You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική Αστυνομία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πάντως είναι προφανές ότι δεν είναι η δεξιά, γιατί αυτή σέβεται τα δημόσια κτίρια, τους ανθρώπους δε σέβεται!
Πράγματι αλλά τα τελευταία χρόνια αποφεύγει να τους πυροβολεί πισώπλατα...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σωστά, τους κόβει το ψωμί και τους οδηγεί στην εξαθλίωση για να πεθάνουν της πείνας!
Χμμμ..Μπορεί αλλά είναι πιο έντιμο από το να τους ταζει λαγούς και πετραχείλια μέσω χρηματιστηρίου και μετά να σκάει τη μπομπά...
Κανείς άλλος να απαντήσει στην ερώτησή μου;
Επισκέπτης
εντομη η δεξια??? !!το ακουσαμε και αυτο!!!κοιτα την ιστορια της δεξιας και μετα πες που που βρισκεις την εντιμοτητα!!!δεν εχουν ηθος,αξιοπρεπεια και ιδεολογια!!κοιταζουν τους εαυτουλη τους και το συγγενολοι τους και τους αλλους τους γραφουν!!στην ερωτηση σου μπορω να σου πω ποιοι δεν τα κανουν!!και εκει που ανηκω εγω δεν τα κανουμε!!αρα ψαξε αλλου!!Χμμμ..Μπορεί αλλά είναι πιο έντιμο από το να τους ταζει λαγούς και πετραχείλια μέσω χρηματιστηρίου και μετά να σκάει τη μπομπά...
Κανείς άλλος να απαντήσει στην ερώτησή μου;
Τζίμης Πανούσης πριν από πολλά χρόνια "ως γνωστόν στα άκρα της ʼκρα Αριστεράς βρίσκεται η ʼκρα Δεξιά επομένως Παπαδόπουλε κουμούνι θα σε κάνουμε σαπούνι".
Η γελειότητα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής σε όλο της το μεγαλείο. Οι ιδεολογίες δεν είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους παρά μόνο οι πρακτικές που εφαρμόζουν πχ η εκκλησία σε παγκόσμιο επίπεδο είναι υπεύθυνη για τις μεγαλύτερες γενοκτονίες.
Ο ΜΑΤατζής που χτύπαγε τον φοιτητή στη Θεσσαλονίκη μπορεί και να ψηφίζει Συνασπισμό (λέμε τώρα) όμως έκανε μαλακία. Ο αστυνομικός στη Γαλλία μπορεί να ψήφιζε Σιράκ. Μη μπερδεύουμε συμπεριφορές με ιδεολογίες.
Οι ακροδεξιοί δεν χτυπάνε λόγω ιδεολογίας αλλά λόγω μαλακίας και ημιμάθειας. Είναι άνθρωποι με στρεβλή γνώση της ιστορίας και πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Οι αναρχικοί ελάχιστη σχέση έχουν με επεισόδια. Αυτοί που κάνουν επεισόδια είναι ίδιοι με τους Χρυσαυγίτες, τα ΚΝΑΤ, τη 17ν κλπ.
Στην Ελλάδα απλά η αστυνομία είναι αστα να πάνε. Τρώνε ξύλο όσοι δεν μπορούν να αντιδράσουν και οι υπόλοιποι στήνουν χορό με την ανοχή της (ή και τη βοήθειά της πολλές φορές). Αυτό είναι το πρόβλημα μαζί βέβαια με τη μαλακισμένη "διαχείριση εξουσίας" που έφαρμόζουν αρκετοί κολόμπατσοι.
Και κλείνοντας ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΥ αλλά αυτό δεν με έκανε μαλάκα, ίσως γιατί ο πατέρας μου είχε παράσημα από τραυματισμούς εν υπηρεσία, αλλά χέρι δεν σήκωσε ποτέ και με έμαθε να σκέφτομαι
Η γελειότητα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής σε όλο της το μεγαλείο. Οι ιδεολογίες δεν είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους παρά μόνο οι πρακτικές που εφαρμόζουν πχ η εκκλησία σε παγκόσμιο επίπεδο είναι υπεύθυνη για τις μεγαλύτερες γενοκτονίες.
Ο ΜΑΤατζής που χτύπαγε τον φοιτητή στη Θεσσαλονίκη μπορεί και να ψηφίζει Συνασπισμό (λέμε τώρα) όμως έκανε μαλακία. Ο αστυνομικός στη Γαλλία μπορεί να ψήφιζε Σιράκ. Μη μπερδεύουμε συμπεριφορές με ιδεολογίες.
Οι ακροδεξιοί δεν χτυπάνε λόγω ιδεολογίας αλλά λόγω μαλακίας και ημιμάθειας. Είναι άνθρωποι με στρεβλή γνώση της ιστορίας και πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Οι αναρχικοί ελάχιστη σχέση έχουν με επεισόδια. Αυτοί που κάνουν επεισόδια είναι ίδιοι με τους Χρυσαυγίτες, τα ΚΝΑΤ, τη 17ν κλπ.
Στην Ελλάδα απλά η αστυνομία είναι αστα να πάνε. Τρώνε ξύλο όσοι δεν μπορούν να αντιδράσουν και οι υπόλοιποι στήνουν χορό με την ανοχή της (ή και τη βοήθειά της πολλές φορές). Αυτό είναι το πρόβλημα μαζί βέβαια με τη μαλακισμένη "διαχείριση εξουσίας" που έφαρμόζουν αρκετοί κολόμπατσοι.
Και κλείνοντας ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΥ αλλά αυτό δεν με έκανε μαλάκα, ίσως γιατί ο πατέρας μου είχε παράσημα από τραυματισμούς εν υπηρεσία, αλλά χέρι δεν σήκωσε ποτέ και με έμαθε να σκέφτομαι
Επισκέπτης
καποιος να πει στον πανουση οτι αλλο ακρα αριστερα και αλλο κομμουνισμος!!ενα αυτο!δευτερον,ναι οι χρυσαυγητες ειναι χαζοι που δεν ξερουν ιστορια αλλα η ιδεολογια που πρεσβευουν βασιζεται στην εξολοθρευση οτιδηποτε διαφορετικου!!επισης το 90 τοις εκατο των αστυνομικων ειναι δεξιοι!Τζίμης Πανούσης πριν από πολλά χρόνια "ως γνωστόν στα άκρα της ʼκρα Αριστεράς βρίσκεται η ʼκρα Δεξιά επομένως Παπαδόπουλε κουμούνι θα σε κάνουμε σαπούνι".
Πιστεύω ότι είναι πολύ βασικό να ηρεμήσουν όλοι.. και ειδικά ο φίλτατος war. Γιατί το να λες να πάνε να ψοφήσουν όλοι οι ακροδεξιοί, αν μη τι άλλο, δεν δείχνει πολύ καλά πράγματα.. Γιατί το να λες κάτι τέτοια war, να το αισθάνεσαι και να το πιστεύεις, είναι υπεράνω παρατάξεων.. Είναι χαρακτηριστικό του φανατισμού. Και ναι, να είσαι σίγουρος ότι είναι χαρακτηριστικό και πολλών ανθρώπων από τον δικό σου χώρο... ναι, του κομμουνισμού...
Πάντως σε αρκετές ιστορικές συγκυρίες και οι κομμουνιστές εξολόθρευσαν οτιδήποτε διαφορετικό, ακόμα και συμπολεμιστές τους...
Και δυστυχώς με τον τρόπο αυτό δεν κατάφεραν αυτό που κατάφερε ο Κάστρο, να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο καθεστώς βασισμένο στην κοινωνική δικαιωσύνη.
Εάν όμως η καταστροφή του κομμουνισμού ήταν συνήθως η διαστρέβλωσή του, η δεξιά ιδεολογία στηρίχθηκε ακριβώς σε τέτοιες πρακτικές, και όποιος διαφώνησε με αυτές απλά δε θεωρείται δεξιός.
Και δυστυχώς με τον τρόπο αυτό δεν κατάφεραν αυτό που κατάφερε ο Κάστρο, να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο καθεστώς βασισμένο στην κοινωνική δικαιωσύνη.
Εάν όμως η καταστροφή του κομμουνισμού ήταν συνήθως η διαστρέβλωσή του, η δεξιά ιδεολογία στηρίχθηκε ακριβώς σε τέτοιες πρακτικές, και όποιος διαφώνησε με αυτές απλά δε θεωρείται δεξιός.
Επισκέπτης
δεν εχω κανενα συναισθημα για αυτους πανο!!και ο λογος ειναι οτι ουτε αυτοι εχουν!!μισουν οτιδηποτε διαφορετικο υπαρχει και ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν και το ξερεις πολυ καλα!!σε τετοια ατομα δεν γυρνας το μαγουλο ,αλλα απαντας με ολη σου τη δυναμη!!και πολλοι ανθρωποι πληρωσαν το γεγονος οτι δεν απαντησαν!!και ναι ηταν κομμουνιστες πολλοι απο αυτους!οι ακροδεξιοι ειναι που μαχαιρωνουν ,σφαζουν ,χτυπανε αληπυτα!!και εναν απο αυτους τον εχω ζησει πολυ καλα !ο πανος ξετει ποιον εννοω!!και το ξαναλεω ειναι μπασταρδοι!Πιστεύω ότι είναι πολύ βασικό να ηρεμήσουν όλοι.. και ειδικά ο φίλτατος war. Γιατί το να λες να πάνε να ψοφήσουν όλοι οι ακροδεξιοί, αν μη τι άλλο, δεν δείχνει πολύ καλά πράγματα.. Γιατί το να λες κάτι τέτοια war, να το αισθάνεσαι και να το πιστεύεις, είναι υπεράνω παρατάξεων.. Είναι χαρακτηριστικό του φανατισμού. Και ναι, να είσαι σίγουρος ότι είναι χαρακτηριστικό και πολλών ανθρώπων από τον δικό σου χώρο... ναι, του κομμουνισμού...
Το θέμα έιναι αν είναι δεξιοί; Με 20 χρόνια συνεχόμενα Πασοκ πιστεύεις ακόμη ότι είναι δεξιοί; Το 99% των μπάτσων είναι μαλάκες. Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα.καποιος να πει στον πανουση οτι αλλο ακρα αριστερα και αλλο κομμουνισμος!!ενα αυτο!δευτερον,ναι οι χρυσαυγητες ειναι χαζοι που δεν ξερουν ιστορια αλλα η ιδεολογια που πρεσβευουν βασιζεται στην εξολοθρευση οτιδηποτε διαφορετικου!!επισης το 90 τοις εκατο των αστυνομικων ειναι δεξιοι!
Αν διαβάσεις το βιβλίο του Χίτλερ "Ο Αγών μου" θα καταλάβεις ότι είναι πολύ εύκολο για κάποιον να οδηγηθεί σε ακρότητες τέτοιου τύπου, αν δεν έχει τουλάχιστον κριτικό πνεύμα. Θέλουν όντως να εξολοθρεύσουν κάθε τι διαφορετικό αλλά το ίδιο δεν προάγει και ο Μαρξ στο "Κεφάλαιο" με την δικτατορία του προλεταριάτου; Είναι η ίδια συμπεριφορά με διαφορετική οπτική. Ξέρεις τι είπε ο Λένιν " η επανάσταση θα ολοκληρωθεί όταν κρεμάσουμε και τον τελευταίο καπιταλιστή". Λίγα χρόνια αργότερα ο Χίτλερ έλεγε το ίδιο για εβραίους, τσιγγάνους κλπ
Το θέμα έιναι αν είναι δεξιοί; Με 20 χρόνια συνεχόμενα Πασοκ πιστεύεις ακόμη ότι είναι δεξιοί; Το 99% των μπάτσων είναι μαλάκες. Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα.
Αν διαβάσεις το βιβλίο του Χίτλερ "Ο Αγών μου" θα καταλάβεις ότι είναι πολύ εύκολο για κάποιον να οδηγηθεί σε ακρότητες τέτοιου τύπου, αν δεν έχει τουλάχιστον κριτικό πνεύμα. Θέλουν όντως να εξολοθρεύσουν κάθε τι διαφορετικό αλλά το ίδιο δεν προάγει και ο Μαρξ στο "Κεφάλαιο" με την δικτατορία του προλεταριάτου; Είναι η ίδια συμπεριφορά με διαφορετική οπτική. Ξέρεις τι είπε ο Λένιν " η επανάσταση θα ολοκληρωθεί όταν κρεμάσουμε και τον τελευταίο καπιταλιστή". Λίγα χρόνια αργότερα ο Χίτλερ έλεγε το ίδιο για εβραίους, τσιγγάνους κλπ
+1, ωραίος, εκεί καταλήγουμε ρε παιδιά..
Και το ποστ γουώρ το έκανα εγώ , όχι ο πάνος.. για αυτό σου λέω, ηρέμησε λίγο..
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
δεν εχω κανενα συναισθημα για αυτους πανο!!και ο λογος ειναι οτι ουτε αυτοι εχουν!!μισουν οτιδηποτε διαφορετικο υπαρχει και ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν και το ξερεις πολυ καλα!!σε τετοια ατομα δεν γυρνας το μαγουλο ,αλλα απαντας με ολη σου τη δυναμη!!και πολλοι ανθρωποι πληρωσαν το γεγονος οτι δεν απαντησαν!!και ναι ηταν κομμουνιστες πολλοι απο αυτους!οι ακροδεξιοι ειναι που μαχαιρωνουν ,σφαζουν ,χτυπανε αληπυτα!!και εναν απο αυτους τον εχω ζησει πολυ καλα !ο πανος ξετει ποιον εννοω!!και το ξαναλεω ειναι μπασταρδοι!
Ναι ρε war αλλά τα ίδια κριβώς λένε και αυτοί για τους κομμουνιστές και τους άλλους ιδεολογικούς τους αντιπάλους..Φαύλος κύκλος που λένε...Και δεν μπορείς να θέλεις να εξολοθρεύσεις έναν πολιτικό χώρο, όσο απεχθής και αν είναι από μια προσώπική αντιπάθεια..
Επισκέπτης
πες μου ενα ακροδεξιο κομμα ή ομαδα σεοποιαδηποτε χωρα που να μην εφαρμοζει αυτα τα πραγματα!στην ελλαδα βγαινουμε οσοι ανηκουμε στο ΚΚΕ να μαχαιρωνουμε ξενους?οχι φυσικα!αρα ατυχες παραδειγμα χρησιμοποιησες!!!φκ απλα μπερδευτηκα απο την βιασυνη μου να γραψω !!μερικοι το παθαινουμε οταν γραφουμε να μπερδευομαστε καμια φορα!!
Έχεις πάει στη Κούβα φίλε μου να δεις πως ακριβώς είναι; Θα ήθελες να ζεις εκεί; να βιώσεις και εσύ την κοινωνική δικαιοσύνη; Ο καπιταλισμός δεν έχει μέλλον αλλά έχει πολύ όμορφο παρόν λέγαμε πριν πολλά χρόνια στο Ρήγα. Μόλις πεθάνει ο Κάστρο η Κούβα θα γίνει και πάλι το μπουρδέλο των ΗΠΑ. Αυτό περιμένουν όλοι πια εκεί.Πάντως σε αρκετές ιστορικές συγκυρίες και οι κομμουνιστές εξολόθρευσαν οτιδήποτε διαφορετικό, ακόμα και συμπολεμιστές τους...
Η βιασύνη έχει να κάνει με το ότι δεν σκέφτεσαι καθαρά φίλε μου.. αυτό σου λέω μόνο. Και το ότι κάποιος δεν μαχαιρώνει ξένους, δεν σημαίνει ότι δεν έχει σκοτώσει κόσμο.. μη κοιτάς στην Ελλάδα. Κοίτα προς Mother Russia μεριά..
Υ.Γ. Γαμώτο χάνω και τους Iron Maiden τώρα που το θυμήθηκα..
Υ.Γ. Γαμώτο χάνω και τους Iron Maiden τώρα που το θυμήθηκα..
Επισκέπτης
φκ οποιος εχει μπερδεψει κατι σημαινει οτι δεν σκεφτεται καθαρα?μηπως οτι μπερδεψε τα πληκτρα?μηπως οτι μιλαω πολυ συχνα με τον πανο?το σκεφτηκες καθολου?και κατι αλλο!!ποιοι κατεβασαν τα ματ να δειρουν πριν λιγα χρονια τους συνταξιουχους?οχι οχι δεν ηταν το ΚΚΕ!!εχεις αλλη μια ευκαιρια !!ποιοι δειραν τους αλβανους που πανηγυριζαν στην ομονοια?ποιοι μαχαιρωσαν εναν φοιτητη αριστερης παραταξης?
Κάτσε ρε φίλε... Οι ακροδεξιοί κατέβασαν τα ΜΑΤ να δείρουν τους συνταξιούχους? Ή οι εκάστοτε κυβερνήσεις?
Είδες εσύ το χέρι αυτού που μαχαίρωσε τον Αλβανό αν είχε την σβάστικα πάνω?? Ή μήπως ο ρατσισμός κατά των Αλβανών στην Ελλάδα τυχαίνει να συναντάται μόνο σε αυτούς που ονομάζεις ακροδεξιούς?
Όσο για το μαχαίρωμα φοιτητή αριστερής παράταξης, θα πρέπει να με βοηθήσεις.. δεν ξέρω καν σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι
Είδες εσύ το χέρι αυτού που μαχαίρωσε τον Αλβανό αν είχε την σβάστικα πάνω?? Ή μήπως ο ρατσισμός κατά των Αλβανών στην Ελλάδα τυχαίνει να συναντάται μόνο σε αυτούς που ονομάζεις ακροδεξιούς?
Όσο για το μαχαίρωμα φοιτητή αριστερής παράταξης, θα πρέπει να με βοηθήσεις.. δεν ξέρω καν σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι
Ο φοιτητής δεν ήταν αριστερός ήταν αναρχικός και έγινε στα δικαστήρια πριν από μια 10ετια περίπου σε δίκη για τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ Χρυσής Αυγής και αναρχικών. Δολοφόνος ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τους γνωρίζοντες Περίανδρος, ο οποίος καταζητείται ακόμη και σημερα. Ήταν τότε υπαρχηγός του γνωστού Μιχαλολιάκου (ΛΑΟΣ σήμερα). Έχω πλακωθεί με αυτό το μαλάκα και τον ξέρω πολύ καλά.Κάτσε ρε φίλε... Οι ακροδεξιοί κατέβασαν τα ΜΑΤ να δείρουν τους συνταξιούχους? Ή οι εκάστοτε κυβερνήσεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις