Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αλλο πραγμα "πολλοι αστυνομικοι ειναι ακροδεξιων αποψεων" και αλλο πραγμα "η αστυνομια συνεργαζεται με την ακροδεξια...". Π.χ. Ενας φιλος μου αριστερος  εγινε αστυνομικος (ως γνωστον οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας εχουν γινει ΟΑΕΔ 2). Για σκεψου να ειναι αυτος που δειραν και του πηραν και τη Μοτορολα...
Κι αν δεν σταματήσουν το ξύλο, τι γίνεται τότε φίλε; Θα μυρίζουμε τα νύχια μας;
Δεν ξερω, παντως η λυση "ποναει δοντι κοβεις κεφαλι" εφαρμοζεται μονο σε μπανανιες...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αλλο πραγμα "πολλοι αστυνομικοι ειναι ακροδεξιων αποψεων" και αλλο πραγμα "η αστυνομια συνεργαζεται με την ακροδεξια...". Π.χ. Ενας φιλος μου αριστερος  εγινε αστυνομικος (ως γνωστον οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας εχουν γινει ΟΑΕΔ 2). Για σκεψου να ειναι αυτος που δειραν και του πηραν και τη Μοτορολα... Δεν ξερω, παντως η λυση "ποναει δοντι κοβεις κεφαλι" εφαρμοζεται μονο σε μπανανιες...
Ε τότε, σύμφωνα με τη λογική σου, να είναι νόμιμη και η 17 Νοέμβρη, κάνω λάθος;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μερικές ερωτήσεις λοιπόν, για να κλείσουμε πολιτισμένα το θέμα:
α. Ποιος άλλος Χρυσαυγίτης εκτός απο τον περίανδρο καταδικάστηκε; Και πότε;
β. Έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
γ. Πως φταίνε δηλαδή οι αριστεροί; Για εξήγησέ μου το! Και ακριβώς επειδή τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Αστυνομία, όπως κι εσύ παραδέχεσαι, αυτό δεν είναι επιχείρημα υπέρ μου; Εκτός κι αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ν' αλλάξει.
δ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι κι αυτή ναυαρχίδα του κεντροαριστερού χώρου; Έλεος! Και κατά τα άλλα, δεν είσαι μονομερής!  :)

Κάποιος έπρεπε να καλύψει το κενό του Hrys...
α: δεκάδες άτομα που εισέβαλλαν πριν μερικους μήνες στην ΕΤ3.  Αλλά φαντάζομαι ούτε αυτό το έχεις ακούσει...
β: Την Καθημερινή δεν την ανέφερα.
γ: συνεχίστε να τους βρίζετε τους αστυνομικούς και τα ίδια θα συμβαίνουν ες αεί. Βέβαια με τι θα ασχολείστε αν γίνει "δημοκρατική" η αστυνομια.
Αυτά και τέλος.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και να σου πω και κατι αλλο Theofilos? Η πειρα μου απο αθλητικα, πολιτικα , κομματικα , θρησκευτικα κλπ κλπ μου λεει οτι για να φας ξυλο και να μπλεξεις σε καβγαδες και τσαμπουκαδες καπου πρεπει να τα θελει και ο κωλαρικος σου.... Κανενας χρυσαυγιτης δε θα δειρει εναν ξεκαρφωτο αριστερο που περπαταει στο δρομο. Αυτοι που τρωνε ξυλο (οπως και στα αθλητικα) ειναι αυτοι που κανουν φασαριες, ντου , εχουν δειρει και αυτοι στο παρελθον...ειναι χωμενοι πιο βαθεια κλπ κλπ
Γνωμη μου

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Και να σου πω και κατι αλλο Theofilos? Η πειρα μου απο αθλητικα, πολιτικα , κομματικα , θρησκευτικα κλπ κλπ μου λεει οτι για να φας ξυλο και να μπλεξεις σε καβγαδες και τσαμπουκαδες καπου πρεπει να τα θελει και ο κωλαρικος σου.... Κανενας χρυσαυγιτης δε θα δειρει εναν ξεκαρφωτο αριστερο που περπαταει στο δρομο. Αυτοι που τρωνε ξυλο (οπως και στα αθλητικα) ειναι αυτοι που κανουν φασαριες, ντου , εχουν δειρει και αυτοι στο παρελθον...ειναι χωμενοι πιο βαθεια κλπ κλπ
Γνωμη μου
Ίσα ίσα, οι Χρυσαυγίτες είναι τόσο δειλοί, που μόνο ξεκάρφωτους και μεμονωμένους μετανάστες, αριστερούς κλπ δέρνουν. Αυτό έχει δείξει η ιστορία.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κάποιος έπρεπε να καλύψει το κενό του Hrys...
α: δεκάδες άτομα που εισέβαλλαν πριν μερικους μήνες στην ΕΤ3.  Αλλά φαντάζομαι ούτε αυτό το έχεις ακούσει...
β: Την Καθημερινή δεν την ανέφερα.
γ: συνεχίστε να τους βρίζετε τους αστυνομικούς και τα ίδια θα συμβαίνουν ες αεί. Βέβαια με τι θα ασχολείστε αν γίνει "δημοκρατική" η αστυνομια.
Αυτά και τέλος.
α. Πότε καταδικάστηκαν αυτοί που μπήκαν με λοστάρια στην ΕΤ3;
β. Την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δεν την ανέφερες εσύ, αλλά εγώ
γ, Αν οι μπάτσοι κάνουν αυτά που κάνουν, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους βρίζουμε. Απαγορεύεται;

Αυτά και τέλος απο μένα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ε τότε, σύμφωνα με τη λογική σου, να είναι νόμιμη και η 17 Νοέμβρη, κάνω λάθος;
Να ειναι νομιμη η διακινηση αναρχικων ιδεων... Η 17Ν δεν ηταν ιδεολογικη οργανωση αλλα δολοφονικη ...
Ίσα ίσα, οι Χρυσαυγίτες είναι τόσο δειλοί, που μόνο ξεκάρφωτους και μεμονωμένους μετανάστες, αριστερούς κλπ δέρνουν. Αυτό έχει δείξει η ιστορία.
Ε, καλα τωρα .. Νομιζω υπερβαλλεις...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Να ειναι νομιμη η διακινηση αναρχικων ιδεων... Η 17Ν δεν ηταν ιδεολογικη οργανωση αλλα δολοφονικη ... Ε, καλα τωρα .. Νομιζω υπερβαλλεις...
α. Τόσο η 17Ν, όσο και η Χρυσή Αυγή επικαλούνται ιδεολογικούς λόγους. οπότε η και οι δύο νόμιμες (επαναλαμβάνω, σύμφωνα με τη λογική σου), είτε και οι δύο εκτός νόμου.
β. Πήγαινε σε καμμια συνοικία που μένουν αλλοδαποι και μετά μου λες αν υπερβάλλω!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να ρωτήσω, ισχύει ότι η Χρυσή Αυγή κάνει κάποια εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα στην Πελοπόνησο με βολές και σεμινάρια διαφωτισμού;

Ισχύει ότι στοκάρει όπλα και διάφορα εκρηκτικά;

Συμβαίνει να έχω προσωπική άποψη του θέματος και θα εκτιμούσα μια αντίστοιχα αξιόπιστη απάντηση - σχόλιο

Εωσότου φίλε Σιν Σίτυ μετά από μια βομβιστική επίθεση βγει προκήρυξη από την Ε.Ο. "Χρυσή Αυγή" που ως αίτημα θα έχει την απελευθέρωση του συντρόφου περίάνδου από τα λευκά κελιά της κομμουνιστικής αστυνομίας, θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούμε με τις πραγματικές βομβιστικές επιθέσεις, τις πραγματικές δολοφονίες, τις πραγματικές λεηλασίες δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και όχι αυτές που θα θέλαμε να γίνουν αλλά δεν γίνονται...

Όταν η χρυσή αυγή φτάσει να δολοφονήσει 30+ άτομα και βάλει 300 βόμβες τότε ναι, θα έχει φτάσει τη 17Ν και τον ΕΛΑ ή έστω τους Λύκους των Εξαρχείων και κάθε άλλο franchise του μαγαζιού που λέγεται αντιεξουσιαστικός χώρος (προσοχή, όχι αριστερό- η αριστερά δεν έχει σχέση με την ιδεολογία μίσους του αντιεξουσιαστικού χώρου)..

Εως τότε η χρυσή αυγή θα είναι μια ολιγομελής και με ελάχιστη επιρροή ακροδεξιά υποομάδα, πλήρως απαξιωμένη ακόμη και από τους υποτιθέμενους ιδεολογικούς της συγγενείς, αποτελούμενη από παιδιά με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και χάλια αισθητική...

Τρομοκρατική οργάνωση όμως ΔΕΝ είναι ακόμα..Και δεν την παίρνει να γίνει...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εωσότου φίλε Σιν Σίτυ μετά από μια βομβιστική επίθεση βγει προκήρυξη από την Ε.Ο. "Χρυσή Αυγή" που ως αίτημα θα έχει την απελευθέρωση του συντρόφου περίάνδου από τα λευκά κελιά της κομμουνιστικής αστυνομίας, θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούμε με τις πραγματικές βομβιστικές επιθέσεις, τις πραγματικές δολοφονίες, τις πραγματικές λεηλασίες δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και όχι αυτές που θα θέλαμε να γίνουν αλλά δεν γίνονται...

Όταν η χρυσή αυγή φτάσει να δολοφονήσει 30+ άτομα και βάλει 300 βόμβες τότε ναι, θα έχει φτάσει τη 17Ν και τον ΕΛΑ ή έστω τους Λύκους των Εξαρχείων και κάθε άλλο franchise του μαγαζιού που λέγεται αντιεξουσιαστικός χώρος (προσοχή, όχι αριστερό- η αριστερά δεν έχει σχέση με την ιδεολογία μίσους του αντιεξουσιαστικού χώρου)..

Εως τότε η χρυσή αυγή θα είναι μια ολιγομελής και με ελάχιστη επιρροή ακροδεξιά υποομάδα, πλήρως απαξιωμένη ακόμη και από τους υποτιθέμενους ιδεολογικούς της συγγενείς, αποτελούμενη από παιδιά με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και χάλια αισθητική...

Τρομοκρατική οργάνωση όμως ΔΕΝ είναι ακόμα..Και δεν την παίρνει να γίνει...
Γιατί, είναι ποσοτικό το ζήτημα δηλαδή; Το λέω γιατί αν περιμένουμε να έχουμε 30+ νεκρούς πρώτα, ίσως να είναι αργά!
Και δεν ξέρω αν είναι απαξιωμένη η Χ.Α. απο την ελληνική κοινωνία, απο την Αστυνομία πάντως δεν είναι!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί, είναι ποσοτικό το ζήτημα δηλαδή; Το λέω γιατί αν περιμένουμε να έχουμε 30+ νεκρούς πρώτα, ίσως να είναι αργά!
Και δεν ξέρω αν είναι απαξιωμένη η Χ.Α. απο την ελληνική κοινωνία, απο την Αστυνομία πάντως δεν είναι!

Το ελληνικό κράτος άφησε να πεθάνουν φρικτά 30 άτομα και 28 χρόνια προτού ασχοληθεί σοβαρά με τη 17Ν και να εξαρθώσει ένα σημαντικό μέρος της...Ας ελπίσουμε να μη γίνει το ίδιο με καμία άλλη οργάνωση ή γκρουπούσκουλο , "δεξιά" ή "αριστερή" ....
Διότι τη 17Ν την ανεχόταν πολύς κόσμος με την ίδια παθητικότητα που οι Ινκας δέχονταν την ετήσια ανθρωποθυσία για το καλό της φυλής...
Και ναι, το ζήτημα είναι και ποσοτικό...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το ελληνικό κράτος άφησε να πεθάνουν φρικτά 30 άτομα και 28 χρόνια προτού ασχοληθεί σοβαρά με τη 17Ν και να εξαρθώσει ένα σημαντικό μέρος της...Ας ελπίσουμε να μη γίνει το ίδιο με καμία άλλη οργάνωση ή γκρουπούσκουλο , "δεξιά" ή "αριστερή" ....
Διότι τη 17Ν την ανεχόταν πολύς κόσμος με την ίδια παθητικότητα που οι Ινκας δέχονταν την ετήσια ανθρωποθυσία για το καλό της φυλής...
Και ναι, το ζήτημα είναι και ποσοτικό...
Αν τότε είναι και ποσοτικό το θέμα, θες να μιλήσουμε για δικτατορία Μεταξά, Κατοχή, Εμφύλιο, Χούντα κλπ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν τότε είναι και ποσοτικό το θέμα, θες να μιλήσουμε για δικτατορία Μεταξά, Κατοχή, Εμφύλιο, Χούντα κλπ;

Ξέχασες τον Πελοπονησιακό πόλεμο μεγάλε...
Εδώ συγκρίνουμε 17Ν και χρυσή αυγή σε καθεστώς σχετικής κοινοβουλετικής δημοκρατίας και ομαλότητας...
Αν νομίζεις ότι η 17Ν είχε ήθικό έρεισμα να δολοφονεί εν έτει 2002 επειδή το 1961 έγιναν εκλογές βίας και νοθείας (που το κέντρο έθιξαν, όχι την αριστερα σε τελική ανάλυση) ή το 1936 ο Μεταξάς έστειλε κάποιους κομμουνιστές εξορία και λίγο νωρίτερα ο Βενιζέλος ψήφισε το ιδιώνυμο τότε να δεχτούμε ότι η χρυσή αυγή μπορεί να σκοτώνει για απάντηση στο Μελιγαλά ή για το παιδομάζωμα...Ωστόσο η 17Ν σκότωσε ήδη 30 άτομα και τα παρακλάδια της συνεχίζουν ενώ η χρυσή αυγή άντε να δείρει κανά ανήλικο μετανάστη στα μουλωχτά...Αν έχω να διαλέξω μεταξύ μιας δολοφονίας και ενός τσαμπουκά θα προτιμήσω το ΄λιγότερο κακό...
Αυτή ΔΕΝ είναι όμως λογική....

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ξέχασες τον Πελοπονησιακό πόλεμο μεγάλε...
Εδώ συγκρίνουμε 17Ν και χρυσή αυγή σε καθεστώς σχετικής κοινοβουλετικής δημοκρατίας και ομαλότητας...
Αν νομίζεις ότι η 17Ν είχε ήθικό έρεισμα να δολοφονεί εν έτει 2002 επειδή το 1961 έγιναν εκλογές βίας και νοθείας (που το κέντρο έθιξαν, όχι την αριστερα σε τελική ανάλυση) ή το 1936 ο Μεταξάς έστειλε κάποιους κομμουνιστές εξορία και λίγο νωρίτερα ο Βενιζέλος ψήφισε το ιδιώνυμο τότε να δεχτούμε ότι η χρυσή αυγή μπορεί να σκοτώνει για απάντηση στο Μελιγαλά ή για το παιδομάζωμα...Ωστόσο η 17Ν σκότωσε ήδη 30 άτομα και τα παρακλάδια της συνεχίζουν ενώ η χρυσή αυγή άντε να δείρει κανά ανήλικο μετανάστη στα μουλωχτά...Αν έχω να διαλέξω μεταξύ μιας δολοφονίας και ενός τσαμπουκά θα προτιμήσω το ΄λιγότερο κακό...
Αυτή ΔΕΝ είναι όμως λογική....
Φυσικά και "δεν είναι λογική". Το έγραψα όμως για να σου επισημάνω οτι η 17Ν (όπως και κάθε ακραία πολιτική οργάνωση) δεν ξεφύτρωσε ως ραπανάκι, αλλά κάτω απο πολύ ιδιαίτερες κοινωνικο-πολιτικές συνθήκες. Φυσικά και δεν είχε δικαίωμα η 17Ν να δολοφονεί, όπως δεν είχαν δικαίωμα και οι παρακρατικοί της Θεσσαλονίκης να δολοφονούν το βουλευτή Λαμπράκη, οι Σούρληδες και οι Χίτες τους αριστερούς στον εμφύλιο, η χούντα τον Ελή στον Ιππόδρομο κλπ. Η αυτά ήταν πταίσματα στην -κατά τα άλλα ομαλή, εδώ γελάμε μάλλον- πορεία της Ελλάδας στον 20ο αιώνα; Προσπάθησε να τα δεις όλα αυτά στο ιστορικό πλαίσιο που συνέβησαν και ξεκόλλα απο το φλεγματικό σου μπαστούνι.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
α. Τόσο η 17Ν, όσο και η Χρυσή Αυγή επικαλούνται ιδεολογικούς λόγους. οπότε η και οι δύο νόμιμες (επαναλαμβάνω, σύμφωνα με τη λογική σου), είτε και οι δύο εκτός νόμου.
β. Πήγαινε σε καμμια συνοικία που μένουν αλλοδαποι και μετά μου λες αν υπερβάλλω!
Αντε παλι η συγκριση Χρυσης Αυγης με τη 17Ν... Καλα το πιστευετε? Το αντιστοιχο της Χ.Α. δεν ειναι η 17Ν, αλλα το ΜΛ ΚΚΕ, διαφοροι αριστεροι κλπ . Μην επιμενετε...Και στο κατω κατω τη Χ.Α την ξερεις ποιά ειναι... Ξερεις ποιός ειναι ο αρχηγος της, ποιά τα μελη κλπ...
Μην επιμενετε πια...Νισαφι...
Η Χ.Α.να μην κλεισει , οπως να μην κλεισουν οι διαφοροι ΕΑΑΚ, αριστεροι , αναρχικοι κλπ

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αντε παλι η συγκριση Χρυσης Αυγης με τη 17Ν... Καλα το πιστευετε? Το αντιστοιχο της Χ.Α. δεν ειναι η 17Ν, αλλα το ΜΛ ΚΚΕ, διαφοροι αριστεροι κλπ . Μην επιμενετε...Και στο κατω κατω τη Χ.Α την ξερεις ποιά ειναι... Ξερεις ποιός ειναι ο αρχηγος της, ποιά τα μελη κλπ...
Μην επιμενετε πια...Νισαφι...
Η Χ.Α.να μην κλεισει , οπως να μην κλεισουν οι διαφοροι ΕΑΑΚ, αριστεροι , αναρχικοι κλπ
Ναι, είναι γνωστά τα μέλη της Χ.Α. Αλλά όταν διαπράττουν πράξεις όπως αυτές του Περίανδρου, κάνουν ΟΚΤΩ χρόνια οι αστυνομικοί για να τους συλλάβουν και να τους παραπέμψουν σε δίκη. Σου θυμίζει κάτι; Για τις αναλογίες που έλεγες δηλαδή!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ενταξει ρε φιλε , ειναι η ιδια η Χρυση Αυγη με τη 17Ν...Αντε να σου κανω τη χαρη... Αμα το πιστευεις ... Απο το να παθω εγκεφαλικο με αυτα που γραφεις...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει ρε φιλε , ειναι η ιδια η Χρυση Αυγη με τη 17Ν...Αντε να σου κανω τη χαρη... Αμα το πιστευεις ... Απο το να παθω εγκεφαλικο με αυτα που γραφεις...
Υποθέτω οτι δεν συμφωνείς ούτε με τους μεν, ούτε με τους δε, οπότε προς τι το εγκεφαλικό; Η κάνω λάθος;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Απ' ότι είδα μόλις στις ειδήσεις, οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου (και δη του διαδηλωτή), το έκαναν και πάλι το θαύμα τους στη Θεσσαλονίκη, που αποδεικνύει τη φήμη της ως πρωτεύουσα της αστυνομικής αυθαιρεσίας. Πάλι πιάσανε έναν τυπάκο, πάλι τον έκαναν μπλε μαρέν στο ξύλο, μέχρι (μετά απο ώρα) να τους σταματήσει ο διοικητής της διμοιρίας με τη φράση "αφήστε τον, είναι ...συλληφθέν". Το καλό είναι οτι ο κόσμος που περνούσε απο εκεί, άρχισε τις διαμαρτυρίες και άρχισε να τους φωνάζει "πάλι τα ίδια;" κλπ.
Οκ, το ξέρω οτι θα αρχίσουν να αφρίζουν πάλι οι οπαδοί της μπατσοκρατίας εδώ στο σάϊτ, αλλά τι να κάνουμε; Οι τύποι στη Θεσσαλονίκη είναι ζώα, να τους χαίρονται ο Πολύδωρας και η παρέα του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom