Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.519
Πόντοι
9.931

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
793
Πόντοι
86
Οι αστυνομικοί είναι ζώα.
Έχει κανέναν εδώ μέσα να του πάρω πίπα; :inlove:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Θυμάμαι πριν 2 - 3 χρόνια, που συνόδευα την μακαρίτισσα (από πέρυσι) μάνα μου, που είχε την μέση της και έπασχε από Αλτσχάϊμερ, λίγο πιο πάνω από το σπίτι μας...
Σε ένα αυτοκίνητο κάθονταν δύο (οδηγός και συνοδηγός) και φαινόταν σαν να περιμένουν κάτι...
Περνώντας από δίπλα τους λέει η μάνα μου: "Γεια σας παιδιά, εκτελείτε υπηρεσία;"
Παραδέχτηκαν ότι ήταν αστυνομικοί που παρακολουθούσαν ένα σπίτι...
Ήταν με πολιτικά και συμβατικό αυτοκίνητο...
Η μάνα μου που ήταν με Αλτσχάϊμερ τους κατάλαβε...
Παράδειγμα επαγγελματισμού και διακριτικότητας... :2funny:

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
793
Πόντοι
86
Θυμάμαι πριν 2 - 3 χρόνια, που συνόδευα την μακαρίτισσα (από πέρυσι) μάνα μου, που είχε την μέση της και έπασχε από Αλτσχάϊμερ, λίγο πιο πάνω από το σπίτι μας...
Σε ένα αυτοκίνητο κάθονταν δύο (οδηγός και συνοδηγός) και φαινόταν σαν να περιμένουν κάτι...
Περνώντας από δίπλα τους λέει η μάνα μου: "Γεια σας παιδιά, εκτελείτε υπηρεσία;"
Παραδέχτηκαν ότι ήταν αστυνομικοί που παρακολουθούσαν ένα σπίτι...
Ήταν με πολιτικά και συμβατικό αυτοκίνητο...
Η μάνα μου που ήταν με Αλτσχάϊμερ τους κατάλαβε...
Παράδειγμα επαγγελματισμού και διακριτικότητας... :2funny:

και σκέψου η μάνα σου να ήταν πρώην πράκτορας του fbi και να παρακολουθούσαν εκείνη που το παίζει ότι έχει αλτσχαιμερ.... μου έδωσες ιδέα για μυθιστόρημα :buck2:

παρεπιπτόντως και άσχετο ταυτόχρονα μία γαμάτη μινι σειρά στο Netflix, καλό μου παιδί/dear child
έχει παρόμοια σκηνή γι αυτό το αναφέρω, γαμάτη σειρά!!!
:cum:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.519
Πόντοι
9.931

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.053
Πόντοι
34.538

ΑΠΟΛΥΣΗ σήμερα! Και κατευθείαν στην βιζιτα μιας και φαίνεται δυνατό μουνετο!
Μουναρος ...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Μουναρος ...

Θυμάστε τον αστυνομικό που δούλευε οικοδομή και τον πλακώσαν κάτι τοίχοι εκεί που δούλευε και πέθανε;
Δηλαδή στο ίδιο σώμα ο ένας δουλεύει οικοδομή για τα εξτραδάκια και η άλλη κάνει ζωάρα στο Ντουμπάι με λεφτά που κατά πως φαίνεται τα βρίσκει διαφορετικά.

Η φάση θυμίζει χώρες του ανατολικού μπλοκ όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός.

kaisaras1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2018
Like
322
Πόντοι
20

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.349
Πόντοι
446
Θυμάστε τον αστυνομικό που δούλευε οικοδομή και τον πλακώσαν κάτι τοίχοι εκεί που δούλευε και πέθανε;
Δηλαδή στο ίδιο σώμα ο ένας δουλεύει οικοδομή για τα εξτραδάκια και η άλλη κάνει ζωάρα στο Ντουμπάι με λεφτά που κατά πως φαίνεται τα βρίσκει διαφορετικά.

Η φάση θυμίζει χώρες του ανατολικού μπλοκ όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός.
Οι μοντερνες γυναικες πιστευουν το μουνι τους ειναι χρηματηστηριο και πρεπει να επενδυσουν σε αυτο. Οσο για την συγκεκριμενη να την αποκληρωσει η οικογενεια της και να βγει στο κλαρι μονο αυτο της αξιζει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.519
Πόντοι
9.931

Ποσο ηλίθιος πρεπει να εισαι για να μην πω καθυστερημένος ωστε να μοιράζεις το βίντεο δεξιά και αριστερά ενω ξέρεις ξεκάθαρα τον νομο μιας και είσαι αστυνομικός!!!

Εκδικητική πορνογραφία

1. Όποιος χωρίς δικαίωμα κοινολογεί σε τρίτο πρόσωπο ή αναρτά σε κοινή θέα, πραγματική, αλλοιωμένη ή σχεδιασμένη εικόνα ή κάθε είδους οπτικό ή οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο αποτυπώνεται μη δημόσια πράξη άλλου που αφορά στη γενετήσια ζωή του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) ετών και χρηματική ποινή.
  2. Όποιος απειλεί άλλον ότι θα τελέσει τις πράξεις της παρ. 1 τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έτους. Αν ο υπαίτιος της πράξης του προηγουμένου εδαφίου εξαναγκάζει άλλον σε πράξη ή παράλειψη ή ανοχή για την οποία αυτός δεν έχει υποχρέωση, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο (2) ετών.
  3. Με κάθειρξη έως οκτώ (8) έτη και χρηματική ποινή τιμωρείται η πράξη της παρ. 1 αν τελείται: α ) με ανάρτηση στο διαδίκτυο ή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αόριστο αριθμό αποδεκτών, β) από ενήλικο και αφορά σε ανήλικο, γ) σε βάρος νυν ή πρώην συζύγου ή συντρόφου του υπαιτίου ή σε βάρος προσώπου που συνοικεί με αυτόν ή έχει μαζί του σχέση εργασίας ή υπηρεσίας ή βρίσκεται υπό την επιμέλεια ή την προστασία του ή δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του, δ) με σκοπό να προσπορίσει ο υπαίτιος στον εαυτό του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος.
  4. Αν κάποια από τις πράξεις των προηγουμένων παραγράφων οδήγησε το θύμα σε απόπειρα αυτοκτονίας επιβάλλεται κάθειρξη και χρηματική ποινή. Αν η πράξη του προηγουμένου εδαφίου οδήγησε στο θάνατο επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Η ευνουχισμενη αστυνομία του Κουλη μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο συζυγικους καυγαδες

Και ουτε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.687
Πόντοι
6.946
Για κάθε έναν μεροκαματιαρη αστυνομικό που είναι μάχιμος στο δρομο και τρώει ξύλο, θα στέλνουμε τον θύτη να ρίξει επίσης ένα χέρι βρομόξυλο στην κυρα-Κουλα που τους κρατάει μαντρωμενους εδώ.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Τριμπούρδελα:

DAMDIM100