Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ναι ρε αγόρι η φωτό είναι αληθινή κι αρετουσάριστη αλλά δείχνει μόνο μέχρι τη ήβη, ενώ το πρόβημα βρίσκεται παρακάτω! ;)
Δηλαδή κι εγώ μπορώ να σου δείξω μια δική μου φωτό από πίσω να φαίνονται μόνο οι πλάτες μου που εξκολουθούν να είναι μια χαρά κι όχι το μπυροκοίλι μου. :)

Τώρα πραγματικά η Ελβίρα είναι πολύ γλυκιά κι ευγενική κοπέλα, αλλά παχιά στα πόδια είναι! Κι η ίδια το ξέρει εξ άλλου..

δηλαδη γεματουλα βυζαρες κ γυαλακια οπως γραφτηκε πιο πριν?
ω ρε τι μου κανετε βραδυατικα  :erection:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η Ελβιρα ειναι ακριβως η κοπελα που φαινεται στο αβαταρ. Με αυτο το σωμα. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Αν αυτο για καποιους ειναι "χοντρη", τοτε τι να πω ρε παιδια.

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
υπαρχουν κοπελες φιλε μου,που δεν θελουν να μπουν στην λιστα με τα callgirls.ειναι δικαιωμα τους.

οταν η τανα εχει διαφημιση και προστασια απο μελη-διαχειριστες με ανταλλαγμα κανα τζαμπα ραντεβουδακι
φυσικο ειναι οτι τους λεει να ειναι διαταγη

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Η Ελβιρα ειναι ακριβως η κοπελα που φαινεται στο αβαταρ. Με αυτο το σωμα. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
Αν αυτο για καποιους ειναι "χοντρη", τοτε τι να πω ρε παιδια.

Ναι ρε αγόρι η φωτό είναι αληθινή κι αρετουσάριστη αλλά δείχνει μόνο μέχρι τη ήβη, ενώ το πρόβημα βρίσκεται παρακάτω! ;)
Δηλαδή κι εγώ μπορώ να σου δείξω μια δική μου φωτό από πίσω να φαίνονται μόνο οι πλάτες μου που εξακολουθούν να είναι μια χαρά κι όχι το μπυροκοίλι μου. :)

Τώρα πραγματικά η Ελβίρα είναι πολύ γλυκιά κι ευγενική κοπέλα, αλλά παχιά στα πόδια είναι, σωστά τα λέει ο τύπος!
Κι η ίδια το ξέρει εξ άλλου...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γιαυτό η φώτο είναι μέχρι εκεί. Παρακάτω θα φαινόντουσαν οι ατέλειες. Βέβαια εγώ νομίζω ότι αυτό που βλέπω, συν ο καλός χαρακτήρας που αναφέρεται ότι έχει είναι υπέρ αρκετά για να επιλεγεί

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Γιαυτό η φώτο είναι μέχρι εκεί. Παρακάτω θα φαινόντουσαν οι ατέλειες. Βέβαια εγώ νομίζω ότι αυτό που βλέπω, συν ο καλός χαρακτήρας που αναφέρεται ότι έχει είναι υπέρ αρκετά για να επιλεγεί
θα επιτρεψετε να σας πω οτι η Ελβιρα απο παλια δεν βαζει φωτογραφιες "φτιαγμενες".
αυτο που βλεπετε ειναι η πραγματικοτητα.
οπως ολοι οι ανθρωποι στη ζωη μας κατα περιοδους εχει περισσοτερα κιλα η τα κανονικα της.
αυτα για να τελειωνουν τα σηριαλ.
ως προς τον χαρακτηρα , τις υπηρεσιες, την διαθεση και την παρουσια οι προλαλησαντες σε πλειοψηφια ειναι απολυτα σωστοι.
τωρα στο θεμα γουστο προσωπικο η μητερα ελεγε " περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.."

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
θα επιτρεψετε να σας πω οτι η Ελβιρα απο παλια δεν βαζει φωτογραφιες "φτιαγμενες".
οπως ολοι οι ανθρωποι στη ζωη μας κατα περιοδους εχει περισσοτερα κιλα η τα κανονικα της.
ως προς τον χαρακτηρα , τις υπηρεσιες, την διαθεση και την παρουσια οι προλαλησαντες σε πλειοψηφια ειναι απολυτα σωστοι.

σωστος ο παιχτης :thumbsup:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Μα εγώ δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, απλά να ανοίγονταν σελίδες για υποβολή κριτικών μαζί με τα μασατζίδικα ΚΑΙ για εκείνες στην ίδια κατηγορία, εκτός βέβαια κι αν έχουν αντίρρηση, οπότε φυσικά είναι σεβαστή, εννοείται.
το ιδιο λεμε με αλλα λογια.αν καποια κοπελα,ειτε ειναι cg,ειτε ειναι μασεζ,ΔΕΝ θελει,να ανοιχτει καρτελα για κριτικες,ειναι σεβαστο.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
οταν η τανα εχει διαφημιση και προστασια απο μελη-διαχειριστες με ανταλλαγμα κανα τζαμπα ραντεβουδακι
φυσικο ειναι οτι τους λεει να ειναι διαταγη
ντινο.....?.....ειναι η τελευταια φορα που στο λεω....

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16

:thumbsup:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ντινο.....?.....ειναι η τελευταια φορα που στο λεω....
και εγω χρονια φωναζω αλλα οι mod περι αλλα τυρβαζετε αγαπητε !!!!!!
μηπως πρεπει να αρχισω να δινω βαση στα γραφομενα π.χ. alpula και ntinos69 ?????
μιλω και για τις τεχνικες ποινες που προσφατα απολαμβανουμε απο τους "κατα περιπτωση ευαισθητους" mod !!!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
το ιδιο λεμε με αλλα λογια.αν καποια κοπελα,ειτε ειναι cg,ειτε ειναι μασεζ,ΔΕΝ θελει,να ανοιχτει καρτελα για κριτικες,ειναι σεβαστο.
Με συγχωρεις αγαπητε αλλά διαφωνω. Υποτιθετε οτι ο χωρος εδω εχει φτιαχτει για τους πελατες. Με εξαιρεση καποιους χωρους και κοπελες που ειναι κρυφοι-ες και δεν διαφημιζονται και δεν γραφουν εδω μεσα για ολους τους άλλους δεν πρεπει να υπαρχει περιορισμος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Με συγχωρεις αγαπητε αλλά διαφωνω. Υποτιθετε οτι ο χωρος εδω εχει φτιαχτει για τους πελατες. Με εξαιρεση καποιους χωρους και κοπελες που ειναι κρυφοι-ες και δεν διαφημιζονται και δεν γραφουν εδω μεσα για ολους τους άλλους δεν πρεπει να υπαρχει περιορισμος.

Θα συμφωνήσω κι εγώ πως δεν μπορεί να θέλει κάποια την δημοσιότητα του θρεντ και την δυνατότητα διαφημίσεως και άγρας πελατών μέσω καυλάντας δι αυτού, αλλά καταχώρηση για (ενδεχομένως αρνητικές) κριτικές να μην θέλει!
Αν είσαι κρυφή τάνα καλώς αλλά αν είσαι φανερή είσαι εκτεθειμένη και στις όποιες κριτικές, άσχετα πως εγώ προσωπικά δεν γράφω τέτοιες για δικούς μου λόγους...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Θα συμφωνήσω κι εγώ πως δεν μπορεί να θέλει κάποια την δημοσιότητα του θρεντ και την δυνατότητα διαφημίσεως και άγρας πελατών μέσω καυλάντας δι αυτού, αλλά καταχώρηση για (ενδεχομένως αρνητικές) κριτικές να μην θέλει!
Αν είσαι κρυφή τάνα καλώς αλλά αν είσαι φανερή είσαι εκτεθειμένη και στις όποιες κριτικές, άσχετα πως εγώ προσωπικά δεν γράφω τέτοιες για δικούς μου λόγους...
κριτικες μπορουν να γραφτουν,στο νημα τις καθε κοπελας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
κριτικες μπορουν να γραφτουν,στο νημα τις καθε κοπελας.

Για όλες ισχύει αυτό και προσωπικά αυτό έκανα πάντα διότι δεν μου αρέσει να βαθμολογούμε τα κορίτσια με βαθμούς σαν να βαθμολογούμε αυτοκίνητα ας πούμε.
Αλλά το ξέρεις καλά πως ο άλλος αν δεν βάλει τον βαθμό του (και να προσθέσει κι ακόμα μια κριτική στο CV του) δεν είναι ευχαριστημένος! :)

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερες! Χαμός  βλεπω γινεται παλι! Δεν σας προλαβαίνω  ατιμουτσικα!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερες! Χαμός  βλεπω γινεται παλι! Δεν σας προλαβαίνω  ατιμουτσικα!!!

Τι να σε κανουμε, εχεις ξεσηκωσει θυελλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Και αντε, γι αυτους που σε εχουν γνωρισει οκ, αυτοι που δε σε εχουν γνωρισει και σκουζουν, που το πας??? :grin:

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
:-* Θελω να ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ που καθησαν να γραψουν μια κριτικη καλη κακη για εμενα κ που ασχοληθηκαν. Αυτο μετραω. Οσοι βρεθηκαμε ξερουν πολυ καλα οτι  προσπαθω να περασουν καλα! Τα υπολοιπα τα εχω ξαναπει οποιος θελει μπορει να με συναντησει στο loby του χοτελ κ βλεπει αν θελει να συνεχισουμε! ΕΕΕ να σας πω μην αρχιζετε να με ξεβρακωνετε απο το loby ομως!Εξαλλου  Δεν ερχομαι με κελεμπιες  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom