Νέα

εμπειρια με πολωνεζα..........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aris_2_5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.817
Πόντοι
6.035
μεγαλε τις καλες εποχες του mirc τις εζησες? 1999-2002

μεγαλο σχολειο
που το θυμηθηκες αυτο το τσατ ρε φιλε :huh:

ειστε κωλοφαρδοι παντως αν ημουν μοντ θα το ειχα στειλει αδιαβαστο το θρεντακι :sunglasses:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ειστε κωλοφαρδοι παντως αν ημουν μοντ θα το ειχα στειλει αδιαβαστο το θρεντακι :sunglasses:

Μπαρουλη λες να ειχαμε μιλησει στο μιρκ τοτε?????    :grin: :grin: :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

μεγαλες εποχες...
φοιτητης με αλλους 2 σε αδεια αιθουσα 100 υπολογιστων να τσαταρουμε 3 το πρωι...
να το παιζω γκομενα κι ο αλλος να με παιρνει τηλ αγγλια στο κοινοχρηστο τηλ του διαδρομου
να του μιλαω γυναικεια με νια, σμουτς, μωρουλινι και τετοια, κι να μην μ εχει καταλαβει κανα 5λεπτο ο μαλακας

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
και ηταν τετοιες οι εποχες του Mirc τοτε που ειχε πολλες μουναρες μεσα
προσωπικα ειχα βγει με 3 και οι 2 ηταν απλα θεες..η αλλη του 5.2-5.3 αλλα με μαγικιαζ πηγαινε 6.0-6.3

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
λοιπον ανεβαζω αυτο το θεμα γιατι πολλα λεμε για τις δικες μας τις καριολες αλλα να βλεπουμε λιγο τι κανουν και οι ξενες...
πριν 1-2 μηνες λοιπον γνωρισα μια πολωνεζα στο badoo.
απο εμφανιση ηταν πολυ καλη, 8αρι προς 9αρι...ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια και κορμαρα...
το μονο που δεν ειχε ηταν βυζια μεγαλα.
αν ηταν ελληνιδα δηλαδη δεν σου ελεγε ουτε καλημερα..
ξεκιναμε λοιπον και βγαινουμε με την γκομενα και απο την πρωτη μερα που βγηκαμε μου ειπε οτι θελει να βγαινουμε αλλα να μην περιμενω οτι θα κανουμε σεξ γρηγορα...μετα απο 1-2 μηνες μου ειπε οτι θα ειναι ετοιμη...
βγαιναμε λοιπον για καποιο διαστημα, περιπου 2 εβδομαδες.
αλλα πως βγαιναμε......πηγαινα την επερνα απο το σπιτι, την κερναγα τους καφεδες και τα ποτα (ποτε δεν εκανε κινηση να πληρωσει, ουτε ευχαριστω δεν μου ειπε) και μετα την γυρναγα στο σπιτι...
απο τα αλλα τιποτα......μονο φιλια και χαμουρεμα πανω απο τα ρουχα...
καποια μερα λοιπον εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε....δεν απαντουγε ουτε σε τηλεφωνο ουτε σε μηνυματα....ετσι λοιπον σταματησα και εγω να ασχολουμαι....
μετα απο μια εβδομαδα ξαναεμφανιζεται μονη της και οταν την ρωτησα γιατι χαθηκε μου ειπε την εξης μαλακια....''πιστευω οτι εχεις και αλλη γκομενα μου λεει και θες και εμενα επειδη ειμαι ξενη για να κανεις σεξ.....ετσι ειστε ολοι οι ελληνες μου ειπε..''
με τα πολλα συνεχιζουμε και βγαινουμε παλι σαν να μην εγινε τιποτα...
και μετα απο καμια δεκαρια μερες εξαφανιζεται παλι....αλλα αυτη την φορα εξαφανιστηκα και εγω...δεν την εψαξα καθολου....
λοιπον συναδελφοι......πως την κοβετε την κυρια???
οι πολωνεζες συνθηθως ειναι συντηρητικων ηθων εκτος βεβαια απο το οτι ειναι μουναρες σε εμφανιση...
οποτε μαλλον ειχε κακες εμπειριες με αλλους πριν απο σενα και γι'αυτο εκδηλωσε αυτη τη συμπεριφορα σε σενα

γενικοτερα πιστευω οτι οι συναισθηματικες σχεσεις συμπεριλαμβανουν αυτες τις μαλακιες ανεξαρτητως εθνικοτητας της αλλης

Επισκέπτης
πηγαινα την επερνα απο το σπιτι, την κερναγα τους καφεδες και τα ποτα (ποτε δεν εκανε κινηση να πληρωσει, ουτε ευχαριστω δεν μου ειπε) και μετα την γυρναγα στο σπιτι...

Ρε μεγάλε,
αυτά δεν τα κάνεις σε γκόμενες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.

Αν τα κάνεις,
σε γαμάνε αυτές.

Τόσο απλά.

Την επόμενη φορά θα ξέρεις.

Επισκέπτης
μεγαλε τις καλες εποχες του mirc τις εζησες? 1999-2002

μεγαλο σχολειο

Δεν τα λες σοβαρά έτσι ;;;;;;;;;
Την ίδια εποχή είχα βγεί κι εγώ με κάποιες που γνώρισα από τσατ , στο irc.gr κανάλι #hellas.

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΑΥΤΕΣ,
ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΥΤΕ CG
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΤΡΙΠ ,
ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙ-ΚΟΥΚΟΥ -ΜΠΑΖΑ ΜΙΛΑΜΕ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom