Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Fido? έχεις φάει ποτέ κλωτσιά ή μπουνιά στην μούρη ή η μόνη εμπειρία που έχεις από ξύλο ήταν όταν έπαιζες μπλιμπλίκια?

...και ειδικα κλωτσια απο 100 κιλα ζωο

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

αφού τα 3 ηρωικά παληκάρια που υπεραπίζονται την νομιμότητα έκαναν το καθήκον τους και "εριξαν καμμιά γκλομπιά παραπάνω" στο αυθάδες αναρχικόν στοιχείον που με τις υπερφυσικές σωματικές του δυνάμεις "απειλούσε την τάξιν και την ασφάλειαν της πατρίδος" , 

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ???

ΑΙΣΧΟΣ - ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΊΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ  :'(

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Σκέφτομαι να λανσάρω το λεγόμενο "δημοσιογραφικό" στυλ. Λέω ότι μου γουστάρει αλλά .. δεν το λέω εγώ.

Πάμε.

Κύκλοι φίλα προσκείμενοι στον υπουργό δημοσίας τάξεως, μεταφέρουν τη βαθιά λύπη του γιατι ενώ αυτός έγινε χίλια κομμάτια, απείλησε με παραίτηση και πέτυχε κάτιτις παραπάνω για τους μπάτσους του, αυτοί τον εκθέτουν και πάνε και κάνουν κατάληψη στη ρηγίλης και τώρα έχουν και ομάδες που σαπίζουν τους πολίτες στο ξύλο αν δε γουστάρουν το ντύσιμό τους ή το άφτερ σέιβ τους.

Γλώσσα λανθάνουσα...σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θόδωρα ρουσό στους 3 λεβέντες αξιωματικούς της αστυνομίας πόλεως, παρείχε κάλυψη ο αρχηγός ασφάλειας θεσσαλονίκης ο οποίος φέρεται να έχει την ευθύνη του πρώτου κείμενου που είδε το φως της δημοσιότητας περί αυτοτραυματισμού, ζαρντινιέρας και μοτοσακό.

Μέχρι την παρασκευή είναι λεβέντες. Μετά την απαγγελία των κατηγοριών είναι κατηγορούμενοι. Καραγκιόζηδες όμως ήταν από τότε που γεννήθηκαν.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παρακάτω συντροφάκι είπαμε. Παρακάτω... Επόμενη γωνία.
Σιγά μην κωλώσω επειδή -και καλά- μου την είπες. Δεν γουστάρεις προφανώς να σχολιάζονται τα όσα γράφεις και ιδίως το "πάνσοφο" των απόψεών σου. Τράβα λοιπόν εσύ σε όποια επόμενη γωνιά επιθυμείς "καραγκιοζάκι" (που ομοιοκαταληκτεί με το δικό σου άσχετο "συντροφάκι" επειδή αδυνατείς να κατανοήσεις οτι όποιος διαφωνεί κάπου μαζί σου δεν είναι ντε και καλά "σύντροφος").
Η να πω μάλλον "γιουσουφάκι";

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κατά τ' άλλα, αφήνοντας έξω τους τραμπουκόμπατσους της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης που πρωταγωνίστησαν στο συγκεκριμένο συμβάν, έχει ποτέ σκεφτεί κανείς τι λούκι τραβούν οι μπάτσοι;
Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας. Μπορεί να είναι, αδέρφια, ξαδέρφια, ή γειτονόπουλά μας. Είναι κακοπληρωμένα. Δεν έχουν καλή εκπαίδευση, ή εξοπλισμό. Είτε θα κάθονται σε γραφείο να κολλούν χαρτόσημα, είτε θα είναι οι Φιλιππινέζες κάποιου/ας βουλευτή ή υπουργού, είτε θα περιπολούν κινδυνεύοντας να φάνε σφαίρα από τον κάθε κακοποιό, ή τρομοκράτη (το επεισόδιο στην Κηφισιά με το "γάζωμα" του ειδικού φρουρού, χαραξκτηριστική περίπτωση). Πάνε σε πορείες και έχουν εντολή να υφίστανται τα πάντα, χωρίς να αμύνονται. Δείχνουν ελαστικότητα και αποτρεπτικότητα σε βάνδαλους και αναρχικούς και χαρακτηρίζονται ανεπαρκείς και άχρηστοι. Αν αναλάβουν δράση και τους ξεφύγει -μία φορά στις εκατό- καμιά κλωτσιά παραπάνω, γίνονται τραμπούκοι και φασίστες. Ρε παιδιά, επιτέλους, ας στραφούμε λίγο στη λογική μας, ας ανακαλύψουμε την αίσθηση του μέτρου σε όλα, και ας μην πέφτουμε μέσα στην παγίδα των υπερβολών, απ' όπου και αν προέρχονται.

Το παιδί της διπλανής πόρτας αποκλείεται να είναι κάποιος που δε θέλουμε να ξέρουμε; Και το ότι κάποιοι μπορεί να είναι συγγενείς μας σημαίνει ότι πρέπει να τους καλύπτουμε;

Οι αστυνομικοί πηγαίνουν να γίνουν φιλιπινέζες υπουργών και βουλευτών με το ζόρι;  Οι δε φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα δείχνουν πολλά...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το παιδί της διπλανής πόρτας αποκλείεται να είναι κάποιος που δε θέλουμε να ξέρουμε; Και το ότι κάποιοι μπορεί να είναι συγγενείς μας σημαίνει ότι πρέπει να τους καλύπτουμε;

Οι αστυνομικοί πηγαίνουν να γίνουν φιλιπινέζες υπουργών και βουλευτών με το ζόρι;  Οι δε φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα δείχνουν πολλά...
+ 1

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μου το έστειλαν με mail...

Google search:
1. Πηγαίνετε στο < >

2.Πληκτρολογήστε "γουρούνια", χωρίς τα εισαγωγικά

3. Αντί για το κουμπί "Search",πατήστε το "I'm feeling
Lucky"(ΑΙΣΘAΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ)

4. Δείτε τι βγαίνει !!!!

5.Διαδώστε το σε φίλους και γνωστούς πριν το πάρει χαμπάρι το Google
και το αλλάξει

:grin:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μου το έστειλαν με mail...

Google search:
1. Πηγαίνετε στο < >

2.Πληκτρολογήστε "γουρούνια", χωρίς τα εισαγωγικά

3. Αντί για το κουμπί "Search",πατήστε το "I'm feeling
Lucky"(ΑΙΣΘAΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ)

4. Δείτε τι βγαίνει !!!!

5.Διαδώστε το σε φίλους και γνωστούς πριν το πάρει χαμπάρι το Google
και το αλλάξει

:grin:

καλοοοο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αθάνατο Google!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Σιγά μην κωλώσω επειδή -και καλά- μου την είπες. Δεν γουστάρεις προφανώς να σχολιάζονται τα όσα γράφεις και ιδίως το "πάνσοφο" των απόψεών σου. Τράβα λοιπόν εσύ σε όποια επόμενη γωνιά επιθυμείς "καραγκιοζάκι" (που ομοιοκαταληκτεί με το δικό σου άσχετο "συντροφάκι" επειδή αδυνατείς να κατανοήσεις οτι όποιος διαφωνεί κάπου μαζί σου δεν είναι ντε και καλά "σύντροφος").
Η να πω μάλλον "γιουσουφάκι";

Η έκρηξή σου και το υβρεολόγιό σου περιγράφουν θαυμάσια το προφίλ σου.

Είναι πράγματι πολύ αστείο να πέφτεις στο λάκο της προβοκάτσιας που εσύ ο ίδιος σκάβεις για τους άλλους, συντροφάκο.:-P

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Ο πιο δυνατός σύμβουλος για το μπατσοκατάντημα πολλών αξιολογότατων παιδιών είναι η πουτάνα η ανεργία. Μια ματιά στα μόρια που απαιτούνται για την εισαγωγή στις μπατσοσχολές (μεγάλες, μεσαίες και μικρές) μπορεί να σε πείσει. Πάρα πολλά παιδιά (πίστεψέ με, ξέρω) γίνονται μπάτσοι και καραβανάδες για να έχουν σίγουρη δουλειά. Αυτή, νομίζω είναι η πικρή αλήθεια. Δεν πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. Απλά σε όλο τον κόσμο για πολλούς μη έχοντες οι ΕΔ και τα ΣΑ είναι η πιο εύκολη (ίσως και μοναδική για κάποιους) διέξοδος για μια πιο ανθρώπινη ζωή.

Να δεχτώ να το δω υπό αυτό το πρίσμα αλλά(πάντα υπάρχει ένα αλλά) δεν είναι η πλειοψηφία σαν το γεγονός που περιγράφεις(ή είναι? μπορεί να κάνω λάθος). Από την καθημερινή μου(σαν απλός πολίτης) επαφή με τα όργανα της τάξεως βλέπω είτε μπαστουνόβλαχους(με την πολύ κακή έννοια), είτε συμπλεγματικά βόδια, είτε υποταγμένα πιτσιρίκια. Ακόμα περιμένω τη μέρα που θα συναντήσω μπάτσο με πολιτισμό, μόρφωση, εκπαίδευση και τρόπους. Σάλια, κραυγές, διαταγές, λύσσα και από την άλλη(το πανάρχαιο κινηματογραφικό κόλπο) ο ήπιος, κατανοητικός, ο "δικός μας" άνθρωπος. Μια ζωή αυτό παίζουνε (καλός-κακός μπάτσος).
Θα μου πεις είναι και θέμα ιδεολογίας να μην τους γουστάρει κάποιος. Ας είναι. Ποτέ μου δεν συμπάθησα σώματα ασφαλείας, στρατούς καταστολής και γενικώς στολές. (Εξόν και πρόκειται για role playing sex ή live show)
Δεν ξέρω αν μου αρκεί η ανεργία ως λόγος για να πας να γίνεις μπάτσος και βέβαια δεν γνωρίζω ούτε έχω επαφή με άτομα που όντως το έκαναν για αυτό το λόγο οπότε έχω καθαρά θεωρητική άποψη.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η ανεργία και η ανέχεια δυστυχώς αποτελούν άλλοθι για πολλούς που συνεισφέρουν στην κατάντια της κοινωνίας, είτε ως μπάτσοι, είτε ως "εκπαιδευτικοί", είτε ως εφοριακοί που τα παίρνουν, είτε ως γιατροί που απαιτούν φακελάκια, είτε ως κουμπάροι.

Όλοι αυτοί έχουν μία τραγική ιστορία να διηγηθούν για να δικαιολογήσουν τη στάση τους και να καλυφθούν για τα όσα κάνουν.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το κακό με αυτήν την παράτα φίλε μου είναι ότι ενώ όντως υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεται(ανεργία) καθώς και άλλα πολλά, επειδή (δεν ξέρω για ποιους λόγους) έχουμε την τάση σαν λαός να τα ξεχειλώνουμε όλα και να τα χρησιμοποιούμε ως δικαιολογίες ώσπου καταντάνε γραφικές παραστάσεις επιπέδου Δελφιναρίου στα τελευταία του, το πρόβλημα γελοιοποιείται σε τέτοιο βαθμό που απαξιώνεται τόσο αυτό όσο και οι παθόντες. Οπότε όποιος(και δίκιο να έχει) το επικαλείται, αμέσως χάνει όποιο δίκιο έχει.
Κατά τα άλλα συμφωνώ όπως είναι λογικό.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Η έκρηξή σου και το υβρεολόγιό σου περιγράφουν θαυμάσια το προφίλ σου.

Είναι πράγματι πολύ αστείο να πέφτεις στο λάκο της προβοκάτσιας που εσύ ο ίδιος σκάβεις για τους άλλους, συντροφάκο.:-P
Θες να έχεις την τελευταία λέξη, οκ. Γιατί όμως πρέπει να το συνοδεύεις με το προσωνύμιο "συντροφάκι"; Όχι οτι είναι μειωτικό, αλλά απλά δεν ξέρεις τον άλλον, οπότε είναι άτοπο. ʼσε που χρησιμοποιείς τη λέξη μειωτικά, ως "υβρεολόγιο" που λες κι εσύ. Τότε όμως γιατί εξανίστασαι όταν εγώ σου ανταποδίδω τους -ομοιοκατάληκτους- χαρακτηρισμούς "καραγκιοζάκι" και "γιουσουφάκι"; Που το κάνω βέβαια για να σου χαλάσω τη σούπα του πάνσοφου που δε γουστάρει πολλά πολλά με τα γραφόμενά του και όχι γιατί πιστεύω οτι τον παίρνεις, δεν έχω στοιχεία άλλωστε. Σε κάλυψα;

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά είναι δυνατόν κάποιοι σε αυτό το θέμα να παίρνουν τη μεριά της αστυνομίας? Όλοι είδαμε το video και  τις φωτογραφίες του παλικαριού απ' το νοσοκομείο. Κάποιοι (Dildo&σια) βλέπουν αυτά που θέλουν να δουν. Είναι οι ίδιοι που τη βρίσκουν με αυτό το video όπως είπε και κάποιος άλλος συναγωνιστής. Τωρά για την αστυνομία τι να πεις .  Θα αθωοθούν όπως πάντα  αυτοί οι σκράπες οι ασφαλίτες οι ρουφιάνοι που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι. Θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε κάποιος ότι η πλειοψηφία των μπάτσων είναι μπουρτζόβλαχοι, έχουν λίγη εξουσία και τη δειαχειρίζονται με το χειρότερο τρόπο.  Βγάζουν τα κόμπλεξ τους μέσα από ένα κράνος και μια ασπίδα και συνήθως σε αυτούς που δεν ευθύνονται σε τίποτα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν και η τελευταία φωτό πιο πολύ με φωτογράφιση μόδας απο κανα "wallpaper" μοιάζει, παρά με "police violence"!  ;)

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο οι μπάτσοι είναι κι αυτοί άνθρωποι όπως όλοι μας και μπορούν να έχουν αδυναμίες.  :idiot:
Όμως είναι επαγγελματίες και μάλιστα με επιλογή τους. Όλοι ξέρουν ότι αν γίνεις μπάτσος θα περάσεις από τα ΜΑΤ για τουλάχιστον 3 χρόνια οπότε το έχεις επιλέξει κι αυτό. :headbang:
Αν δεν είχαν επιλογή λόγω ανεργίας ας γινόντουσαν "κοράκια" στις κηδείες (50? το στεφάνι) και δεν χρειάζεται να παλεύεις ούτε με αναρχικούς, ούτε με οικοδόμους, ούτε με αλαβανούς. Επιλογή είναι να γίνεις μπάτσος όχι υποχρέωση σαν το στρατό. ʼρα αν διαλέξεις να γίνεις μπάτσος ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, να δέρνεις περαστικούς, γκόμενες κλπ.  :jerking:
Ενίοτε να τα παίρνεις πουλώντας προστασία σε νταβατζήδες, πουτάνες,  εμπόρους πρέζας, μαγαζάτορες κλπ. :jerking:
Ακόμη είναι υποχρέωση τους βέβαια να κρύβονται από τους δρόμους μόλις πιάσει μια βροχή (δεν έχω δει ποτέ τροχονόμο σε φανάρι με βροχή). :jerking:
Ας μην αναφέρω σκηνικά Πάσσαρη, Παλιοκώστα κλπ εκεί να δεις τι γίνεται. :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom