Νέα

Εμπειρίες με EVA69(gangbang)????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacha_1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
818
Πόντοι
6.065
Ρε συναγωνιστές θυμάται κανένας εκείνη την θεία που έκανε παρτούζες;Είχε ένα site που λεγότανε gangbang και απο εκεί μάζευε κόσμο.Όλο κάτι φωτογραφίες τις με μαύρους έβλεπα εκεί.Έχει κανένας απο δω εμπειρία;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε συναγωνιστές θυμάται κανένας εκείνη την θεία που έκανε παρτούζες;Είχε ένα site που λεγότανε gangbang και απο εκεί μάζευε κόσμο.Όλο κάτι φωτογραφίες τις με μαύρους έβλεπα εκεί.Έχει κανένας απο δω εμπειρία;

Καλημέρα, μάλλον μιλάς για την Eva6969 που έβαζε παντού αγγελίες και φωτογραφίες. Υπάρχει σχετικό νήμα απ' ότι είδα:

OP
OP
P

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
818
Πόντοι
6.065
Έχεις δίκιο φίλε μου.Για αυτήν λέω.Βλέπω πως στο σχετικό νήμα δεν υπάρχουν και τίποτα σοβαρές πληροφορίες-εμπειρίες.Άλλωστε έχει να ανανεωθεί εδω και 4 χρόνια.Πού χάθηκε αυτή;Εγω είχα συνατηθεί μια φορα με κάποιον που δήλωνε άντρας της ή φίλος της (δεν θυμάμαι καλά) και βρισκόσουνα πρώτα μαζι του και αν πέρναγες την 'οντισιόν' σε ενημέρωναν και συμμετείχες σε κάποια απο τις παρτούζες τους.Είχαμε βρεθεί σε ένα καφέ στην Πλ.Βικτωρίας αν θυμάμαι καλά.Ήταν και άλλο ένα παλικάρι εκεί για τον ίδιο λογο με μένα.Ήρθε ο άντρας-φίλος της Εύας,μας εξήγησε πάνω κάτω πως έχει το σκηνικό και αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας μας είπε οτι θα μας ειδοποιήσει γιατι είμασταν οκ παιδιά και οι δύο και θα μας καλούσανε σε κάποια παρτουζίτσα τους.Μέτα απο αυτο να σας πω δεν την πολυέψαξα εγω και πάλι την φάση γιατι είμαι απο επαρχία και δεν έτυχε να ξαναανέβω Αθήνα σύντομα.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.042
Πόντοι
216
μπορεί να αποστρατεύτηκε, μπορεί να έπεσε θύμα πολέμου ....

OP
OP
P

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
818
Πόντοι
6.065
Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση σε κάποιο thread να μην υπάρχει κάτι άσχετο απο κάποιον......Τέλος πάντων......Επίσης μου κάνει τρομερή εντύπωση πως σε ένα site σαν αυτο εδω που είμαστε μέλη και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την περίπτωση που αναφέρω.....Μήπως ήτανε μούφα η όλη δουλειά;

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση σε κάποιο thread να μην υπάρχει κάτι άσχετο απο κάποιον......Τέλος πάντων......Επίσης μου κάνει τρομερή εντύπωση πως σε ένα site σαν αυτο εδω που είμαστε μέλη και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την περίπτωση που αναφέρω.....Μήπως ήτανε μούφα η όλη δουλειά;

Και υπαρχουν και μερικοι που δε ξερουν να ανοιγουν τα λινκ που τους ποσταρουν.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τωρα σοβαρα υπαρχει καποιος που θελει να γαμησει αυτην?
και δεν τον χωνω κατευθειαν στην ψυταλεια?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης

έχω εγώ φίλε! έχω συμμετάσχει 2 φορές σε outdoor bukkake (αυτό της άρεσε περισσότερο), μια φορά στο Λυκαβηττό και άλλη μία στα Τουρκοβούνια! καλή φάση!!!

OP
OP
P

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
818
Πόντοι
6.065
ε πες μας ρε φίλε Μάνο τις εμπειρίες σου απο το σκηνικό......ειχες παει στα ραντεβου μεσω συννενοησης με τον τροπο που σου ειπα ή τυχαια;......γιατι οπως μας ελεγε ο αντρας της δεν γινονται και ολα συννενοημενα....υπηρχαν και φορες που απλα εβγαινε εξω αυτη και μαζευε σε κανα καφε κοσμο και την πηδαγανε στις τουαλετες ή σε μερη σαν αυτα που λες εσυ.......που εχει εξαφανιστει αυτη ξερεις;

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.042
Πόντοι
216
μόνο για κομάντο ειδικών αποστολών, που αψηφούν τον θάνατο....

hammerfun

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εχει καινουρια εδρα τωρα ειναι στην Αρτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :pipa1:

OP
OP
P

pacha_1977

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
818
Πόντοι