Απο πολωνεζες εχω εμπειρια κ γω μπορω να πω.Ακομα τραβιεμαι με μια,πολυ ωραιο κοριτσι,γλυκο,δουλευταρου και οπως περιγραφει ο φιλος δεν μου εχει καθησει ουτε εμενα!!!Βεβαια εχουμε προχωρησει πολυ παραπανω απ οτι ο φιλος,πιπες,μαλακιες,δαχτυλα και μονο σεξ δεν εχουμε κανει.Οπως κ του τυπου και εμενα ενιοτε χανεται και εμφανιζεται μονη της αλλα εγω δεν την εχω χρυσοπληρωσει και αντιθετα με του τυπου,εκανε κινηση να πλητωσει και μαλιστα με κερασε και καφε μια μερα κανοντας σκηνη οταν πηγα να πληρωσω!!!
Μια πιο παλια μου εμπειρια ειναι με μια βιζιτα,απ τις πιο ακριβες της αθηνας κιολας,με την οποια γνωριστηκαμε μεσω κοινου γνωστου και επειδη με γουσταρε πηδηχτηκαμε free of charge!
Εν κατακλειδι,οι Πολωνεζες ειναι ξεχωριστη ρατσα απο ρωσσιδες,αλβανιδες,ουκρανεζες ακομα και βουλγαρες.
Δεν ειναι τοσο πουτανες οσο οι αλλες.Το οτι δεν μου εχει καθησει το εχω εκτιμησει παρα πολυ και αυτην την εκτιμω πολυ απο τις ελλεεινιδες πουτανες που τις πηδας απο την πρωτη βραδια...
Και μια ερωτηση-παρατηρηση...εχω παρατηρησει οτι οι πολωνεζες εχουν πολυ στενα μουνια,τουλαχιστον και στις 2 αυτες που γνωρισα με το ζορι εβαζα το δαχτυλο μου μεσα τους και η μια βιζιτα που εχει γεννησει!!!Τι να πω...κανεις αλλος παρομοια εμπειρια?