Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Εμενα μου κανει!! Το προβατάκι λιγο δε κατάλαβα. Λες να ειναι προβατίνα? κατα τα αλλα μια χαρα! Τι κανεις εσυ?
μια χαρα!
με τρεχουνε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμενα μου κανει!! Το προβατάκι λιγο δε κατάλαβα. Λες να ειναι προβατίνα? κατα τα αλλα μια χαρα! Τι κανεις εσυ?
μια χαρα!
λογω πασχα ταιριαζει το . Κ εσυ τεκνον βρουτε?όντως περίεργο το πρόβατο....παραπέμπει άλλου η ειναι λόγω Πάσχα;
λογω πασχα ταιριαζει το . Κ εσυ τεκνον βρουτε?
Πάσχα=>Χριστος=>Πιλατος=>Ρωμαιοι=>Ιουλιος ΚαισαραςΤί ακριβώς σχέση είχε ο Ιούλιος Κάισαρας θνήσκων με το Πάσχα αλήθεια;
Πάσχα=>Χριστος=>Πιλατος=>Ρωμαιοι=>Ιουλιος Καισαρας
Α, έτσι πάει;
Οπότε: => Ρώμη => καθολικισμός => Λατινική Αμερική => Βενεζουέλα => Τσάβες => Τσίπρας => Πούτιν!
Όλοι μια παρέα!
Εκανα λαθος? Νταξει... δεν ηταν ακριβώς τα θρησκευτικά το μαθημα που αγαπουσα σα μαθήτρια!Τί ακριβώς σχέση είχε ο Ιούλιος Κάισαρας θνήσκων με το Πάσχα αλήθεια;
Εκανα λαθος? Νταξει... δεν ηταν ακριβώς τα θρησκευτικά το μαθημα που αγαπουσα σα μαθήτρια!
και για πες μετα τι εγινε ?Γιατί επιμένεις στο λάθος σου; Ο Ιούλιος Καίσαρας πέθανε πριν γεννηθεί ο Χριστός. Μήπως, λοιπόν αντί να πεις "δεν ήταν ακριβώς τα θρησκευτικά το μάθημα που αγαπούσα σα μαθήτρια" έπρεπε να πεις "δεν ήταν ακριβώς η ιστορία το μάθημα που αγαπούσα σα μαθήτρια";
και για πες μετα τι εγινε ?
παντοφλες πηρες?μια χαρα!
μετα που πεθανε?εγω δε ξερω καν ποιος ηταν!Όταν λες "μετά" τι εννοείς;
..ήρθε ο έρωτας....;)και για πες μετα τι εγινε ?
α εδώ εχει θεμα!παω να παρω ποπκορν..ήρθε ο έρωτας....;)