Νέα

Εμινέ Γεσίρ,η σεξυ Ξανθιώτισσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Για να μην αναφέρουμε δηλαδή πως από το 60% των "εκδιδομένων" εν Αθήναις, καλύτερη είναι η κοπέλα!

Εδώ μέσα στο μυαλό τους όλοι πηδάνε την Μπετρίς Μπάρος και την Μπαρ Ραφαέλι ενώ στην πραγματικότητα γράφουν κριτικές με ύμνους για την "ομορφιά" κάποιων πραγματικών μπάζων. (Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε συγκεκριμένες, γνωστές είναι και αρκετές!)
πολλοι εδω περα σνομπαρουν γκομενες τουλαχιστον γαμευσιμες για μην πω καλα μουνια ενω οι ιδιοι πανε και κανουν γλωσσοφιλα στα μεταξουργεια και στις φυλες σε πουτανες που πριν τσιμπουκωναν πακια.και κανουν και κριτικες εισαι θεα κ.λ.π. ενω τα μοντελα που ποσταρονται εδω ειναι για αυτους μετριες κ.λ.π. μιλαμε για ατομα καμμενα που τους εχει φαει η μαλακια γιατι ειναι ανικανοι να βρουν μια κοπελιτσα να ξεχαρμανιαζουν.βλεπεις ειναι ελλεινιδες ολες(οχι πως δεν υπαρχουν τετοιες...)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μην γυρίζεις το μαχαίρι στην πληγή.
η αληθεια ειναι σαν το ιωδιο τσουζει αλλα θεραπευει.παντως επρεπε να παραθεσεις ολο το ποστ μου γιατι οι δυο αυτες γραμμες δεν λενε κατι απο μονες τους και απεχουν απο το νοημα που βγαζει ολο το ποστ μου.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.929
Πόντοι
26.141
σσσσσσσσσσσσσσσσσσ !!!!!
χαθηκαν αυτοι που λετε :grin: :grin: :grin:
αμα ερθουν θα μας  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
:grin: :grin: :grin: :grin:
γλωσσοφιλα στις ντανες του ματαξυ κια φυλης  μπλιαχ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
η αληθεια ειναι σαν το ιωδιο τσουζει αλλα θεραπευει.παντως επρεπε να παραθεσεις ολο το ποστ μου γιατι οι δυο αυτες γραμμες δεν λενε κατι απο μονες τους και απεχουν απο το νοημα που βγαζει ολο το ποστ μου.

όταν παραθέτω κόβω για λόγους οικονομίας χώρου κατά τα άλλα μια χαρά τα λες.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πολλοι εδω περα σνομπαρουν γκομενες τουλαχιστον γαμευσιμες για μην πω καλα μουνια ενω οι ιδιοι πανε και κανουν γλωσσοφιλα στα μεταξουργεια και στις φυλες σε πουτανες που πριν τσιμπουκωναν πακια.και κανουν και κριτικες εισαι θεα κ.λ.π. ενω τα μοντελα που ποσταρονται εδω ειναι για αυτους μετριες κ.λ.π. μιλαμε για ατομα καμμενα που τους εχει φαει η μαλακια γιατι ειναι ανικανοι να βρουν μια κοπελιτσα να ξεχαρμανιαζουν.βλεπεις ειναι ελλεινιδες ολες(οχι πως δεν υπαρχουν τετοιες...)

σωστος οπως παντα ο Ταυλανδος και ο Γιανεβανης  :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για αυτο και εγω την ανεβασα διοτι σπαει το ταμπου της μουσουλμανικης κοινωνιας στην θρακη!!!
μα που ειναιθα ο τραμουντανας και ο πορνοπαπος?? :think: :think: :grin:
παρών... αξιογάμητον το πομακάκι... γιαμ γιαμ γιαμ...

να γαμείς και να φωνάζει βαι βαι βαι Αλλάχ Αλλάχ... . :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι να κάνουμε ρε πατριώτη... εδώ μέσα με όλους τους Μπράντ Πίτ και τους Κλουνει που μπλέξαμε... ασε να γαμάμε εμείς κανένα μπαζάκι και αστους αυτούς να πηγαίνουν με τις καλές (στον υπνο τους φυσικά)...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
άβυζο μεν αλλά με κωλάρα δε.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Volcano μου............!!!!!!!!χαθηκαμε εμείς!!!! :smitten:
Όντως το κοριτσάκι είναι πολύ όμορφο.........
έχει και κορμάρα...Την έχω δει natura
Για πες ρε πατριωτάκι που βρίσκεται η κορασίδα αυτό τον καιρό και τι κάνει;;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα Volcano μου............!!!!!!!!χαθηκαμε εμείς!!!! :smitten:
Όντως το κοριτσάκι είναι πολύ όμορφο.........
έχει και κορμάρα...Την έχω δει natura
Για πες ρε πατριωτάκι που βρίσκεται η κορασίδα αυτό τον καιρό και τι κάνει;;
τι λεει η γερμανια?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
άβυζο μεν αλλά με κωλάρα δε.

Με δύο χιλιαρικάκια (μόνο! άτιμη κρίση) της το λύνουμε το θέμα αυτό αμέσως! :)

Οι υπόλοιπες με τον δικό της σωματότυπο πως λες ότι θα ήταν προεγχειρητικά; Και θα έχουν πλήρωσει και κανένα πεντοχίλιαρο προ τριετίας.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τι λεει η γερμανια?
Τώρα μάλιστα...έφτιαξε και ο καιρός!Ξεβρακώθηκαν όλες , βάλαν τα σορτσάκια..
Τα γερμανάκια καβαλάνε μηχανές, τα κάμπριο. Επιτέλους λίγος ερωτισμός πλανιέται στην πόλη.
Μόλις χθες είχα και το πρώτο φλερτάκι από γερμανό..
Με αποκάλεσε ΄΄Schnekke ΄΄που κυριολεκτικά σημαίνει σαλιγκάρι  είναι το δικό μας το μανάρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom