Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
μεγαλε τις καλες εποχες του mirc τις εζησες? 1999-2002
μεγαλο σχολειο
Αυτος τοτε μαθαινε την προπαιδεια.......Σιγα μην προλαβε και τα ντος....
μεγαλο σχολειο
που το θυμηθηκες αυτο το τσατ ρε φιλεμεγαλε τις καλες εποχες του mirc τις εζησες? 1999-2002
μεγαλο σχολειο
τοτε τυπε χουφτωνα τις συμμαθητριες στο δημοτικομεγαλε τις καλες εποχες του mirc τις εζησες? 1999-2002
μεγαλο σχολειο
20xrono ειναι?
Αυτος τοτε μαθαινε την προπαιδεια.......Σιγα μην προλαβε και τα ντος....
καλα βαλε εσυ οτι τιτλο θες.....Τι "εμπειρία με Πολωνέζα" και παπαριές γράφεις βρε νηματοθέτη.....?
Αφού δεν το κάρφωσες το μωρό!!! :S
που το θυμηθηκες αυτο το τσατ ρε φιλε
ειστε κωλοφαρδοι παντως αν ημουν μοντ θα το ειχα στειλει αδιαβαστο το θρεντακι
λες να ειχα τσατογαμηση και σενα τοτεΜπαρουλη λες να ειχαμε μιλησει στο μιρκ τοτε?????
ελα ρε τυπε μεσα ακριβως εισαι20xrono ειναι?
λες να ειχα τσατογαμηση και σενα τοτε
εσενα κοκκινιζει ο πουτσος σου
μεγαλες εποχες...που το θυμηθηκες αυτο το τσατ ρε φιλε
ειστε κωλοφαρδοι παντως αν ημουν μοντ θα το ειχα στειλει αδιαβαστο το θρεντακι
τωρα καυλωσα και εγω τυπε
δε βριζομαι και το ξερεις εγω μονο γαμαω δε παιζω γαμαωΤσατογαμησει οχι...Να ειχαμε τσατοβριστει ομως παιζει.....
δε βριζομαι και το ξερεις εγω μονο γαμαω δε παιζω γαμαω
και το κωλοτρυπιδι σου για κουβα θα το περασωΕσυ μονο κουβαδες γεμιζεις δεν παιζεις κουβαδες γεμιζεις.....
οι πολωνεζες συνθηθως ειναι συντηρητικων ηθων εκτος βεβαια απο το οτι ειναι μουναρες σε εμφανιση...λοιπον ανεβαζω αυτο το θεμα γιατι πολλα λεμε για τις δικες μας τις καριολες αλλα να βλεπουμε λιγο τι κανουν και οι ξενες...
πριν 1-2 μηνες λοιπον γνωρισα μια πολωνεζα στο badoo.
απο εμφανιση ηταν πολυ καλη, 8αρι προς 9αρι...ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια και κορμαρα...
το μονο που δεν ειχε ηταν βυζια μεγαλα.
αν ηταν ελληνιδα δηλαδη δεν σου ελεγε ουτε καλημερα..
ξεκιναμε λοιπον και βγαινουμε με την γκομενα και απο την πρωτη μερα που βγηκαμε μου ειπε οτι θελει να βγαινουμε αλλα να μην περιμενω οτι θα κανουμε σεξ γρηγορα...μετα απο 1-2 μηνες μου ειπε οτι θα ειναι ετοιμη...
βγαιναμε λοιπον για καποιο διαστημα, περιπου 2 εβδομαδες.
αλλα πως βγαιναμε......πηγαινα την επερνα απο το σπιτι, την κερναγα τους καφεδες και τα ποτα (ποτε δεν εκανε κινηση να πληρωσει, ουτε ευχαριστω δεν μου ειπε) και μετα την γυρναγα στο σπιτι...
απο τα αλλα τιποτα......μονο φιλια και χαμουρεμα πανω απο τα ρουχα...
καποια μερα λοιπον εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε....δεν απαντουγε ουτε σε τηλεφωνο ουτε σε μηνυματα....ετσι λοιπον σταματησα και εγω να ασχολουμαι....
μετα απο μια εβδομαδα ξαναεμφανιζεται μονη της και οταν την ρωτησα γιατι χαθηκε μου ειπε την εξης μαλακια....''πιστευω οτι εχεις και αλλη γκομενα μου λεει και θες και εμενα επειδη ειμαι ξενη για να κανεις σεξ.....ετσι ειστε ολοι οι ελληνες μου ειπε..''
με τα πολλα συνεχιζουμε και βγαινουμε παλι σαν να μην εγινε τιποτα...
και μετα απο καμια δεκαρια μερες εξαφανιζεται παλι....αλλα αυτη την φορα εξαφανιστηκα και εγω...δεν την εψαξα καθολου....
λοιπον συναδελφοι......πως την κοβετε την κυρια???
πηγαινα την επερνα απο το σπιτι, την κερναγα τους καφεδες και τα ποτα (ποτε δεν εκανε κινηση να πληρωσει, ουτε ευχαριστω δεν μου ειπε) και μετα την γυρναγα στο σπιτι...
μεγαλο σχολειο