neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
βορεια η νοτια γερμανια?Ε το κατά δύναμη... Επίσης έχω κάτι σε κορεατάκι..αλλά αυτές είναι πολύ θρησκόληπτες ...
βορεια η νοτια γερμανια?Ε το κατά δύναμη... Επίσης έχω κάτι σε κορεατάκι..αλλά αυτές είναι πολύ θρησκόληπτες ...
νοτια ή βορεια?Ε το κατά δύναμη... Επίσης έχω κάτι σε κορεατάκι..αλλά αυτές είναι πολύ θρησκόληπτες ...
Warschau και Krakowαπο 15 και πανω μου κανει.Στο Gdansk .
Nότια...το λέει συνεχώς ...όχι απλά Κορέα αλλά Νότια Κορέα.νοτια ή βορεια?
ρε τυπακο κανε μια δουλεια σωστα αν ειναι...wasraw γραφεται.Warschau και Krakow
Νότια!!!!!Χτυπάω και καμιά Ελβετία ή Γαλλία που και πουβορεια η νοτια γερμανια?
δεν πιστευω να ειναι η κορεατισσα που γαμαγε ο τυπος δημητρακης?Nότια...το λέει συνεχώς ...όχι απλά Κορέα αλλά Νότια Κορέα.
Τώρα είναι εκεί.Πήγε για ένα μήνα...και εξαφανίστηκε ρε γμτ...
Της στέλνω e mails κ δεν απαντά... στις 13 κανονικά επιστρέφει!
Το γράψα τα γερμανικά....που ξέρω εγώ πως είναι στα πολωνικά...!!!!!ρε τυπακο κανε μια δουλεια σωστα αν ειναι...wasraw γραφεται.
οκ τυπακο.Το γράψα τα γερμανικά....που ξέρω εγώ πως είναι στα πολωνικά...!!!!!
Η γλώσσα πάντως είναι απαίσια!!!
γιατι ετσι?Όχι...αυτή δεν έχει δοκιμάσει ακόμη ευρωπαικό καυλί...
βορεια η νοτια γερμανια?
Το περίεργο είναι πως ανήκει στους ευαγγελιστες. ..Κάθε Κυριακή απαραιτήτως στην εκκλησία κτλ..γιατι ετσι?
ειναι φανατικη βουδιστρια?
Και στη Γερμανία νότια μένω.Για την Κορεα, μιλαει !!!
θαχεις βγαλει φωτος δεν μπορει ;)Το περίεργο είναι πως ανήκει στους ευαγγελιστες. ..Κάθε Κυριακή απαραιτήτως στην εκκλησία κτλ..
όταν πήγαμε όμως στην Πάολα έγινε χαμόςςςςςςςςς!!!!!!!!να το βλέπατε το κορεατάκι πως χόρευε...
hai ship-pal...Το περίεργο είναι πως ανήκει στους ευαγγελιστες. ..Κάθε Κυριακή απαραιτήτως στην εκκλησία κτλ..
όταν πήγαμε όμως στην Πάολα έγινε χαμόςςςςςςςςς!!!!!!!!να το βλέπατε το κορεατάκι πως χόρευε...
ΦΥΣΙΙΚΑΑΑΑΑ!!!θαχεις βγαλει φωτος δεν μπορει ;)
βαλε καμια να παρουμε ματι ρε χρυσαΦΥΣΙΙΚΑΑΑΑΑ!!!
μια μάλιστα έχει πολύ πλάκα....κάτι ελληνάρες λαζογερμανοίξερόνονται στα γέλια από πίσω της..Τους φάνηκε αστειο που μια ασιάτισα χόρευε με αυτό τη μουσική....
η Πολωνή έχει πλάκα πάντως...της έμαθα να λέει ΄΄ναι μωρό μου΄΄
κ το λέει κλασικά ΄΄νιε μουρό μοοοοοοουυυυ΄΄
Φαίνονται φάτσες ρε γμτ..δεν μπορώ να την εκθέσω έτσι την κοπέλα!!!βλέπω μήπως δεν έχω πουθενα φάτσες...βαλε καμια να παρουμε ματι ρε χρυσα
βαλε μια μουτζουρα στην μαπα της και ποσταρες τιςΦαίνονται φάτσες ρε γμτ..δεν μπορώ να την εκθέσω έτσι την κοπέλα!!!βλέπω μήπως δεν έχω πουθενα φάτσες...