Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.942
- Πόντοι
- 3.506
Σιγά το γυφτάκι ρε τύποι. 70% φοτοσοπ
Τα πόδια Αλβανέ λένε την αλήθεια. Και αυτή είμαι σίγουρος κουβαλάει φιάλες πετρογκάζ για μπούτιαΥποψήφιαζομεαχ με ότι χωρς τα φίλτρα το σοαλριουμ και το φοτοσοπ είναι χοντρουλα 65κιλα ειναι
σα τις σλαβες γυναικες δε εχει δυστιχως,οι ελληνιδες ειναι μπαζα μπροστα στις ρουμανες και μολδαβες και ρωσιδες.Τι πατομουνο ειναι αυτο!
Καπου την ειδα και σε διαφημιση με τον Ραπτοπουλο που του δινει βιταμινες και βγαζει μαλλια αλλα την εχασα. Με λευκο μπικινι που κοντευε να εκραγει,.
Αν τη βρει καποιος ας τη βαλει.
Τυπε καμια σχεση το θέμα φίλτρα στις φωτο με το θεμα πηδαω δεν πηδαω. Στα τέσσερα οπως λες πηδάμε το 80% των γυναικών.Ε άμα πεσει στα 4 και τουρλωσει τον κωλο,πείτε της δε σε πηδαω έχεις πολλά φίλτρα.
Βρισκομαστε σε ενα φορουμ που βιζιτες με πρεζοφατσες και σαπιοκοιλιες εχουν εκατονταδες αριστες κριτικες κ αυτη εδω που ειναι επιεικως μουναρα με βυζαρες,ψαχνουν το φιλτρο και το αφιλτρο. Οριστε ανεβασαν και βιντεο,δε βλεπω κανα φιλτρο περα απο τιγκα βαψιμο.Τυπε καμια σχεση το θέμα φίλτρα στις φωτο με το θεμα πηδαω δεν πηδαω. Στα τέσσερα οπως λες πηδάμε το 80% των γυναικών.
ΥπερβυζοςΚανονικές τορπίλες!
αυτη ειναι ναιΑυτη ειναι??
λες αυτο που μενει αθηνα μερια ?Εμένα με καυλώνει το άλλο το ξανθό, το καυλάκι που μιλάει με το "θ". Βέβαια και σ' αυτήν το έδινα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Τυπε για το φωτοσοπ έγραψα γενικά και οχι ιδικά για την κοπελα. Και μην μου πεις οτι δεν το γαμανε στα φίλτρα σχεδόν ολες οι γυναίκες, ειτε ειναι άσημες, ειτε διάσημες. Ακομα και γυναίκες που ειναι αντικειμενικά όμορφες 1-2 φιλτρα θα τα βάλουν.Βρισκομαστε σε ενα φορουμ που βιζιτες με πρεζοφατσες και σαπιοκοιλιες εχουν εκατονταδες αριστες κριτικες κ αυτη εδω που ειναι επιεικως μουναρα με βυζαρες,ψαχνουν το φιλτρο και το αφιλτρο. Οριστε ανεβασαν και βιντεο,δε βλεπω κανα φιλτρο περα απο τιγκα βαψιμο.
Αμα μπει αυτη στο φορουμ και ανεβασει νημα οτι ξεκιναει βιζιτες,ξερετε τι εχει να γινει εδω μεσα? Ρητορικη η ερωτηση.
Αυτο εννοειται,αλλα υπαρχουν και αυτες που το εχουν και θα βαλουν 1 φιλτρο και πολλες που ειναι πατσαβουρες και θα βαλουν λιγη φωτογραφια μεσα στα φιλτρα τους. Λιγες ειναι αυτες που ειναι οντως ομορφες,σε αυτο συμφωνω. Αυτη εδω ομως το καραεχει οχι απλα το εχει,γνωμη μου.Τυπε για το φωτοσοπ έγραψα γενικά και οχι ιδικά για την κοπελα. Και μην μου πεις οτι δεν το γαμανε στα φίλτρα σχεδόν ολες οι γυναίκες, ειτε ειναι άσημες, ειτε διάσημες. Ακομα και γυναίκες που ειναι αντικειμενικά όμορφες 1-2 φιλτρα θα τα βάλουν.
Κάβλα ο ... Σπαλιάρας! Χα χα!στις φωτογραφισεις ειναι πιο προστυχουλα...
Που να ξέρω που μένει. Την έχω δεί σε άλλη διαφήμιση του τουριστικού πρακτορείου.λες αυτο που μενει αθηνα μερια ?