Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Aπό όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άλλη δουλειά πρωινή, πολύωρη και κουραστική, άρα ο χρόνος της για συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένος. Μοιραία δεν θα βολεύει όλους το ωράριό της και τα μέρη που την βολεύουν και δεν είναι και απαραίτητο να τους συναντήσει κι όλους επί τέλους.
Ούτε γι αυτήν, ούτε για τους υποψήφιους πελάτες...
..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κατανοητό  αγαπητε ειλικρινά. Αλλα δυστυχώς    κανω ΚΑΙ αυτο το επάγγελμα  οποτε ο χρονος μου ειναι λιγο περίεργος  το εχω αναφερει πολλες φορες κ σιγουρα για κάποιους  ειναι μεγαλο μείον αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι.
όπως είπα ελβίρα μου, το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με εσένα.
Εσύ δικαίωμά σου είναι να διαθέσεις όσο χρόνο έχεις, όσο χρόνο μπορείς.
Ούτε παραπονέθηκα για το οτι δεν σε βρίσκω.

Απλά θεωρώ πως είναι ελαφρώς παράλογο κάποιος να κάθεται να ξεροσταλιάζει για ένα cg το πότε θα ευκαιρήσει να τον χώσει στο πρόγραμμά της. Και να παραπονιέται για αυτό. Είναι ένα μείον πως έχεις περιορισμένο χρόνο, αλλά οκ, ευτυχώς δεν είσαι η μοναδική επιλογή. Μπορεί να είσαι η καλύτερη - δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω δοκιμάσει - αλλά σίγουρα για κάποιον που θέλει συγκεκριμένη ώρα να βρεθεί με κοπέλα υπάρχουνε κι άλλες επιλογές.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
σωστό αυτό που λές,αλλά,αν δεν το έχεις αντιληφθεί αυτό ακριβως κάνεις από χθες......

Επισκέπτης
  Αυτα κανει η διαφημηση. Σε ωθειο στον καταναλωτισμο. πας και αγοραζεις πραγματα που μπορει και να μη χρειαζεσαι.
Εφοσον το κοριτσι δεν σας προλαβαινει... δεν την βολευει παντου...δεν την βολευει ολες τις ωρες....ας μη διαφημιζεται. Καλημέρες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
λάθος σκορπιε μου...δλδ για να κανει αυτο το επαγγελμα πρεπει να απανταει σε ολους και σε όλα και να ειναι διαθεσιμη 24/24?

Επισκέπτης
λάθος σκορπιε μου...δλδ για να κανει αυτο το επαγγελμα πρεπει να απανταει σε ολους και σε όλα και να ειναι διαθεσιμη 24/24?
Οχι φυσικα....Εγω μιλαω για την διαφημιση απο τριτους.....Η ιδια μια χαρα συμπεριφορα δείχνει και οτι μπορει κανει σε λογικα πλαισια. 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γυναίκα? μονοπετρο? ε τι θα με σκασεις?  :tits2:

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
πηδηξες τιποτα καλο?..οι ιταλιδες ειναι καλα μωρα παντως...
για το δαχτυλίδι ομιλώ αγαπητέ...από εκεί το πήρα....από γνωστό οίκο κοσμημάτων... :sunglasses: :sunglasses: για το Ελβιράκι μας το καλύτερο πάντα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom