sexsite το τι σου αρέσει και τι όχι με αφήνει αδιάφορο.
ακόμα θυμάμαι την άστοχη παρατήρησή σου στο thread για παναγιωταρέα όπου μπήκες μόνο και μόνο για να μας πεις οτι "το έχουμε κουράσει" .
Δεν ξέρω ποιος νομίζεις ότι είσαι, αλλά σίγουρα έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου.
Ξέρω ότι δεν υπάρχει λογοκρίσια στο site, εκτός εαν συντρέχει λόγος. Και σίγουρα, κάτι τέτοιο δε γίνεται από εσένα.
Πάντως είναι ευχάριστο να ξέρουμε που θα βρούμε χωροφύλακα αν χρειαστούμε.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μου πήρε δύο (ολόκληρες) αναγνώσεις για να τα γειώσω.
Από εκεί και πέρα:
α. παρατηρώ ότι συνεχώς μιλάς και προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς ατόμων και καταστάσεων που δεν γνωρίζεις και που φυσικά βιάζεσαι να κρίνεις. Έλεγξε τις πηγές σου. Καλμάρισε πριν γράψεις. Κράτα για τον εαυτό σου το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.
β. δεν έχω σκοπό να λογοκρίνω κάποιον. Γιατί δεν έχω αυτή την δυνατότητα αλλά και γιατί ποτέ δεν την αναζήτησα. Προτιμώ όμως να σημειώνω πράγματα που με ενοχλούν με κόσμιο τρόπο.
γ. το ίδιο έχεις κάνει εσύ και στο thread του hrys. Μην με βάζεις στον κόπο να ψάχνω.
δ. θεωρώ τύχη το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος αστυνομικός στα μέλη του site. Για θα μπορούσε άνετα να σε περιλάβει με τον ίδιο τόνο. Και θα είχε και δίκιο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα σχόλια σου για την ελληνική επαρχία (κάποιοι απλά σχολιάσανε με κόσμιο τρόπο) το ίδιο και για τα σχόλια σου για την Θεσσαλονίκη.
ε. να σημειώσω επίσης ότι εντυπωσιάζομαι από το "μάτσο" διαλεκτικό σου προφίλ. Στα λόγια δείχνεις γερός συζητητής. Φοβάμαι βέβαια ότι στην πρώτη ευκαιρία, μόλις κάποιος σου απαντήσει με επιχειρήματα ή χαρακτηρισμούς στο ίδιο μήκος κύματος, θα αρχίσεις πάλι τις διαμαρτυρίες περί προσωπικών επιθέσεων. Αν μη τι άλλο σε αυτό καταντάς κουραστικός (αν όχι βαρετός).
Φιλικά (και εδώ)