Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
τα χουμε πει για το κορμί της....μεσογειακές καμπύλες έχει, ελληνιδάρα γαρ.... :cum: :cum:
Ακριβώς  :thumbsup:
Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να φεύγεις από το ραντεβού ικανοποιημένος, ευχαριστημένος και χορτάτος, και αυτό δεν το εξασφαλίζει μόνο η εξωτερική εμφάνιση ή μόνο οι υπηρεσίες, αλλα είναι ενας αρμονικός συνδιασμός, ακριβώς αυτό που έχει η Ελβίρα.
Ενα φρέσκο, νεανικό κορίτσι με Μεσογεικές καμπύλες και σφιχτό κορμί.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ακριβώς  :thumbsup:
Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να φεύγεις από το ραντεβού ικανοποιημένος, ευχαριστημένος και χορτάτος, και αυτό δεν το εξασφαλίζει μόνο η εξωτερική εμφάνιση ή μόνο οι υπηρεσίες, αλλα είναι ενας αρμονικός συνδιασμός, ακριβώς αυτό που έχει η Ελβίρα.
Ενα φρέσκο, νεανικό κορίτσι με Μεσογεικές καμπύλες και σφιχτό κορμί.

Απόλυτα σωστός

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
και εγώ Ελβίρα σε παρακαλώ, είμαι και εγώ στο μήνα+
Ούτε μήνημα έστειλε όπως είπε,ούτε και πρόκειται και εγώ δεν είμαι από τους αγαπούληδες που έχει συνηθίσει και ξεροσταλιάζουν μπας και ασχοληθούν μαζί τους,οπότε να μην μπει πλέον στον κόπο να στείλει τηλέφωνο.
Ούτε εσένα πρόκεται να στείλει.Προφανώς δεν έχει χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα παρακαλάμε κιόλας.
Η πλάκα είναι οτι ούτε τιμή ξέρουμε πόσο παίρνει μιας και κανένας εδώ μέσα δεν βοηθάει στην ενημέρωση , ούτε φάτσα έχουμε δει εαν αξίζει.
Προτιμώ να τα δωσω τα λεφτά μου εκεί που ξέρω οτι αξίζουν.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Ούτε μήνημα έστειλε όπως είπε,ούτε και πρόκειται και εγώ δεν είμαι από τους αγαπούληδες που έχει συνηθίσει και ξεροσταλιάζουν μπας και ασχοληθούν μαζί τους,οπότε να μην μπει πλέον στον κόπο να στείλει τηλέφωνο.
Ούτε εσένα πρόκεται να στείλει.Προφανώς δεν έχει χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα παρακαλάμε κιόλας.
Η πλάκα είναι οτι ούτε τιμή ξέρουμε πόσο παίρνει μιας και κανένας εδώ μέσα δεν βοηθάει στην ενημέρωση , ούτε φάτσα έχουμε δει εαν αξίζει.

:thumbsup:
παιδες μην κανετε σαματα ωστε καποιοι λιγοι να σπρωχνουν τζαμπα
ο νοων νοειτω...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Σωστός στα μισά, κ βέβαια να μην παρακαλάς καθόλου εννοείται δεν το συζητάμε καν, και ειδικά που  είπε ότι θα στείλει και δεν έστειλε (αν και άνθρωποι είμαστε μπορεί κάτι να της συνέβει)
Αλλά η τιμή αν δεν είναι γνωστή είναι σχεδόν βέβαιη κοντά στο κατοστάρικο κάπου πρώτον και δεύτερον φάτσα δείχνουν ελάχιστες και κυρίως μη ελληνίδες. Οπότε αν περιμένεις να δεις φάτσα άδικα περιμένεις.

Επισκέπτης
Αγαπητοι φιλοι μου γιατι καθοσαστε και παρακαλατε για μια σαχλογκομενα. Δεν το εχετε καταλαβει οτι σας δουλευει ψιλο γαζι. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Το κοριτσι ηρθε για να παιξει μαζι σας και να σπασει πλακα. Μα τοσο χαζοι ειστε και πεφτετε τοσο χαμηλα. Σε λιγο θα την προσκυνατε και θα της φιλατε και τα ποδια της.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ.

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Αγαπητοι φιλοι μου γιατι καθοσαστε και παρακαλατε για μια σαχλογκομενα. Δεν το εχετε καταλαβει οτι σας δουλευει ψιλο γαζι. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Το κοριτσι ηρθε για να παιξει μαζι σας και να σπασει πλακα. Μα τοσο χαζοι ειστε και πεφτετε τοσο χαμηλα. Σε λιγο θα την προσκυνατε και θα της φιλατε και τα ποδια της.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ.
Γιατι το λες αυτο? Η Ελβιρα δουλευει σε κανονικη δουλεια και δεν εχει την ανεση χρονου και την ευελιξια για πολλα ραντεβου. Αλλωστε αν ειχε σαν βασικη ασχολια το c.g θα εβαζε και αγγελειες. Τωρα οσο αναφορο γιατι δεν βαζει φωτο με προσωπο νομιζω αυτο ειναι αυτονοητο για μια Εληνιδα που εχει και βασικο επαγγελμα με το οποιο ερχεται σε καθημερινη επαφη με πολυ κοσμο.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αλλά η τιμή αν δεν είναι γνωστή είναι σχεδόν βέβαιη κοντά στο κατοστάρικο κάπου

Συγνώμη αλλά 100€ (περίπου) θέλει η κυρία για να μας κάτσει?!!?
Τέτοιες εποχές και 100€, από εμένα ΔΕΝ. Πολύ καλά έκανε και δεν μου έστειλε ούτε εμένα μήνυμα όταν εγώ της είχα στείλει για το τηλέφωνο της. Φυσικά και δεν της ξαναέστειλε μήνυμα, και ούτε πρόκειται τώρα που μαθαίνω για 100(!)

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες παλι ορεξουλες βλεπω. 80 ειναι η τιμη αφηστε τις εικασιες. Καποιοι ξερετε κ κανετε οτι δεν ξερετε.κ επειδη μπαινω απο κινητο δεν ειναι ευκολο να απαντησω σε πμ κ να στειλω. Οταν μπω απο λαπτοπ θα στειλω. Φιλακια

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..Τωρα οσο αναφορο γιατι δεν βαζει φωτο με προσωπο νομιζω αυτο ειναι αυτονοητο για μια Εληνιδα που εχει και βασικο επαγγελμα με το οποιο ερχεται σε καθημερινη επαφη με πολυ κοσμο.
...Παλιοτερα μια χαρα φωτογραφιες +με προσωπο ειχε στα studio που δουλευε..
Τωρα την πιασαν οι ντροπες..!!! :jerking:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
...Παλιοτερα μια χαρα φωτογραφιες +με προσωπο ειχε στα studio που δουλευε..
Τωρα την πιασαν οι ντροπες..!!! :jerking:

Για ποια στούντιο μιλάς; Μήπως αναφέρεσαι στη συνονόματή της sexy Elvira? Aν ναι, σε πληροφορώ πως πρόκειται για συνωνυμία: η συνονόματή της είναι milf (και βάλε) ενώ η Ελβίρα στην οποία αναφέρεται το παρόν θρεντ είναι σαφώς νεώτερη.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Για ποια στούντιο μιλάς; Μήπως αναφέρεσαι στη συνονόματή της sexy Elvira? Aν ναι, σε πληροφορώ πως πρόκειται για συνωνυμία: η συνονόματή της είναι milf (και βάλε) ενώ η Ελβίρα στην οποία αναφέρεται το παρόν θρεντ είναι σαφώς νεώτερη.
..Oντως.. για την μιλφαρα αναφερομουν εγω...
αν αυτη ειναι αλλη..τοτε πασο! :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Παιδες παλι ορεξουλες βλεπω. 80 ειναι η τιμη αφηστε τις εικασιες. Καποιοι ξερετε κ κανετε οτι δεν ξερετε.κ επειδη μπαινω απο κινητο δεν ειναι ευκολο να απαντησω σε πμ κ να στειλω. Οταν μπω απο λαπτοπ θα στειλω. Φιλακια
έλα ρε κοριτσάρα και ανησυχήσαμε!!! που είσαι εξαφανισμένη??άντε και δεν μπορούμε μακριά σου... :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom