spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
σωστος.είμαστε all around players man....
σωστος.είμαστε all around players man....
always...σωστος.
είμαστε all around players man....
μεσογειακές καμπύλες....μάλιστατα χουμε πει για το κορμί της....μεσογειακές καμπύλες έχει, ελληνιδάρα γαρ....
τι εννοείς?τι εγινε ρε συ?..αλλαξαμε κατηγορια...
Φιλακια σε ολους!!!τρελοκοτσιδου θα σου στειλω πμ
Ακριβώςτα χουμε πει για το κορμί της....μεσογειακές καμπύλες έχει, ελληνιδάρα γαρ....
Ακριβώς
Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να φεύγεις από το ραντεβού ικανοποιημένος, ευχαριστημένος και χορτάτος, και αυτό δεν το εξασφαλίζει μόνο η εξωτερική εμφάνιση ή μόνο οι υπηρεσίες, αλλα είναι ενας αρμονικός συνδιασμός, ακριβώς αυτό που έχει η Ελβίρα.
Ενα φρέσκο, νεανικό κορίτσι με Μεσογεικές καμπύλες και σφιχτό κορμί.
Ούτε μήνημα έστειλε όπως είπε,ούτε και πρόκειται και εγώ δεν είμαι από τους αγαπούληδες που έχει συνηθίσει και ξεροσταλιάζουν μπας και ασχοληθούν μαζί τους,οπότε να μην μπει πλέον στον κόπο να στείλει τηλέφωνο.και εγώ Ελβίρα σε παρακαλώ, είμαι και εγώ στο μήνα+
Ούτε μήνημα έστειλε όπως είπε,ούτε και πρόκειται και εγώ δεν είμαι από τους αγαπούληδες που έχει συνηθίσει και ξεροσταλιάζουν μπας και ασχοληθούν μαζί τους,οπότε να μην μπει πλέον στον κόπο να στείλει τηλέφωνο.
Ούτε εσένα πρόκεται να στείλει.Προφανώς δεν έχει χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα παρακαλάμε κιόλας.
Η πλάκα είναι οτι ούτε τιμή ξέρουμε πόσο παίρνει μιας και κανένας εδώ μέσα δεν βοηθάει στην ενημέρωση , ούτε φάτσα έχουμε δει εαν αξίζει.
Προτιμώ να τα δωσω τα λεφτά μου εκεί που ξέρω οτι αξίζουν.
είμαστε all around players man....
Ούτε μήνημα έστειλε όπως είπε,ούτε και πρόκειται και εγώ δεν είμαι από τους αγαπούληδες που έχει συνηθίσει και ξεροσταλιάζουν μπας και ασχοληθούν μαζί τους,οπότε να μην μπει πλέον στον κόπο να στείλει τηλέφωνο.
Ούτε εσένα πρόκεται να στείλει.Προφανώς δεν έχει χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα παρακαλάμε κιόλας.
Η πλάκα είναι οτι ούτε τιμή ξέρουμε πόσο παίρνει μιας και κανένας εδώ μέσα δεν βοηθάει στην ενημέρωση , ούτε φάτσα έχουμε δει εαν αξίζει.
Προτιμώ να τα δωσω τα λεφτά μου εκεί που ξέρω οτι αξίζουν.
Γιατι το λες αυτο? Η Ελβιρα δουλευει σε κανονικη δουλεια και δεν εχει την ανεση χρονου και την ευελιξια για πολλα ραντεβου. Αλλωστε αν ειχε σαν βασικη ασχολια το c.g θα εβαζε και αγγελειες. Τωρα οσο αναφορο γιατι δεν βαζει φωτο με προσωπο νομιζω αυτο ειναι αυτονοητο για μια Εληνιδα που εχει και βασικο επαγγελμα με το οποιο ερχεται σε καθημερινη επαφη με πολυ κοσμο.Αγαπητοι φιλοι μου γιατι καθοσαστε και παρακαλατε για μια σαχλογκομενα. Δεν το εχετε καταλαβει οτι σας δουλευει ψιλο γαζι. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Το κοριτσι ηρθε για να παιξει μαζι σας και να σπασει πλακα. Μα τοσο χαζοι ειστε και πεφτετε τοσο χαμηλα. Σε λιγο θα την προσκυνατε και θα της φιλατε και τα ποδια της.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ.
Αλλά η τιμή αν δεν είναι γνωστή είναι σχεδόν βέβαιη κοντά στο κατοστάρικο κάπου
...Παλιοτερα μια χαρα φωτογραφιες +με προσωπο ειχε στα studio που δουλευε....Τωρα οσο αναφορο γιατι δεν βαζει φωτο με προσωπο νομιζω αυτο ειναι αυτονοητο για μια Εληνιδα που εχει και βασικο επαγγελμα με το οποιο ερχεται σε καθημερινη επαφη με πολυ κοσμο.
...Παλιοτερα μια χαρα φωτογραφιες +με προσωπο ειχε στα studio που δουλευε..
Τωρα την πιασαν οι ντροπες..!!!
..Oντως.. για την μιλφαρα αναφερομουν εγω...Για ποια στούντιο μιλάς; Μήπως αναφέρεσαι στη συνονόματή της sexy Elvira? Aν ναι, σε πληροφορώ πως πρόκειται για συνωνυμία: η συνονόματή της είναι milf (και βάλε) ενώ η Ελβίρα στην οποία αναφέρεται το παρόν θρεντ είναι σαφώς νεώτερη.
έλα ρε κοριτσάρα και ανησυχήσαμε!!! που είσαι εξαφανισμένη??άντε και δεν μπορούμε μακριά σου...Παιδες παλι ορεξουλες βλεπω. 80 ειναι η τιμη αφηστε τις εικασιες. Καποιοι ξερετε κ κανετε οτι δεν ξερετε.κ επειδη μπαινω απο κινητο δεν ειναι ευκολο να απαντησω σε πμ κ να στειλω. Οταν μπω απο λαπτοπ θα στειλω. Φιλακια