Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Απ' ότι είδα μόλις στις ειδήσεις, οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου (και δη του διαδηλωτή), το έκαναν και πάλι το θαύμα τους στη Θεσσαλονίκη, που αποδεικνύει τη φήμη της ως πρωτεύουσα της αστυνομικής αυθαιρεσίας. Πάλι πιάσανε έναν τυπάκο, πάλι τον έκαναν μπλε μαρέν στο ξύλο, μέχρι (μετά απο ώρα) να τους σταματήσει ο διοικητής της διμοιρίας με τη φράση "αφήστε τον, είναι ...συλληφθέν". Το καλό είναι οτι ο κόσμος που περνούσε απο εκεί, άρχισε τις διαμαρτυρίες και άρχισε να τους φωνάζει "πάλι τα ίδια;" κλπ.
Οκ, το ξέρω οτι θα αρχίσουν να αφρίζουν πάλι οι οπαδοί της μπατσοκρατίας εδώ στο σάϊτ, αλλά τι να κάνουμε; Οι τύποι στη Θεσσαλονίκη είναι ζώα, να τους χαίρονται ο Πολύδωρας και η παρέα του!
Ωχ πάλι θα γίνει μάχη μεταξύ των μελών. Φτιαχνόμαστε όμως μου φαίνεται με τους μπάτσους. Μήπως χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης το θέμα;
Πάντως δεν νομίζω ότι τα ΜΑΤ της Θεσσαλονίκης είναι διαφορετικά από τα ΜΑΤ της Αθήνας. Και σίγουρα είναι άδικο ένα μικρό κομμάτι (γύρω στο 90%) από μαλάκες μπάτσους να χαρακτηρίζει όλη ΄την ΕΛΑΣ.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ωχ πάλι θα γίνει μάχη μεταξύ των μελών. Φτιαχνόμαστε όμως μου φαίνεται με τους μπάτσους. Μήπως χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης το θέμα;
Πάντως δεν νομίζω ότι τα ΜΑΤ της Θεσσαλονίκης είναι διαφορετικά από τα ΜΑΤ της Αθήνας. Και σίγουρα είναι άδικο ένα μικρό κομμάτι (γύρω στο 90%) από μαλάκες μπάτσους να χαρακτηρίζει όλη ΄την ΕΛΑΣ.
Τότε ας βρει τρόπο η ΕΛΑΣ να κόψει το βήχα σ' αυτούς τους λεβέντες και να μη βγάζει ανακοινώσεις για ζαρντινιέρες κλπ!

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Τότε ας βρει τρόπο η ΕΛΑΣ να κόψει το βήχα σ' αυτούς τους λεβέντες και να μη βγάζει ανακοινώσεις για ζαρντινιέρες κλπ!
Τι είπες τώρα ρε μεγάλε; Αυτό πως θα το κάνει η ΕΛΑΣ; Και μετά πως θα αντιμετωπίσει τον Ελληνικό Λαό; ενώ η "μετακινούμενη και ταυτόχρονα επιτιθέμενη ζαρντινιέρα" είναι μια χαρά. Εμείς δεν κάναμε τίποτα, μόνος του πλακώθηκε με την ζαρντινιέρα κλπ. Έρχονται και δύσκολες εποχές το βράδυ θα τη πέσουν σε κανένα strip για να βγει το μεροκάμματο και να φανεί ότι πάλι έκαναν δουλειά

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τι είπες τώρα ρε μεγάλε; Αυτό πως θα το κάνει η ΕΛΑΣ; Και μετά πως θα αντιμετωπίσει τον Ελληνικό Λαό; ενώ η "μετακινούμενη και ταυτόχρονα επιτιθέμενη ζαρντινιέρα" είναι μια χαρά. Εμείς δεν κάναμε τίποτα, μόνος του πλακώθηκε με την ζαρντινιέρα κλπ. Έρχονται και δύσκολες εποχές το βράδυ θα τη πέσουν σε κανένα strip για να βγει το μεροκάμματο και να φανεί ότι πάλι έκαναν δουλειά
+1000    :)

Επισκέπτης
Ο τυπάς που πιάσανε ήταν από αυτούς που υποστήριζαν τον άλλο λεβέντη που τις έφαγε κατά τον ... "εορτασμό" του Πολυτεχνείου;

Αλήθεια τα αναρχικά φρούτα στη Σαλόνικα που συχνάζουν; Ποιά είναι τα αντίστοιχα της Πλατείας Εξαρχείων, του Λόφου του Στρέφη και της Καλλιδρομίου στην συμπρωτεύουσα;

Δεν μπορεί , θα έχουν κι εκεί οι αναρχοαυτόνομοι λεβέντες τα στέκια  τους για να φουμάρουν το χόρτο τους ....

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ο τυπάς που πιάσανε ήταν από αυτούς που υποστήριζαν τον άλλο λεβέντη που τις έφαγε κατά τον ... "εορτασμό" του Πολυτεχνείου;

Αλήθεια τα αναρχικά φρούτα στη Σαλόνικα που συχνάζουν; Ποιά είναι τα αντίστοιχα της Πλατείας Εξαρχείων, του Λόφου του Στρέφη και της Καλλιδρομίου στην συμπρωτεύουσα;

Δεν μπορεί , θα έχουν κι εκεί οι αναρχοαυτόνομοι λεβέντες τα στέκια  τους για να φουμάρουν το χόρτο τους ....
Αυτό κατάλαβες εσύ απο όλα όσα (ξανα)γίνανε στη Θεσσαλονίκη; Γιατί ακόμα και ο Πολύδωρας έγινε έξω φρενών. απ ότι είπαν στο δελτίο.
Τι διάολο ρε παιδιά; Τόσο μπατσο-φαν είσαστε;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αλήθεια τα αναρχικά φρούτα στη Σαλόνικα που συχνάζουν; Ποιά είναι τα αντίστοιχα της Πλατείας Εξαρχείων, του Λόφου του Στρέφη και της Καλλιδρομίου στην συμπρωτεύουσα; Δεν μπορεί , θα έχουν κι εκεί οι αναρχοαυτόνομοι λεβέντες τα στέκια  τους για να φουμάρουν το χόρτο τους
Ναυαρίνο square!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Απ' ότι είδα μόλις στις ειδήσεις, οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου (και δη του διαδηλωτή), το έκαναν και πάλι το θαύμα τους στη Θεσσαλονίκη, που αποδεικνύει τη φήμη της ως πρωτεύουσα της αστυνομικής αυθαιρεσίας. Πάλι πιάσανε έναν τυπάκο, πάλι τον έκαναν μπλε μαρέν στο ξύλο, μέχρι (μετά απο ώρα) να τους σταματήσει ο διοικητής της διμοιρίας με τη φράση "αφήστε τον, είναι ...συλληφθέν". Το καλό είναι οτι ο κόσμος που περνούσε απο εκεί, άρχισε τις διαμαρτυρίες και άρχισε να τους φωνάζει "πάλι τα ίδια;" κλπ.
Οκ, το ξέρω οτι θα αρχίσουν να αφρίζουν πάλι οι οπαδοί της μπατσοκρατίας εδώ στο σάϊτ, αλλά τι να κάνουμε; Οι τύποι στη Θεσσαλονίκη είναι ζώα, να τους χαίρονται ο Πολύδωρας και η παρέα του!

Ε αφού το είπαν στην τηλεόραση έτσι ακριβώς πρέπει να έγινε...Λες και οι δημοσιογράφοι δεν μεγαλοποιούν ποτέ τα πράγματα για να πουλήσουν..

Όσο για τον τυπάκο που αναφέρεις δεν ΘΕΣ να δείς τι μπουμπούκια κυκλοφορούσαν στην εν λόγο πορεία.Δεν άρχισαν οι αστυνομικοί να συλαμβάνους τους τυχαίους περαστικούς.Προφανώς εφόσον έγινε σύλληψη την είχε κάνει την μαλακία του.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά είμαι της άποψης το μη χείρον βέλτιστον.Και μπορεί οι αστυνομικοί να μην όλοι καλόπαιδά αλλά οι αναρχικοί δηλαδή είναι οι φίλοι μας που πρέπει να υποστηρίζουμε;Θες να ρωτήσεις του καταστηματάρχες,κατοίκους αν τους αρέσει να καίνε τις περιουσίες τους;Θές να ρωτήσεις τους φοιτητές αν τους αρέσει να έρχονται οι τραμπούκοι και να δημιουργούν χάος στις συνελεύσεις;Θες να ρωτήσεις την τυχαία κοπελιά που βρίσκεται στον δρόμο των συγκεντρώσεων πόσο ωραία αισθάνεται με το τακτ τους;;

Και στην τελική αν δεν κάνουν την δουλεία τους φωνάζεις αν την κάνουν πάλι φωνάζεις;¨Εχεις δει πολλές προσαγωγές με το σεις και με το σας;;;

Αυτό δεν είναι σαν τον κύπριο που βρέθηκε λάθος ώρα σε λάθος σημείο(αν όντως έγινε έτσι).Στην Αριστοτέλους και να ήθελες δεν μπορούσες να περάσεις από το χάος. Και η πορεία από την αρχή ήταν για να γίνουν επεισόδια.Και μόνο για αυτό σου λέω και λίγες του ρίξαν...

Και μια και αναφέρεσαι για ζώα για πέρνα μια βόλτα απο Κρήτη και όταν σε σταματήσουν τα ΕΙ.ΔΑ.ΣΕΙ.ΔΕ παίχτο ελεύθερος και ωραίος με τα δικαιώματα σου.Και άμα δεν σου βάλουν το όπλο στον κώλο και σου ρίξουν μαύρο στο αμάξι για να σε δέρνουν όλο το βράδυ,να με φτύσεις...Η μάλλον για πήγαινε Εξωτερικό και κάνε τα ίδια που κάνουν οι δικοί μας κάφροι να δεις τι έχεις να πάθεις..Αντε γιατί με τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του καθενός μπουρδέλο την έχουμε κάνει την χώρα..Σε λίγο θα δείς που θα την γλυτώσει ο κτηνοτρόφος γιατί έγινε απόσπαση ομολογίας με ψεύδες πληροφορίες στα ΜΜΕ πράγμα το οποίο μπορεί να ακυρώσει την δίκη αρκεί να το αποδείξεις ότι η αστυνομία τα έδωσε στα κοράκια....

Το ηθικό δίδαγμα:Όταν γίνονται φασαρίες και δεν έχεις δουλεία ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΣΑΙ.Δεν θα πας μέσα σε μιά μάχη και να ελπίζεις οτι κανείς δεν θα σε φάει γιατί είσαι ουδέτερος.Ούτε να το παίζεις αυτόκλητος προστάτης των αδικημένων.Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και αν νομίζεις ότι με το κατηγορείς άτομα θα το διωρθώσεις είσαι πολύ γελασμένος...

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0

Κατά τη γνώμη μου, μου φαίνεται περίεργο ένας [size=10pt]ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ[/size] να φοράει [size=10pt]ΚΟΥΚΟΥΛΑ[/size]....για να εκφράσει τις απόψεις του στο δρόμο...
Μπορεί να το θεωρήσει κανείς Μπατσολαγνεία...αλλά δεν ξέρω αν η κουκούλα είναι νέο αξεσουάρ στις διαδηλώσεις..

Επισκέπτης
Όταν κατεβαίνετε για να κάνετε φασαρία,να είστε έτοιμοι να δεχθείτε τις απαντήσεις.Όπως θα συμπεριφερόσασταν,και θα πανηγυρίζατε,αν πιάνατε έναν "μπάτσο" και τον κάνατε μαύρο από το ξύλο,να είστε έτοιμοι να φάτε κι εσείς.Εχθές ο Αλφα είχε ολόκληρο θέμα για τις κλωτσιές των Ματατζίδων.Αλλά δεν έκαναν ποτέ θέμα για τις φθορές των περιουσιών των πολιτών.

Επισκέπτης
Το 2004 είχαν γίνει 2 πορείες από τους ΑΕΚτζήδες.Στην πρώτη είχα πάει.Παρόλο που είχε πολλούς Ματατζίδες,δεν άνοιξε ρουθούνι.Στις πορείες των δασκάλων,βρέθηκα στο σύνταγμα για δουλειά,όταν είχαν ξεκινήσει την πορεία.Και βλέπω 2 πιτσιρικάδες με φόρμες,να εχουν φορέσει τις κουκούλες-όχι μάσκες-και μετά πηγαίνοντας προς την Ομόνοια,είχαν ρίξει οι Ματατζίδες δακρυγόνα,επειδή συνολικά 6 ατομα-θα ήταν και άλλοι πλην των 2 που είδα-πέταξαν μολότωφ σε ένα εκλογικό κέντρο στην Σίνα!Μιλάμε για παιδάκια 16-17 ετών.Όταν πας γυρεύωντας τα...βρίσκεις.

Επισκέπτης
Από την στιγμή που "διαδηλωτής" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) φοράει κράνος ή κουκούλα, καλά κάνουν και τον σαπίζουν τον πούστη. Κι όσοι σπεύσουν να πουν "τι λε ρε μεγάλε, αστυνομική αυθαιρεσία" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές, θα τους έλεγα να σκεφτούν πολύ σοβαρά αν έλεγαν το ίδιο αν βρισκόντουσαν μπροστά από το σπασμένο κατάστημά τους ή το καμένο αμάξι τους/μηχανάκι τους.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Mπα, όλοι εδώ μπατσόφιλοι;
Τς τς τς... που θα πάει η δημοκρατία μας ρε παιδιά;
Ευτυχώς που υπάρχει και ο θεόφιλος...

(Sidenote: Θεόφιλε μην ανοίγεις θέμα όταν λείπει ο θεωρητικός και ο... εκτελεστικός βραχίωνας της ομάδας. Γιατί χαμένος θα βγαίνεις αρχικά, και άντε να διασκεδάζουν μετά οι άλλοι τις εντυπώσεις...)

Σε (πολύ) προηγούμενο thread, είχα γράψει μια ιδέα που είχα για τέτοιες πορείες. Αντιπορεία από καταστηματάρχες και περίοικους. Μόλις ξεμακρύνει ο πρώτος από το μπουλούκι για μανούρα, άμεσο πιάσιμο και ξύλο αλύπητο. Κάλυψη από τον νόμο υπάρχει, κάλυψη από τα ΜΜΕ (θα) υπάρχει (εκτός και αν τους βαφτίσουν ακροδεξιούς ως συνήθως) και φυσικά τεράστια ηθική ικανοποίηση... Για να μην πούμε για τα στουμφάκια που θα κοιτάνε γελώντας...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κατά τη γνώμη μου, μου φαίνεται περίεργο ένας [size=10pt]ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ[/size] να φοράει [size=10pt]ΚΟΥΚΟΥΛΑ[/size]....για να εκφράσει τις απόψεις του στο δρόμο...
Μπορεί να το θεωρήσει κανείς Μπατσολαγνεία...αλλά δεν ξέρω αν η κουκούλα είναι νέο αξεσουάρ στις διαδηλώσεις..

Όταν φοράει κουκούλα ο μπάτσος για να κάνει συλλήψεις;

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Από την στιγμή που "διαδηλωτής" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) φοράει κράνος ή κουκούλα, καλά κάνουν και τον σαπίζουν τον πούστη. Κι όσοι σπεύσουν να πουν "τι λε ρε μεγάλε, αστυνομική αυθαιρεσία" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές, θα τους έλεγα να σκεφτούν πολύ σοβαρά αν έλεγαν το ίδιο αν βρισκόντουσαν μπροστά από το σπασμένο κατάστημά τους ή το καμένο αμάξι τους/μηχανάκι τους.
Πες τα μεγαλε!!!Τελικα πολλοι εχετε απωθημενο με την αστυνομια.Τελοσπαντων.Καταλαβετε επιτελους πως φασαριες-κουκουλες-μολοτωφ και λοιπα δε θα περνανε ασυγχωρητα!Αλυπητο ξυλο σε αυτους που δεν σεβοντε κανεναν!!!Λιγες ριχνουν κατα τη γνωμη μου!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πράγματα.....

Η αστυνομία και ειδικά οι απλοί αστυνομικοί δεν έχουν βούληση. Μπορεί να βαράνε αλύπητα αλύπητα έναν τυχαίο περαστικό, και όπως πολλές φορές έχει γίνει, δίπλα τους να σπάνε βιτρίνες ή να καίνε μηχανάκια και να κοιτάνε. Πόσες φορές δεν το έχουμε δει αυτό και αναρωτιόμαστε όλοι "Μα καλά, γιατί δεν κάνουν κάτι?"......

Δυστυχώς στην πλεοψηφία αυτό συμβαίνει. Απλά προσωπικά ανησυχώ όταν τέτοια άτομα με τέτοιο νου σκέφτονται έτσι...

'Οσο για δικαιοσύνη.....Του βοσκού που σκότωσε 5 άτομα ξέρετε τι θα του ρίξουν? Ισόβια κάθειρξη, με κανα εφετείο θα πάει 20 χρόνια, και με καλή διαγωγή στα 15-18 χρόνια θα είναι έξω πάλι με τη καραμπίνα.

ΔΕΝ το πιστεύετε? Τότε δείτε τον Κοεμτζή, που μαχαίρωσε 3 άτομα και τώρα κυκλοφορά ελεύθερος κι ωραίος μετά απο 20 χρόνια.....

Με τις υγείες μας!

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε μπατσο να δερνει "διαδηλωτη με κρανος"... Μονο φοιτητες δερνουν και πιανουν..  Ειναι τυχαιο αυτο?

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδη τι εννοεις Jules_Jordan στη 1η παραγραφο σου?
Εν τελει μηπως τα αμορφωτα βλαχαδερα και ηλιθια μπατσακια αντιμετωπιζουν σε καποιες πορειες τον αγαναχτισμενο Μπαμπινιωτη και τον Προεδρο του Α.Παγου?? ή αν θες εμενα και εσενα? Phd θελουν για τις μολοτωφ ή να γνωριζουν το Savoir Vivre για τις ευγενικες μορφες του βρωμοξυλου?

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να ιδρυθεί σύλλογος φίλων αστυνομικών τής εν λόγω ιστοσελίδος με έμβλημα τις πρωσοπογραφίες αρτέμη ματσα,δήμου σταρένιου κούλη στολίγκα και νεότερου πουλέν Μπαλάσκα να εορτάζεται η 21η Απριλίου ως εθνική εορτή.
Οπως βλέπω υπάρχουν αρκετόι κουκουλοφόροι για να τον ιδρύσουν απο εδω μέσα.Να μας πείτε μόνο να περάσουμε στα εγκαίνια ,γραφικοί ,πραίτορες της ξεφτίλας και της αυθαιρεσίας.
Για όσους επιμένουν να το ξεχνούν υπάρχει προδρευομένη δημοκρατία και γι αυτήν θα πολεμήσουν πολλοί οχι άλλο διχασμό δεν αντεχουμε άλλο πισωγύρισμα ποτε ξανά η Ελλάδα στον γύψο,βρωμοπράκτορες. :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom