Ελληνική έντεχνη μουσική
peter_forum Μέλος Εγγρ. 5 Φεβ 2008 Μηνύματα 340 Like 37 Πόντοι 1 4 Μαΐ 2010 #203 προσφατα η δεσποινα ολυμπιου εκανε ενα live με τιτλο "αναμεσα σε 2 μπασα" μηπως εχει κανενας τπτ σχετικο link ? επισης εκανε και μια εμφανιση σε πρωιναδικου κρατικου τηλεοπτικου σταθμου με αφορμη το συγκεκριμενο live plz help !
προσφατα η δεσποινα ολυμπιου εκανε ενα live με τιτλο "αναμεσα σε 2 μπασα" μηπως εχει κανενας τπτ σχετικο link ? επισης εκανε και μια εμφανιση σε πρωιναδικου κρατικου τηλεοπτικου σταθμου με αφορμη το συγκεκριμενο live plz help !
quardeen Μέλος Εγγρ. 18 Ιουλ 2009 Μηνύματα 8.156 Like 4 Πόντοι 66 5 Μαΐ 2010 #204 Ότι καλύτερο άκουσα εδώ και καιρό μπράβο ρε Λουκι ρεσπεκτ........ ΘΕΙΚΟ.... :'( :'( Και οτι έχει Κυπριακά μέσα με τρελαίνει...
Ότι καλύτερο άκουσα εδώ και καιρό μπράβο ρε Λουκι ρεσπεκτ........ ΘΕΙΚΟ.... :'( :'( Και οτι έχει Κυπριακά μέσα με τρελαίνει...
OP OP C *christi* Μέλος Εγγρ. 19 Δεκ 2008 Μηνύματα 2.776 Like 1 Πόντοι 16 14 Μαΐ 2010 #205 Tάνια Τσανακλίδου & Βασίλης Παπακωνσταντίνου
loukritia! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 19 Δεκ 2008 Μηνύματα 25.253 Like 14 Πόντοι 366 15 Μαΐ 2010 #207 quardeen έγραψε: Ότι καλύτερο άκουσα εδώ και καιρό μπράβο ρε Λουκι ρεσπεκτ........ ΘΕΙΚΟ.... :'( :'( Και οτι έχει Κυπριακά μέσα με τρελαίνει... Κλικ για ολόκληρη προβολή... τα μπραβο στην ροξυ !!!!!!!!!!!εγω δε το γνωριζα το τραγουδι... ;) ;) ;)
quardeen έγραψε: Ότι καλύτερο άκουσα εδώ και καιρό μπράβο ρε Λουκι ρεσπεκτ........ ΘΕΙΚΟ.... :'( :'( Και οτι έχει Κυπριακά μέσα με τρελαίνει... Κλικ για ολόκληρη προβολή... τα μπραβο στην ροξυ !!!!!!!!!!!εγω δε το γνωριζα το τραγουδι... ;) ;) ;)
Επισκέπτης 15 Μαΐ 2010 #208 loukritia! έγραψε: τα μπραβο στην οχια !!!!!!!!!!!εγω δε το γνωριζα το τραγουδι... ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποια Οχια ρε πυροβολημενο..εγω στο εστειλα Μπραβο μου
loukritia! έγραψε: τα μπραβο στην οχια !!!!!!!!!!!εγω δε το γνωριζα το τραγουδι... ;) ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποια Οχια ρε πυροβολημενο..εγω στο εστειλα Μπραβο μου
loukritia! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 19 Δεκ 2008 Μηνύματα 25.253 Like 14 Πόντοι 366 15 Μαΐ 2010 #209 Roxala έγραψε: Ποια Οχια ρε πυροβολημενο..εγω στο εστειλα Μπραβο μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι ρε μκ συγγνωμη.... τωρα ερχομουν να το αλλαξω...
Roxala έγραψε: Ποια Οχια ρε πυροβολημενο..εγω στο εστειλα Μπραβο μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι ρε μκ συγγνωμη.... τωρα ερχομουν να το αλλαξω...
Επισκέπτης 15 Μαΐ 2010 #210 loukritia! έγραψε: ναι ρε μκ συγγνωμη.... τωρα ερχομουν να το αλλαξω... Κλικ για ολόκληρη προβολή... νοου χαρμ νταν :-* ...στη βραβευση ομως να μην με ξεχασετε ετσι?
loukritia! έγραψε: ναι ρε μκ συγγνωμη.... τωρα ερχομουν να το αλλαξω... Κλικ για ολόκληρη προβολή... νοου χαρμ νταν :-* ...στη βραβευση ομως να μην με ξεχασετε ετσι?
kostakis27 Ανώτερος Εγγρ. 22 Ιουλ 2009 Μηνύματα 6.979 Κριτικές 128 Like 8.509 Πόντοι 7.885 7 Νοε 2010 #211 Το άκουσα στο ραδιόφωνο και αμέσως μου έκανε κάτι αυτό το κομμάτι.Δεν ξέρω πόσο παλιό είναι αλλά πιστεύω ότι αξίζει ν'ακούγεται πιο πολύ
Το άκουσα στο ραδιόφωνο και αμέσως μου έκανε κάτι αυτό το κομμάτι.Δεν ξέρω πόσο παλιό είναι αλλά πιστεύω ότι αξίζει ν'ακούγεται πιο πολύ