οπως παντα ακριβεστατος ο doc.αληθες
επαυξανω φιλε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελβιρα23,μασαζ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 158K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
Aπό όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άλλη δουλειά πρωινή, πολύωρη και κουραστική, άρα ο χρόνος της για συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένος. Μοιραία δεν θα βολεύει όλους το ωράριό της και τα μέρη που την βολεύουν και δεν είναι και απαραίτητο να τους συναντήσει κι όλους επί τέλους.
Ούτε γι αυτήν, ούτε για τους υποψήφιους πελάτες...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όπως είπα ελβίρα μου, το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με εσένα.Κατανοητό αγαπητε ειλικρινά. Αλλα δυστυχώς κανω ΚΑΙ αυτο το επάγγελμα οποτε ο χρονος μου ειναι λιγο περίεργος το εχω αναφερει πολλες φορες κ σιγουρα για κάποιους ειναι μεγαλο μείον αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι.
Εσύ δικαίωμά σου είναι να διαθέσεις όσο χρόνο έχεις, όσο χρόνο μπορείς.
Ούτε παραπονέθηκα για το οτι δεν σε βρίσκω.
Απλά θεωρώ πως είναι ελαφρώς παράλογο κάποιος να κάθεται να ξεροσταλιάζει για ένα cg το πότε θα ευκαιρήσει να τον χώσει στο πρόγραμμά της. Και να παραπονιέται για αυτό. Είναι ένα μείον πως έχεις περιορισμένο χρόνο, αλλά οκ, ευτυχώς δεν είσαι η μοναδική επιλογή. Μπορεί να είσαι η καλύτερη - δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω δοκιμάσει - αλλά σίγουρα για κάποιον που θέλει συγκεκριμένη ώρα να βρεθεί με κοπέλα υπάρχουνε κι άλλες επιλογές.
Επισκέπτης
Αυτα κανει η διαφημηση. Σε ωθειο στον καταναλωτισμο. πας και αγοραζεις πραγματα που μπορει και να μη χρειαζεσαι.
Εφοσον το κοριτσι δεν σας προλαβαινει... δεν την βολευει παντου...δεν την βολευει ολες τις ωρες....ας μη διαφημιζεται. Καλημέρες
Εφοσον το κοριτσι δεν σας προλαβαινει... δεν την βολευει παντου...δεν την βολευει ολες τις ωρες....ας μη διαφημιζεται. Καλημέρες
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.616
- Πόντοι
- 30.558
ΛΙΜΠΙΝΤΟ στο κόκκινο
Επισκέπτης
Οχι φυσικα....Εγω μιλαω για την διαφημιση απο τριτους.....Η ιδια μια χαρα συμπεριφορα δείχνει και οτι μπορει κανει σε λογικα πλαισια.λάθος σκορπιε μου...δλδ για να κανει αυτο το επαγγελμα πρεπει να απανταει σε ολους και σε όλα και να ειναι διαθεσιμη 24/24?
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.616
- Πόντοι
- 30.558
Καλη εβδομάδα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Καλημέρα και καλή βδομάδα κούκλα μου!! το βρήκα αυτό που έψαχνα...Καλημερες ρε μωρα!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Γυναίκα έχω...εσένα...το μονόπετρο δεν μας έλειπε?? εεε..το βρήκα και είναι και κουκλί....Γυναίκα? μονοπετρο? ε τι θα με σκασεις?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
λαγε μην ξοδευεσαι...Γυναίκα έχω...εσένα...το μονόπετρο δεν μας έλειπε?? εεε..το βρήκα και είναι και κουκλί....
λαγε μην ξοδευεσαι...
Γυναίκα έχω...εσένα...το μονόπετρο δεν μας έλειπε?? εεε..το βρήκα και είναι και κουκλί....
οπα οπα... αμα ειναι καλο.. θα το ξανασκεφτω!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
με πουλας?...οπα οπα... αμα ειναι καλο.. θα το ξανασκεφτω!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει...στην Ιταλία έφτασα για να το βρω...οπα οπα... αμα ειναι καλο.. θα το ξανασκεφτω!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
πηδηξες τιποτα καλο?..οι ιταλιδες ειναι καλα μωρα παντως...δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει...στην Ιταλία έφτασα για να το βρω...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
για το δαχτυλίδι ομιλώ αγαπητέ...από εκεί το πήρα....από γνωστό οίκο κοσμημάτων... για το Ελβιράκι μας το καλύτερο πάντα...πηδηξες τιποτα καλο?..οι ιταλιδες ειναι καλα μωρα παντως...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K