Επίσης: Δεν μου είπες αν -κατά τη γνώμη σου- πρέπει να είναι νόμιμη η παράνομη η Χρυσή Αυγή. Ούτε σχολίασες την παρουσία εκπροσώπων της στα ψηφοδέλτια του Κακλαμάνη και άλλων υποψήφιων δήμαρχων της Δεξιάς
Ασφαλώς φίλε θεόφιλε δε συμπαθώ τους επαγγελματές ελληναράδες που το παίζουν πατριώτες με τις δικές μου και δικές σου πλάτες..Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω ότι είναι εμφανώς λιγότεροι και με ελάχιστη επιρροή σε σχέση με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές που προανέφερα και άρα λιγότερο επικίνδυνοι....
Όσο για το ποιοι είναι, σε παραπέμπω στον Ιο της Ελευθεροτυπίας και σε ορισμένους δημοσιογράφους του ΔΟΛ...Διότι εκτός από το ρατσισμό υπάρχει και η πολιτική ορθότητα η οποία δεν είναι τίποτ' αλλο παρά συγκαλυμένος με δημοκρατικό - προοδευτικό προσωπείο ρατσισμός...
Κινδυνεύω από μια παράνομη κατάληψη διότι όι ζημιές που προκαλούνται τις καλύπτω - και τις καλύπτεις- με το φορολογηθέν εισόδημα μου...Διότι χάνω χρόνο σε μποτιλιαρίσματα και κάποιοι μου απαγορεύουν να μετακινηθώ ελεύθερα στο όνομα των ιδεολογικών τους καθηλώσεων...Και το κυριότερο, αν μου πέσει καμια μολότωφ στο κεφάλι ή μου κάψουν το αμάξι/ μαγαζί δύσκολα θα αποζημιωθώ...
Αντίθετα τα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι έλάχιστα σε σχέση με τα επεισόδια που προκαλούν τα πεζοπόρα τμήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου, θίγουν πολύ λιγότερο κόσμο και το κυριότερο, τα θύματά της αποζημιώνονται..Ενίοτε ξεκινάνε και πολιτικές καρριέρες....
Όσο για το αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η χρυσή αυγή θα σου απαντήσω με φράση του Μαο: Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν (ακόμα και τα βρωμολούλουδα)..
Αν ήταν να θέτουμε εκτός νόμου κάθε αρνητή της δημοκρατίας, τότε ολόκληρος ο αντιεξουσιαστικός χώρος έπρεπε να είναι στον κορυδαλλό από τις αρχές του '80...
Το μεγαλείο της αστικής δημοκρατίας είναι ότι χωρά ακόμη και τους αρνητές της, δεξιούς και αριστερούς...Με την προϋπόθεση βέβαια ότι μένουν μόνο στα λόγια...Και ευτυχώς ο ακροδεξιός χώρος περιορίζεται ως επί το πλείστον σε λεκτικούς λεονταρισμούς...Ο ακροαριστερός είναι που έχει επιδείξει έντονη πρακτική δραστηριότητα- και μάλιστα σχεδόν χωρίς συνέπειες...