Νέα

εμπειρια με πολωνεζα..........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aris_2_5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
μεγαλες εποχες...
φοιτητης με αλλους 2 σε αδεια αιθουσα 100 υπολογιστων να τσαταρουμε 3 το πρωι...
να το παιζω γκομενα κι ο αλλος να με παιρνει τηλ αγγλια στο κοινοχρηστο τηλ του διαδρομου
να του μιλαω γυναικεια με νια, σμουτς, μωρουλινι και τετοια, κι να μην μ εχει καταλαβει κανα 5λεπτο ο μαλακας

όταν είναι μικρός κάποιος κάνει πολλές μαλακίες...

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
οι πολωνεζες συνθηθως ειναι συντηρητικων ηθων εκτος βεβαια απο το οτι ειναι μουναρες σε εμφανιση...
οποτε μαλλον ειχε κακες εμπειριες με αλλους πριν απο σενα και γι'αυτο εκδηλωσε αυτη τη συμπεριφορα σε σενα

γενικοτερα πιστευω οτι οι συναισθηματικες σχεσεις συμπεριλαμβανουν αυτες τις μαλακιες ανεξαρτητως εθνικοτητας της αλλης
Ε οχι και συντηρητικων ηθων οι Πολωνεζες της Ελλαδας αδελφε μου. Ελεος. Οι πιο εκφυλοπουτανες ειναι , γαμισι και ξυλο θελουνε και το γουσταρουνε πολυ σς πληροφορω. Εχω πολλες επαφες με Πολωνεζες και με ελκυουν γι αυτον ακριβως το λογο. Αν μπορεσουν να σου παρουν και τα σωβρακα θα το κανουν αλλα οσο δεν δινεις τιποτα και τις εχεις στο φτυσιμο τοσο λυσανε και τις κανεις οτι γουσταρεις

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
συμφωνω φιλε....και εμενα το θεμα του κερασματος δεν ειναι οικονομικο μονο...εχει να κανει με το πως σε βλεπει η αλλη....οταν θελουν να κανουν εντυπωση καλη σε καποιον παντα ξερουν πως να φαιρονται...αλλιως σε εχουν για τον πουτσο...
επισης πρεπει οντως να ηταν κολλημενη με τον πρωην της γιατι αφενος μεν δεν ηθελε να κανουμε σεξ και αφετερου μου ειχε πει οτι αν καποια στιγμη εξαφανιστει ξαφνικα να μην το παρω στραβα και οτι θα ξαναεμφανιστει...
για μαλακες ψαχνει??
σιγα μην περιμενω την μαλακισμενη....
γνωμη μου ... στο δευτερο αντε τριτο ραντεβου κατα τη διαρκεια του χαμουρεματος μες τ αμαξι επρεπε να πεταξεις τη μαλαπερδα εξω ... τι θα κανε ? ή θα την επιανε ή θα τσαντιζοταν και θα φευγε ... και στις δυο περιπτωσεις κερδισμενος θα ησουν
ασε που πιστευω οτι θα στην επιανε και δε θα την αφηνε ...
τους κανονες τους βαζεις εσυ ωστε να μην αφηνεις περιθωρια να σε παιζει η καθε μια ..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Δεν τα λες σοβαρά έτσι ;;;;;;;;;
Την ίδια εποχή είχα βγεί κι εγώ με κάποιες που γνώρισα από τσατ , στο irc.gr κανάλι #hellas.

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΑΥΤΕΣ,
ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΥΤΕ CG
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΤΡΙΠ ,
ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙ-ΚΟΥΚΟΥ -ΜΠΑΖΑ ΜΙΛΑΜΕ ....
Κι ομως κυριε λακη...οι 2/3* ηντουσαν καβλακια..μην φανταστεις ευη αδαμ αλλα εξω οι πειναλαιοι καρφονοντουσαν αγρια

*αυτες που γνωρισα εγω

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Απο πολωνεζες εχω εμπειρια κ γω μπορω να πω.Ακομα τραβιεμαι με μια,πολυ ωραιο κοριτσι,γλυκο,δουλευταρου και οπως περιγραφει ο φιλος δεν μου εχει καθησει ουτε εμενα!!!Βεβαια εχουμε προχωρησει πολυ παραπανω απ οτι ο φιλος,πιπες,μαλακιες,δαχτυλα και μονο σεξ δεν εχουμε κανει.Οπως κ του τυπου και εμενα ενιοτε χανεται και εμφανιζεται μονη της αλλα εγω δεν την εχω χρυσοπληρωσει και αντιθετα με του τυπου,εκανε κινηση να πλητωσει και μαλιστα με κερασε και καφε μια μερα κανοντας σκηνη οταν πηγα να πληρωσω!!!
Μια πιο παλια μου εμπειρια ειναι με μια βιζιτα,απ τις πιο ακριβες της αθηνας κιολας,με την οποια γνωριστηκαμε μεσω κοινου γνωστου και επειδη με γουσταρε πηδηχτηκαμε free of charge!
Εν κατακλειδι,οι Πολωνεζες ειναι ξεχωριστη ρατσα απο ρωσσιδες,αλβανιδες,ουκρανεζες ακομα και βουλγαρες.
Δεν ειναι τοσο πουτανες οσο οι αλλες.Το οτι δεν μου εχει καθησει το εχω εκτιμησει παρα πολυ και αυτην την εκτιμω πολυ απο τις ελλεεινιδες πουτανες που τις πηδας απο την πρωτη βραδια...
Και μια ερωτηση-παρατηρηση...εχω παρατηρησει οτι οι πολωνεζες εχουν πολυ στενα μουνια,τουλαχιστον και στις 2 αυτες που γνωρισα με το ζορι εβαζα το δαχτυλο μου μεσα τους και η μια βιζιτα που εχει γεννησει!!!Τι να πω...κανεις αλλος παρομοια εμπειρια?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Αυτό που περιγράφει ο φίλος σαν εμπειρία  στο πρώτο μήνυμα μπορεί να ισχύσει για οποιαδήποτε εθνικότητα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί οπωσδήποτε μια γκόμενα πρέπει απαραίτητα να πηδηχτεί μέσα στις πρώτες 48 ώρες γνωριμίας άσχετα αν είναι Πολωνέζα, Ελληνίδα, Ρωσίδα κλπ. Τώρα ότι βγαίνατε μαζί και την κέρναγες ένα καφέ σημαίνει ότι σε είχε βρει μαλάκα και στα έτρωγε? .Ένα μεγάλο ποσοστό αλλοδαπών γυναικών σε μια ξένη χώρα έχουν μεγάλο βαθμό ανασφάλειας άσχετα αν προσπαθούν να δείχνουν άνετες. Γι αυτό πολλές φορές η συμπεριφορά τους είναι αλλοπρόσαλλη. Και βέβαια δε μιλάω για επαγγελματίες.

Όσον αφορά τις Πολωνέζες. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι υπερβολικά θρήσκες. Πολλές συμπεριφορές –όπως και η άρνηση για ολοκληρωμένο  σεξ ενώ κάνουν όλα τα υπόλοιπα – μπορεί να οφείλονται σε αυτό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα κάνουν αυτά οι Πολωνεζες.Παίζουν πολλά mental games και τους αρέσει να παίζουν με τους άντρες.Μπορεί να βγαίνουν με πολλούς.Άμα όμως γουστάρει το δίνει αμέσως απλώς χρησιμοποιεί τους άλλους για να σε παίζει.Για φιλιά δεν έχει σημασία γιατί φιλανε παρά πολλούς.Επίσης λένε πάντα ψέμματα.

OP
OP
aris_2_5

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα κάνουν αυτά οι Πολωνεζες.Παίζουν πολλά mental games και τους αρέσει να παίζουν με τους άντρες.Μπορεί να βγαίνουν με πολλούς.Άμα όμως γουστάρει το δίνει αμέσως απλώς χρησιμοποιεί τους άλλους για να σε παίζει.Για φιλιά δεν έχει σημασία γιατί φιλανε παρά πολλούς.Επίσης λένε πάντα ψέμματα.
εισαι ειδικος πολωνολογος φιλε??

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον ανεβαζω αυτο το θεμα γιατι πολλα λεμε για τις δικες μας τις καριολες αλλα να βλεπουμε λιγο τι κανουν και οι ξενες...
πριν 1-2 μηνες λοιπον γνωρισα μια πολωνεζα στο badoo.
απο εμφανιση ηταν πολυ καλη, 8αρι προς 9αρι...ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια και κορμαρα...
το μονο που δεν ειχε ηταν βυζια μεγαλα.
αν ηταν ελληνιδα δηλαδη δεν σου ελεγε ουτε καλημερα..
ξεκιναμε λοιπον και βγαινουμε με την γκομενα και απο την πρωτη μερα που βγηκαμε μου ειπε οτι θελει να βγαινουμε αλλα να μην περιμενω οτι θα κανουμε σεξ γρηγορα...μετα απο 1-2 μηνες μου ειπε οτι θα ειναι ετοιμη...
βγαιναμε λοιπον για καποιο διαστημα, περιπου 2 εβδομαδες.
αλλα πως βγαιναμε......πηγαινα την επερνα απο το σπιτι, την κερναγα τους καφεδες και τα ποτα (ποτε δεν εκανε κινηση να πληρωσει, ουτε ευχαριστω δεν μου ειπε) και μετα την γυρναγα στο σπιτι...
απο τα αλλα τιποτα......μονο φιλια και χαμουρεμα πανω απο τα ρουχα...
καποια μερα λοιπον εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε....δεν απαντουγε ουτε σε τηλεφωνο ουτε σε μηνυματα....ετσι λοιπον σταματησα και εγω να ασχολουμαι....
μετα απο μια εβδομαδα ξαναεμφανιζεται μονη της και οταν την ρωτησα γιατι χαθηκε μου ειπε την εξης μαλακια....''πιστευω οτι εχεις και αλλη γκομενα μου λεει και θες και εμενα επειδη ειμαι ξενη για να κανεις σεξ.....ετσι ειστε ολοι οι ελληνες μου ειπε..''
με τα πολλα συνεχιζουμε και βγαινουμε παλι σαν να μην εγινε τιποτα...
και μετα απο καμια δεκαρια μερες εξαφανιζεται παλι....αλλα αυτη την φορα εξαφανιστηκα και εγω...δεν την εψαξα καθολου....
λοιπον συναδελφοι......πως την κοβετε την κυρια???
παντρεμενη με παιδι και αντρα ξυδακια

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν μου λέτε ρε τύποι... σε αυτο το badoo τι παίζει ? γίνεται παιχνίδι ? είναι τύπου φατσοβιβλίου αλλα για γνωριμίες ?
πρόσφατα μου είπε μια τύπισα οτι μπαίνει εκεί μέσα, το βλέπω και δω και αναρωτιέμαι  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δεν μου λέτε ρε τύποι... σε αυτο το badoo τι παίζει ? γίνεται παιχνίδι ? είναι τύπου φατσοβιβλίου αλλα για γνωριμίες ?
πρόσφατα μου είπε μια τύπισα οτι μπαίνει εκεί μέσα, το βλέπω και δω και αναρωτιέμαι  :think:
ενα φιλαρακι εβγαλε προς γνωριμια ενα μπαμπατσικο τεμαχιο απο το μπαντου κ πηδιουντε μια με δυο φορες την βδομαδα...βεβαια το γκομενακι δεν λεει εμφανισιακα κ πολλα,αλλα η δουλεια γινεται. ;)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ενα φιλαρακι εβγαλε προς γνωριμια ενα μπαμπατσικο τεμαχιο απο το μπαντου κ πηδιουντε μια με δυο φορες την βδομαδα...βεβαια το γκομενακι δεν λεει εμφανισιακα κ πολλα,αλλα η δουλεια γινεται. ;)

Ωραίος τύπος
Δηλαδή είναι φάση βουρ για γνωριμία ? μπαίνουν όλοι για αυτό το σκοπό ? η τύπου φατσοβιβλίου με like, χαζολόι και πούτσες μπλέ ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δηλαδή είναι φάση βουρ για γνωριμία ? μπαίνουν όλοι για αυτό το σκοπό ? η τύπου φατσοβιβλίου με like, χαζολόι και πούτσες μπλέ ?
κοιτα προσωπικα δεν το εχω χρησιμοποιησει,οποτε δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο...αλλα δε μοιαζει με το facebook,ετσι οπως το κοβω...παντως πρεπει να χει πολλα μουνακια εκει μεσα... ;)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Εν κατακλειδι,οι Πολωνεζες ειναι ξεχωριστη ρατσα απο ρωσσιδες,αλβανιδες,ουκρανεζες ακομα και βουλγαρες.
Δεν ειναι τοσο πουτανες οσο οι αλλες.Το οτι δεν μου εχει καθησει το εχω εκτιμησει παρα πολυ και αυτην την εκτιμω πολυ απο τις ελλεεινιδες πουτανες που τις πηδας απο την πρωτη βραδια...

Aμα δεν καθονται η Ελληνιδες ειναι Ελλεινηδες κτλ κτλ κτλ....Αμα καθονται ειναι πουτανες....Βρε μπας και ημαστε ολιγον μπαγλαμαδες?

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
Ωραίος τύπος
ειναι σαν το mamba αλλα με πολλες ελληνιδες και ξενες

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Aμα δεν καθονται η Ελληνιδες ειναι Ελλεινηδες κτλ κτλ κτλ....Αμα καθονται ειναι πουτανες....Βρε μπας και ημαστε ολιγον μπαγλαμαδες?

Ειπα να μην το σχολιασω εγω λογω φυλλου αλλα παλι καλα που το σκεφτηκε εστω κι ενας.....    :grin:

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727

:2funny: :2funny: :2funny:
μου θυμησες το ανεκδοτο ... ποια η διαφορα αναμεσα σε πουτανα και σε καριολα ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ειπα να μην το σχολιασω εγω λογω φυλλου αλλα παλι καλα που το σκεφτηκε εστω κι ενας.....    :grin:

Τι φύλλου ?

Συκής ?
by%2B%2B%2527v%2527.jpg

Η άλλου δένδρου ?

04.jpgby%2Bonly%2Bthe%2Bbest%2Bfetish%2Bphotograp.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom