Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 201
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις!
Και οι υπόλοιποι που δεν ξέρουμε να μην μάθουμε?
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις!
Για αυτό ζητάμε την συνδρομή αυτών που ξέρουν, για να μάθουν και οι υπόλοιποι και που ξέρεις, μπορεί σιγά σιγά να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι, μια παροιμία λέει, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, καλημέρα!Και οι υπόλοιποι που δεν ξέρουμε να μην μάθουμε?
Δεν δαγκώνουν μην φοβάσαι, όταν πεις όχι είναι όχι , όλοι σε σέβονται σε αυτόν το χώρο!γεια σας, θελω να παω με τη συζυγο για 1η φορα σε swinger club. δεν εχουμε προηγουμενη εμπειρια. θελουμε να δουμε πρωτα αν μας αρεσει η φαση και μετα να αποφασισουμε αν θα προχωρησουμε σε κατι αλλο. υπαρχει περιπτωση να μας ενοχλησουν αν δε θελουμε η θα ειναι οκ ?
Ωραία. Το ίδιο θα ρωτουσαμε και εμείς.Δεν δαγκώνουν μην φοβάσαι, όταν πεις όχι είναι όχι , όλοι σε σέβονται σε αυτόν το χώρο!
Αν είμαι εγώ εκεί θα σας έρθω σίγουραγεια σας, θελω να παω με τη συζυγο για 1η φορα σε swinger club. δεν εχουμε προηγουμενη εμπειρια. θελουμε να δουμε πρωτα αν μας αρεσει η φαση και μετα να αποφασισουμε αν θα προχωρησουμε σε κατι αλλο. υπαρχει περιπτωση να μας ενοχλησουν αν δε θελουμε η θα ειναι οκ ?
Εγώ λέω να βρεθούμε για ποτό να τα συζητήσουμε να μην υπάρχουν απορίεςΩραία. Το ίδιο θα ρωτουσαμε και εμείς.
Να σας προσεγγίσουν κάποιοι λογικό, εκτός αν είστε πολύ ηλικώμένοι ή πάρα πολύ άσχημοι. Στο χέρι σας είναι να τους κρατάτε σε απόσταση. Τα άτομα εκεί είναι πολιτισμένα δεν παίζουν και μπουνιές.γεια σας, θελω να παω με τη συζυγο για 1η φορα σε swinger club. δεν εχουμε προηγουμενη εμπειρια. θελουμε να δουμε πρωτα αν μας αρεσει η φαση και μετα να αποφασισουμε αν θα προχωρησουμε σε κατι αλλο. υπαρχει περιπτωση να μας ενοχλησουν αν δε θελουμε η θα ειναι οκ ?
ξέρεις το target group σου έτσι;Ψάχνω κοπέλα για παρεα για να μπούμε μέσα, η παλιά μου φίλη που πηγαίναμε έκανε σχέση και τα έκοψε. Αν υπάρχει κάποια που να ενδιαφέρεται ας μου γράψει
Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Όχι δε ψάχνουμε ζευγάρι.Αντρα μόνο θέλει η γυναίκα μουΕιμαστε ζευγαρι Α 23 Γ 21 θα σε ενδιεφερε στο ιδιο δωματιο να παιχτει φαση?
Στειλε π.μΕιμαστε ζευγαρι Α 23 Γ 21 θα σε ενδιεφερε στο ιδιο δωματιο να παιχτει φαση?
Στείλε μήνυμα....Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Ζευγάρι αππ Θεσσαλονίκη ψάχνει παρέα για παιχνίδι . 27Μ 26F . Σκεφτόμαστε να μαζευτούμε σε ένα σπίτι χαλαρά να πιούμε τ κρασάκι μας κτλπ να γνωριστούμε και να παίξουμε επιτραπέζιο παιχνίδι που καταλήγει σε ερωτική πράξη . Ψάχνουμε καλή διάθεση χιούμορ και όρεξη για παρέα και σεξ . Αν είστε ζευγάρι ακόμα καλύτερα
σα να στειλω προσ.μηνυμαΖευγάρι αππ Θεσσαλονίκη ψάχνει παρέα για παιχνίδι . 27Μ 26F . Σκεφτόμαστε να μαζευτούμε σε ένα σπίτι χαλαρά να πιούμε τ κρασάκι μας κτλπ να γνωριστούμε και να παίξουμε επιτραπέζιο παιχνίδι που καταλήγει σε ερωτική πράξη . Ψάχνουμε καλή διάθεση χιούμορ και όρεξη για παρέα και σεξ . Αν είστε ζευγάρι ακόμα καλύτερα
Φιλος που πηγε με την κοπελα του ,οσο την πηδαγε στα 4 εμφανιστηκανε δυο ψωλαραδες και κολλησανε τις πουτσες τους στα μαγουλα της, πιεζοντας την για τσιμπουκι. Τελικα με την επεμβαση των πιο ψυχραιμων οι ψωλαραδες φυγανε.γεια σας, θελω να παω με τη συζυγο για 1η φορα σε swinger club. δεν εχουμε προηγουμενη εμπειρια. θελουμε να δουμε πρωτα αν μας αρεσει η φαση και μετα να αποφασισουμε αν θα προχωρησουμε σε κατι αλλο. υπαρχει περιπτωση να μας ενοχλησουν αν δε θελουμε η θα ειναι οκ ?