alexandros11111
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ενδιαφέρομαι.Ηλικίες 27-22καλησπερα. ψαχνω με τη κοπελα μου ζευγαρι για παιχνιδι. ηλιακιες μας 30-28
Ενδιαφέρομαι.Ηλικίες 27-22καλησπερα. ψαχνω με τη κοπελα μου ζευγαρι για παιχνιδι. ηλιακιες μας 30-28
Ενδιαφερομαι
27 εδώ ενδιαφέρομαιΜε τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Αθήνα ναι.τι ηλικίες ;Καλησπερα! Και εμείς το ίδιο ψάχνουμε! Τι περιοχή είστε ; Αθήνα;;
ΕνδιαφέρομαιΜε τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Ενδιαφέρομαι, άνδρας γυμνασμένος,καθαρός 35 ετώνΜε τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Δεν πηγες c4c τι να σου κανωκαλησπέρα! θέλω γν'ωμες. δοκιμάσαμε το 2+2 με την δικιά μου πριν λίγο καιρό. ωραία περάσαμε είναι η αλήθεια, αλλά να πω το παράπονο μου; Τι φτηνιάρικα μαγαζιά ρε γαμώτο. Οκ είναι καλύτερο από το Νιρβάνα , αλλά και πάλι δεν σου δίνει μια αίσθηση ποιότητας. Όλα εξαρτώνται από τον κόσμο.
Δεν έχω πάει ακόμα. Τι εικόνα έχεις; είναι και αυτό γεμάτο 50άρηδες και βίζιτες; Γιατί το βλέπω και συχνά αυτόΔεν πηγες c4c τι να σου κανω
Δεν θα παρω θεση αν και ειναι η προτίμηση μας.Δεν έχω πάει ακόμα. Τι εικόνα έχεις; είναι και αυτό γεμάτο 50άρηδες και βίζιτες; Γιατί το βλέπω και συχνά αυτό
εμείς ενδιαφερόμαστε να κάνουμε γνωριμίες και εκτός κλαμπ. Μας αρέσει και η φαση σε σπίτι. Αλλά σίγουρα θα πάμε αν όχι αυτό το σκ, το άλλο.Δεν θα παρω θεση αν και ειναι η προτίμηση μας.
Αφου εχεις παει στα αλλα 2 θα πρεπει να πας για να εχεις ολοκληρομενη αποψη.
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι βιζιτες δεν εχει
Σε κλαμπ ειναι οτι πιο ολοκληρωμένο. Προσφερει τα παντα και για ολα τα γουστα.εμείς ενδιαφερόμαστε να κάνουμε γνωριμίες και εκτός κλαμπ. Μας αρέσει και η φαση σε σπίτι. Αλλά σίγουρα θα πάμε αν όχι αυτό το σκ, το άλλο.
εσεις τι ψάχνετε?Σε κλαμπ ειναι οτι πιο ολοκληρωμένο. Προσφερει τα παντα και για ολα τα γουστα.
Το σπιτι και η γνωριμιες εξω ειναι ενα αλλο θεμα.
Εμεις το εξω το αποφευγουμε γιατι υπαρχει πολυ ψεμα και εαν πεσεις στην περιπτωση, που σιγουρα θα πεσεις, εγκλωβίστηκες εκει και εχασες το βραδυ σου
Εμεις δεν ψαχνουμε. Εαν ψαχναμε δεν θα ψαχναμε εδω,εσεις τι ψάχνετε?
γενικα ρωτησα οσον αφορα τα κλαμπΕμεις δεν ψαχνουμε. Εαν ψαχναμε δεν θα ψαχναμε εδω,
Είμαστε σχεδόν ίδια ηλικιακα και θέλουμε να πάμε και εμείς σε swinger άμα μάθεις κάτι πες μουΚαλησπέρα, ζευγάρι 26 ηλικιακά, θελουμε πρώτη φορά να πάμε σε swinger μαγαζι. Έχετε να μας προτεινετε κάτι; Επισης αν πάμε σε swinger μαγαζί , θα ξενερώσω η κοπέλα; Παίζει μόνο μπαρμπάδες; Γιατί κρίμα είναι να πάμε μόνο για εμένα.
Αν σε περίπτωση που ζευγάρ θέλει παιχνίδι σε ξενοδοχείο ας μου στείλει μήνυμα ( δεν μας αρέσουν οι γεμάτοι άνθρωποι )