Αγγλία της πουτάνας. Πάνω από εκατό "swinger clubs" (κατά κανόνα ανοιχτά και σε singles -όσα couples σχεδόν άλλα τόσα "greedy girls" μετρίας ως άθλιας εμφάνισης που πάνε μόνα τους και τους πέρνουν 5-5) με σχεδον καθημερινή συμμετοχή και αμέτρητα parties πάσης φύσης μέσω Fabswingers/Fetlife. Οτιδήποτε θέλει κανεις το βρίσκει με ελάχιστο κόπο ακόμα και χωρίς γνωριμίες. Βέβαια ακόμα και σε ένα απλό nightclub να πας, είναι απίστευτα εύκολο να πας σπίτι με γκόμενα (αναλόγων κυβικών). Μόνο στη Γερμανία είναι ακόμα περισσότερο απελευθερωμένοι -αλλά ως ξένος είναι πιο δύσκολο αν δε μιλάς τη γλώσσα.
Αμερική αν και δεν έχω πάει, παρακολουθόντας απλά τη συμμετοχή στις online κοινότητες φαίνεται να έχει κι εκεί τα πάντα (αυτό έλειπε) αλλά σε αναλογία και με τον πληθυσμό και την έκταση μου φαίνεται πιο ήπια από Αγγλία και Γερμανία. Και οι λίγες Αμερικάνες που γνώρισα σε fetish/sex parties στην Αγγλία μου φάνηκαν πιο vanilla και "δήθεν". Μια Αυστραλέζα Granny που γνώρισα πάντως ήταν η πιο extreme -και δεν της φαινόταν. Ο ορισμός της νυμφομανίας!
Γερμανία δεν γαμάς ούτε με ενέσεις Γερμανίδα της προκοπής αν δεν είσαι πολύ τοπ.
Τώρα ξένες ρουμανες πολωνες κλπ θα γαμισεις, ΕΆΝ Κ ΕΦΌΣΟΝ έχεις κάτι να παρέχεις. Πχ δουλειά σπίτι λεφτά. Στο έτσι χύμα,βάλε χ
Κι είδη κάνατε σύγκριση κι έχω ζήσει κι Αγγλία βόρεια Μάντσεστερ κ νότια Πόρτσμουθ, δέκα φορές πιο ιζυγκοινγκ οι αγγλιδες κι ειδικά σε βορρα
Από Γερμανιφωνες μόνο οι νότιες αυστριακες, στυρια γκρατζ είναι ιζυγκοινγκ.
Παντού αλλού είναι μπαστούνια
Υγ. Δεν μιλάω να πας 25αρης να γαμισεις καμμια τελειωμένη 45αρα.. Μιλάω ένας 30αρης να γαμισει μια 25αρα