Νέα

Εν αγνοία της Ιεροδούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATASKOPOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είναι παράνομο να καταγράφει κανείς με το κινητό τις ερωτικές του περιπτύξεις σε οίκο Ανόχής  ή ξενοδοχείο εν αγνοία της Ιεροδούλου;;;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
αν ειναι να το βγαλεις μετα στο ιντερνετ δεν ειναι παρανομο,  σε διαφορετικη περιπτωση ειναι

OP
OP
KATASKOPOS

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Τα βίντεο που τραβάω με το κινητό ΔΕΝ τα δημοσιοποιώ. Απλώς μου αρέσει να με βλέπω να γαμάω τις ιερόδουλες. Μιλάμε έχω κάτι βιντεάκια από Φυλής-Μετάξι-Χριστιάνα HOTEL ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ !!!

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βγαλτα στην αγορα ρε φιλε...τι περιμενεις???ασε να τα θαυμασει και λιγο ο κοσμακης...θα τα βαρεθεις μονος σου!!!! :dancing:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είναι παράνομο να καταγράφει κανείς με το κινητό τις ερωτικές του περιπτύξεις σε οίκο Ανόχής  ή ξενοδοχείο εν αγνοία της Ιεροδούλου;;;
Είναι παράνομο να σε καταγράφουν (από το ξενοδοχείο λχ.) με οποιοδήποτε μέσο στις προσωπικές σου στιγμές και περιπτύξεις εν αγνοία σου...?
Ανεξαρτήτως του λόγου για τον οποίον γίνεται κάτι τέτοιο...
Για σκέψου το λίγο πάλι τώρα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είναι παράνομο να σε καταγράφουν (από το ξενοδοχείο λχ.) με οποιοδήποτε μέσο στις προσωπικές σου στιγμές και περιπτύξεις εν αγνοία σου...?
Ανεξαρτήτως του λόγου για τον οποίον γίνεται κάτι τέτοιο...
Για σκέψου το λίγο πάλι τώρα...
σωστος ο παιχτης

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Πως σου φαίνεται να καταγράψει η ιερόδουλη τις περιπτύξεις σας χωρίς να το ξέρεις?

Τι άλλο θα διαβάσουμε πιά!!!
Και παράνομο είναι και ανέντιμο είναι.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
ΝΑΙ. Ο οποιοσδήποτε με Ι.Q. μεγαλύτερο της σαλαμάνδρας θα το καταλάβαινε αυτό. Παράνομο και πούστικο. Δεν χρειαζόταν να κάνεις thread για αυτό, εκτός και αν θές απλά να κάνεις τζέρτζελο...

iakov

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑΙ. Ο οποιοσδήποτε με Ι.Q. μεγαλύτερο της σαλαμάνδρας θα το καταλάβαινε αυτό. Παράνομο και πούστικο. Δεν χρειαζόταν να κάνεις thread για αυτό, εκτός και αν θές απλά να κάνεις τζέρτζελο...
σεβασμο στη σαλαμανδρα ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εδώ και χρόνια έχω την άποψη πως στη ζωή υπάρχουν δύο είδη αρσενικών.
Το ένα είδος και μάλλον το πολυπληθέστερο ήρθε, υπάρχει για λόγους μόνο αναπαραγωγής, διαιώνισης του είδους.
Το άλλο είδος και ολιγόμελο πλην της αναπαραγωγής υπάρχει ή προσπαθεί να προάγει το είδος.
Κοινώς υπάρχουν τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ και τα "αρσενικά". Σκέψου τι θέλεις να κάνεις και μετά σκέψου που ανήκεις.

Επισκέπτης
Εδώ και χρόνια έχω την άποψη πως στη ζωή υπάρχουν δύο είδη αρσενικών.
Το ένα είδος και μάλλον το πολυπληθέστερο ήρθε, υπάρχει για λόγους μόνο αναπαραγωγής, διαιώνισης του είδους.
Το άλλο είδος και ολιγόμελο πλην της αναπαραγωγής υπάρχει ή προσπαθεί να προάγει το είδος.
Κοινώς υπάρχουν τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ και τα "αρσενικά". Σκέψου τι θέλεις να κάνεις και μετά σκέψου που ανήκεις.
Ἐπίσης ὑπάρχουν τὰ θαύματα τῆς φύσεως καὶ τὰ ἐπιτεύγματα τῆς ἐπιστήμης  :2funny:

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ο καθένας κάνει ότι θέλει απλά είναι τα πράγματα. Προσωπικά το θεωρώ πολύ λάθος εν αγνοία της να τραβιέται βίντεο. Για πολλούς λόγους.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αμα σε τρωει ο κωλος σου...καντο...!!!
Τσ τσ τσ...!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Ας συγχωνευτεί ... κάθε 3μηνο ξαναβγαίνει το παρόν θρεντ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εχω ρίξει γέλιο με πιτσιρικάδες που παίζουν με τα κινητά στο σαλονι και τους μαλώνει η τσατσα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εχω ρίξει γέλιο με πιτσιρικάδες που παίζουν με τα κινητά στο σαλονι και τους μαλώνει η τσατσα!

OP
OP
KATASKOPOS

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι το να τραβάει κανείς με το κινητό βίντεο χωρίς να το πουλά ή να το δημοσιοποιεί και  χωρίς στο βίντεο να φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του πρωσόπου των συμμετεχόντων δεν είναι κακό. Άλλωστε τα περισσότερα μπουρδέλα έχουν ΚΑΜΕΡΕΣ στο σαλόνι  αυτό δεν ενοχλεί;;; Μερικοί συνάδελφοι πέσανε να με φάνε....Εγώ εκβιαστής και έμπορας πορνόβίντεο δεν είμαι. Βιτσιόζος ...ναι είμαι. Αλλά ποτέ δεν έχω βλάψει ιερόδουλη. Όλες με αγαπούν και με θέλουν για πελάτη γιατί είμαι τρυφερός-καθαρός. Μάλιστα μία φορά μία ιερόδουλη με την θελησή της δέχτηκε βιντεοσκόπηση του πεοθηλασμού που μου έκανε....Είπαμε είμαι ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ !!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν έχει σημασία. Πολλές κοπέλες δουλέυον κρυφά απο το συγγενικό τους περιβάλλον οπότε μια δημοσιοποίηση των στοιχείων τους στο δίκτιο μπορεί να τις φέρει σε δύσκολη θέση. Έξάλλου είναι δικαίομα τους να μήν γουστάρουν φωτογραφίες. Άμα σου πεί οκ τότε τράβα. Όσο για αυτό με τις κάμερες το μαγαζί σε τέτοια περίπτωση είναι υποχρεωμένο να δείχνει σε εμφανές σημείο ειδοποίηση οτι ο χώρος προστατευεται απο ασφάλεια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Όλες με αγαπούν και με θέλουν για πελάτη γιατί είμαι τρυφερός-καθαρός. Μάλιστα μία φορά μία ιερόδουλη με την θελησή της δέχτηκε βιντεοσκόπηση του πεοθηλασμού που μου έκανε

Ημουνα κάποτε πουλί και μ'αγαπούσανε πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom