tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ως ουδέτερος ρε,τι φαντάστηκε δες!!!
καλά καλά μας έπεισες τώρα...
Ως ουδέτερος ρε,τι φαντάστηκε δες!!!
Προβοκάτορας,μην τον πιστεύετε!!!καλά καλά μας έπεισες τώρα...
Προβοκάτορας,μην τον πιστεύετε!!!
Αααα τον ρουφιάνο!!!ρε τσογλανάκο.. αφού ο περιπτεράς σου μου είπε ότι αγοράζεις Ριζοσπάστη ρεεεεεεεεεεεεε
Αααα τον ρουφιάνο!!!
Τέλος δεν θα με ξανα δει!!!
Μέσα είσαι!!! ;)πάντως εγώ ξέρω γιατί πήγες με το ΠΑΜΕ... γιατί με τους μπαχαλάκηδες φοβάσαι.. ενώ το ΠΑΜΕ τους κυνηγάει...
Μέσα είσαι!!! ;)
Υ.Γ.Επρεπέ να δεις την ομάδα κρούσης του ΠΑΜΕ!!!
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν το δέχομαι!!!αγωνιστής του καναπέος και σύ κουφαλίτσα.. αντε και σε μερικά χρόνια θα γράψεις και σύ στο βιογραφικό σου Επάγγελμα-Αντιστασιακός....
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν το δέχομαι!!!
Πρέπει να είμαι μπάχαλος δηλαδή για μην είμαι αγωνιστή του καναπέος;!
Nαι ρε μου θίξατε την ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μου!!!ισα ρε που σου θίξαμε την αγωνιστικότητα σου...
μην βροντοχτυπάς τις χαντρες
η δουλειά κανει τους άντρες
το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί
που λέει και το λαικόν άσμα...
Nαι ρε μου θίξατε την ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μου!!!
Στα άραμτα,στα άρματα εμπρος στον αγώνα....
Θα πάω ρε κουφάλα κ θα κάνω ανταπόκριση στο site!!!
σιγά ρε θα σκίσεις το καλτσόν... αντε και με το επόμενο πλοιο στην Γάζα... για να γυρίσεις πίσω και σύ με γάζες...
Θα πάω ρε κουφάλα κ θα κάνω ανταπόκριση στο site!!!
Προς το παρόν σκοπεύω να πάω Κούβα σε ομάδα προσφοράς που οργανώνει το ΚΚΕ!!!
...Τι εγιναν οι κλαψες για τα ανθρωπινα δικαιωματα?
Υπενθυμιζω στους"ρεαλιστες"του ΚΩΛΟΥ οτι συνεληφθησαν και κρατουνται ΠΑΡΑΝΟΜΑ και Ελληνες πολιτες.
Ολα γαργαρα...αυτο θα πει καψουρα των νεοφασιστων με το Ισραηλ.
Κομματια να γινουν ολα για παρτη σου μωρο μου και ετσι.Παιζει στρατεγκο και γουσταρει το παιδι...
αντε με το καλό... να δούμε αν σου πηγαίνουν οι γάζες στο κεφάλι
πρόσεξε γιατί με το ΚΚΕ δεν θα σε αφήσουν να γαμήσεις συντρόφισες στην Κούβα...
Δεν αντεξα να μην ΜΟΥΝΤΖΩΣΩ την οθονη βλεποντας το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ποσταρισμα σου.Τί έγινε λαϊκέ επίτροπε;
Σε έπιασε η κάψα για τη διεθνή νομιμότητα όταν γράφεις συστηματικά στα παπάρια σου κάθε έννοια νομιμότητας εντός συνόρων και φαντασιώνεσαι Κατύν και πηγάδες;
Ή νομίζεις ότι οι Ισραηλινοί κομμάντο είναι έλληνες "τσέοι" και τα διεθνή ύδατα πανεπιστημιακό άσυλο;
Παίξε το παιχνιδάκι της Τουρκίας- άντε με το καλό και μια εκδήλωση για το αποκλεισμένο ψευδοκράτος της Β. Κύπρου και κάνε κόμμα- κώμα με το σύντροφο Αχμαντινεζάντ, την Αλ- ΚάΊντα και τον πατέρα Πλεύρη που νιώθει τόσο δικαιωμένος...
και τα διεθνή ύδατα πανεπιστημιακό άσυλο;