Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.616
Πόντοι
30.558
Θα γυρίσει ο τροχός θα γαμησει και ο φτωχός

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Εγώ παιδιά επικοινώνησα πριν από λίγο καιρό. Αλλά ήθελε μόνον νότια. Δεν διευκολύνομαι να τρέχω εκεί κάτω και το άφησα.

Πάντως, με αυτή την εμμονή που έχουν αρκετές με τα μέρη που προτιμούν, το συνθετικό call μάλλον ακυρολεκτικό είναι.

Ζούμε σε ρευστούς καιρούς.....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγώ παιδιά επικοινώνησα πριν από λίγο καιρό. Αλλά ήθελε μόνον νότια. Δεν διευκολύνομαι να τρέχω εκεί κάτω και το άφησα.

Πάντως, με αυτή την εμμονή που έχουν αρκετές με τα μέρη που προτιμούν, το συνθετικό call μάλλον ακυρολεκτικό είναι.

k μενα νοτια μου ειπε
αλλα δεν με πειραζει
γνωριζω κ νεα ξενοδοχεια κ περιοχες :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Πόσο νότια δηλαδή; Όσο νότια είναι π.χ. το Λακόμπα ή όσο νότια είναι τα ξενοδοχεία της Γλυφάδας;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Aπό όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άλλη δουλειά πρωινή, πολύωρη και κουραστική, άρα ο χρόνος της για συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένος. Μοιραία δεν θα βολεύει όλους το ωράριό της και τα μέρη που την βολεύουν και δεν είναι και απαραίτητο να τους συναντήσει κι όλους επί τέλους.
Ούτε γι αυτήν, ούτε για τους υποψήφιους πελάτες...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Aπό όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άλλη δουλειά πρωινή, πολύωρη και κουραστική, άρα ο χρόνος της για συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένος. Μοιραία δεν θα βολεύει όλους το ωράριό της και τα μέρη που την βολεύουν και δεν είναι και απαραίτητο να τους συναντήσει κι όλους επί τέλους.

αληθες
επαυξανω φιλε :thumbsup:

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχω περιοδο αυτες τις μερες. Το κινητο παλι ανοιχτό  αυριο για ραντεβου την πεμπτη. 9 με 3 σε σμς κ με λιγη τυχη κ στο τηλέφωνο  σίγουρα   θα με πετύχετε  κ θα απαντησω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασχετο
δικαίωμα της να θελήσει να έχει και 15-20 νοματαίους χορηγούς μόνο
εγώ προσωπικά συζητάω το θέμα της επικοινωνίας γιατί για μένα είναι αδιανόητο να περιμένω εγώ πότε ένα cg θα ευκαιρήσει να μου στείλει απάντηση αν έχει χρόνο

ούτε να ήμουνα ερωτευμένος με παντρεμένη δηλαδή...
δεν είναι αυτή η ζαβή που το κάνει.
ζαβοί είναι οι άλλοι που ξεροσταλιάζουνε μήνες πότε θα απαντήσει...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εχω περιοδο αυτες τις μερες. Το κινητο παλι ανοιχτό  αυριο για ραντεβου την πεμπτη. 9 με 3 σε σμς κ με λιγη τυχη κ στο τηλέφωνο  σίγουρα   θα με πετύχετε  κ θα απαντησω

οριστε η κοπελα ξηγηθηκε αμεσως :grin:

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1

Καλησπέρα, ωραίος ο ντοκ..

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1

Επίσης, ωραία, άνετη κ' χαλαρή ενημέρωση από το κορίτσι..

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Απολύτως ορθό αυτό. Ιβανόη.

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ασχετο
δικαίωμα της να θελήσει να έχει και 15-20 νοματαίους χορηγούς μόνο
εγώ προσωπικά συζητάω το θέμα της επικοινωνίας γιατί για μένα είναι αδιανόητο να περιμένω εγώ πότε ένα cg θα ευκαιρήσει να μου στείλει απάντηση αν έχει χρόνο

ούτε να ήμουνα ερωτευμένος με παντρεμένη δηλαδή...
δεν είναι αυτή η ζαβή που το κάνει.
ζαβοί είναι οι άλλοι που ξεροσταλιάζουνε μήνες πότε θα απαντήσει...
Κατανοητό  αγαπητε ειλικρινά. Αλλα δυστυχώς    κανω ΚΑΙ αυτο το επάγγελμα  οποτε ο χρονος μου ειναι λιγο περίεργος  το εχω αναφερει πολλες φορες κ σιγουρα για κάποιους  ειναι μεγαλο μείον αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom