει δεν είναι η εθνική καταγωγή, αλλά η προσήλωση στις αρχές του Ισλάμ.....