Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
1) Γιατί άραγε σε όλο το thread δεν έχει γίνει καθόλου λόγος για τον αστυνομικό που ξυλοκόπησαν μετά τον γδύσανε και τον έστειλαν στο νοσοκομείο;;;
Γιατί άραγε;;; Πολύ περίεργο.Αυτός δεν είχε ψυχή φαίνετε αλλά μόνο ο φοιτητής είχε.
νομίζω οτι το thread ξεκίνησε για τον φοιτητή δεν θυμάμαι κάποιον να συμφώνησε σε ότι κάναν στον αστυνομικό! αν θες ξεκίνα καινούργιο να μάθεις την γνώμη μας και για το συγκεκριμένο συμβάν και όχι να βγάζεις συμπεράσματα. μάλλον γούσταρες ότι είδες και σε βολεύει να τα συμψηφίζεις!
Μήπως είσαι και εσύ ένας απο τους περίφημους "αγανακτισμένους πολίτες"? είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω απο τα ΜΑΤ παρέα με τις κάμερες και ανταποδίδουν τις πέτρες που πετάνε οι αναρχικοί. τελείως συμπτωματικά ανήκουν στην χρυσή αυγή. δεν θυμάμαι κανέναν από αυτούς να πίαστηκε και να τον σάπισαν στο ξύλο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και κάτι ακόμα για τον str81977:
Η 17Ν είναι (και δικαίως) εκτός νόμου. Όχι για την ιδεολογία της, ουδείς μπορεί να διώξει ιδέες, αλλά για τις πράξεις της. Μήπως θα ήταν σκόπιμο, για τους ανάλογους ακριβώς λόγους, να τεθεί εκτός νόμου και η Χρυσή Αυγή και όχι να πλαισιώνει "τιμητικά" τα ψηφοδέλτια του κάθε Κακλαμάνη;

Όπως πολύ σωστά είπες δεν πρέπει να διώκονται ιδέες αλλά οι πράξεις..
Αυτό που προσπαθώ να αποδείξω είναι ότι στην Ελλάδα από το 1974 και μετά ο αντιεξουσιαστικός χώρος (για την ακρίβεια πολλά μέλη του) - και όχι η αριστερά, ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα, έχει κάνει απείρως περισσότερα εγκλήματα -του κοινού ποινικού δικαίου κατ' εμέ, πολιτικά δια εσένα, σεβαστή η άποψή σου- από τον ακροδεξιό χώρο...

Κατά συνέπεια περισσότερο κινδυνεύει ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας από μια αδέσποτη επαναστατική βόμβα ή μια παράνομη κατάληψη απ' ό,τι από μια ρατσιστική επίθεση...Τα δε κρούσματα βίας κατά μεταναστών είναι ελάχιστα στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές προσπαθούν να να γιγαντώσουν για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους...

Ο περίανδρος μπήκε φυλακή και σωστά...Αυτοί που έδειραν τους 2 μπάτσους και έκλεψαν το όπλο, έκαψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία,λεληλάτησαν , εκβίασαν κτλ πότε θα μπουν;

Και κάτι άλλο..Θεωρείς τα εγκλήματα της 17Ν πολιτικά...Το έγκλημα του Περίανδρου τί ήταν;   Με τα κριτήρια σου πολιτικό ήταν νομίζω... [προτού κατηγορηθώ ως απολογητής της χρυσής αυγής - την οποία αντιπαθώ αλλ΄΄α ανέχομαι όπως ακτιβώς και τις αντιεξουσιαστικές οργανώσεις, να επισημάνω ότι καταδικάζω κάθε εγκληματική δραστηριότητα απ΄' όπου και αν προέρχεται..Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχει καλή και κακή βία...μόνο νόμιμη και μη νόμιμη..]

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όπως πολύ σωστά είπες δεν πρέπει να διώκονται ιδέες αλλά οι πράξεις..
Αυτό που προσπαθώ να αποδείξω είναι ότι στην Ελλάδα από το 1974 και μετά ο αντιεξουσιαστικός χώρος (για την ακρίβεια πολλά μέλη του) - και όχι η αριστερά, ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα, έχει κάνει απείρως περισσότερα εγκλήματα -του κοινού ποινικού δικαίου κατ' εμέ, πολιτικά δια εσένα, σεβαστή η άποψή σου- από τον ακροδεξιό χώρο...

Κατά συνέπεια περισσότερο κινδυνεύει ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας από μια αδέσποτη επαναστατική βόμβα ή μια παράνομη κατάληψη απ' ό,τι από μια ρατσιστική επίθεση...Τα δε κρούσματα βίας κατά μεταναστών είναι ελάχιστα στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές προσπαθούν να να γιγαντώσουν για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους...

Ο περίανδρος μπήκε φυλακή και σωστά...Αυτοί που έδειραν τους 2 μπάτσους και έκλεψαν το όπλο, έκαψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία,λεληλάτησαν , εκβίασαν κτλ πότε θα μπουν;

Και κάτι άλλο..Θεωρείς τα εγκλήματα της 17Ν πολιτικά...Το έγκλημα του Περίανδρου τί ήταν;   Με τα κριτήρια σου πολιτικό ήταν νομίζω... [προτού κατηγορηθώ ως απολογητής της χρυσής αυγής - την οποία αντιπαθώ αλλ΄΄α ανέχομαι όπως ακτιβώς και τις αντιεξουσιαστικές οργανώσεις, να επισημάνω ότι καταδικάζω κάθε εγκληματική δραστηριότητα απ΄' όπου και αν προέρχεται..Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχει καλή και κακή βία...μόνο νόμιμη και μη νόμιμη..]
Σε πολλά απ' αυτά που λες θα συμφωνήσω, φίλε. Λύσε μου όμως μια απορία: Πως κινδυνεύει περισσότερο ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας απο μια "παράνομη κατάληψη", παρά απο την αστυνομική αυθαιρεσία που "θαυμάσαμε" όλοι μας τις προάλλες;
Και ποιοι είναι οι "επαγγελματίες αντιρατσιστές" που λες; Γιατί εγώ βλέπω κατά κόρον "επαγγελματίες ελληναράδες", να με συμπαθάς.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Επίσης: Δεν μου είπες αν -κατά τη γνώμη σου- πρέπει να είναι νόμιμη η παράνομη η Χρυσή Αυγή. Ούτε σχολίασες την παρουσία εκπροσώπων της στα ψηφοδέλτια του Κακλαμάνη και άλλων υποψήφιων δήμαρχων της Δεξιάς

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλά τον έκαναν τον φοιτητή.
Αν εγώ είχα μαγαζιά εκεί ή αυτοκίνητο δεν θα προλάβαινε η αστυνομία θα τον είχα σπάσει εγώ μόνος μου.
Δε μπορώ να καταλάβω τι υποστηρίζετε: Τη δημοκρατία της απόλυτης μειοψηφίας τον 50 ατόμων που σπάνε και καίνε;;
Ελεος.!!!
Μπορούμε να αγωνιστούμε και χωρίς βία.
Αυτό επιτάσει η δημοκρατία.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Καλά τον έκαναν τον φοιτητή.
Αν εγώ είχα μαγαζιά εκεί ή αυτοκίνητο δεν θα προλάβαινε η αστυνομία θα τον είχα σπάσει εγώ μόνος μου.
Δε μπορώ να καταλάβω τι υποστηρίζετε: Τη δημοκρατία της απόλυτης μειοψηφίας τον 50 ατόμων που σπάνε και καίνε;;
Ελεος.!!!
Μπορούμε να αγωνιστούμε και χωρίς βία.
Αυτό επιτάσει η δημοκρατία.
Όταν σε πιάσουνε λοιπόν και σένα καμμιά δεκαριά νταβρατισμένοι αραπάδες και σε ξεσκίσουνε, καλά θα σου κάνουνε λοιπόν!
Αϊ σιχτίρι με το κάθε μαλακιστήρι πια!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επίσης: Δεν μου είπες αν -κατά τη γνώμη σου- πρέπει να είναι νόμιμη η παράνομη η Χρυσή Αυγή. Ούτε σχολίασες την παρουσία εκπροσώπων της στα ψηφοδέλτια του Κακλαμάνη και άλλων υποψήφιων δήμαρχων της Δεξιάς

Ασφαλώς φίλε θεόφιλε δε συμπαθώ τους επαγγελματές ελληναράδες που το παίζουν πατριώτες με τις δικές μου και δικές σου πλάτες..Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω ότι είναι εμφανώς λιγότεροι και με ελάχιστη επιρροή σε σχέση με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές που προανέφερα και άρα λιγότερο επικίνδυνοι....
Όσο για το ποιοι είναι, σε παραπέμπω στον Ιο της Ελευθεροτυπίας και σε ορισμένους δημοσιογράφους του ΔΟΛ...Διότι εκτός από το ρατσισμό υπάρχει και η πολιτική ορθότητα η οποία δεν είναι τίποτ' αλλο παρά συγκαλυμένος με δημοκρατικό - προοδευτικό προσωπείο ρατσισμός...

Κινδυνεύω από μια παράνομη κατάληψη διότι όι ζημιές που προκαλούνται τις καλύπτω - και τις καλύπτεις- με το φορολογηθέν εισόδημα μου...Διότι χάνω χρόνο σε μποτιλιαρίσματα και κάποιοι μου απαγορεύουν να μετακινηθώ ελεύθερα στο όνομα των ιδεολογικών τους καθηλώσεων...Και το κυριότερο, αν μου πέσει καμια μολότωφ στο κεφάλι ή μου κάψουν το αμάξι/ μαγαζί δύσκολα θα αποζημιωθώ...

Αντίθετα τα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι έλάχιστα σε σχέση με τα επεισόδια που προκαλούν τα πεζοπόρα τμήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου, θίγουν πολύ λιγότερο κόσμο και το κυριότερο, τα θύματά της αποζημιώνονται..Ενίοτε ξεκινάνε και πολιτικές καρριέρες....

Όσο για το αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η χρυσή αυγή θα σου απαντήσω με φράση του Μαο: Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν (ακόμα και τα βρωμολούλουδα)..
Αν ήταν να θέτουμε εκτός νόμου κάθε αρνητή της δημοκρατίας, τότε ολόκληρος ο αντιεξουσιαστικός χώρος έπρεπε να είναι στον κορυδαλλό από τις αρχές του '80...

Το μεγαλείο της αστικής δημοκρατίας είναι ότι χωρά ακόμη και τους αρνητές της, δεξιούς και αριστερούς...Με την προϋπόθεση βέβαια ότι μένουν μόνο στα λόγια...Και ευτυχώς ο ακροδεξιός χώρος περιορίζεται ως επί το πλείστον σε λεκτικούς λεονταρισμούς...Ο ακροαριστερός είναι που έχει επιδείξει έντονη πρακτική δραστηριότητα- και μάλιστα σχεδόν χωρίς συνέπειες...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ασφαλώς φίλε θεόφιλε δε συμπαθώ τους επαγγελματές ελληναράδες που το παίζουν πατριώτες με τις δικές μου και δικές σου πλάτες..Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω ότι είναι εμφανώς λιγότεροι και με ελάχιστη επιρροή σε σχέση με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές που προανέφερα και άρα λιγότερο επικίνδυνοι....
Όσο για το ποιοι είναι, σε παραπέμπω στον Ιο της Ελευθεροτυπίας και σε ορισμένους δημοσιογράφους του ΔΟΛ...Διότι εκτός από το ρατσισμό υπάρχει και η πολιτική ορθότητα η οποία δεν είναι τίποτ' αλλο παρά συγκαλυμένος με δημοκρατικό - προοδευτικό προσωπείο ρατσισμός...

Κινδυνεύω από μια παράνομη κατάληψη διότι όι ζημιές που προκαλούνται τις καλύπτω - και τις καλύπτεις- με το φορολογηθέν εισόδημα μου...Διότι χάνω χρόνο σε μποτιλιαρίσματα και κάποιοι μου απαγορεύουν να μετακινηθώ ελεύθερα στο όνομα των ιδεολογικών τους καθηλώσεων...Και το κυριότερο, αν μου πέσει καμια μολότωφ στο κεφάλι ή μου κάψουν το αμάξι/ μαγαζί δύσκολα θα αποζημιωθώ...

Αντίθετα τα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι έλάχιστα σε σχέση με τα επεισόδια που προκαλούν τα πεζοπόρα τμήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου, θίγουν πολύ λιγότερο κόσμο και το κυριότερο, τα θύματά της αποζημιώνονται..Ενίοτε ξεκινάνε και πολιτικές καρριέρες....

Όσο για το αν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η χρυσή αυγή θα σου απαντήσω με φράση του Μαο: Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν (ακόμα και τα βρωμολούλουδα)..
Αν ήταν να θέτουμε εκτός νόμου κάθε αρνητή της δημοκρατίας, τότε ολόκληρος ο αντιεξουσιαστικός χώρος έπρεπε να είναι στον κορυδαλλό από τις αρχές του '80...

Το μεγαλείο της αστικής δημοκρατίας είναι ότι χωρά ακόμη και τους αρνητές της, δεξιούς και αριστερούς...Με την προϋπόθεση βέβαια ότι μένουν μόνο στα λόγια...Και ευτυχώς ο ακροδεξιός χώρος περιορίζεται ως επί το πλείστον σε λεκτικούς λεονταρισμούς...Ο ακροαριστερός είναι που έχει επιδείξει έντονη πρακτική δραστηριότητα- και μάλιστα σχεδόν χωρίς συνέπειες...
Μάλλον ζούμε σ' άλλη χώρα, τουλάχιστον εν σχέσει με τα ποσοστά των φαινομένων που περιγράφεις, αλλά τι να κάνουμε, that's democracy!   :)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αν τα σπάω να με σπάσουνε.
Κανείς δεν ξέρει ποιό πριν τι είχε σπάσει ο συγκεκριμένος.
Οποιος δε το καταλαβαίνει του εύχομαι να του καεί το αυτοκίνητο και το σπίτι για να το καταλάβει.
Η βία με βία καταστέλεται.
Εκτος αν σου σπάνε την περιουσία και θες να πιάσεις κουβέντα με τα φασιστοειδή.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν τα σπάω να με σπάσουνε.
Κανείς δεν ξέρει ποιό πριν τι είχε σπάσει ο συγκεκριμένος.
Οποιος δε το καταλαβαίνει του εύχομαι να του καεί το αυτοκίνητο και το σπίτι για να το καταλάβει.
Η βία με βία καταστέλεται.
Εκτος αν σου σπάνε την περιουσία και θες να πιάσεις κουβέντα με τα φασιστοειδή.
Καλά, ληγμένα χάπια πίνεις; Τι ακριβώς έσπασε ο Κύπριος φοιτητής και τον μπουζουριάσανε; Η μήπως επειδή περνούσε απο κει ήταν υποχρεωτικά "τρομοκράτης";
Αλλά την ξέρουμε την Αστυνομία, νταήδες με τους ανυπεράσπιστους (γέρους, συνταξιούχους, γυναικόπαιδα κλπ) και ΚΟΤΕΣ με τον Πάσσαρη, τον Παλιοκώστα κλπ. Η κάνω λάθος;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλά, ληγμένα χάπια πίνεις; Τι ακριβώς έσπασε ο Κύπριος φοιτητής και τον μπουζουριάσανε; Η μήπως επειδή περνούσε απο κει ήταν υποχρεωτικά "τρομοκράτης";
Αλλά την ξέρουμε την Αστυνομία, νταήδες με τους ανυπεράσπιστους (γέρους, συνταξιούχους, γυναικόπαιδα κλπ) και ΚΟΤΕΣ με τον Πάσσαρη, τον Παλιοκώστα κλπ. Η κάνω λάθος;

Στο Κύπριο φοιτητή έχει ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή στα επεισόδια. Η δίωξη του βέβαια θα εκδικαστεί χωριστά από τις υπόλοιπες, λόγω των γεγονότων.

Ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε ότι έχει απασχολήσει και άλλες φορές την αστυνομία και έχει προσαχθεί άλλες δύο φορές για συμμετοχή σε επεισόδια. Έτσι λένε κύκλοι της αστυνομίας και αυτό το γράφω με κάθε επιφύλαξη.

Φυσικά μπορεί να ισχύει και η εκδοχή του. Περπατούσε στον παράλληλο δρόμο από αυτόν που έγιναν τα επεισόδια, αλλά άκουσε φωνές στην Καμάρα και πήγε να δει τι συμβαίνει. Αφού κάπνισε ένα τσιγαράκι (εν μέσω του πανικού) πήγε να φύγει, και τότε του την έπεσαν απρόκλητα τα στρουμφάκια.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Στο Κύπριο φοιτητή έχει ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή στα επεισόδια. Η δίωξη του βέβαια θα εκδικαστεί χωριστά από τις υπόλοιπες, λόγω των γεγονότων.

Ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε ότι έχει απασχολήσει και άλλες φορές την αστυνομία και έχει προσαχθεί άλλες δύο φορές για συμμετοχή σε επεισόδια. Έτσι λένε κύκλοι της αστυνομίας και αυτό το γράφω με κάθε επιφύλαξη.

Φυσικά μπορεί να ισχύει και η εκδοχή του. Περπατούσε στον παράλληλο δρόμο από αυτόν που έγιναν τα επεισόδια, αλλά άκουσε φωνές στην Καμάρα και πήγε να δει τι συμβαίνει. Αφού κάπνισε ένα τσιγαράκι (εν μέσω του πανικού) πήγε να φύγει, και τότε του την έπεσαν απρόκλητα τα στρουμφάκια.
Καλά, τα πιστεύεις αυτά που λες; Γιατί οι ίδιοι οι μπάτσοι (που σε "κύκλους" των οποίων αποδίδεις την εκδοχή που γράφεις) μας είπαν και για την περιβόητη "ζαρντινιέρα", που σημαίνει οτι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.
Εσύ όμως, απο που έχεις αυτή την πρόσβαση σε "κύκλους" των μπάτσων; Είσαι συνάδελφός τους μήπως;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η 17Ν ο Ε.Λ.Α και ένα σωρό άλλες οργανώσεις σε ποιον ιδεολογικό χώρο ανήκουν/εκπροσωπούν?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Η 17Ν ο Ε.Λ.Α και ένα σωρό άλλες οργανώσεις σε ποιον ιδεολογικό χώρο ανήκουν/εκπροσωπούν?
Το είπαμε, στην Αριστερά. Η Χρυσή Αυγή, η Κου Κλουξ Κλαν, τα Ες Ες, οι Γκρίζοι Λύκοι κλπ, ποιον ιδεολογικό χώρο εκπροσωπούν όμως;

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Εκτιμώ ότι η άσκηση δίωξης στον φοιτητή για συμμετοχή είναι περισότερο "πολιτική"κίνηση που πιθανόν να έγινε για τα μάτια του κόσμου. Αλλιώς οι λεβεντομαλάκες την έπεσαν αδικαιολόγητα σε ένα παιδί που περπατούσε στο δρόμο το οποίο συνέχισαν να ξυλοκοπούν άγρια ενώπιον ένστολων αστυνομικων, χωρίς να υπάρχει αντίσταση. Έτσι απλά.

το ότι ο Δ/ντης Ασφαλείας θεσσαλονίκης πήγε να τους καλύψει με εκείνη τη γελοία ανακοίνωση περί ζαρντινιέρας σίγουρα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον από πολλές πλευρές, και σίγουρα θα αξιολογηθεί.

Προτάσεις που περιέχουν φράσεις όπως "κύκλοι προσκείμενοι στον τάδε", "σύμφωνα με το περιβάλλον του δείνα", "αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι..." έχουν χρησιμοποιηθεί κατα κόρον στο παρελθόν από διάφορους υπαλλήλους εφημερίδων και άλλων ΜΜΕ, και έχουν περιορισμένη αξιοπιστία

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω ότι είναι εμφανώς λιγότεροι και με ελάχιστη επιρροή σε σχέση με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές που προανέφερα και άρα λιγότερο επικίνδυνοι....
Αντίθετα τα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι έλάχιστα σε σχέση με τα επεισόδια που προκαλούν τα πεζοπόρα τμήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου, θίγουν πολύ λιγότερο κόσμο και το κυριότερο, τα θύματά της αποζημιώνονται..Ενίοτε ξεκινάνε και πολιτικές καρριέρες...

και εσύ απάντησες
Μάλλον ζούμε σ' άλλη χώρα, τουλάχιστον εν σχέσει με τα ποσοστά των φαινομένων που περιγράφεις, αλλά τι να κάνουμε, that's democracy!   :)

οπότε εγώ θεωρώ ότι μιλάμε για την ελλάδα...
Το είπαμε, στην Αριστερά. Η Χρυσή Αυγή, η Κου Κλουξ Κλαν, τα Ες Ες, οι Γκρίζοι Λύκοι κλπ, ποιον ιδεολογικό χώρο εκπροσωπούν όμως;
τώρα τι σχέση έχουν όλοι οι παραπάνω που ανέφερες με την ελλάδα...?
και ναι μεν εσύ τα καταδικάζεις αλλά κάθε φορά στα δικαστήρια για να τους υπερασπιστούν αριστεροί τρέχουν...
Εκτός και αν θες να πείς ότι ο Ε.Λ.Α των 350 και βάλε βομβών μπορεί να συγκριθεί με την Χ.Α :2funny:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ σου απάντησα αυτό που με ρώτησες tomito. Δεν μου απάντησες όμως αυτό που ρώτησα εγώ.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όσο για τους αριστερούς που λες οτι τρέχουν να τους υπερασπιστούν στα δικαστήρια, κάνεις λάθος προφανώς. Απ' όσο ξέρω, είναι άλλο να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα του -όποιου- ανθρώπου απέναντι στην αστυνομική αυθαιρεσία (π.χ. Σάββας Ξηρός, διαφωνεί κανείς;) και άλλο να επικροτείς τη δράση του. Εγώ πάντως δεν θυμάμαι κανένα αριστερό να λέει π.χ. "καλά έκανε ο Κουφοντίνας". Αν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο, σε παρακαλώ να τις προσκομίσεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι σου απάντησα.
Η σχεδόν απόλυτη ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς είναι δεδομένη στην ελλάδα.
Η εξτρεμιστική της δράση της απείρως καταστροφικότερη.
Οι όποιοι έλληνες ακροδεξιοί είναι υπερβολικά γιαλατζί σε σχέση και με το εξωτερικό και με παλαιότερες εποχές στην ελλάδα.
Οταν σου απάντησα δεν άρχισα να λέω για RAF, Ερυθρές Ταξιαρχίες κτλ.
Στο ξαναλέω για την ελλάδα μιλάμε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όσο για τους αριστερούς που λες οτι τρέχουν να τους υπερασπιστούν στα δικαστήρια, κάνεις λάθος προφανώς. Απ' όσο ξέρω, είναι άλλο να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα του -όποιου- ανθρώπου απέναντι στην αστυνομική αυθαιρεσία (π.χ. Σάββας Ξηρός, διαφωνεί κανείς;) και άλλο να επικροτείς τη δράση του. Εγώ πάντως δεν θυμάμαι κανένα αριστερό να λέει π.χ. "καλά έκανε ο Κουφοντίνας". Αν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο, σε παρακαλώ να τις προσκομίσεις.

Όποτε ανυπομονώ να δω κάποιον αριστερο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα Χρυσαυγιτών που έπεσαν θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom