να παραταξω αντιαεροπορικη αμυνα ????εσυ ετοιμασου για δευτερα σου ρχετε ρουκετα! :-*
πυραυλους patriot και οχι μονο .....
να παραταξω αντιαεροπορικη αμυνα ????εσυ ετοιμασου για δευτερα σου ρχετε ρουκετα! :-*
το θρεντ εννοεις?μη βιαζεσαι.... ;)Προτείνω το σαιτ να μετονομαστεί σε Ελβιροφαιδρα.....
Προτείνω το σαιτ να μετονομαστεί σε Ελβιροφαιδρα.....
....ποια γεραματα μαρι?....νεοτατος ειναι.παντοφλα?...χμμμ!!!! ...και δεν ξερεις τιποτα!!!!...ελα δευτερα για κουτσομπολιο... ;)τιποτα για ενα φιλο μου λεω που σαλταρισε στα γεραματα και θα πεσει παντοφλα!
ερχομαι τωρα!!!!!....ποια γεραματα μαρι?....νεοτατος ειναι.παντοφλα?...χμμμ!!!! ...και δεν ξερεις τιποτα!!!!...ελα δευτερα για κουτσομπολιο... ;)
περιμενω...ερχομαι τωρα!!!!!
.. Διακρίνω επίπεδοΓουσταρω αντικειμενικοτητα μεσω της υποκειμενικοτητας εν μεσω απλων πληροφοριών! Αλλα θα συμφωνησω δεν ειμαι το 8ο θαυμα του κοσμου!
Τι είπες τώραΕπιτρέψτε μου, αλλά φέρνει περισσότερο σε ντανταϊστική πάρασταση της Χιονάτης με τους 7 νάνους, σκηνοθετημένη από τον Γκιγιώμ Απολιναίρ.
Μετά από μία ώρα διάβασμα μόνο μία έχω βρει όλη κι όληστο thread
δεν μου γράφουν για να με κλεινουν πιο ευκολα οι αλήτες! Καλησπέρα!Μετά από μία ώρα διάβασμα μόνο μία έχω βρει όλη κι όλη
καλησπέρα από ένα καλο παιδί