μετα που πεθανε?εγω δε ξερω καν ποιος ηταν!
Πολλά έγιναν. Μια περίληψή τους έδωσε στην προηγούμενη σελίδα ο gianevan
δυστυχως οχι >Υποθέτω πως τρολάρεις! :-
δυστυχως οχι >
άλλη φορα το μαθημα καληνύχτα σας! :-*
παντοφλες πηρες?
Τύπε ειναι "Μάχιμος" ή "Μάξιμος"???Ώπα, τι εχουμε εδώ;;; Καλο το μωρο;;;;
Περίεργος-6
Τύπε ειναι "Μάχιμος" ή "Μάξιμος"???
ενταααξει λοιπον! δε τα πήγαινα καλα με ιστορια θρησκευτικά αρχαια κ λογοτεχνία. Στην έκθεση ημουν καλη Ομως. Απο εδω κ περα μαζι με το ραντεβού θα φερνω κ απολυτήριο λυκείου για να μη με περνατε για εντελως αμόρφωτη κ πως θα λειτουργησετε μετα?!Γιατί επιμένεις στο λάθος σου; Ο Ιούλιος Καίσαρας πέθανε πριν γεννηθεί ο Χριστός. Μήπως, λοιπόν, αντί να πεις "δεν ήταν ακριβώς τα θρησκευτικά το μάθημα που αγαπούσα σα μαθήτρια" έπρεπε να πεις "δεν ήταν ακριβώς η ιστορία το μάθημα που αγαπούσα σα μαθήτρια";
ενταααξει λοιπον! δε τα πήγαινα καλα με ιστορια θρησκευτικά αρχαια κ λογοτεχνία. Στην έκθεση ημουν καλη Ομως. Απο εδω κ περα μαζι με το ραντεβού θα φερνω κ απολυτήριο λυκείου για να μη με περνατε για εντελως αμόρφωτη κ πως θα λειτουργησετε μετα?!
Ημουν καλη στη βιολα? Κ στους καφέδες? Κ στα ντουζακια?
ενταααξει λοιπον! δε τα πήγαινα καλα με ιστορια θρησκευτικά αρχαια κ λογοτεχνία. Στην έκθεση ημουν καλη Ομως. Απο εδω κ περα μαζι με το ραντεβού θα φερνω κ απολυτήριο λυκείου για να μη με περνατε για εντελως αμόρφωτη κ πως θα λειτουργησετε μετα?!
Ημουν καλη στη βιολα? Κ στους καφέδες? Κ στα ντουζακια?
ΚΑΙ οι δυο μαζι...σιγα μη δε λειτουργησουμε...
:-*ΚΑΙ οι δυο μαζι...
ελα πμ εσυ!
ΚΑΙ οι δυο μαζι...
ΕΣΥ ΟΧΙ πμ...διπλα..
ΕΣΥ ΟΧΙ πμ...διπλα..
α ναι!!..το ειχα ξεχασει...χτυπησα την ποιο ακαταλληλη ωρα!!!...μισο να τελειωσω......