Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερες!  Ηθελα να ενημερώσω  οτι σημερα κ αυριο ειμαι διαθεσιμη για αμαρτιες! Κυριακη τρωμε αρνακι δε θα μπορεσω! Δευτερα παλι κοντα σας! Καλη ανασταση  ευχομαι!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καλημερες!  Ηθελα να ενημερώσω  οτι σημερα κ αυριο ειμαι διαθεσιμη για αμαρτιες! Κυριακη τρωμε αρνακι δε θα μπορεσω! Δευτερα παλι κοντα σας! Καλη ανασταση  ευχομαι!
Σημερα δεν κάνει!!!
Ντροπή!!!
:o

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :referee: :referee: :referee: :priest: :priest: :priest:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mην τους ακούς αυτούς, τους αντε μην τους χαρακτηρίσω τους από πάνω, τους έπιασε ο πόνος δυο μέρες τον χρόνο.
Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά κ απολαμβάνεις
:woldman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Mην τους ακούς αυτούς, τους αντε μην τους χαρακτηρίσω τους από πάνω, τους έπιασε ο πόνος δυο μέρες τον χρόνο.
Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά κ απολαμβάνεις
:woldman:
Να παει να στολισει τον επιταφιο σημερα τύπε  :2funny: :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Καλημερες!  Ηθελα να ενημερώσω  οτι σημερα κ αυριο ειμαι διαθεσιμη για αμαρτιες! Κυριακη τρωμε αρνακι δε θα μπορεσω! Δευτερα παλι κοντα σας! Καλη ανασταση  ευχομαι!
Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την προτροπή των "δασκάλων", καθώς είναι Μεγάλη Παρασκευή σήμερα!  :priest: Αν θέλεις τη συμβουλή μου, θα έλεγα από την Τρίτη με το καλό να επανέλθεις, διότι τη Δευτέρα θα είμαστε στη φάση να χωνέψουμε τα τραπεζώματα και τα αρνιά από την προηγούμενη μέρα.  :)

KALHANASTASH.jpg

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την προτροπή των "δασκάλων", καθώς είναι Μεγάλη Παρασκευή σήμερα!  :priest: Αν θέλεις τη συμβουλή μου, θα έλεγα από την Τρίτη με το καλό να επανέλθεις, διότι τη Δευτέρα θα είμαστε στη φάση να χωνέψουμε τα τραπεζώματα και τα αρνιά από την προηγούμενη μέρα.  :)

KALHANASTASH.jpg
Μα να θελεις να κανεις σεξ κ να σου λένε  μ. Παρασκευη? Τσου!  :2funny: καλη ανασταση  κ σε εσενα! Κ με προσοχή  το αρνι εεε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ε ναι. Ασε που ο επιτάφιος  στολίζεται  απο παρθένες!  Εγω τι να παω να κανω?
Aν ηταν να εφαρμοζεται κατα γραμμα αυτο, θα επρεπε να χρησιμοποιουνται μονο κοριτσια του δημοτικου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Κάνει καλο μασαζ;; :knockinb:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom