jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Όλα καλά, ξέρει το κορίτσι..
οχι γιατι κ γω στα χοτελια κ στο σπιτι παντα απ τις σκαλες
Όλα καλά, ξέρει το κορίτσι..
οχι γιατι κ γω στα χοτελια κ στο σπιτι παντα απ τις σκαλες
Καλε μη μου τα λέτε αυτα κοκκινίζω.Δίωρη επαναληπτική συνάντηση με το Ελβιράκι SUPER!!! Ομορφη, γλυκιά, χαμογελαστή φατσούλα, σε παρασύρει με το χιούμορ της και σε κάνει να νιώθεις πραγματικά σαν να βρίσκεσαι με την γκόμενά σου. Και αυτή η αίσθηση παραμένει καθόλη την διάρκεια του ραντεβού. Φιλάει με πάθος, γουστάρει αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται από τις όμορφες και άκρως καυλιάρικες κριμάτσες της φατσούλας της, από το πόσο απολαμβάνει την περιποίηση στο μαλακό πεντακάθαρο μουνάκι της, από το οτι υγραίνεται όμορφα, από τον αισθησιακό τρόπο που σε γλείφει, απο την συμμετοχή στο σεξ με όλο της το σώμα, από το πόσο δυνατά τελειώνει πλυμηρισμένη. Και εκει που βιώνεις μια σούπερ GFE κατάσταση, αν ανεβάσεις ρυθμούς με έκπληξη βλέπεις οτι οχι μόνο ακολουθεί αλλά το απολαμβάνει τρελά και σε προτρέπει να συνεχίσεις. Μπράβο μωράκι, με εντυπωσίασες. Σύντομα βλέπω να ξαναδοκιμάζω....
Καλά,ποιά γάμησες,τὴν ῾Ρένεση;;;;Δίωρη επαναληπτική συνάντηση με το Ελβιράκι SUPER!!! Ομορφη, γλυκιά, χαμογελαστή φατσούλα, σε παρασύρει με το χιούμορ της και σε κάνει να νιώθεις πραγματικά σαν να βρίσκεσαι με την γκόμενά σου. Και αυτή η αίσθηση παραμένει καθόλη την διάρκεια του ραντεβού. Φιλάει με πάθος, γουστάρει αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται από τις όμορφες και άκρως καυλιάρικες κριμάτσες της φατσούλας της, από το πόσο απολαμβάνει την περιποίηση στο μαλακό πεντακάθαρο μουνάκι της, από το οτι υγραίνεται όμορφα, από τον αισθησιακό τρόπο που σε γλείφει, απο την συμμετοχή στο σεξ με όλο της το σώμα, από το πόσο δυνατά τελειώνει πλυμηρισμένη. Και εκει που βιώνεις μια σούπερ GFE κατάσταση, αν ανεβάσεις ρυθμούς με έκπληξη βλέπεις οτι οχι μόνο ακολουθεί αλλά το απολαμβάνει τρελά και σε προτρέπει να συνεχίσεις. Μπράβο μωράκι, με εντυπωσίασες. Σύντομα βλέπω να ξαναδοκιμάζω....
Καλε μη μου τα λέτε αυτα κοκκινίζω.
Δεν την ξέρω την κυρία. Το Ελβιράκι όμως το ευχαριστήθηκα.Καλά,ποιά γάμησες,τὴν ῾Ρένεση;;;;
ωραια ενημερωση μαν.τα ειπες ολα!Δίωρη επαναληπτική συνάντηση με το Ελβιράκι SUPER!!! Ομορφη, γλυκιά, χαμογελαστή φατσούλα, σε παρασύρει με το χιούμορ της και σε κάνει να νιώθεις πραγματικά σαν να βρίσκεσαι με την γκόμενά σου. Και αυτή η αίσθηση παραμένει καθόλη την διάρκεια του ραντεβού. Φιλάει με πάθος, γουστάρει αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται από τις όμορφες και άκρως καυλιάρικες κριμάτσες της φατσούλας της, από το πόσο απολαμβάνει την περιποίηση στο μαλακό πεντακάθαρο μουνάκι της, από το οτι υγραίνεται όμορφα, από τον αισθησιακό τρόπο που σε γλείφει, απο την συμμετοχή στο σεξ με όλο της το σώμα, από το πόσο δυνατά τελειώνει πλυμηρισμένη. Και εκει που βιώνεις μια σούπερ GFE κατάσταση, αν ανεβάσεις ρυθμούς με έκπληξη βλέπεις οτι οχι μόνο ακολουθεί αλλά το απολαμβάνει τρελά και σε προτρέπει να συνεχίσεις. Μπράβο μωράκι, με εντυπωσίασες. Σύντομα βλέπω να ξαναδοκιμάζω....
για το πρόσωπο τα ξέρουμε...για πες μας λίγο και λεπτομέρειες για το κορμί τηςΔίωρη επαναληπτική συνάντηση με το Ελβιράκι SUPER!!! Ομορφη, γλυκιά, χαμογελαστή φατσούλα, σε παρασύρει με το χιούμορ της και σε κάνει να νιώθεις πραγματικά σαν να βρίσκεσαι με την γκόμενά σου.
που είσαι εσύ χαμένη ρε τρελλοκόριτσο?? σε επιθυμήσαμε!!!Φιλακια σε ολους!!!τρελοκοτσιδου θα σου στειλω πμ
τα χουμε πει για το κορμί της....μεσογειακές καμπύλες έχει, ελληνιδάρα γαρ....για το πρόσωπο τα ξέρουμε...για πες μας λίγο και λεπτομέρειες για το κορμί της
τι εγινε ρε συ?..αλλαξαμε κατηγορια...για το πρόσωπο τα ξέρουμε...για πες μας λίγο και λεπτομέρειες για το κορμί της
είμαστε all around players man....τι εγινε ρε συ?..αλλαξαμε κατηγορια...