Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
α ναι!!..το ειχα ξεχασει...χτυπησα την ποιο ακαταλληλη ωρα!!!...
α ναι!!..το ειχα ξεχασει...χτυπησα την ποιο ακαταλληλη ωρα!!!...
εεεεεεπ!!!!
Καλημερες! Ηθελα να ενημερώσω οτι σημερα κ αυριο ειμαι διαθεσιμη για αμαρτιες! Κυριακη τρωμε αρνακι δε θα μπορεσω! Δευτερα παλι κοντα σας! Καλη ανασταση ευχομαι!εεεεεεπ!!!!
Σημερα δεν κάνει!!!Καλημερες! Ηθελα να ενημερώσω οτι σημερα κ αυριο ειμαι διαθεσιμη για αμαρτιες! Κυριακη τρωμε αρνακι δε θα μπορεσω! Δευτερα παλι κοντα σας! Καλη ανασταση ευχομαι!
Καλημερες! Ηθελα να ενημερώσω οτι σημερα κ αυριο ειμαι διαθεσιμη για αμαρτιες! Κυριακη τρωμε αρνακι δε θα μπορεσω! Δευτερα παλι κοντα σας! Καλη ανασταση ευχομαι!
Να παει να στολισει τον επιταφιο σημερα τύπεMην τους ακούς αυτούς, τους αντε μην τους χαρακτηρίσω τους από πάνω, τους έπιασε ο πόνος δυο μέρες τον χρόνο.
Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά κ απολαμβάνεις
Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την προτροπή των "δασκάλων", καθώς είναι Μεγάλη Παρασκευή σήμερα! Αν θέλεις τη συμβουλή μου, θα έλεγα από την Τρίτη με το καλό να επανέλθεις, διότι τη Δευτέρα θα είμαστε στη φάση να χωνέψουμε τα τραπεζώματα και τα αρνιά από την προηγούμενη μέρα.Καλημερες! Ηθελα να ενημερώσω οτι σημερα κ αυριο ειμαι διαθεσιμη για αμαρτιες! Κυριακη τρωμε αρνακι δε θα μπορεσω! Δευτερα παλι κοντα σας! Καλη ανασταση ευχομαι!
...το κρεας?Μα.... δε νηστεύω!!!
Να παει να στολισει τον επιταφιο σημερα τύπε
Μα να θελεις να κανεις σεξ κ να σου λένε μ. Παρασκευη? Τσου! καλη ανασταση κ σε εσενα! Κ με προσοχή το αρνι εεε!Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την προτροπή των "δασκάλων", καθώς είναι Μεγάλη Παρασκευή σήμερα! Αν θέλεις τη συμβουλή μου, θα έλεγα από την Τρίτη με το καλό να επανέλθεις, διότι τη Δευτέρα θα είμαστε στη φάση να χωνέψουμε τα τραπεζώματα και τα αρνιά από την προηγούμενη μέρα.
Ε ναι. Ασε που ο επιτάφιος στολίζεται απο παρθένες! Εγω τι να παω να κανω?Παραξενα πραγματα λένε ε?
Aν ηταν να εφαρμοζεται κατα γραμμα αυτο, θα επρεπε να χρησιμοποιουνται μονο κοριτσια του δημοτικουΕ ναι. Ασε που ο επιτάφιος στολίζεται απο παρθένες! Εγω τι να παω να κανω?
Δεν εισαι?Ε ναι. Ασε που ο επιτάφιος στολίζεται απο παρθένες! Εγω τι να παω να κανω?
Το κωλαρακι μου μονο μπορει να θεωρηθεί παρθενο! Τα αυτιά κ η μύτη!Δεν εισαι?
Το κωλαρακι μου μονο μπορει να θεωρηθεί παρθενο! Τα αυτιά κ η μύτη!