Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Τέτοια έλλειψη έπεσε στην πιάτσα;φιλε χωρις πλακα εχω κανει υπομονή ακομη και 2 μηνες!! για call girl.. και ο επιμένων νικά
Τέτοια έλλειψη έπεσε στην πιάτσα;φιλε χωρις πλακα εχω κανει υπομονή ακομη και 2 μηνες!! για call girl.. και ο επιμένων νικά
γυρνάει εύκολα ο τροχόςΤέτοια έλλειψη έπεσε στην πιάτσα;
Θα γυρίσει ο τροχός θα γαμησει και ο φτωχός
Εγώ παιδιά επικοινώνησα πριν από λίγο καιρό. Αλλά ήθελε μόνον νότια. Δεν διευκολύνομαι να τρέχω εκεί κάτω και το άφησα.
Πάντως, με αυτή την εμμονή που έχουν αρκετές με τα μέρη που προτιμούν, το συνθετικό call μάλλον ακυρολεκτικό είναι.
Ζούμε σε ρευστούς καιρούς.....
Εγώ παιδιά επικοινώνησα πριν από λίγο καιρό. Αλλά ήθελε μόνον νότια. Δεν διευκολύνομαι να τρέχω εκεί κάτω και το άφησα.
Πάντως, με αυτή την εμμονή που έχουν αρκετές με τα μέρη που προτιμούν, το συνθετικό call μάλλον ακυρολεκτικό είναι.
Ζούμε σε ρευστούς καιρούς.....
Πόσο νότια δηλαδή; Όσο νότια είναι π.χ. το Λακόμπα ή όσο νότια είναι τα ξενοδοχεία της Γλυφάδας;
Aπό όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άλλη δουλειά πρωινή, πολύωρη και κουραστική, άρα ο χρόνος της για συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένος. Μοιραία δεν θα βολεύει όλους το ωράριό της και τα μέρη που την βολεύουν και δεν είναι και απαραίτητο να τους συναντήσει κι όλους επί τέλους.
Ούτε γι αυτήν, ούτε για τους υποψήφιους πελάτες...
ακριβως λακομπα γλυφαδα μου χε πει κ εμενα
E, εντάξει, το Φαληρικό Δέλτα δεν το λες και deep south (σε αντίθεση με τη Γλυφάδα).
ασχετοAπό όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άλλη δουλειά πρωινή, πολύωρη και κουραστική, άρα ο χρόνος της για συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένος. Μοιραία δεν θα βολεύει όλους το ωράριό της και τα μέρη που την βολεύουν και δεν είναι και απαραίτητο να τους συναντήσει κι όλους επί τέλους.
Εχω περιοδο αυτες τις μερες. Το κινητο παλι ανοιχτό αυριο για ραντεβου την πεμπτη. 9 με 3 σε σμς κ με λιγη τυχη κ στο τηλέφωνο σίγουρα θα με πετύχετε κ θα απαντησω
Aπό όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άλλη δουλειά πρωινή, πολύωρη και κουραστική, άρα ο χρόνος της για συναντήσεις είναι πολύ περιορισμένος. Μοιραία δεν θα βολεύει όλους το ωράριό της και τα μέρη που την βολεύουν και δεν είναι και απαραίτητο να τους συναντήσει κι όλους επί τέλους.
Εχω περιοδο αυτες τις μερες. Το κινητο παλι ανοιχτό αυριο για ραντεβου την πεμπτη. 9 με 3 σε σμς κ με λιγη τυχη κ στο τηλέφωνο σίγουρα θα με πετύχετε κ θα απαντησω
Επίσης, ωραία, άνετη κ' χαλαρή ενημέρωση από το κορίτσι..
Κατανοητό αγαπητε ειλικρινά. Αλλα δυστυχώς κανω ΚΑΙ αυτο το επάγγελμα οποτε ο χρονος μου ειναι λιγο περίεργος το εχω αναφερει πολλες φορες κ σιγουρα για κάποιους ειναι μεγαλο μείον αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι.ασχετο
δικαίωμα της να θελήσει να έχει και 15-20 νοματαίους χορηγούς μόνο
εγώ προσωπικά συζητάω το θέμα της επικοινωνίας γιατί για μένα είναι αδιανόητο να περιμένω εγώ πότε ένα cg θα ευκαιρήσει να μου στείλει απάντηση αν έχει χρόνο
ούτε να ήμουνα ερωτευμένος με παντρεμένη δηλαδή...
δεν είναι αυτή η ζαβή που το κάνει.
ζαβοί είναι οι άλλοι που ξεροσταλιάζουνε μήνες πότε θα απαντήσει...