διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
περιεργη λεξη για καμακι.Τώρα μάλιστα...έφτιαξε και ο καιρός!Ξεβρακώθηκαν όλες , βάλαν τα σορτσάκια..
Τα γερμανάκια καβαλάνε μηχανές, τα κάμπριο. Επιτέλους λίγος ερωτισμός πλανιέται στην πόλη.
Μόλις χθες είχα και το πρώτο φλερτάκι από γερμανό..
Με αποκάλεσε ΄΄Schnekke ΄΄που κυριολεκτικά σημαίνει σαλιγκάρι είναι το δικό μας το μανάρι..
Οι γερμανίδες δεν είναι όμορφες...ξέρω μια καλή Πολωνήπεριεργη λεξη για καμακι.
θα μου κανεις πασα καμια γερμανιδα?
ναι θα σου γνωρισει την Annette Schwarz τυπεπεριεργη λεξη για καμακι.
θα μου κανεις πασα καμια γερμανιδα?
με καμια σερβα κανεις παρεα χρυσα?Οι γερμανίδες δεν είναι όμορφες...ξέρω μια καλή Πολωνή
Αλλά μόνο για καλά παιδιά...είναι φίλη βλέπεις!
πουτανοκαταστασεις τυπε ε?ναι θα σου γνωρισει την Annette Schwarz τυπε ;
Την παράτησες τώρα που γεννάει;με καμια σερβα κανεις παρεα χρυσα?
μπας και την ξερει η χρυσα τυπεπουτανοκαταστασεις τυπε ε?
την γκαστρωνειςΤην παράτησες τώρα που γεννάει;
Tσ!!!
Τσ!!
Τσ!
εχω σπιτι στην πολωνια . για γερμανιδα μιλαω ,βρες μου καμια ωραια.Οι γερμανίδες δεν είναι όμορφες...ξέρω μια καλή Πολωνή
Αλλά μόνο για καλά παιδιά...είναι φίλη βλέπεις!
το επιασες το υπονοουμενο...μπας και την ξερει η χρυσο τυπε
ναι θα σου γνωρισει την Annette Schwarz τυπε
Μόνο κάτι μικρά ξέρω άβυζα, άκωλα. Σου κάνουν;;;που έχεις το σπίτι;;;έχω πάει πρόσφατα εκεί...εχω σπιτι στην πολωνια . για γερμανιδα μιλαω ,βρες μου καμια ωραια.
Δυστυχώς όχι...αλλά έπαθα πλάκα με αυτες όταν πήγα Βελιγράδι...γκομενάρες είναι!!!!Οι άντρες τους δεν λένε τπτ.με καμια σερβα κανεις παρεα χρυσα?
απο 15 και πανω μου κανει.Στο Gdansk .Μόνο κάτι μικρά ξέρω άβυζα, άκωλα. Σου κάνουν;;;που έχεις το σπίτι;;;έχω πάει πρόσφατα εκεί...
το επιασες το υπονοουμενο...
ααααχχχ τι μου θυμισες.Μια φορα περασα μικρος απο την σερβια.Τι μουνι κυκλοφορειΔυστυχώς όχι...αλλά έπαθα πλάκα με αυτες όταν πήγα Βελιγράδι...γκομενάρες είναι!!!!Οι άντρες τους δεν λένε τπτ.
κοσμογυρισμενη εισαι χρυσαΔυστυχώς όχι...αλλά έπαθα πλάκα με αυτες όταν πήγα Βελιγράδι...γκομενάρες είναι!!!!Οι άντρες τους δεν λένε τπτ.