Νέα

εμπειρια με πολωνεζα..........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aris_2_5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ειπα να μην το σχολιασω εγω λογω φυλλου αλλα παλι καλα που το σκεφτηκε εστω κι ενας.....    :grin:

Ε μα...Ειναι να μην τρελαινεσαι?Κ η φαση ειναι να τρωει σωτο ο τυπας να μην του κατσει καθολου κ να λεει μετα απο λιγο καιρο "πουτανες πολωνεζες κτλ κτλ"....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειπα να μην το σχολιασω εγω λογω φυλλου αλλα παλι καλα που το σκεφτηκε εστω κι ενας.....    :grin:

Οχι δεν το σχολιασεs, ευτυχωs
Απλα εχειs βαλει task στο pc σου, μολιs ανιχνευει τετοια φραση απο αντρικο nikname ....τσουπ.....βγαζει ..alert  :grin: :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε μα...Ειναι να μην τρελαινεσαι?Κ η φαση ειναι να τρωει σωτο ο τυπας να μην του κατσει καθολου κ να λεει μετα απο λιγο καιρο "πουτανες πολωνεζες κτλ κτλ"....

Κατσε τωρα που δυσκολευουν τα πραματα οικονομικα να δεις τι βρισιδι θα πεσει.....

να απαντησω εγω?η καριολα ειναι κ καροτσι... ;) ;) :grin:κ καθεται σε ολους εκτος απο σενα....

Η καριολα κρεβατι δεν ειναι?????    :think:

Οχι δεν το σχολιασεs, ευτυχωs
Απλα εχειs βαλει task στο pc σου, μολιs ανιχνευει τετοια φραση απο αντρικο nikname ....τσουπ.....βγαζει ..alert  :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε χαμενο....Απλα αυτο το θρεντ ετυχε να το παρακολουθω απο χθες.....Κακιασμενο....

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
στο θεμα μας ...
θυμαμαι προ 15ετιας πηδουσα μια πολωνιδα
αν εξαιρεσω τα χερια της που ηταν λιγο καταπονημενα και απεριποιητα - δουλευε στις λαϊκες αγορες - ειχε απιστευτη καυλα μεσα της
κορμι λαμπαδα  και σκουξιμο απο το εμπα μεχρι το εβγα
καλη της ωρα ... οπου και να ναι ...

OP
OP
aris_2_5

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε τυπε μαθε να διαβαζεις καλα πρωτα πριν πεις την μαλακια σου...
εγω δεν ειπα οτι ειναι πουτανα η κοπελα επειδη δεν την πηδηξα..
απλα ανεφερα οτι εκει που βγαιναμε και ηταν ολα καλα εξαφανιστηκε μαχαιρι χωρις να πει τιποτα....
αυτο σχολιασα...
αν ηταν καθε γκομενα που δεν πηδαγαμε να την λεγαμε πουτανα σωθηκαμε.......

Απίθανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Η δικιά μου είναι Τουρκάλα από Τούρκο πατέρα και η μάνα της είναι Πολωνέζα.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
392
Πόντοι
21
Μεγαλυτερες πουτανες απο δαυτες στην ευρωπη δεν εχω συναντησει......οσες γνωρισα κατα την διαρκεια της καλοκαιρινης σαιζον στο νησι το μονο πραγμα που κατεληγες να συζητας μαζι τους ειναι οι πουτσες και τα γαμησια!!το μυαλο τους συνεχεια εκει!!!Και δεν χρειαζεται να ειναι πιωμενες...Ακομα και οι πιο ξεκωλες ρωσιδες κραταγαν καποια προσχηματα....Ομως κατι που εμαθα  επειδη δουλεψα μαζι τους και γνωρισα αρκετες πολωνεζες ειναι το εξης που μου το λεγαν οι ιδιες αλλα και που το εβλεπα και γω ο ιδιος στους δρομους...7στις10 πολωνεζες λοιπον τις σαπιζουν στο ξυλο οι πολωνοι γκομενοι τους κατα την διαρκεια που εχουν σχεση....μιλαμε για πολυ ξυλο...κατακεφαλιες σε δημοσιους χωρους αν γινει η παραμικρη παρεξηγηση μαζι τους.εν τω μεταξυ τα ατομα(πολωνοι)ειναι στην πλειοψηφια τους δαμαλια....γαμησε τα....και μου λεγανε οτι δεν ειναι και το πιο ευχαριστο να εχεις σχεση με πολωνο...δεν ειναι τοσο συναισθηματικοι και παιχνιδιαρηδες και αγαπουληδες σαν και εμας τους ελληνες..δεν εχει μανα σου-πατερα σου στην πολωνια...

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Και οι Τούρκοι και οι Πολωνοί είναι αυστηροί γι αυτό οι κοπέλες ψάχνουν άλλες εθνότητες.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Μιας και είδα και εγώ για πρώτη φορά αυτό το νήμα... άντε να πω και εγώ λίγο από την δική μου εμπειρία.

Εν έτη 2005 ή 2006, δεν θυμάμαι πια από τις δύο αυτές χρονιές...
Ελεύθερο πουλί εγώ τότε με επιχείρηση σε μεγάλο νησί.

Πριν την σεζόν, ξεκινάω τσατ μέσα στο φεισμπουκ και γνωρίζω μία Πολωνέζα (φυσικά και έμενε Πολωνία και όχι Ελλάδα).
Εάν θυμάμε καλά πρέπει να ήταν αρχές Απριλίου.
Συζήτηση πάντα με θέμα τους Ελληνες και το σεξ. Πάνω στο μπίρι-μπίρι που είχαμε μέσα στην πρώτη εβδομάδα, της λέω για πλάκα...
"δεν έρχεσε Αθήνα πριν φύγω για το νησί για ένα ΠΣΚ να γνωριστούμε και να σου δείξω την Αθήνα?"
"Ναι, ΟΚ" μου λέει και μένω μαλάκας.
"Που θα μείνω?" μου λέει... "Σπίτι μου... οι Ελληνες είμαστε φιλοξενοι", της λέω και σκέφτομαι μέσα μου, "θα φας κάτι πούτσες Ελληνικές... όλες δικές σου".  :2funny: :2funny: :2funny:
"Σπίτι σου?" μου λέει... "Ναι, γιατί?" λέω...
"¨Έχεις δύο υπνοδωμάτια?" ξαναλέει... "Ένα έχω και με διπλό κραβάτι, αλλά θα είμαι φρόνιμος στο υπόσχομαι".... λέω.
"Στο ίδιο κρεβάτι? Αφού δεν γνωριζόμαστε"... λέει
"Καλά, εάν ντρέπεσε και δεν με εμπιστεύεσε θα κοιμηθώ στον καναπέ"... της λέω.   :grin: :grin: :grin:

Και το αφήσαμε εκεί το θέμα...

Όντως... αυτή μέσα σε δύο ημέρες πήγε κανόνισε εισητήρια και την επόμενη Παρασκευή ήρθε Ελλάδα.
Πάω την παίρνω από αεροδρόμιο, και βουρ για το σπίτι. Αφήνουμε πράγματα και την πάω Μοναστηράκι,
Πλάκα, Ακρόπολη, Σύνταγμα, Λυκαβητό.... βλέπεις αυτό που λέγεμε... Ελληνική φιλοξενία.  :grin: :grin: :grin:

Το απόγευμα σπίτι... φαγητό, ντουζ, τσατ-τσατ και ήρθε η ώρα του ύπνου.
Της λέω, "λοιπόν... στο κρεβάτι και οι δυο, ή παίρνω τα μπαγάζια μου και πάω καναπέ?"
"Όχι να έρθω και σπίτι σου και να σε βγάλω από το κρεβάτι σου" μου λέει... και συνεχίζει...
"Εαν μου υποσχεθείς ότι θα είσαι φρόνιμος, δεν έχω πρόβλημα να κοιμηθούμε μαζί".
"Εννοήτε ότι θα είμαι φρόνιμος" λέω και κλαίω από τα γέλια μέσα μου.

Ξαπλώνουμε... και αρχίζουμε να βλέπουμε μία ταινία και να μιλαμε.
Περνάει η ώρα, κλεινουμε τα φώτα και καλά να κοιμηθούμε.

5 λεπτά σιγής... και μετά... της πέταξα τα μάτια έξω.  :2funny: :2funny: :2funny:

Περάσαμε ένα ΠΣΚ γαμιώντας και οι δυό μας. Περνάει το τριήμερο και επιστρέφει Πολωνία όπου
και συνεχίσαμε να μιλάμε μέχρι και σήμερα.

Βέβαια η ιστορία μου έχει και συνέχεια επειδή επέστρεψε μέσα στο καλοκαίρι και με επισκέφτηκε στο νησί.
Αλλά τώρα πάω για ύπνο και θα σας την πω την επόμενη φορά την ιστορία της επιστροφής της, η οποία
έχει αρκετό γέλιο.

Καλό βράδυ!
    :hi:

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν και είναι κομμώτρια η κυρία. Πλέον ζει στο Λονδίνο από το 2009.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.581
Πόντοι
1.706
Τις καλύτερες πιπες τις κανουν οι Πολωνέζες....με διαφορά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μεγαλυτερες πουτανες απο δαυτες στην ευρωπη δεν εχω συναντησει......οσες γνωρισα κατα την διαρκεια της καλοκαιρινης σαιζον στο νησι το μονο πραγμα που κατεληγες να συζητας μαζι τους ειναι οι πουτσες και τα γαμησια!!το μυαλο τους συνεχεια εκει!!!Και δεν χρειαζεται να ειναι πιωμενες...Ακομα και οι πιο ξεκωλες ρωσιδες κραταγαν καποια προσχηματα....Ομως κατι που εμαθα  επειδη δουλεψα μαζι τους και γνωρισα αρκετες πολωνεζες ειναι το εξης που μου το λεγαν οι ιδιες αλλα και που το εβλεπα και γω ο ιδιος στους δρομους...7στις10 πολωνεζες λοιπον τις σαπιζουν στο ξυλο οι πολωνοι γκομενοι τους κατα την διαρκεια που εχουν σχεση....μιλαμε για πολυ ξυλο...κατακεφαλιες σε δημοσιους χωρους αν γινει η παραμικρη παρεξηγηση μαζι τους.εν τω μεταξυ τα ατομα(πολωνοι)ειναι στην πλειοψηφια τους δαμαλια....γαμησε τα....και μου λεγανε οτι δεν ειναι και το πιο ευχαριστο να εχεις σχεση με πολωνο...δεν ειναι τοσο συναισθηματικοι και παιχνιδιαρηδες και αγαπουληδες σαν και εμας τους ελληνες..δεν εχει μανα σου-πατερα σου στην πολωνια...

Σωστή ανάλυση.Γενικά οι Σλάβες έχουν συνέχεια κάψες ιδίως όταν πιουν.Και οι Πολωνέζες πίνουν περισσότερο από όλες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τύποι έχω ακόμη κονέ με Πολωνέζες από Γερμανία,που με κάποιες έχει πέσει μανίκι,αλλά και άλλες που απλά βγαίναμε σε μια μεγάλη παρέα
και ήταν καλες wingwomen σε κάτι Σλαβοπάρτυ που πηγαίναμε..

Στέλνω προχθές στη μία από αυτές και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.
-Τετάρτη-Πέμπτη θα είμαι Κολωνία για κάτι γραφειοκρατικά,μάζεψε και τις άλλες να τα πούμε.
-Έγινε κάτι;
- :rolleyes: Όχι,κάτι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσω.
-Αν θες πάρε και τώρα τηλέφωνο να τα πούμε,δεν μπορώ να έχω αγωνία μέχρι την Τετάρτη
-Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω,για κανά ποτάκι έλεγα να βγαίναμε όλοι μαζί.
-Σε παίρνω
-Δεν είμαι μόνος
-Θα σε πάρω πιο μετά.

Θα ανέβαζα screeshot από το Whatsapp να δείτε την παράνοια,αλλά με αυτές γράφω στα γερμανικά.

Είναι οι πιο τρελές αψυχολόγητες Σλάβες και το σπάσιμο αρχιδιών τους,είναι δυσανάλογο της αξίας τους σαν γυναίκες.
Αλλά το τσιμπούκι όπως έχει πολλάκις τονιστεί,είναι ανώτερο για λόγους που δεν καταλαβαίνω.
Πλέον έχω πιπώσει πολλές Τσέχες και άντε 2-3 να έφτασαν τα Πολωνικά στάνταρ κλαρίνου.
Αλλά το κλαρίνο είναι και το μόνο στο οποίο υπερτερούν οι Πολωνέζες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τύποι έχω ακόμη κονέ με Πολωνέζες από Γερμανία,που με κάποιες έχει πέσει μανίκι,αλλά και άλλες που απλά βγαίναμε σε μια μεγάλη παρέα
και ήταν καλες wingwomen σε κάτι Σλαβοπάρτυ που πηγαίναμε..

Στέλνω προχθές στη μία από αυτές και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.
-Τετάρτη-Πέμπτη θα είμαι Κολωνία για κάτι γραφειοκρατικά,μάζεψε και τις άλλες να τα πούμε.
-Έγινε κάτι;
- :rolleyes: Όχι,κάτι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσω.
-Αν θες πάρε και τώρα τηλέφωνο να τα πούμε,δεν μπορώ να έχω αγωνία μέχρι την Τετάρτη
-Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω,για κανά ποτάκι έλεγα να βγαίναμε όλοι μαζί.
-Σε παίρνω
-Δεν είμαι μόνος
-Θα σε πάρω πιο μετά.

Θα ανέβαζα screeshot από το Whatsapp να δείτε την παράνοια,αλλά με αυτές γράφω στα γερμανικά.

Είναι οι πιο τρελές αψυχολόγητες Σλάβες και το σπάσιμο αρχιδιών τους,είναι δυσανάλογο της αξίας τους σαν γυναίκες.
Αλλά το τσιμπούκι όπως έχει πολλάκις τονιστεί,είναι ανώτερο για λόγους που δεν καταλαβαίνω.
Πλέον έχω πιπώσει πολλές Τσέχες και άντε 2-3 να έφτασαν τα Πολωνικά στάνταρ κλαρίνου.
Αλλά το κλαρίνο είναι και το μόνο στο οποίο υπερτερούν οι Πολωνέζες..

Οντως το πολωνικό πιπώνι είναι το καλύτερο.Ποτέ δεν πέφτεις έξω είναι ένα σίγουρο στάνταρ.Και εικοσάχρονη να είναι η άλλη και δεκαοχτώ το έχει στο αίμα της.Τρομερό τσιμπούκι.
Και αν γλύφουν δύο Πολωνέζες ταυτόχρονα η αίσθηση απολύτως θεική ειδικά αν κλείνεις τα μάτια και δεν ακούς τα ja pierwsza(εγώ πρώτη),nie ja pierwsza(όχι,εγώ πρώτη) όταν τσακώνονται ποια θα ρουφήξει πρώτη.
Οι Τσέχες είναι O.K. στο σεξ γενικά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.Είναι πάρα πολύ καλές στη μαλακία.(και φίλη να έχεις μία μπορείς να της ζητήσεις κάποια στιγμή να σε ανακουφίσει χειρωνακτικώς).Γενικώς τα χέρια τους είναι εκπαιδευμένα όπως τα στόματα των Πολωνέζων.

Το πιο διεγερτικό για τις Πολωνέζες είναι η ζήλεια.Συχνά τους δείχνω φωτό από άλλες που γαμάω για να ερεθίζονται.
Για τις Τσέχες είναι το exhibionism τους αρέσουν τα γούστα in public.
Γενικά οι Σλάβες θεωρούν δεδομένο οτι γαμάς και άλλες αφού και αυτές το ίδιο κάνουν.Τώρα ας πούμε είπα στην άλλη που περίμενε Κράκωβ δεν μπόρεσα να έρθω μωρό μου γιατί γάμησα άλλη στο Βρότσλαβ.Αυτή μου είπε πικάντικες φωτό ζηλεύω πολύ.
Αλλά είμαι σίγουρος οτι και με αυτή να πάω(ξαδέρφη αυτής που γαμάω και την πάσαρε) θα κατέχει σίγουρα την τέχνη του κλαρίνου,είναι ένα στάνταρ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Οντως το πολωνικό πιπώνι είναι το καλύτερο.Ποτέ δεν πέφτεις έξω είναι ένα σίγουρο στάνταρ.Και εικοσάχρονη να είναι η άλλη και δεκαοχτώ το έχει στο αίμα της.Τρομερό τσιμπούκι.
Και αν γλύφουν δύο Πολωνέζες ταυτόχρονα η αίσθηση απολύτως θεική ειδικά αν κλείνεις τα μάτια και δεν ακούς τα ja pierwsza(εγώ πρώτη),nie ja pierwsza(όχι,εγώ πρώτη) όταν τσακώνονται ποια θα ρουφήξει πρώτη.
Οι Τσέχες είναι O.K. στο σεξ γενικά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.Είναι πάρα πολύ καλές στη μαλακία.(και φίλη να έχεις μία μπορείς να της ζητήσεις κάποια στιγμή να σε ανακουφίσει χειρωνακτικώς).Γενικώς τα χέρια τους είναι εκπαιδευμένα όπως τα στόματα των Πολωνέζων.

Το πιο διεγερτικό για τις Πολωνέζες είναι η ζήλεια.Συχνά τους δείχνω φωτό από άλλες που γαμάω για να ερεθίζονται.
Για τις Τσέχες είναι το exhibionism τους αρέσουν τα γούστα in public.
Γενικά οι Σλάβες θεωρούν δεδομένο οτι γαμάς και άλλες αφού και αυτές το ίδιο κάνουν.Τώρα ας πούμε είπα στην άλλη που περίμενε Κράκωβ δεν μπόρεσα να έρθω μωρό μου γιατί γάμησα άλλη στο Βρότσλαβ.Αυτή μου είπε πικάντικες φωτό ζηλεύω πολύ.
Αλλά είμαι σίγουρος οτι και με αυτή να πάω(ξαδέρφη αυτής που γαμάω και την πάσαρε) θα κατέχει σίγουρα την τέχνη του κλαρίνου,είναι ένα στάνταρ.

Τι Ο.Κ. στο σεξ ρε αρχηγέ..
Τραβιέμαι τελευταία με μια Zuzanka 23 χρονών που αν την δεις έξω θα πεις,
πω τι κλασσική ομορφιά,φινετσάτη ατσαλάκωτη γυναίκα και μου έχει ξεκαθαρίσει
να μην την ρωτάω όταν θέλω να τη γαμήσω γιατί έχει πάντα καύλες.
Απλά να τη βάζω κάτω και να τη γαμάω.
Μετά το γαμήσι δε, είμαι λες και έδωσα αγώνα MMA.
Η γκόμενα είναι ακόρεστο κτήνος.

Γενικά καλαμπουρίζουμαι εδώ,στερεότυπα υπάρχουν,αλλά ο.κ.
Έχω δώσει και πίπα σε Πολωνέζα με μικρό στόμα και γλωσσίτσα που όταν μου καραμέλωνε τα αρχίδια δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα..
Πολλά παίζουν ρόλο ακόμη και στο τσιμπούκι.
Από ανατομίες μέχρι να ξέρει να κάνει κρεβάτι η γκόμενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι Ο.Κ. στο σεξ ρε αρχηγέ..
Τραβιέμαι τελευταία με μια Zuzanka 23 χρονών που αν την δεις έξω θα πεις,
πω τι κλασσική ομορφιά,φινετσάτη ατσαλάκωτη γυναίκα και μου έχει ξεκαθαρίσει
να μην την ρωτάω όταν θέλω να τη γαμήσω γιατί έχει πάντα καύλες.
Απλά να τη βάζω κάτω και να τη γαμάω.
Μετά το γαμήσι δε, είμαι λες και έδωσα αγώνα MMA.
Η γκόμενα είναι ακόρεστο κτήνος.

Γενικά καλαμπουρίζουμαι εδώ,στερεότυπα υπάρχουν,αλλά ο.κ.
Έχω δώσει και πίπα σε Πολωνέζα με μικρό στόμα και γλωσσίτσα που όταν μου καραμέλωνε τα αρχίδια δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα..
Πολλά παίζουν ρόλο ακόμη και στο τσιμπούκι.
Από ανατομίες μέχρι να ξέρει να κάνει κρεβάτι η γκόμενα.

Εντάξει τα πολωνικά τσιμπουκόχειλα οι Τσέχες δεν τα έχουν με την καμία.Δεν έχουν βέβαια και τα γραμμικά ανύπαρκτα χείλια των Γερμανίδων αλλά τα τροφαντά πολωνικά και ρωσικά χείλια δεν τα πιάνουν με τίποτα.Δείγμα πιο ευγενικής καταγωγής ίσως.Επίσης οι Πολωνέζες είναι πιο χύμα γενικά τα βάζουν όλα στο στόμα.
Επίσης οι Τσέχες κάνουν πολλές φορές σεξ με οργασμούς την ημέρα ενώ οι Πολωνέζες προσφέρονται για long sessions ατελείωτο τσιμπούκι,βιομηχανία κτλ.Δεν καταλαβαίνουν τίποτα όσο και να γαμάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom