εεεετσι. μια χαρα! ας τα χρησιμοποιησει κ καποιος. με εχουν φαει τα χαμηλα .παντως τα παπουτσακια μια χαρα με βολεψανε! :-*
Π.μ απαντηθηκαν επιτελους σημερα! Καλημερες-Καλησπερες.
εεεετσι. μια χαρα! ας τα χρησιμοποιησει κ καποιος. με εχουν φαει τα χαμηλα .παντως τα παπουτσακια μια χαρα με βολεψανε! :-*
Καλημερα σας κυριε Σκορπιε!ε τωρα θα ξαναγεμισε το Inbox
Καλημερα σας κυριε Σκορπιε!
Και στο 239 σου στέλνω αλλά όπως λένε τα αυτιά έχουν τοίχους. :-*Καλημερεσς!!!! Πλέον στο προφίλ μου θα βρείτε αριθμό επικοινωνίας για να σταματήσετε να γρκινιαζετε. Όσοι έχετε το 239. Ισχύει ακόμα Κ καλύτερα να μου στέλνετε εκει!!
Ωραία λοιπόν ας γίνω κατανοητός.??? Κάτι δεν επιασα. Σορρυ.
εσενα προωθειται μη γκρινιαζεις!εμενα ακυρωνεται!Ωραία λοιπόν ας γίνω κατανοητός.
Εννοώ ότι τα κινητά σου έχουν τοίχους απροσπέλαστους.
Εκτός και άν είμαι τόσο άτυχος που όταν σου τηλεφωνώ παίρνω απάντηση απο τον τηλεφωνητή: "Η κλήση σας προωθείται"
Μπορει όταν επαιρνες να εργαζοταν η κοπελα ρε τύπε.Ωραία λοιπόν ας γίνω κατανοητός.
Εκτός και άν είμαι τόσο άτυχος που όταν σου τηλεφωνώ παίρνω απάντηση απο τον τηλεφωνητή: "Η κλήση σας προωθείται"
Δεν υπαρχει τοιχος, απλα τις προηγουμενες μερες ηταν για διαφορους λογους πολλες ωρες κλειστα. Προσπαθησε ξανα και κυριως απο 12:00 - 5:00Ωραία λοιπόν ας γίνω κατανοητός.
Τελικα οι τοίχοι έπεσαν.
Υπέροχα και , πεντακάθαρη , και άψογη συμπεριφορά.
Καλημερα κ καλο μηνα αγορια!
:-* :-*Καλημερα κ καλο μηνα αγορια!
Καλό μήνα κορίτσαρε.Καλημερα κ καλο μηνα αγορια!