Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Νομίζω ότι κάποιοι δείχνουν εμπάθεια. Αν όπως λέει η κοπέλα δουλεύει, πόσα ραντεβού να κάνει την υπόλοιπη μέρα? Δύο, τρία? για να είναι και παραγωγική και όχι πτώμα. Αν έχει 100 ή 150 μηνύματα κάθε μέρα φυσικό είναι να επιλέξει αυτά που την ενδιαφέρουν περισσότερα με τα δικά της κριτήρια. Το πρόβλημα είναι αυτών που σκέφτονται με το κάτω κεφάλι μάλλον. Σκεφτόμενος αυτά, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία και δεν εκνευρίζομαι
Υ.Γ. Θα είχε πολύ πλάκα να μπορούσαμε να είχαμε πρόσβαση σε αυτά που θα γράφουν διάφοροι για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της. Εδώ η φαντασία μου οργιάζει....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.732
Πόντοι
5.006
Γράφω σύμφωνα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω....
δεν είναι ρε έτσι είναι ξηγημενη και δουλεύει με ενα συγκεκριμένο τροπο έχοντας λίγο χρόνο..τώρα ξέρεις γιατί δεν είσαι και κανένας τυχαίος ποσο ευκολα χωρίς να ξερουν έτσι για να κανουν εφέ και στα λογια πρωτοι..

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
δεν είναι ρε έτσι είναι ξηγημενη και δουλεύει με ενα συγκεκριμένο τροπο έχοντας λίγο χρόνο..τώρα ξέρεις γιατί δεν είσαι και κανένας τυχαίος ποσο ευκολα χωρίς να ξερουν έτσι για να κανουν εφέ και στα λογια πρωτοι..

Για να είμαι ειλικρινείς δεν πολυκατάλαβα τι θέλεις να πεις.....

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.771
Πόντοι
496
απο συντομη επικοινωνια μεσω pm με την κοπελιτσα
καταλαβα οτι απλα εχει καποια στανταρακια
και απο κει και περα αναλογα τις καυλες τις.
οποτε οσοι φαγαν ακυρο, αλλου παιδες. Δε τρεχει και τπτ.

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Νομίζω ότι κάποιοι δείχνουν εμπάθεια. Αν όπως λέει η κοπέλα δουλεύει, πόσα ραντεβού να κάνει την υπόλοιπη μέρα? Δύο, τρία? για να είναι και παραγωγική και όχι πτώμα. Αν έχει 100 ή 150 μηνύματα κάθε μέρα φυσικό είναι να επιλέξει αυτά που την ενδιαφέρουν περισσότερα με τα δικά της κριτήρια. Το πρόβλημα είναι αυτών που σκέφτονται με το κάτω κεφάλι μάλλον. Σκεφτόμενος αυτά, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία και δεν εκνευρίζομαι
Υ.Γ. Θα είχε πολύ πλάκα να μπορούσαμε να είχαμε πρόσβαση σε αυτά που θα γράφουν διάφοροι για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της. Εδώ η φαντασία μου οργιάζει....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, πολύ καλή τοποθέτηση!!  ;)

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες παλι ορεξουλες βλεπω. 80 ειναι η τιμη αφηστε τις εικασιες. Καποιοι ξερετε κ κανετε οτι δεν ξερετε.κ επειδη μπαινω απο κινητο δεν ειναι ευκολο να απαντησω σε πμ κ να στειλω. Οταν μπω απο λαπτοπ θα στειλω. Φιλακια
:'( :'( :'(ε παρε μου και μενα ενα γλυφιτζουρι!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom