ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
δε σε ενημερωσε ο αλητης???? ο γαλονας ο μοναχοφαγος???
δε σε ενημερωσε ο αλητης???? ο γαλονας ο μοναχοφαγος???
καλα ασε εσυ,εισαι για αλλου πλεον....
εγραφα τεστ!
Με τέτοιον καιρό και είσαι ακόμα μέσα; Δε θα βγεις για καφέ και βόλτα;aaa θελω κοτσομπολια!
πηγε ηρθε στο μπαμ...οχι πολλα πολλα,να μην κουραστει η σχεση...Με τέτοιον καιρό και είσαι ακόμα μέσα; Δε θα βγεις για καφέ και βόλτα;
Καζανόβα μου εσύ!πηγε ηρθε στο μπαμ...οχι πολλα πολλα,να μην κουραστει η σχεση...
Καζανόβα μου εσύ!
http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/06/%CE%9A%CE%91%CE%96%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%92%CE%91-1-.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:...εισαι τυπος,γιαυτο σε παω εσενα...!!!!
Σήμερα το διαβασα, σήμερα απαντάω κι ας περασαν δυο μήνες.Καλησπέρα! Ευχαριστώ κυριε μοικανε που μπηκατε στον κόπο να γραψετε για εμενα :-* δεν υπάρχει κατι προσωπικό που δεν απανταω σε καποια μνμ η κλησεις ουτε σνομπάρω το εχω ξαναπει οτι αν περασει ωρα απο το μνμ η τη κληση δεν παιρνω πισω για να μην ενοχλήσω. Συγνωμη ακομα μια φορα για τη ταλαιπωρία δε γινεται ομως εσκεμμένα!
Εχω σοβαρη σχεση τύπε, δεν κανω τετοια τωρα.Ρε δεν σου έχω πει τόσον καιρό πως είναι το ιδανικό για εσένα η κοπέλα;
Μήπως την βρεις λίγο αδύνατη δεν ξέρω, γιατί δεν είναι και σαν την Λεβίνσκι που σου άρεσε.
Ρε Ελβιρα...γιατι μου ζητανε απο μενα το τηλεφωνο σου? δωστο στον κοσμο..
Επειδή κανει ακόμα κρυο... δεχομαι ντουζάκι στο χοτέλ και μετα καφεδακι στη θάλασσα για να μαζεψουμε ήλιο. εντάξει γαλονά μου???
καλε.... θα νομιζουν οτι ειμαι τραμπουκος.... δημοκρατια εχουμε....
Καλημέρες! το απο πανω να φανταστω ειναι κριτική αν ναι σιγουρα ειναι η πιο ωραια που εχω δει!!! :-*