Νέα

εμπειρια με πολωνεζα..........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aris_2_5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
392
Πόντοι
21
Ναι,εντάξει αλλά αν έρθει κάποιος σαν τουρίστας Χερσόννησο η πιθανότητα να γαμήσει χωρίς κονέ π.χ. στο New York που μαζεύει Ρωσίδες είναι ελάχιστες.Πολωνία,Τσεχία δηλαδή στις χώρες παραγωγής είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.
Βασικά οι μόνοι που γαμάνε είναι ντόπιοι και αυτοί μόνο κοπέλες που δουλεύουν στο νησί όχι τουρίστριες.

Οσον αφορα το πρωτο μερος της απαντησης σου δεν θεωρω οτι εισαι λαθος...πανω κατω ετσι ειναι...Αντικειμενικα θεωρω οτι οι παλιες εποχες εχουν παρελθει...και ειδικοτερα απο τοτε που ξεσπασε η κριση εχουν αλλαξει πολλα...Αλλα θεωρω την Χερσονησσο οτι ειναι ενα απο τα εναπομειναντα καταφυγια για ευκολο γαμησι....και δεν μιλαω να δουλευεις εκει μπαρμαν η σερβιτορος,μιλαω να ερθεις για διακοπες.Ενταξει αν το κυνηγησεις και την πεσεις λιγο ομορφα εχεις φορτωσει μουνακι για το ξενοδοχειο...Για μενα προσωπικα δεν μπορω να συγκριθω με τους επισκεπτες διοτι εγω δουλευω στην νυχτα οποτε και με βλεπουν και με αλλλο ματι οι γκομενες.Αλλα απο την στιγμη που και οι τελευταιοι Αλβανοι γαμανε κατι Λετονες δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι και πολυ δυσκολο να γαμησεις......Αν θες σιγουρη επιτυχια πας στα Μαλια!!!!Εκει δεν θα χασεις!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οσον αφορα το πρωτο μερος της απαντησης σου δεν θεωρω οτι εισαι λαθος...πανω κατω ετσι ειναι...Αντικειμενικα θεωρω οτι οι παλιες εποχες εχουν παρελθει...και ειδικοτερα απο τοτε που ξεσπασε η κριση εχουν αλλαξει πολλα...Αλλα θεωρω την Χερσονησσο οτι ειναι ενα απο τα εναπομειναντα καταφυγια για ευκολο γαμησι....και δεν μιλαω να δουλευεις εκει μπαρμαν η σερβιτορος,μιλαω να ερθεις για διακοπες.Ενταξει αν το κυνηγησεις και την πεσεις λιγο ομορφα εχεις φορτωσει μουνακι για το ξενοδοχειο...Για μενα προσωπικα δεν μπορω να συγκριθω με τους επισκεπτες διοτι εγω δουλευω στην νυχτα οποτε και με βλεπουν και με αλλλο ματι οι γκομενες.Αλλα απο την στιγμη που και οι τελευταιοι Αλβανοι γαμανε κατι Λετονες δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι και πολυ δυσκολο να γαμησεις......Αν θες σιγουρη επιτυχια πας στα Μαλια!!!!Εκει δεν θα χασεις!

καλησπερα τυπε.

Ερχομαι Χερσοννησο , και μαλιστα σολο, τα τελευταια 2 χρονια σαν τουριστας. Δεν εχω κονε οποτε παιζω μονος μου τελειως. Αν και αρκετες γυναικες, δεν θεωρω οτι ειναι ιδιαιτερα ευκολο να κανεις φορτωτικη. Μιλαμε οτι παω ολομοναχος, γιατι γουσταρω να μην τρεχω με προγραμματα παρεας κτλ. Θυμαμαι στο New York και Paradise, αν και ειχε κοσμο, δεν ειδα ευκολια στο να φορτωσεις.

Εσυ πιστευω μπερδευεις την δικια σου ευκολια να γαμας επειδη δουλευεις εκει νυχτα και σε βλεπουν αλλιως τα μουνιακαι σε προσεγγιζουν. Ταπεινη αποψη. Για εμας τους τουριστες δεν παιζει κατι τετοιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλησπερα τυπε.

Ερχομαι Χερσοννησο , και μαλιστα σολο, τα τελευταια 2 χρονια σαν τουριστας. Δεν εχω κονε οποτε παιζω μονος μου τελειως. Αν και αρκετες γυναικες, δεν θεωρω οτι ειναι ιδιαιτερα ευκολο να κανεις φορτωτικη. Μιλαμε οτι παω ολομοναχος, γιατι γουσταρω να μην τρεχω με προγραμματα παρεας κτλ. Θυμαμαι στο New York και Paradise, αν και ειχε κοσμο, δεν ειδα ευκολια στο να φορτωσεις.

Εσυ πιστευω μπερδευεις την δικια σου ευκολια να γαμας επειδη δουλευεις εκει νυχτα και σε βλεπουν αλλιως τα μουνιακαι σε προσεγγιζουν. Ταπεινη αποψη. Για εμας τους τουριστες δεν παιζει κατι τετοιο.

Ετσι ακριβώς είναι.Γενικά σε όλα τα θέρετρα είναι πολύ πιο δύσκολο να γαμήσεις από ό,τι σε κανονικές πόλεις.Ακόμα και Κριμαία που γίνεται του μουνιού το πανηγύρι από Ρωσίδες,Ουκρανές,Λευκορρωσίδες(βλέπεις απίστευτους μούνους με μπικίνι) είναι πολύ πιο δύσκολα από Κίεβο.
Καλύτερα κάποιος να πάει Πολωνία ή Ουκρανία παρά Χερσόννησο ή Παραλία Κατερίνης.Πολύ καλύτερα.Χερσόνησσο για καλές πιθανότητες να γαμήσεις πρέπει να διαλέξεις φτηνό ξενοδοχείο μέσω booking όπου βλέπεις πολλά σχόλια από Ρώσους πελάτες.Εκεί συχνάζουν μουνάρες Ρωσίδες σε budget που γνωρίζεις άνετα στο ξενοδοχείο(αν και σου σπάνε τα αρχίδια οι ρεσεπσιονίστ,υπάλληλοι του ξενοδοχείου,συχνά μη Ελληνες κτλ που θέλουν την πρωτοκαθεδρία).Αλλά στην πισίνα και στο σαλόνι,μπαρ του ξενοδοχείου τις χτυπάς άνετα.
Στα ίδια ακριβώς ξενοδοχεία συχνάζουν και Πολωνέζες σε budget οπότε ακόμα καλύτερα.
Το εξασκημένο μάτι του Βαλκάνιου βοσκού μπορεί να διακρίνει αμέσως τις Ρωσίδες και άλλες Ανατολικές από τις Σκανδιναβές και Γερμανίδες στην παραλία αλλά για πολλούς δεν είναι εύκολο.Οι Ρωσίδες χτυπιούνται πολύ εύκολα παραλία αρκεί να καταλάβεις πού είναι.
Αλλά όπως έχω πει πολύ καλύτερα Πολωνία,Ρωσία αφού δε χρειάζεται να ψάχνεις είναι όλες ανατολικές και υπάρχουν σε μάζες όχι σε δεκάδες ή εκατοντάδες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
πριν ενα χρονο ειχα γνωρισει μια πολωνεζα φοιτητρια νομικης, ηταν αρκετα γλυκο κοριτσι κι εκανε
πολλα κολπα στο κρεβατι. Ομως κατα την διαρκεια του φακ, ηθελε να βγαλουμε λιγο 'το σκουφο' για δει πως
ειναι 'χωρις' μεσα της.. Σε αλλη φαση,οταν τον ειχα μεσα στην χαμογελαστη κωλ_τρυπιδας της,κατα την διαρκεια
των εν τω βαθει πιστονιων' ελεγε την φραση: μην με αφηνεις να με γαμ_ν  οι αλλοι..  Περιπτωση η κοπελα  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom