Νέα

«Γεννήθηκε» η Οικονομική Αστυνομία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
καλά ρε φίλε το ΦΠΑ τι σχέση έχει? γιατί δεν κατεβάζεις τις τιμές των ειδών που πουλάς? για παράδειγμα (αν πουλάς ρούχα) ένα πουκάμισο το αγοράζεις 10 ευρώ δηλαδή 12.30 με τον ΦΠΑ και το βάζεις στην βιτρίνα με 100 (δηλαδή 81 και 19 ΦΠΑ)... γιατί δεν το βάζεις 50 - 60 (με τον ΦΠΑ)???

αλήθεια τις χρυσές εποχές (1997-2005) τα μαγαζιά κονομήσανε χοντρά .. το χρήμα αυτό τι έγινε? μήπως μεταφράστηκε σε καγιέν και εξοχικά?
υπαρχουν καποιοι που τις εποχες που αναφερεις αν και ξεχνας τα κ.ε.κ τα λεφτα που εβαζαν τα επενδυσαν για τον εκσυγχρινισμο των επιχειρησεων τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απλα θελω να γνωριζεις οτι εκτος απο υπαλληλος εχω και ενα μαγαζι στο ονομα μου...τα ρουχα που αγοραζουμε,οι τιμες ειναι fix και το κερδος μας αν θες το πιστευεις δεν ξεπερνα το 100%

τωρα πια με την κριση σκεφτομαστε να βαλουμε ρουχο κατωτερης ποιοτητας και με μεγαλυτερο κερδος
αρα προσωπικα τετοιο κερδος δεν ειχαμε βγαλει ποτε των ποτον!

δεν ξέρω το μαγαζί σου ρε φίλε.. .από άλλα μαγαζιά που ξέρω όμως (κουμπάρος που μου έχει βαφτίσει την κόρη μικροβιοτέχνςη με κατάστημα γυναικείων) έτσι δουλευε..
σε κάθε τι υπάρχουν και εξαιρέσεις..

πάντως εγώ τους δήλωσα.. περαίωση δεν κάνω (όπως δεν έκανα και αυτοπεραίωση ποτέ μου) και όποιος θέλει έρχεται και κάνει έλεγχο.. δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτε (αποδείξεις κόβω κανονικά αλλωστε συνεργάζομαι με ξένους οπότε δεν παίρνει λαμογιά και έξοδα σχεδόν μηδέν)... ας αποδείξουν ότι δεν έχω κόψει αποδείξεις..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
υπαρχουν καποιοι που τις εποχες που αναφερεις αν και ξεχνας τα κ.ε.κ τα λεφτα που εβαζαν τα επενδυσαν για τον εκσυγχρινισμο των επιχειρησεων τους

αυτοί θα επιζήσουν.. οι άλλοι που τα μετέφραζαν σε καγιέν, μερτσεντέ, μπέμπες και μπουζούκια...  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

κ.ε.κ  :think: :think: :think: :think: :think:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
παντως υπερκερδη βγαζουν ολοι,μην κολλας στα μαγαζια!
αν καπνιζεις και μαλιστα στριφτο μπορω να σου δωσω ενα παραδειγμα ποσα βγαζει ενα περιπτερο απο ενα κουτακι φιλτρακι!
στην καθημερινοτητα σου καποιοι αισχροκερδουν,αλλα κοιτα τωρα σε τι τρυπακι μας εχουν βαλει!αντι να συζηταμε για αυτους που μας τα εχουν αρπαξει και που μας χωσανε με το ετσι θελω στο ΔΝΤ,καθομαστε και "τρωγομαστε" για το ποσα βγαζω εγω απο τα μπλουζακια και αν καποιος γιατρος εκοψε αποδειξη!μας εχουν βαλει στο τρυπακι του αλληλοφαγωματος!!!

ΥΓ Ισιδορε εγω απαντησα για την παρτουζα αλλα δεν ειδα ανταποκριση ;)

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλά ρε φίλε το ΦΠΑ τι σχέση έχει? γιατί δεν κατεβάζεις τις τιμές των ειδών που πουλάς? για παράδειγμα (αν πουλάς ρούχα) ένα πουκάμισο το αγοράζεις 10 ευρώ δηλαδή 12.30 με τον ΦΠΑ και το βάζεις στην βιτρίνα με 100 (δηλαδή 81 και 19 ΦΠΑ)... γιατί δεν το βάζεις 50 - 60 (με τον ΦΠΑ)???

αλήθεια τις χρυσές εποχές (1997-2005) τα μαγαζιά κονομήσανε χοντρά .. το χρήμα αυτό τι έγινε? μήπως μεταφράστηκε σε καγιέν και εξοχικά?

σε αυτο εχεις ενα δικιο αλλα μονο για ανωνυμα προιοντα ασιατικης προελευσης.τα ρουχα οντως πανε με ενα 300-400 τις εκατο κερδος και γι αυτο θα δειτε και πρωτες εκπτωσεις 60 -70 τις εκατο.αυτο χαλασε την αγορα γιατι βλεποντας ο αλλος τετοιες διαφορες πριν και μετα γιατι να παει να ψωνισει.αυτοι οι εμποροι χαλασανε μονοι τους την αγορα.το πιο αδικημενο ειδος πολυτελειας ειναι το παπουτσι με 100 120 τις εκατο ειναι απιστευτα στριμοκωλα.αλλα μη στεκεσαι μονο σε αυτα.δες τα ειδη πρωτης αναγκης.το μπουκαλακι νερο τον 50 λεπτων ξερεις τι κοστολογιο εχει?12 13 λεπτα.απαγορευεται τετοιο κερδος σε ειδος πρωτης αναγκης.εχω φιλο ψιλικατζη που πουλαει την 6αδα τα νερα 6 ε ενω την ιδια ωρα μπορεις να τα βρεις τα ιδια με 1,50 στο σουπερμαρκετ.φταει λοιπον και ο καταναλωτης που δεν ψαχνει...ας ξηλωσουνε λοιπον τους νταβατζηδες των ειδων πρωτης αναγκης και μετα τα λεμε.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
αυτοί θα επιζήσουν.. οι άλλοι που τα μετέφραζαν σε καγιέν, μερτσεντέ, μπέμπες και μπουζούκια...  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

κ.ε.κ  :think: :think: :think: :think: :think:
πατεντα του πασοκ το 2000 αν δεν κανω λαθος. προ περαιωσης.εκλεινες εξαετιες και τα συναφη.υποχρεωτικα και πληρωνες το ενα τριτο του προστιμου

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom