Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω ξερω οτι ανηκε σε αριστερη παραταξη και μαλιστα ειχε χτυπηθει και ενα κοριτσι!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχεις πάει στη Κούβα φίλε μου να δεις πως ακριβώς είναι; Θα ήθελες να ζεις εκεί; να βιώσεις και εσύ την κοινωνική δικαιοσύνη; Ο καπιταλισμός δεν έχει μέλλον αλλά έχει πολύ όμορφο παρόν λέγαμε πριν πολλά χρόνια στο Ρήγα. Μόλις πεθάνει ο Κάστρο η Κούβα θα γίνει και πάλι το μπουρδέλο των ΗΠΑ. Αυτό περιμένουν όλοι πια εκεί.

Η Κούβα είναι μία χώρα υπό εμπάργκο και συνεχή επίθεση από την ισχυρότερη χώρα του κόσμου, το ότι άντεξε τόσες δεκαετίες είναι δείγμα τρομερού ηρωισμού και κοινωνικής συνοχής.

Όσο για τον καπιταλισμό και τα δίκαια των ολίγων, αυτά είναι θελκτικά μόνο για όσους ωφελούνται από αυτά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο φοιτητής δεν ήταν αριστερός ήταν αναρχικός και έγινε στα δικαστήρια πριν από μια 10ετια περίπου σε δίκη για τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ Χρυσής Αυγής και αναρχικών. Δολοφόνος ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τους γνωρίζοντες Περίανδρος, ο οποίος καταζητείται ακόμη και σημερα. Ήταν τότε υπαρχηγός του γνωστού Μιχαλολιάκου (ΛΑΟΣ σήμερα). Έχω πλακωθεί με αυτό το μαλάκα και τον ξέρω πολύ καλά.

Ο περιάνδρος είναι ήδη φυλακή με ισόβια (ή εικοσαετή κάθειρξη) ...Αυτός τιμωρήθηκε για το έγκλημά του...

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Η Κούβα είναι μία χώρα υπό εμπάργκο και συνεχή επίθεση από την ισχυρότερη χώρα του κόσμου, το ότι άντεξε τόσες δεκαετίες είναι δείγμα τρομερού ηρωισμού και κοινωνικής συνοχής.

Όσο για τον καπιταλισμό και τα δίκαια των ολίγων, αυτά είναι θελκτικά μόνο για όσους ωφελούνται από αυτά.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι αφορά το εμπάργκο και τις συνεχείς επιθέσεις και ίσως με διαφορετικές συνθήκες να είχε εξελιχθεί διαφορετικά η κατάσταση στη Κούβα. Όμως πρέπει να δεχθείς ότι το πείραμα του "υπαρκτου σοσιαλισμού" δεν πέτυχε πουθενά άραγιατί να ήταν διαφορετικά εκεί;

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Ο περιάνδρος είναι ήδη φυλακή με ισόβια (ή εικοσαετή κάθειρξη) ...Αυτός τιμωρήθηκε για το έγκλημά του...
Δεν το ήξερα νόμιζα ότι ακόμη είναι έξω. Βέβαια μόνο αυτός έχει μπει μέσα από όλη αυτή τη συμμορία. Ο Μιχαλολιάκος είναι έξω και το παίζουν, μαζί με τον Πλεύρη, οι θεωρητικοί του φασισμού στην Ελλάδα (Δωδεκάθεα, Ελληνική παιδεία και λοιπές μαλακίες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν το ήξερα νόμιζα ότι ακόμη είναι έξω. Βέβαια μόνο αυτός έχει μπει μέσα από όλη αυτή τη συμμορία. Ο Μιχαλολιάκος είναι έξω και το παίζουν, μαζί με τον Πλεύρη, οι θεωρητικοί του φασισμού στην Ελλάδα (Δωδεκάθεα, Ελληνική παιδεία και λοιπές μαλακίες)

Ο μιχαλολιάκος και ο πλεύρης δεν μαχαίρωσαν κανέναν (ακόμη) και απ' ό,τι θυμάμαι η ποινική ευθύνη είναι ατομική και όχι συλλογική...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται πως το εχω δει και μαλιστα εχω δει την αρχικη του εκδοση που πρωτοδειξανε τα καναλια ,οπου σε live χρονο τον μαγκωνουν τον ακινητοποιουν κατω ,αυτος σπαρταραει σαν ψαρι και χτυπιεται αριστερα-δεξια και οταν τελικα τον βαλουν κατω του σκανε 2ψιλες και 3 κλωτσιες.Η συγκεκριμενη του mega δειχνει σε επαναληψη την εικονα με τις ψιλες και τις κλωτσιες και τον ηχο με την θεατρικη εκκληση σε βοηθεια.

Οι μπατσοι φταινε που αντι να βγουν και να παραδεχτουν οτι κανανε μια συλληψη με αντισταση οποτε και χρησιμοποιησαν βια ,πεφτουν στη παγιδα των media και χρησιμοποιουν γελοιες δικαιολογιες.

.................................

Παλληκάρια
Δεν έχω διαβάσει με τη δέουσα προσοχή όλο το thread και την εξέλιξη της συζήτησης (πέσανε δουλειές γαρ...) οπότε γράψτε λάθος αν μου έχει διαφύγει κάτι σημαντικό.

Εγώ έχω κοιταξει προσεκτικά ΔΥΟ αναμφισβήτητα ντοκουμέντα, αφ' ενός το γνωστό βίντεο και αφ' ετέρου τις φωτογραφίες με την "τραυματισμένη μάπα" του φοιτητή.

Λοιπόν στο βίντεο είδα ΚΑΘΑΡΑ μια "μικρή" αντίσταση κατά της αρχής: δεν στάθηκε ακίνητος να τον συλλάβουν, προσπαθούσε με δύναμη και πείσμα να "φύγει" ΑΛΛΑ ούτε προσπάθησε να κοπανήσει κανέναν αστυνομικό ούτε καν να απωθήσει. Έπρεπε να καταλάβει ότι τον συλλάμβαναν αστυνομικοί με πολιτικά γιατί ήταν πολλοί αστυνομικοί με στολή παραδίπλα... Στη σύλληψη λοιπόν τον ρίξανε κάτω για να τον καθηλώσουν και πολύ καλά έκαναν... Είδα πάνω στη βράση καθαρά μια κλωτσιά στο πρόσωπο ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ και μερικές ψιλές αλλά οι τελευταίες δεν είναι ΤΑ κακουργήματα...

Οι φωτογραφίες του προσώπου ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι του γαμήσανε τη μάνα και τον πατέρα στο ξύλο... Αυτές οι ζημιές δεν νομίζω (με επιφύλαξη) να έγιναν από τα χτυπήματα στο πρόσωπο (δηλαδή την κλωτσιά ή τις κλωτσιές) που είδαμε στο βίντεο γιατί είναι χτυπήματα στα μάτια, εξαιρετικά ζυγισμένα!... Επίσης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτοτραυματισμός (κοιτάξτε τις φωτογραφίες προσεκτικά και βγάλτε τις παρωπίδες και τις αλυσσίδες από το μυαλό σας μερικοί...) οπότε τί;!; Να τον είχαν χτυπήσει έτσι νωρίτερα και να αντιστεκόταν με τόση δύναμη αποκλείεται (ούτε πυγμάχος δεν το μπορεί...) οπότε μετά τη σύλληψη (που είδαμε στο βίντεο) τον γαμήσανε στο ξύλο. Αυτό νομίζω...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ "ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ" ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΛΕΩ: ΓΙΑΤΙ;!; Του βάλανε χειροπέδες στα χέρια, ας του βάζανε και στα πόδια .. και θα τον είχανε κάνει σαλάμι! Τι περισσότερο τους χρειαζότανε;!;
Δεν χρειάστηκε να τον χτυπήσουν για να τον καθηλώσουν και να του φορέσουν τις πρώτες χειροπέδες... Έκανε μαλακίες κατά τη σύλληψη (μικρή "βλακώδης" αντίσταση και "θέατρο") αλλά δεν ξέρει κανείς το γιατί! Μπορεί να ήταν ... βαλτός  ή -το πιθανότερο- να μην ήταν καλά (ψυχικά άρρωστος κ.λ.π.) Τον κάνεις σαλάμι, τον πηγαίνεις στον Εισαγγελέα για Αντίσταση κατά της Αρχής και τελειώνεις! ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!! Αν κάνει να χρησιμοποιήσει βία ή όπλο, πράττεις ανάλογα. Αν βγάλει πυροβόλο όπλο, τότε τον πυροβολείς (ίσως...) και ενδεχομένως τον σκοτώνεις...

Όσοι κόπτεσθε υπέρ των δικαιωμάτων της Αστυνομίας, πηγαίνετε τώρα να δώσετε δουλειά στους τρεις κ.λ.π. Αστυνομικούς που πάνε για Απόλυση και σε όσους άλλους συμμορφωθούν με τις ΠΑΡΟΛΕΣ που λέτε!...
Και ας πάνε αυτοί οι αστυνομικοί να ζητήσουνε το δίκηο τους από τον LORD BYRON για τις παπαριές με τον praetor urbanis - praetores urbani ή όπως διάλο κλίνεται......

Φοβάμαι ότι ούτε τώρα θα συνεννοηθούμε... 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν είσαι στο δρόμο και έρχονται κάτι κουκουλοφόροι με πολιτικά και σε αρχίζουν στο ξύλο φυσικά και προσπαθείς να ξεφύγεις! Και  οι δεξιές φυλλάδες τόλμησαν να γράψουν ότι επίτηδες κάνει ότι είναι κτυπημένος ενώ είναι μιά χαρά!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και να προσθέσω ότι αυτή η συμπεριφορά απαντάται σε κάθε μορφή εξουσίας, που βλέπεις τον κάθε "δημόσιο φορέα" να σου κλείνει την πόρτα κατάμουτρα, να σε απειλεί και να αυθαιρετεί χωρίς να φοβάται ότι θα έχει συνέπειες!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όταν είσαι στο δρόμο και έρχονται κάτι κουκουλοφόροι με πολιτικά και σε αρχίζουν στο ξύλο φυσικά και προσπαθείς να ξεφύγεις! Και  οι δεξιές φυλλάδες τόλμησαν να γράψουν ότι επίτηδες κάνει ότι είναι κτυπημένος ενώ είναι μιά χαρά!

Ήταν ένα σωρό αστυνομικοί με στολή ολόγυρα, φαίνεται στο βίντεο καθαρά. Το είχα επισημάνει προηγουμένως...
Οι φυλλάδες είναι φυλλάδες και κάνουν τη δουλειά που κάνουν οι φυλλάδες...

Και είπα ότι γι' αυτή την "τρελλοαντίσταση", καθηλώνεις, περνάς χειροπέδες, κάνεις σαλάμι και στον Εισαγγελέα. ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! Ούτε το παίρνεις προσωπικά και θυμώνεις γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει με τον "τρελλάρα"...

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Α ρε Ελλαδισταν...Μπουρδελο μ ολη τη σημασια της  λεξεως...Ισως και το μοναδικο μπουρδελο στον κοσμο που δεν θελω να πληρωνω τιποτα!!

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ντρεπομαι για τη χωρα μου οπως την καταντησαν οι μαυρογιαλουροι πολιτικαντηδες,επι 10ετιες...Καταστρατηγησαν το συνταγμα,εκοβαν και εραβαν τους νομους στα μετρα τους,για να κανουν οτι γουσταρουν,και εγινε πλεον θεσμος να μην σεβεται κανενας τιποτα...Να μην σκεφτεται κανεις οτι ο νομος ειναι πανω απ ολα..Δεν εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα στην Ελλαδα πλεον.ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ =ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ισονομια,ισοπολιτεια,αξιοκρατεια κλπ..Δημοκρατεια και διαφθορα δεν πανε μαζι,σε τετοιο βαθμο..Ολοι ισοι και δικαιοι λοιπον κατα την δημοκρατεια..ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!?Πρωταρχικες υποχρεωσεις της πολιτειας ειναι να σεβεται και να προστατευει τον πολιτη..ΠΩΣ??ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ-ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ αληταραδες δημοσιογραφους να τα κουκουλωνουν (εκει που μπορουν)????Επειδη τα ψαχνω ολα και σε βαθος ενα σας λεω...Οτι αυτος που εχει ΟΡΚΙΣΤΕΙ βουλευτης,και εχει δωσει ιεροτατο ορκο,για να συμβαλλει στο καλο του εθνους,οταν κλεβει,ασυδοτει,πλαστογραφει,αδικει,ειναι χιλιες φορες χειροτερος απο αυτον που καιει την Ελληνικη σημαια..Εαν δω καποιον να καιει την σημαια και πολυ στ αρχιδια μου..Εαν ομως καποιος με κλεψει θα τον γαμισω ασαλιωτα,και θα τον χωσω και μεσα..Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!!!Καποια στιγμη τα παραμυθια περι σημαιας και αλλων μαλακιων τελειωνουν,και αρχιζει η πραγματικοτητα..Και ποια ειναι?Παλι οι μισοι θα πεινανε αυριο!!Υποψιν δεν εχω καταστρεψει ποτε περιουσια κανενος,δεν εχω καψει καμμια σημαια,απλα τη γραφω στ αρχιδια μου,ειμαι εντιμος και εργαζομενος ανθρωπος,σεβομενος το συνταγμα και τα ιδανικα της χωρας μου και ας ειναι ενα ατελειωτο μπουρδελο ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟ!!ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ για να ειμαι Πελατης των Αμερικανων..ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΓΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΕΙΑ,και η οικονομια μας θα μπορουσε να μας εχει ολους καλα..Εχει τεραστιο τουρισμο η Ελλαδα,τεραστια παραγωγη υλικων κι ομως τα τρωνε λιγοι και καλοι..Η ελιτ της show biz παει στην Ψαρρου στην Μυκονο και πληρωνουν 3000ε ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!!!!!!!!!!!Και κανουν λογαριασμο 15000ε για τα ποτακια τους ημερισιως(σε ρεπορταζ τεκμηρειωμενο)!!!Και ο αλλος τρωει σκετο ψωμι..Εαν δω τους μισους πολιτικους να πανε φυλακη,τοτε θα ξαναψηφισω,τοτε θα μιλαω για κοινωνικη δικαιωσυνη,και θα λεω οτι ζω σε χωρα της Ε.Ε

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
1) Γιατί άραγε σε όλο το thread δεν έχει γίνει καθόλου λόγος για τον αστυνομικό που ξυλοκόπησαν μετά τον γδύσανε και τον έστειλαν στο νοσοκομείο;;;
Γιατί άραγε;;; Πολύ περίεργο.Αυτός δεν είχε ψυχή φαίνετε αλλά μόνο ο φοιτητής είχε.
2) Εσείς οι φοιτητές αντί να συσπειρωθείτε όλοι μαζί να λύσετε τα προβληματά σας ,χωρίζεστε σε κόμματα,φανατίζεστε, ξεφεύγετε από την ουσία και βγάζετε τα μάτια σας.Αλλά βέβαια υπάρχουν παντού συμφέροντα.
Και μετά κατηγορούμε τους άλλους.
Οπως βλέπετε ούτε μακρυγόρησα ούτε αναφέρθηκα σε ιστορικές πηγές,ούτε τίποτα.Το πρόβλημα είναι ολοφάνερο χειροπιαστό και μπροστά στα μάτια μας.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Προσπαθώ να θυμηθώ τόση ώρα σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν αυτοί που έχουν διαπράξει πάνω από 30 δολοφονίες, οι περισσότερες με πισώπλατα χτυπήματα σε αόπλους, έχουν κάψει άπειρα αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών, καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια τα οποία όταν τα αφήσουν θυμίζουν τη Γκερνίκα του Πικάσσο, έχουν δικά τους έντυπα και χώρο σε mainstream εφημερίδες και περιοδικά που διασπείρουν ιδεολογικό μίσος με τρόπο που θα έκανε την ΚΚΚ να κοκκινίσει από ντροπή, απειλούν μάρτυρες και δικαστές σε δίκες με τρόπους που μόνο η Καμόρα, η Ντραγκέτα και η Ρωσική Μαφία  θα τολμούσαν (γι' αυτό και οι ελάχιστες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους) και δεν μπορώ να βρω ποιος χώρος είναι....

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
Στην Αριστερά ανήκανε φίλε, και το ξέρεις, γι αυτό και σπεκουλάρεις. Γιατί ξέρεις επίσης οτι ανήκουν σε μια ακραία εκδοχή της Αριστεράς, που έχει τόση σχέση με τη "θεσμική" Αριστερά όση και η Χρυσή Αυγή με τη Ντόρα Μπακογιάννη π.χ. Και που οι ίδιοι στο δικαστήριο (δεν συμμερίζομαι τις απόψεις τους φυσικά) δικαιολόγησαν τη δράση τους με το σκεπτικό οτι η Αριστερά κατ' αυτούς δεν θα κάθεται μόνο να τις τρώει, ανεχόμενη χούντες η και εκλογές που ψήφιζαν ακόμα και τα δέντρα (1961, επί γέρου Καραμανλή και μην το αμφισβητήσεις). Πρόκειται συνεπώς για πολιτικά εγκλήματα, που δεν παύουν να είναι εγκλήματα βέβαια, και τιμωρήθηκαν, με την έννοια οτι είναι στη φυλακή τώρα αυτοί που τα έπραξαν. (Αν και, απ όσα νομικά γνωρίζω, δεν βρέθηκαν στοιχεία ενοχής για το Γιωτόπουλο).
Εσύ τώρα γιατί επιμένεις να χρεώνεις στην Αριστερά τον ....Κουφοντίνα, ενώ αρνείσαι να χρεώσεις στη Δεξιά -που προτιμάς μάλλον, δεν είναι ντροπή- τον Περίανδρο και τα μπουμπούκια της Χρυσής Αυγής;
Περιμένω μια κανονική και όχι συνδικαλιστική απάντηση. Ευχαριστώ.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Α μάλιστα,εδώ το μόνο που έχεις να πεις είναι η δουλειά του να μπαίνει στα νοσοκομεία με σπασμένο κεφάλι.
Τίποτε άλλο.
Τι οφθαλμοφανές είναι λοιπόν η μονομέρης αντιμετώπιση της κατάστασης.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και κάτι ακόμα για τον str81977:
Η 17Ν είναι (και δικαίως) εκτός νόμου. Όχι για την ιδεολογία της, ουδείς μπορεί να διώξει ιδέες, αλλά για τις πράξεις της. Μήπως θα ήταν σκόπιμο, για τους ανάλογους ακριβώς λόγους, να τεθεί εκτός νόμου και η Χρυσή Αυγή και όχι να πλαισιώνει "τιμητικά" τα ψηφοδέλτια του κάθε Κακλαμάνη;

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τι πλάκα έχεις ρε ξεβράκωτε.
Μόνο για τσιμπούκια κάνεις.
Αλήθεια όταν τα γράφεις αυτά μπουκωμένος είσαι;;

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Ο μιχαλολιάκος και ο πλεύρης δεν μαχαίρωσαν κανέναν (ακόμη) και απ' ό,τι θυμάμαι η ποινική ευθύνη είναι ατομική και όχι συλλογική...
Συγνώμη για την καθυστέρηση στις απαντήσεις αλλά δεν είναι έυκολο για μένα να είμαι συνέχεια συνδεδεμένος. Οι δύο κύριοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί (αλλά 17Ν) και για αυτό πρέπει να είναι μέσα. Έχουν γίνει αρκετές μυνήσεις στο μιχαλολιάκο ειδικά αλλά ξαφνικά δεν εμφανίζονται οι μάρτυρες στον εισαγγελέα και οι μυνήσεις αποσύρονται.

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Α μάλιστα,εδώ το μόνο που έχεις να πεις είναι η δουλειά του να μπαίνει στα νοσοκομεία με σπασμένο κεφάλι.
Τίποτε άλλο.
Τι οφθαλμοφανές είναι λοιπόν η μονομέρης αντιμετώπιση της κατάστασης.
Ρε φίλε αν ήθελες να πας στα ΟΥΚ θα ήξερες ότι θα βουτάς σε παγωμένα νερά; ότι θα τρέχεις σαν παλαβός κάθε μέρα; ότι αν γίνει πόλεμος δεν θα είσαι στο σπίτι του στρατηγού αλλά στη πρώτη γραμμή και ακόμη πιο πέρα; Ε έτσι και ο μπάτσος ξέρει ότι θα πάει σε πορείες, θα ρίξει ξύλο, θα φάει ξύλο, θα αντιμετωπίσει φονιάδες βιαστές κλπ. Λυπάμαι αλλά όλοι ξέρουν τι δουλειά κάνουν, αν δεν τη θέλουν να πάνε security  στο καντράντζο (αν υπάρχει ακόμη) που ούτε αναρχικοί θα τους τη πέσουν ούτε κανένας άλλος. Λυπάμαι που ένας άνθρωπος χτύπησε αλλά μέχρι εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom