Ελληνίδες CG. Σπάνιο είδος. Όλοι στο φόρουμ ψάχνουν κάτι τέτοιο. Είναι είδος στο οποίο δεν υπάρχει προσφορά. Κι εγώ θα γούσταρα πολύ αν βρισκόταν κάποια καλή Ελληνίδα CG.
Έχει συναντήσει κανείς κάτι τέτοιο στην καρριέρα του;
Εγώ πάντως όχι.
(Εννοώ καλή Ελληνίδα CG.Σκατά είχα βρεί.)
CG ψώνιζω κάπου 15 χρόνια τώρα. Ελληνίδες είναι ζήτημα αν συνάντησα κάπου 20-25. Από εμφάνιση ήταν αρκετές που ήταν μουνάρες. 10άρι δεν έπαιρνε καμία, αλλά υπήρχαν σίγουρα 9αρια.Είχαν μεταξύ τους πάντως πολλά κοινά, όλα αποκρουστικά:
1)Όλες μου έλεγαν ότι γαμιούνταν γιατί είχαν μεγάλη ανάγκη χρημάτων και πόσο ... μισούσαν (!) τους πελάτες τους.
2)Καμία δεν ήταν μικρή όπως οι ξένες. Όλες ήταν 30+
3)Ήταν οι πιο βιαστικές που είχα πάρει ποτέ. Θέλαν να σε τελειώσουν σε δευτερόλεπτα αν γινόταν.
4)Όλες έβρισκαν ξεφτυλισμένες δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν το 3). Καμία φυσικά δεν ... παραδεχόταν ότι βιαζόταν επειδή απλά ήταν ξεφτυλισμένη καργιόλα του κερατά. Είχαν πολύ δουλειά εκείνη τη μέρα και είχαν ... καταπονηθεί! Ξημερώματα Τρίτης με βροχή του κερατά π.χ. είχαν πολύ δουλειά ...
5)Όλες έδιναν προσωπικά τηλέφωνα γιατί δούλευαν και εκτός γραφείων και έταζαν λαγούς και πετραχίλια αν τις έπαιρνες εκτός γραφείου. Δεν το έκανα ποτέ , γιατί το δις εξαμαρτείν ...
6)Τα "μη" που έλεγαν ήταν τα περισσότερα που έχω ακούσει από βιζιτούδες.Δεν ήθελαν πολύ ώρα πίπα. Δεν ήθελαν να τους χουφτώνεις τα μπούτια. Δεν ήθελαν να τους πιάνεις το βυζί ή να το πιπιλίσεις. Δεν ήθελαν να αλλάζουν στάσεις. Βασικά αυτό που ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν ήταν πίπα 30δευτερόλεπτα και μετά να τις πάρεις πισωκολλητά και να τελειώσεις σε άλλα 30 δευτερόλεπτα, χωρίς στο χρόνο αυτό να τις αγγίζεις πουθενά αλλού!!!!!! Ακόμη καλό θα ήταν να τελειώσεις στα 30 δευτερόλεπτα αλλά χωρίς να τους τον βάζεις ... ολόκληρο γιατί πονάνε. Μόνο με το κεφάλι μέσα (κι αυτό ίσως όχι ολόκληρο) θα το προτιμούσαν.
7)Παρόλο που όλα αυτά τα ανέφερα σε φίλους που ρωτούσαν, όταν έλεγα σε "συναθλητές" ότι είχα τηλέφωνο Ελληνίδας όλοι το ζητούσαν.Και εκτός γραφείων βέβαια που δοκίμαζαν άλλοι τις ίδιες τα ίδια ΣΚΑΤΑ ήταν και δεν θυμάμαι να ξαναπήρε κανείς 2η φορά.
Δεν ξέρω αν είναι γκαντεμιά, αλλά δεν νομίζω. Δεν μου έχει τύχει άλλης Εθνικότητας γκόμενες να είναι τόσο χάλια. Προσωπικά θεωρώ ότι οι Ελληνίδες δεν κάνουν ούτε για βίζιτες.
Θα ήθελα να ακούσω δικές σας εμπειρίες με Ελληνίδες CG ...
Ασχολούμαι με CG από τότε σχέδον που ξεκίνησε ο θεσμός στην Ελλάδα, και οφείλω να πω οτι είναι αυτό
που μου άρεσει περισσότερο (σε συγκρίση με μπουρδέλο, πιάτσα, μασάζ, κολόμπαρο, κλπ). Ελληνίδες έχω πάρει
αρκετές φορές και όλες ήταν σκατά και είχαν όλες τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Είχαν όλες τουπέ ήταν νευρικές και είχαν μια φάτσα "δεν γουστάρω καθόλου"
2. Δεν άφηναν να αγγίξεις, κι αν το έκανες μίλαγαν άσχημα και κάνανε καβγά
3. Καμία τους δεν είχε ανάγκη από χρήματα άλλα ήταν όλες άπληστες και ψάχνανε το "χοντρό χρήμα" γιατί και
καλά είναι απαραίτητο στην ζωή.
4. Καμία τους δεν βγήκε στο κλαρί με το ζόρι αλλά απο μόνες τους για να κονομίσουν και να ψωνίσουν κυλοτάκια
και γούνες.
5. Αυτή η βιασύνη ... λες και είχαν να πάνε κάπου, λες και κάνανε αγγαρία, μωρή μαλάκω λεφτά παίρνεις δεν το
κάνεις τσάμπα.
Μια εξαίρεση θα αναφέρω μόνο, η οποία είναι και μοναδική, γιατι ο κανόνας έχει πάντα τις
εξαιρέσεις του. Μια φορά με μια κοπέλα που την λέγανε Μαρκέλα ή Μαριέλα πέρασα καλά, πρωτομπήκε σπίτι και
μιλήσαμε και κατάλαβα οτι ήταν Ελληνίδα στράβωσα κατ΄ευθείαν γιατι νόμισα οτι θα κλάψω τα λεφτά μου, αλλά
τελικά έκανε ένα πολύ καλό session με πίπα, γαμήσι σε στυλ γκόμενα σου χώρις υποκρισία και ψεύτικες κραυγες,
συζητησούλα και τσιγαράκι μετα και γενικά ήταν πολύ φιλική και χαμογελαστή. Την πήρα 3 φορές και μετά χάθηκε.
Ηταν 1.65 περίπου μελαχρινή με μαύρο σπαστό μαλλί λίγο κάτω απ τους ώμους. Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να ήταν
νέα στην δουλειά γιατι έιχε τρίχοφυία στο χέρι, μουνάκι με γουνίτσα (πάρα πολύ σπάνιο) και γενικότερα έιχε
ένα πολύ ερασιτεχνικό στυλ και προσπάθουσε να σε αφήσει ευτυχισμενο. Έπαιζε απο αγγελία στην Χρυσή Ευκαιρία
σε μαύρο φόντο που έλεγε αιθέρια ύπαρξη απο επαρχιακή πόλη αναζητά παρέα ή κάπως έτσι. Αυτό που έχω να πω σαν
συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να μην τις πληρώνουμε γιατι δεν αξίζουν. Διώξτε τες. Πάρτε μια φορά για δοκιμή
και αν δεν φερθεί σωστά κλωτσά κατ ευθείαν. Ούστ! Για να μάθουν άλλη φορά να τιμούν την Πούτσα.