Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
sxsitegr είσαι ο έχων τη μύγα λοιπόν;

Μάλλον ναι.

Αυτό το "αμετανόητα χουντικοφασιστικοειδή ανδρείκελα ανθρωπίδεια" του xxx με συγκίνησε τόσο πολύ που με έκανε να δω την αλήθεια. Είμαι ένα "ανθρωπίδειο" με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

ʼραγε θα με πάρουν και μένα στην διαφήμιση του Johnny;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
το να σκοτώσει αστυνομικός σε αυτοάμυνα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που συνέβη με τους λεβεντομαλάκες μπάτσους στη θεσσαλονίκη.

Πάντως, να σημειώσω ότι η υπόθεση εξετάζεται.
Η αστυνομία κάλυψε τον αστυνομικό μιλώντας για αυτοάμυνα.
Αυτό πέρασε και στις προτάσεις του εισαγγελέα.
Φυσικά το δικαστήριο μπορεί να κρίνει και αλλιώς.

Από εκεί και πέρα:

α. παρατηρώ πως είναι βολικό να χαρακτηρίζουμε κάθε κατάσταση όπως θέλουμε.
β. καλό θα ήταν να αποφεύγουμε άμεσους χαρακτηρισμούς.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως, να σημειώσω ότι η υπόθεση εξετάζεται.
Η αστυνομία κάλυψε τον αστυνομικό μιλώντας για αυτοάμυνα.
Αυτό πέρασε και στις προτάσεις του εισαγγελέα.
Φυσικά το δικαστήριο μπορεί να κρίνει και αλλιώς.

Από εκεί και πέρα:

α. παρατηρώ πως είναι βολικό να χαρακτηρίζουμε κάθε κατάσταση όπως θέλουμε.
β. καλό θα ήταν να αποφεύγουμε άμεσους χαρακτηρισμούς.

περιμενε κανεις να μη καλυψει η αστυνομια τον "αστυνομικο"?

εδω μας ειπαν πως επεσε μονος του στη ζαρντινιερα...

σε λιγο θα μας πουν πως τους παρακαλουσε γιατι το ειχε βιτσιο

και οχι δεν ειναι βολικο να χαρακτηριζουμε τετοιοες καταστασεις οπως θελουμε

ειναι λυπηρο να υπαρχουν τετοιες καταστασεις

και λυπηρο επισης να υπαρχουν ανθρωποι που προσπαθουν να τις καλυψουν, με οποιο γελοιο τροπο

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
περιμενε κανεις να μη καλυψει η αστυνομια τον "αστυνομικο"?

εδω μας ειπαν πως επεσε μονος του στη ζαρντινιερα...

σε λιγο θα μας πουν πως τους παρακαλουσε γιατι το ειχε βιτσιο

και οχι δεν ειναι βολικο να χαρακτηριζουμε τετοιοες καταστασεις οπως θελουμε

ειναι λυπηρο να υπαρχουν τετοιες καταστασεις

και λυπηρο επισης να υπαρχουν ανθρωποι που προσπαθουν να τις καλυψουν, με οποιο γελοιο τροπο

Πάρτο δεξιά αγαπητή.
Μιλάμε για την υπόθεση του φιλάθλου της PSG.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
η υπόθεση εξετάζεται. Ναι οκ. Και λοιπόν;

sxsitegr παρατηρώ ότι τελευταία προσπαθείς να αναλάβεις ρόλους που δε σου ταιριάζουν. Μη μπερδεύεσαι. Είσαι χρήστης.

Περιορίσου στις αρμοδιότητές σου και άσε τις παρατηρήσεις περι χαρακτηρισμών σε όσους έχουν αυτό το ρόλο

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
η υπόθεση εξετάζεται. Ναι οκ. Και λοιπόν;

Και λοιπόν καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα βγει.
Αυτό. Πολύ βιαζόμαστε, άλλοτε να αθωώσουμε και άλλοτε να καταδικάσουμε.

sxsitegr παρατηρώ ότι τελευταία προσπαθείς να αναλάβεις ρόλους που δε σου ταιριάζουν. Μη μπερδεύεσαι. Είσαι χρήστης.

Περιορίσου στις αρμοδιότητές σου και άσε τις παρατηρήσεις περι χαρακτηρισμών σε όσους έχουν αυτό το ρόλο

Ευχαριστώ που μπαίνεις στον κόπο να μου το θυμίζεις: το έχω υπόψη μου.

Βέβαια το να ζητείς από κάποιον άλλον να απαλείψει χαρακτηρισμούς όπως το "λεβεντομαλάκες" δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνεται μόνο όταν έχεις κάποια ιδιαίτερη ιδιότητα. Σαν συζητητής δεν μου αρέσει ποτέ να βλέπω τέτοιους χαρακτηρισμούς. Γι' αυτό και το δηλώνω.

Επίσης να σημειώσω ότι μέσα στην δυνατότητα μου σχολιάζω τα λεγόμενα σου. Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι δεν θα σε προτρέπανε. Θα σβήνανε.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
sexsite το τι σου αρέσει και τι όχι με αφήνει αδιάφορο.

ακόμα θυμάμαι την άστοχη παρατήρησή σου στο thread για παναγιωταρέα όπου μπήκες μόνο και μόνο για να μας πεις οτι "το έχουμε κουράσει" .

Δεν ξέρω ποιος νομίζεις ότι είσαι, αλλά σίγουρα έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου.

Ξέρω ότι δεν υπάρχει λογοκρίσια στο site, εκτός εαν συντρέχει λόγος. Και σίγουρα, κάτι τέτοιο δε γίνεται από εσένα.

Πάντως είναι ευχάριστο να ξέρουμε που θα βρούμε χωροφύλακα αν χρειαστούμε.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
sexsite το τι σου αρέσει και τι όχι με αφήνει αδιάφορο.

ακόμα θυμάμαι την άστοχη παρατήρησή σου στο thread για παναγιωταρέα όπου μπήκες μόνο και μόνο για να μας πεις οτι "το έχουμε κουράσει" .

Δεν ξέρω ποιος νομίζεις ότι είσαι, αλλά σίγουρα έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου.

Ξέρω ότι δεν υπάρχει λογοκρίσια στο site, εκτός εαν συντρέχει λόγος. Και σίγουρα, κάτι τέτοιο δε γίνεται από εσένα.

Πάντως είναι ευχάριστο να ξέρουμε που θα βρούμε χωροφύλακα αν χρειαστούμε.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μου πήρε δύο (ολόκληρες) αναγνώσεις για να τα γειώσω.

Από εκεί και πέρα:

α. παρατηρώ ότι συνεχώς μιλάς και προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς ατόμων και καταστάσεων που δεν γνωρίζεις και που φυσικά βιάζεσαι να κρίνεις. Έλεγξε τις πηγές σου. Καλμάρισε πριν γράψεις. Κράτα για τον εαυτό σου το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

β. δεν έχω σκοπό να λογοκρίνω κάποιον. Γιατί δεν έχω αυτή την δυνατότητα αλλά και γιατί ποτέ δεν την αναζήτησα. Προτιμώ όμως να σημειώνω πράγματα που με ενοχλούν με κόσμιο τρόπο.

γ. το ίδιο έχεις κάνει εσύ και στο thread του hrys. Μην με βάζεις στον κόπο να ψάχνω.

δ. θεωρώ τύχη το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος αστυνομικός στα μέλη του site. Για θα μπορούσε άνετα να σε περιλάβει με τον ίδιο τόνο. Και θα είχε και δίκιο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα σχόλια σου για την ελληνική επαρχία (κάποιοι απλά σχολιάσανε με κόσμιο τρόπο) το ίδιο και για τα σχόλια σου για την Θεσσαλονίκη.

ε. να σημειώσω επίσης ότι εντυπωσιάζομαι από το "μάτσο" διαλεκτικό σου προφίλ. Στα λόγια δείχνεις γερός συζητητής. Φοβάμαι βέβαια ότι στην πρώτη ευκαιρία, μόλις κάποιος σου απαντήσει με επιχειρήματα ή χαρακτηρισμούς στο ίδιο μήκος κύματος, θα αρχίσεις πάλι τις διαμαρτυρίες περί προσωπικών επιθέσεων. Αν μη τι άλλο σε αυτό καταντάς κουραστικός (αν όχι βαρετός).

Φιλικά (και εδώ)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
sexistegr ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να απαντήσεις. Σε παρακαλώ μη θεωρήσεις ειρωνικό το σχόλιο. Το εννοώ.

Οι νουθεσίες σου, τουλάχιστον σε ότι αφορά εμένα, είναι αδιάφορες. Δε μπορώ να το πω πιο ξεκάθαρα.

Τώρα όσον αφορά κάποιες υποθέσεις περι ύπαρξης αστυνομικού (!!!), που θα με "περιλάβει", και άλλου συζητητή που θα με στριμώξει, λυπάμαι που στο λέω αλλά η φράση "ευσεβείς πόθοι" είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό.

Φιλικά

Επισκέπτης
οσον αφορα το επεισοδιο στη γαλλια ,ο αστυνομικος πρεπει να τιμηθει!!!και αυτοι οι μπασταρδοι οι ακροδεξιοι να ψοφησουν ολοι!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για την αστυνόμευση του δημόσιου λόγου μίλησε εκτενώς προχτές ο Τριανταφυλλόπουλος και μίλησε πολύ σωστά.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
οσον αφορα το επεισοδιο στη γαλλια ,ο αστυνομικος πρεπει να τιμηθει!!!και αυτοι οι μπασταρδοι οι ακροδεξιοι να ψοφησουν ολοι!!

Όσο κι αν είμαι αντίθετος με τους ακροδεξιούς, μου είναι δύσκολο να δεχθώ ότι οι ακροδεξιοί είναι ας πούμε χειρότεροι ως προς την πολιτική τους ιδεολογία από τους νεοφιλελεύθερους ή αρκετούς εκ των αριστερών ή τους κεντρώους. Για την ακρίβεια βρίσκω ότι πολλοί από αυτούς καταλήγουν στις ίδιες ιδεολογικές αρχές.

Επισκέπτης
Όσο κι αν είμαι αντίθετος με τους ακροδεξιούς, μου είναι δύσκολο να δεχθώ ότι οι ακροδεξιοί είναι ας πούμε χειρότεροι ως προς την πολιτική τους ιδεολογία από τους νεοφιλελεύθερους ή αρκετούς εκ των αριστερών ή τους κεντρώους. Για την ακρίβεια βρίσκω ότι πολλοί από αυτούς καταλήγουν στις ίδιες ιδεολογικές αρχές.
θα λυπηθω αν δω ενα σκοτωμενο γατακι ή σκυλο!!αλλα αυτοι οι μπασταρδοι να πανε να ψοφησουν!!που γυρνανε στους δρομους και στις πλατειες και χτυπανε παιδια ,γυναικες ,ξενους ,οτιδηποτε θεωρουν κατωτερο απο αυτους!!ειναι γαμημενοι μπασταρδοι!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η συστηματική βία ως μέσο πολιτικής επιβολής δεν είναι άγνωστη ούτε στα ακροδεξιά ούτε και σε πολλά "δημοκρατικά" καθεστώτα, αλλά ομολογώ ότι δεν είχα τέτοια εικόνα ότι δηλαδή στην ελλάδα οι ακροδεξιοί γυρνάνε στους δρόμους και χτυπάνε γυναίκες και παιδιά!

Επισκέπτης
Η συστηματική βία ως μέσο πολιτικής επιβολής δεν είναι άγνωστη ούτε στα ακροδεξιά ούτε και σε πολλά "δημοκρατικά" καθεστώτα, αλλά ομολογώ ότι δεν είχα τέτοια εικόνα ότι δηλαδή στην ελλάδα οι ακροδεξιοί γυρνάνε στους δρόμους και χτυπάνε γυναίκες και παιδιά!
ναι το κανουν!!εχουν μαχαιρωσοι φοιτητες,εχουν χτυπησει μεταναστες ακομα και γυναικες!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ναι, φίλε. Το έχουν κάνει πολλάκις, σε γειτονιές που μένουν μετανάστες. Και έχουν χτυπήσει γυναικόπαιδα. Θυμήσου μόνο τον νεαρό Αλβανό που σκότωσαν επειδή πανηγύριζε που η Εθνική Αλβανίας κέρδισε τη δική μας. Θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν το επικροτείς, τα μέχρι τώρα γραφόμενά σου δείχνουν άνθρωπο με δημοκρατικές ευαισθησίες.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Για το μπάτσο στη Γαλλία είπαν ότι ήταν σε πλήρη άμυνα, ότι κινδύνευε άμεσα, άλλα και ότι ήταν πλήρως ψύχραιμος την ώρα που πυροβόλησε. Κακώς που σκοτώθηκε το παιδί ότι και να ήταν. ʼλλα και αυτά τα μουνόπανα τα φασιστάκια φαντάζομαι ότι μόλις είδαν μαύρο μπάτσο θα έπεσαν πάνω του να τον φάνε.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το ότι κάποιοι χουλιγκάνοι σκοτώθηκαν δε μου φαίνεται σα συστηματική ακροδεξιά παλίρροια διώξεων! Όπως και το ότι πολλοί αλβανοί έκλεψαν και σκότωσαν, ειδικά μέχρι πριν λίγα χρόνια, δε σημαίνει ότι συστηματικά οι αλλοδαποί θέλουν να μας σκοτώσουν όλους!

Τώρα για τα υπόλοιπα ομολογώ ότι δεν έχω δει/ακούσει τίποτα! Και περισσότερο θα περίμενα να ακούσω για συγκεκριμένες "φοιτητικές" παρατάξεις παρά για ακροδεξιούς!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι, φίλε. Το έχουν κάνει πολλάκις, σε γειτονιές που μένουν μετανάστες. Και έχουν χτυπήσει γυναικόπαιδα. Θυμήσου μόνο τον νεαρό Αλβανό που σκότωσαν επειδή πανηγύριζε που η Εθνική Αλβανίας κέρδισε τη δική μας. Θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν το επικροτείς, τα μέχρι τώρα γραφόμενά σου δείχνουν άνθρωπο με δημοκρατικές ευαισθησίες.

Προσπαθώ να θυμηθώ τόση ώρα σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν αυτοί που έχουν διαπράξει πάνω από 30 δολοφονίες, οι περισσότερες με πισώπλατα χτυπήματα σε αόπλους, έχουν κάψει άπειρα αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών, καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια τα οποία όταν τα αφήσουν θυμίζουν τη Γκερνίκα του Πικάσσο, έχουν δικά τους έντυπα και χώρο σε mainstream εφημερίδες και περιοδικά που διασπείρουν ιδεολογικό μίσος με τρόπο που θα έκανε την ΚΚΚ να κοκκινίσει από ντροπή, απειλούν μάρτυρες και δικαστές σε δίκες με τρόπους που μόνο η Καμόρα, η Ντραγκέτα και η Ρωσική Μαφία  θα τολμούσαν (γι' αυτό και οι ελάχιστες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους) και δεν μπορώ να βρω ποιος χώρος είναι....

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom