Πάντως όσο και να τους τα λες μερικών εδωμέσα, αυτοί είναι αθεράπευτα ερωτευμένοι με τη μπατσοκρατία. Ούτε γέροι με μαλάκυνση να ήτανε πια!Να αμυνθούν σύμφωνα μα τον νόμο?????????????
Α ωραίο αυτό. Για φαντάσου λίγο στη μέση της πορείας να αρχίσουν οι πυροβολισμοί. Καλοοοοοόοοοο. Και αν φύγει και καμία θα είναι παράπλευρη απώλεια μάλον. Σιγά με τους μαλάκες που κυκλοφορούν γύρω από τις πορείες.
Εγώ προτείνω οσους μοιάζουν με αναρχικούς, να τους εκτελούμε προληπτικά μόλις πλησιάσουν στα Εξάρχεια ή κάτι ακόμη καλύτερο να κάνουμε στρατόπεδα συγκέντρωσης και να τους στείλουμε για δουλειά διότι"Η Εργασία Απελευθερώνει" (η ταμπέλα του Αουσβιτς).
Σοβαρευτείτε δεν ξέρετε τι λέτε. ʼκου να πυροβολήσουν οι μπάτσοι. Είναι πολύ επικύνδινα αυτά. Κάτι τέτοιες μαλακίες δίνουν ιδέες στους "μικρούς καραγκιοζάκους της κάθε εξουσίας" και θα μας πηδήξουν χωρίς σάλιο μετά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική Αστυνομία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μιλάμε ότι μερικοί νομίζουν ότι αυτές είναι λύσεις. Ε ρε ματσούκι που χρειάζονται.Πάντως όσο και να τους τα λες μερικών εδωμέσα, αυτοί είναι αθεράπευτα ερωτευμένοι με τη μπατσοκρατία. Ούτε γέροι με μαλάκυνση να ήτανε πια!
Αναφέρθηκε γιατί οι μπάτσοι δεν πιάνουν αυτούς που καταστρέφουν περιουσίες. Χα σιγά μη τους πιάσουν!! Συμφέρει το κράτος να υπάρχουν αυτοί για να δυσφημίζονται οι πορείες.
Και για να καταλάβω, αυτοί που σπάνε τα μαγαζιά είναι το μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία; Δηλαδή άμα πάνε αυτοί φυλακή όλα θα είναι εντάξει μετά; θα μου πείτε «ναι, θα πηγαίνουμε πιο ήσυχα στις δουλίτσες μας χωρίς να μας ενοχλούν αυτά τα αποβράσματα». Εννοείται ότι δεν θα μου άρεσε να μου σπάσουν το αμάξι μου, άλλα αυτό που κάνουν είναι μια μορφή αντίδρασης.
Γίνονται επεισόδια και τα βρομοκανάλια το κάνουν θέμα και ασχολούνται 10 ώρες. Εγώ λέω καλύτερα να ασχοληθούν με τους αληθινούς κακοποιούς, ξέρετε? αυτούς που τις δουλειές τις κάνουν από τα γραφειάκια τους και το παίζουν δίκαιοι και τίμιοι.
Στη φυλακή βρίσκονται οι μικροκλέφτες και οι μικροαπατεώνες, που στην τελική οι περισσότεροι δεν είναι επικίνδυνοι. Οι πραγματικοί επικίνδυνοι όχι μόνο δεν είναι φυλακή, αλλά τους ψηφίζουμε και από πάνω και τους χειροκροτούμε.
Όσο για το κάψιμο της σημαίας, μη θίγεστε μερικοί, δε σας έχει δώσει τίποτα η σημαία, το πολύ πολύ να σας στείλει σε κάνα πόλεμο.
Εδώ καινέ την ελευθερία μας και δε μιλάμε. Μας κάνουν παραγωγικούς, μας ρουφάνε το αίμα και μετά μας δίνουν υλικά αγαθά για να το βουλώσουμε και γουστάρουμε και από πάνω. Εννοείται ότι όλοι μας φταίμε.
Και για να καταλάβω, αυτοί που σπάνε τα μαγαζιά είναι το μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία; Δηλαδή άμα πάνε αυτοί φυλακή όλα θα είναι εντάξει μετά; θα μου πείτε «ναι, θα πηγαίνουμε πιο ήσυχα στις δουλίτσες μας χωρίς να μας ενοχλούν αυτά τα αποβράσματα». Εννοείται ότι δεν θα μου άρεσε να μου σπάσουν το αμάξι μου, άλλα αυτό που κάνουν είναι μια μορφή αντίδρασης.
Γίνονται επεισόδια και τα βρομοκανάλια το κάνουν θέμα και ασχολούνται 10 ώρες. Εγώ λέω καλύτερα να ασχοληθούν με τους αληθινούς κακοποιούς, ξέρετε? αυτούς που τις δουλειές τις κάνουν από τα γραφειάκια τους και το παίζουν δίκαιοι και τίμιοι.
Στη φυλακή βρίσκονται οι μικροκλέφτες και οι μικροαπατεώνες, που στην τελική οι περισσότεροι δεν είναι επικίνδυνοι. Οι πραγματικοί επικίνδυνοι όχι μόνο δεν είναι φυλακή, αλλά τους ψηφίζουμε και από πάνω και τους χειροκροτούμε.
Όσο για το κάψιμο της σημαίας, μη θίγεστε μερικοί, δε σας έχει δώσει τίποτα η σημαία, το πολύ πολύ να σας στείλει σε κάνα πόλεμο.
Εδώ καινέ την ελευθερία μας και δε μιλάμε. Μας κάνουν παραγωγικούς, μας ρουφάνε το αίμα και μετά μας δίνουν υλικά αγαθά για να το βουλώσουμε και γουστάρουμε και από πάνω. Εννοείται ότι όλοι μας φταίμε.
Αναφέρθηκε γιατί οι μπάτσοι δεν πιάνουν αυτούς που καταστρέφουν περιουσίες. Χα σιγά μη τους πιάσουν!! Συμφέρει το κράτος να υπάρχουν αυτοί για να δυσφημίζονται οι πορείες.
+1
Να αμυνθουν και να σκοτωσουν εν αναγκη;
Ακου τι γράφει ο Π.Κ.22 αγαπητέ :
1. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας.
2. ʼμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτοπο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.
3. Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις.
Πιστεύω ότι η παρ. 3 αναφέρει αυτό που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ δυστυχώς οι μπάτσοι.
dreamer24gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δε καταφερα να διαβασω ολο το post, καθοτι εχει παρει αρκετα μεγαλες διαστασεις και πανω κατω αναφερονται τα ιδια πραγματα, με διαφορετικα λογια. Το συγκεκριμενο θεμα ειναι πολυδιαστατο, και αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι ετσι πρεπει να το δουμε. Επιτρεψτε μου να σας πω την αποψη μου. Γεγονος που μας πασαρουν:Εντελως τυχαια, περνουσε απο εκει, και χωρις να κανει τιποτα απολυτως, οι κακοι μπατσοι τον αρχισαν στα κλοτσομπουνιδια, ετσι για να τους περασει η καυλα. Τον ειχαν κατω, δεμενο πισταγκωνα και τον κλωτσουσαν ανελεητα χωρις το καημενο το παιδι να κανει τιποτα απολυτως! Απορια δικη μου: Γιατι δεν πιασαν και τους υπολοιπους ασχετους που περνουσαν απο το σημειο (πχ δημοσιογραφους, οπερατερ κλπ) να κανουν το ιδιο; Γιατι δε πλακωσαν στο ξυλο και τους διαφορους ασχετους που φαινοταν στο αρχικο βιντεο, αλλα μονο το συγκεκριμενο ατομο; Μπας και οι αλλοι ηταν νταβραντωμενοι με κατι μουσκουλα σαν του Κουταλιανου και κωλωσαν; Απλη απορια μου. Περαιτερω σκεψεις μου: Αν σε εμενα ερθει καποιος ασχετος, που δεν τον εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου και με αρχισει στα Χριστοπαναγα, μου βριζει τη μανα, το πατερα, την οικογενεια μου, το σπιτι μου κι οτι αλλο μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους, πως θα αντιδρασω; Αν μου πεταξει και καμια κωτρονα, κανα καδρονι, καμια μολοτωφ, ετσι για το χαβαλε και μονο; :- Πιστευω πως θα τον βαλω κατω και θα τον βαραω μεχρι να πεσει αναισθητος... Λες να ειμαι κομπλεξικος; Λες να την εχω δει εξουσια; Ρε λες να ειμαι χουντικο φασιστομουτρο; Ρε σεις, μπας και ειμαι μπατσος και δεν το εχω καταλαβει; Δε δικαιολογω τα μπατσονια απολυτα, αλλα... Κι αυτοι ειναι απλοι υπαλληλοι, που φευγουν απο το σπιτι τους, να πανε στη δουλεια τους και δε ξερουν αν θα επιστρεψουν πισω. Και φυσικα δεν ειναι ολοι αγιοι! Οπως σε ολα τα επαγγελματα ετσι κι εκει υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες. Μονο που στη περιπτωση μας ειναι παρα πολλοι.. Ναι, πολλοι εχουν το κομπλεξ της εξουσιας, αλλα οχι ολοι. Μηπως πολλοι απο εμας (για να μη πω ολοι) δεν το εχουμε; Και μη με βαζετε να αρχισω τα παραδειγματα γιατι ειναι παρα πολλα. Κι αλλη απορια μου Εγω κι ο καθε εγω που εχω το μαγαζακι μου στο κεντρο, και μου εχει φυγει το μουνι για να το φτιαξω ωστε να μπορεσω να ζησω την οικογενεια μου, τι φταιω να ερχεται το καθε κολοπαιδο, που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του, τρωει τα λεφτα του μπαμπα και τα γραφει στα αρχιδια του ολα να μου το γαμαει; Εχει κανενας απο εσας καταστημα και να του το εχουν σπασει/καταστρεψει ποτε; Πιστεψτε με , το συναισθημα ειναι πολυ ασχημο, φτανεις μεχρι και στην αυτοκτονια... Μηπως, για να μην εχουμε κακους μπατσους να βαρανε τα καημενα τα παιδακια, που τελειως τυχαια περνανε να ειμαστε ολοι μας ταμπουρωμενοι στα μαγαζια μας, με μια καραμπινα/περιστροφο/αυτοματο και οποιος παει να σπασει/καταστρεψει να του την αναβουμε; Μηπως ομως τοτε θα γεμισουν την αλλη μερα τα νεκροταφεια και τα δικαστηρια/κρατητηρια/φυλακες; Λεω μηπως... Απο τη μια θελουμε αστυνομικους κι οχι μπατσους να μας προστατευουν, απο την αλλοι τους θελουμε να ειναι λουληδες και να φερονται λες και ειναι μπατλερ σε κυριλλε βιλλα. Δε γινεται αυτο ομως... Μηπως πρεπει εμεις πρωτα να μαθουμε τι θελουμε, να μαθουμε να εχουμε αποψη δικη μας και να μη μασαμε σαν ζωα οτι σκατα μας πασαρει το καθε γαμημενο καναλι; Συγνωμη αν σας κουρασα και επισης αν μερικοι νιωθουν οτι τους προσεβαλλα με τις σκεψεις μου, αλλα ειναι οι σκεψεις ενος φορολογουμενου , που μια ζωη πληρωνει και εχει καποιες απαιτησεις...
Dreamer24gr τώρα ξέρεις τι θα γίνει;
Θα βγουν μερικά παιδιά του κατηχητικου και θα σου πουν ότι αν με βρίσουν χριστοπαναγίες,τη μάνα μου,το πατέρα μου,το σπίτι μου,τα πεθαμένα μου και μετά αν μου πέταγαν κανα καδρονακι η τίποτε άλλο έγω δε θα χειροδικούσα.
Περιμένω να δω ποιός θα το πει.
Θα γελάσουμε.
Θα βγουν μερικά παιδιά του κατηχητικου και θα σου πουν ότι αν με βρίσουν χριστοπαναγίες,τη μάνα μου,το πατέρα μου,το σπίτι μου,τα πεθαμένα μου και μετά αν μου πέταγαν κανα καδρονακι η τίποτε άλλο έγω δε θα χειροδικούσα.
Περιμένω να δω ποιός θα το πει.
Θα γελάσουμε.
Γεγονος που μας πασαρουν:Εντελως τυχαια, περνουσε απο εκει, και χωρις να κανει τιποτα απολυτως, οι κακοι μπατσοι τον αρχισαν στα κλοτσομπουνιδια, ετσι για να τους περασει η καυλα. Τον ειχαν κατω, δεμενο πισταγκωνα και τον κλωτσουσαν ανελεητα χωρις το καημενο το παιδι να κανει τιποτα απολυτως! Απορια δικη μου: Γιατι δεν πιασαν και τους υπολοιπους ασχετους που περνουσαν απο το σημειο (πχ δημοσιογραφους, οπερατερ κλπ) να κανουν το ιδιο; Γιατι δε πλακωσαν στο ξυλο και τους διαφορους ασχετους που φαινοταν στο αρχικο βιντεο, αλλα μονο το συγκεκριμενο ατομο; Μπας και οι αλλοι ηταν νταβραντωμενοι με κατι μουσκουλα σαν του Κουταλιανου και κωλωσαν; Απλη απορια μου.
Μια και δεν εχεις διαβασει όλα τα προηγούμενα θα επαναλάβω κάτι που ειχα γραψει και νωριτερα. Ειναι επιλογή τους να γίνουν μπάτσοι, δεν τους υποχρέωσε κανείς. ʼρα δεν ισχύει το περιβόητο "τι να σου κάνουν τα παιδιά". Ακόμη δεν είναι η 1η φορά που πλακώνουν περαστικούς που μπορεί να θεωρήσουν περίεργους. Συμβαίνει κατά κόρον με Αλβανούς, Πακιστανούς, αναρχικούς, πρεζόνια κλπ. Απλά ήταν άτυχοι γιατί υπήρχε κάμερα, αλλιώς θα μέναμε στο "έπεσε πάνω στη ζαρντινιέρα" που βγήκε στη πρώτη ανακοίνωση. Το πρόβλημα, κατα την γνώμη μου πάντα, είναι ότι δεν κάνουν αυτό που πρέπει όταν πρέπει. Πάνω στα επεισόδια δεν συλλαμβάνεται κανένας και πιστέψτε με ξέρουν πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί που συμμετέχουν. Σε ένα βίντεο με επεισόδια που είχε προβληθεί πριν από λίγα χρόνα φαινόταν καθαρά ότι μέσα στο μπλοκ των αναρχικών υπήραχαν τουλάχιστον 30 αστυνομικοί, γεγονός που παραδέχθηκε και ο τότε υπουργός. Επομένως μάλλον δεν θέλουν να τους πιάσουν, οπότε ο ξυλοδαρμός του τύπου γίνεται μόνο για να ξεσπάσουν τα νεύρα τους. Η μετατροπή μας σε αστυνευόμενο κράτος (ρίχνω σε ότι κινείται) αλλά ΗΠΑ δεν βοηθάει σε τίποτε. Σε κανένα λογικό άνθρωπο δεν αρέσει να βλέπει περιουσίες να καίγονται, αλλά ας καταλάβουμε ότι η αντίδραση πρέπει να είναι διαφορετική. Ας παρεμβαίνουν νωρίτερα (πριν την πορεία) να τους μαζεύουν στο τμήμα και μετά δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Δεν το κάνουν όμως γιατί αυτό θέλουν. Έμαθε κανείς τα νομοσχέδια που πέρασαν στις 17/11; Δεν νομίζω. Αυτά τα λίγα
φίλε dreamer24gr αν έχεις μαγαζί στο κέντρο και σου το σπάνε, τότε θα έπρεπε να έριχνες το φταίξιμο μόνο στους μπάτσους και στην πολιτεία που επιτρέπει αυτά τα πράγματα. Όπως λέω και σε προηγούμενο post μου, συμφέρει το κράτος να γίνονται αυτά τα πράγματα.
Όσο για το παιδί που έφαγε κλωτσομπουνίδια , πιστεύετε ότι οι μπάτσοι είναι τόσο δίκαιοι ώστε πραγματικά να βαράνε μόνο αυτούς που πρέπει; Αρχίδια! Μάγκες ήθελαν να το παίξουν. Έτσι κάνουν, το παίζουν μάγκες και αρχηγοί και όταν βρεθούν στα δύσκολα λένε «έχουμε οικογένεια και παιδιά». Και ο ληστής που πάει στην τράπεζα να πάρει νταβατζιλίκι το χρήμα, έχει οικογένεια, μάνα και πατέρα άλλα όταν τον πιάνουν δε λέει «μη με πάτε φυλακή έχω οικογένεια».
Όσο για το παιδί που έφαγε κλωτσομπουνίδια , πιστεύετε ότι οι μπάτσοι είναι τόσο δίκαιοι ώστε πραγματικά να βαράνε μόνο αυτούς που πρέπει; Αρχίδια! Μάγκες ήθελαν να το παίξουν. Έτσι κάνουν, το παίζουν μάγκες και αρχηγοί και όταν βρεθούν στα δύσκολα λένε «έχουμε οικογένεια και παιδιά». Και ο ληστής που πάει στην τράπεζα να πάρει νταβατζιλίκι το χρήμα, έχει οικογένεια, μάνα και πατέρα άλλα όταν τον πιάνουν δε λέει «μη με πάτε φυλακή έχω οικογένεια».
φίλε dreamer24gr αν έχεις μαγαζί στο κέντρο και σου το σπάνε, τότε θα έπρεπε να έριχνες το φταίξιμο μόνο στους μπάτσους και στην πολιτεία που επιτρέπει αυτά τα πράγματα. Όπως λέω και σε προηγούμενο post μου, συμφέρει το κράτος να γίνονται αυτά τα πράγματα.
Και επειδή έχει οικογένεια ο ληστής αγαπητέ Σάτυρε πρέπει να κλέβουμε και μετά να το ρίχνουμε στην οικογένεια. Η ληστεία είναι αξιόποινη πράξη και δεν συγχωρείται με ΤΙΠΟΤΑ. Τελεία και Παύλα.
Για τις ζημιές βεβαίως και ευθύνεται η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που δεν μπαγλαρώνει μέσα όλα αυτά τα αποβράσματα τόσα χρόνια.
Και επειδή έχει οικογένεια ο ληστής αγαπητέ Σάτυρε πρέπει να κλέβουμε και μετά να το ρίχνουμε στην οικογένεια. Η ληστεία είναι αξιόποινη πράξη και δεν συγχωρείται με ΤΙΠΟΤΑ. Τελεία και Παύλα.
Για τις ζημιές βεβαίως και ευθύνεται η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που δεν μπαγλαρώνει μέσα όλα αυτά τα αποβράσματα τόσα χρόνια.
Φίλε cabor, αξιόποινες πράξεις είναι και αυτές που κάνουν οι εργοδότες στους υπαλλήλους που έχουν ανάγκη(φταίνε κι οι υπάλληλοι βέβαια), αξιόποινες πράξεις είναι και οι απάτες που κάνουν τα μεγάλα κεφάλια. Ο άλλος κατηγορείται για 7 κακουργήματα ανάμεσα σε αυτά και προδοσία (για πρόεδρο μεγάλης ομάδας μιλάω), και ο κόσμος τον αποθεώνει και από πάνω.
ο ληστής φίλε μου είναι αυτός που δεν δέχτηκε να σκύψει το κεφάλι και να είναι ένα γραναζάκι και θέλησε να τα πάρει με πολύ επικίνδυνο τρόπο για αυτόν.
Εσύ άμα μπαγλαρώσουν αυτά τα αποβράσματα όπως λες θα είσαι εντάξει μετά έτσι; Θα λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας έτσι; Σε πληροφορώ ότι αν λυθούν τα πραγματικά προβλήματα, θα σταματήσουν αυτομάτως να υπάρχουν ?αποβράσματα όπως τα αποκάλεσες.
Φίλε cabor, αξιόποινες πράξεις είναι και αυτές που κάνουν οι εργοδότες στους υπαλλήλους που έχουν ανάγκη(φταίνε κι οι υπάλληλοι βέβαια), αξιόποινες πράξεις είναι και οι απάτες που κάνουν τα μεγάλα κεφάλια. Ο άλλος κατηγορείται για 7 κακουργήματα ανάμεσα σε αυτά και προδοσία (για πρόεδρο μεγάλης ομάδας μιλάω), και ο κόσμος τον αποθεώνει και από πάνω.
ο ληστής φίλε μου είναι αυτός που δεν δέχτηκε να σκύψει το κεφάλι και να είναι ένα γραναζάκι και θέλησε να τα πάρει με πολύ επικίνδυνο τρόπο για αυτόν.
Εσύ άμα μπαγλαρώσουν αυτά τα αποβράσματα όπως λες θα είσαι εντάξει μετά έτσι; Θα λυθούν τα προβλήματα της κοινωνίας έτσι; Σε πληροφορώ ότι αν λυθούν τα πραγματικά προβλήματα, θα σταματήσουν αυτομάτως να υπάρχουν ?αποβράσματα όπως τα αποκάλεσες.
Καλά ότι είναι αποβράσματα αυτοί που σπάνε τα μαγαζιά στην Αθήνα είναι και με βούλα. Αν είναι μάγκες να πάνε οργανωμένοι 150 με 200 μέσα στην Βουλή.
Εδώ να δώ τολμούν, και ας αφήσουν ήσυχα την περιουσία του κοσμάκη που δοκιμάζεται σε κάθε πορεία.
Δηλαδή τι να γίνουμε ληστές????? Γιατί όπως μου τους περιγράφεις μάλλον πρότυπα τελικά θα πάνε να γίνουν.
Επισκέπτης
στην γαλλια μετα το παιχνιδι ,ο αστυνομικος δεν μπορουσε να καθαρισει πιο πολλους ακροδεξιους?να ησυχαζαμε!!μεταλλιο πρεπει να του δωσουν!!!
το να σκοτώσει αστυνομικός σε αυτοάμυνα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που συνέβη με τους λεβεντομαλάκες μπάτσους στη θεσσαλονίκη.
Πρόκειται με άλλα λόγια για 2 εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.
Πέραν τούτου, θα ήθελα να ενημερώσω ότι η ευθύνη της προστασίας της περιουσίας των πολιτών ανήκει στην αστυνομία. Η οποιαδήποτε επιτυχία ή αποτυχία χρεώνεται στην αστυνομία και μόνο.
Το έχω πει πιο παλιά, το λέω και τώρα.
Οι μεν υπάρχουν, γιατί υπάρχουν οι δε. Μόλις εξαφανιστεί ο ένας, δεν έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης ο άλλος.
Τα υπόλοιπα περι συνομωσίας των καναλιών κλπ είναι απο αφελή εως γελοία και εκθέτουν όσους τα λένε.
Σαν πολίτης (και όχι υπήκοος τριτοκοσμικής δικτατορίας) θέλω, η μάλλον απαιτώ από την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Όποιος δε μπορεί, δεν πολυγουστάρει ή χάνει γρήγορα την ψυχραιμία του, κακώς είναι μπάτσος, ας γίνει κομμώτρια.
Πρόκειται με άλλα λόγια για 2 εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.
Πέραν τούτου, θα ήθελα να ενημερώσω ότι η ευθύνη της προστασίας της περιουσίας των πολιτών ανήκει στην αστυνομία. Η οποιαδήποτε επιτυχία ή αποτυχία χρεώνεται στην αστυνομία και μόνο.
Το έχω πει πιο παλιά, το λέω και τώρα.
Οι μεν υπάρχουν, γιατί υπάρχουν οι δε. Μόλις εξαφανιστεί ο ένας, δεν έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης ο άλλος.
Τα υπόλοιπα περι συνομωσίας των καναλιών κλπ είναι απο αφελή εως γελοία και εκθέτουν όσους τα λένε.
Σαν πολίτης (και όχι υπήκοος τριτοκοσμικής δικτατορίας) θέλω, η μάλλον απαιτώ από την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Όποιος δε μπορεί, δεν πολυγουστάρει ή χάνει γρήγορα την ψυχραιμία του, κακώς είναι μπάτσος, ας γίνει κομμώτρια.
Τελικά, το μόνο σίγουρο συμπέρασμα είναι πως στο site μπαίνουν πολλοί μπάτσοι ή τέκνα αυτών...
Α, και μερικά αμετανόητα χουντικοφασιστικοειδή ανδρείκελα ανθρωπίδεια...
Τα χαιρετίσματά μου
Αμάν. Μας ανακάλυψες.
Την βρήκες φωλιά της Χρυσής Αυγής, των μπάτσων, των χουντικών, των φασιστών, της ΕΠΕΝ και των ναζί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σου κρυφτούμε. Είσαι μια γάτα εσύ...
Αλήθεια για καμιά πουτάνα θα γράψεις ή θα μας ζαλίζεις με την πουτάνα την κοινωνία;
Αμάν. Μας ανακάλυψες.
Την βρήκες φωλιά της Χρυσής Αυγής, των μπάτσων, των χουντικών, των φασιστών, της ΕΠΕΝ και των ναζί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σου κρυφτούμε. Είσαι μια γάτα εσύ...
Αλήθεια για καμιά πουτάνα θα γράψεις ή θα μας ζαλίζεις με την πουτάνα την κοινωνία;
Ακού sx,
Την πουτάνα την γαμάμε όπως συνήθως.
Εδώ με τον xxx συμβαίνει το παράδοξο να τον γαμάει (πω πω ξεφτίλα) η πουτάνα ονόματι κ(ε)νωνία, γι' αυτό αυτός έχει τόσα απωθημένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις