Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λπιζω να καταλαβετε τωρα τι πλασμα ειναι η κατερινα!!

Επισκέπτης
Σωστή η Κατερίνα ....

Το θέμα είναι τόσο απλό .

Είσαι μάγκας και ωραίος τύπος = γαμάς
Έχεις και χρήμα = γαμάς τα καλά μουνιά

Δεν το πίστευα μέχρι που μπήκα ( από μέρους μου καθαρά για θέμα γνωριμιών για τη δουλειά μου ) σε κυκλώματα και σε χώρους  που μαζεύονται οι ματσό , πόοοοσο εύκολα γαμάς .Βέβαια και εγώ φτωχός δεν είμαι , αλλά να βγάζεις γκομενάκια επειδή φοράς ή οδηγάς κάτι ακριβό δεν το πίστευα οτι γίνεται σε τέτοιο βαθμό .
Να σημειωθεί ότι εκτός από ψευτό ή και κανονικά μοντέλα , οι ελληνίδες που κυκλοφορούν και γαμιούνται είναι "της καλής κοινωνίας ".
Η ελληνίδα παραξύπνησε και έβαλε και ταξίμετρο στο πράμα της . Να το άξιζε κιόλας .....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Με μεγαλη μου ευχαριστηση αλλα και λυπη διαπιστωσα ότι
πολλοι τελικα εδώ μεσα εχουν δικιο.Και θα συμφωνησω κι εγω πραγμα
που δεν με τιμα καθολου σαν γυναικα.
Ε?ναι ρε παιδια?το γυναικειο φυλο τελικα παραξεφτυλιστικε και σε ένα αρκετα
μεγαλο ποσοστο θα ελεγα και λυπαμαι πολύ.
Το διαπιστωνω καθημερινα?ε?κοβει και λιγο παραπανω το ματι μου.
Και είναι κριμα που χανεται αυτή η ευαισθησια της γυναικειας φυσης και
παιρνει την θεση της το «μπετατζιδικο»,το «μαγκικο»,και το «ασυστολο γαμησι».
Και όλα αυτά,για τη δοξα?ε?όχι ρε?κατσε καλα?!!!
Κομπλεξισμος και ανασφαλεια.
Γι αυτό τους αρεσουν οι «χαι»τυποι με τα «τρεντυ»ντυσιματα και τα ακριβα αυτοκινητα.
Εγω τετοιες επιδοσεις τις προτιμω στο κρεβατι που είναι το ημισι του παντος της
ζωης.Το πρωτο?αλλα και το τελευταιο?
Εκει θελω να μου δεικσει ο άλλος,ποσα κυβικα είναι,ποσα αλογα,και τι αναρτησεις φοραει.Με το στομα του το σωμα του και την συμπεριφορα του?
Κι ας κυκλοφορει και με παπακι?
Εμενα αφηστε με?ειμαι άλλο φρουτο..!!!

φρουτο ωριμοτατο, πεντανοστιμο και με ποοοολες βιταμινες.
ΑΨΟΓΗ!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Και ρωτω το forum : μεχρι που θα παει αυτη η κατασταση με τις Ελληνιδες ????? / Εαν ισχυει οτι οι Ελληνιδες εχουν βαλει ταξιμετρο στο μο@@@νι τους και αναλογως παιρνουν μπροστα ή οχι κατι πρεπει να γινει ρε παιδια / Δηλαδη στην Ελλαδα οσοι προλαβανε τις καλες εποχες ( 80's και ισως λιγο 90's ) και γαμησανε εχε καλως απο εκει και περα θα γαμαμε τη χουφτα μας / Να κατεβουμε σε πορειες και συλλαλητηρια οπως κανανε οι Αγγλιδες στη Ροδο ......

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Υπουργε και οι σουηδεζες!

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Υπουργε και οι σουηδεζες!

Οι Σουηδές ειναι τουλάχιστον σε άλλη κατηγορία και μπορεί να κανεις και καμια παραχώρηση(λεμε τώρα).
Χθες πήγαμε παρέα καμια 10αρια ατομα αγορια-κοριτσια σε ενα κλαμπάκι. Μια τυπισσα στο διπλανο τραπέζι μας κόζαρε συνεχως και νομιζε οτι την κοτούσαμε επειδη ήταν ομορφη, μετρια σε όλα αλλα με τουπέ ντίβας και βάλε. Ε οχι και ετσι...

Το αστείο είναι οτι οταν την πήραμε χαμπάρι και δεν της διναμε σημασία κοιτούσε καρφωμένη διαρκως και απροκάλυπτα να δει αν εχασε τυς πελάτες. Έπρεπε να βλέπατε την απόγνωση/αποροία στο βλέμμα της!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Επισης παιδια να θεσω προς προβληματισμο ενα αλλο θεμα λιγο ισως ασχετο με το thread αλλα εχει καποια συναφεια διοτι δειχνει την ανασφαλεια των Ελληνιδων, τον κομπλεξισμο και δεν ξερω εγω τι αλλο : εχετε παρατηρησει ποσα ωραια μουνακια συνοδευονται απο χαλβαδες στα club, στο δρομο κ.τ.λ.Εγω τουλαχιστον πολλες φορες / οπως και εχτες που βγηκα οπου ενα πολυ ωραιο μουνακι ειχε διπλα της τον ορισμο του Ανθρωπου του Νεανταρταλ / Τι να πω δεν ξερω ???? / Μερικοι μπορει να εχουν λεφτα αλλα οχι και ολοι οι πιθικοι που κυκλοφορουν .....

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ειναι η καραμελα που κυκλοφορει στις γυναικες δεν μετραει η εμφανιση αλλα ο χαρακτηρας!

Επισκέπτης
Το κακό είναι ότι πολλοί από εμάς,δεν κάνουμε αυτοκριτική,και μιλάμε για τους άλλους με χαρακτηρισμούς,που μπορούμε να δούμε και επάνω μας....

Επισκέπτης
Το πράγμα θα πάρει στροφή προς ανατολάς ....
Οι ελληνίδες ας πουλήσουν το πράμα τους αλλού. Εκτός αν θέλουν να λένε χρέωση και πρόγραμμα εκ των προτέρων ... γιατί ούτε να γαμηθούν δεν ξέρουν .
Γνώρισα πριν καμιά βδομάδα ένα κοριτσάκι 22 ετών από Αγ. Παρασκευή και όταν είπα οτι το πατρικό μου είναι κοντά στην Αχαρνών , ξύνισε τα μούτρα της και έκανε ότι δεν τον ξέρει τον δρόμο.
Όταν λοιπόν το γαμήσω ( γιατί το έβαλα σκοπό ..) φταίω εγώ να το χύσω στα μούτρα και να το βγάλω στην Αχαρνών να βρει περίπτερο ???

Κατερίνα δε σε ξέρω γιατί δεν είμαι φαν των μπουρδέλων αλλά των cg .
Να είσαι καλά , να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και να τα λες χύμα .

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Επισης παιδια να θεσω προς προβληματισμο ενα αλλο θεμα λιγο ισως ασχετο με το thread αλλα εχει καποια συναφεια διοτι δειχνει την ανασφαλεια των Ελληνιδων, τον κομπλεξισμο και δεν ξερω εγω τι αλλο : εχετε παρατηρησει ποσα ωραια μουνακια συνοδευονται απο χαλβαδες στα club, στο δρομο κ.τ.λ.Εγω τουλαχιστον πολλες φορες / οπως και εχτες που βγηκα οπου ενα πολυ ωραιο μουνακι ειχε διπλα της τον ορισμο του Ανθρωπου του Νεανταρταλ / Τι να πω δεν ξερω ???? / Μερικοι μπορει να εχουν λεφτα αλλα οχι και ολοι οι πιθικοι που κυκλοφορουν .....

αυτο ομως δεν μπορει να σημαινει οτι καποιος φτωχος πηθικας (διαφωνω καθετα με αυτο το χαρακτηρισμο που εδωσες) που κυκλοφορει με ενα καλο νιμου, εχει κατι παραπανω απο εσενα ή εμενα ή τον καθενα που δεν εχουμε αναλογη γυναικα εμφανισιακα?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
αυτο ομως δεν μπορει να σημαινει οτι καποιος φτωχος πηθικας (διαφωνω καθετα με αυτο το χαρακτηρισμο που εδωσες) που κυκλοφορει με ενα καλο νιμου, εχει κατι παραπανω απο εσενα ή εμενα ή τον καθενα που δεν εχουμε αναλογη γυναικα εμφανισιακα?

Φιλε rokoss για μενα μια μου@@@ρα πρεπει να συνοδευεται απο ενα ωραιο αντρα τελεια και παυλα.Οπως και και να το κανουμε ρε φιλε και οι γυναικες και οι αντρες το πρωτο πραμα που κοιτανε η εμφανιση οποτε οταν ενας Ανθρωπος του Νεανταρταλ ( και το επαναλαμβανω διοτι ετσι ηταν ο τυπος ) δεν ΠΡΕΠΕΙ ( ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ ) να συνοδευει ενα φωτομοντελο΄ κατι δεν παει καλα ρε γαμωτο μου / Και για να μην φανω αντικειμενικος και καθετος στις αποψεις μου λεω ναι ενταξει ο ερωτας μερικες φορες ειναι τυφλος αλλα εγω μιλαω για ακραιες καταστασεις, δηλαδη οπως ειπα ο Ανθρωπος του Νεανταρταλ να συνοδευει το φωτομοντελο / εαν ημασταν μαζι εχτες rokoss να δω τι θα ελεγες ????

Και εν πασει περιπτωσει εγω ειπα το εξης : πολλες (οχι λιγες ρε γαμωτο μου) ωραιες Ελληνιδες κυκλοφορουν με ανθρωποειδη / οταν κανουν ερωτα με αυτους δεν τους ερχεται αναγουλα / ποσο ερωτευμενες ειναι δηλαδη με τα πιθηκια ???? 

Επισκέπτης
Το "όμορφο",είναι εντελώς υποκειμενικό.Αλλιώς το βλέπει ο/η "Α" αλλιώς ο/η "Β".Εκτός αν βάλουμε και στους ανθρώπους "πρότυπα φυλής" όπως στα κυνηγόσκυλα!Αν η άλλη βρίσκει κάποιον συμπαθητικό,και στο χαρακτήρα του βρίσκει αυτό που θέλει δεν βρίσω κάτι κακό.Η μαλακία είναι μια 22χρονη να βγαίνει με εναν 50χρονο.Επειδή έχω δει περιπτώσεις τέτοιες είναι χάλια θέαμα...

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
/ Να κατεβουμε σε πορειες και συλλαλητηρια οπως κανανε οι Αγγλιδες στη Ροδο ......
Και στην Κρητη Υπουργε,και στην Κρητη!Μου το ειχε πει φιλος που ειχε Πεσει πανω σε διαδηλωση στα 80's.Τρελλή φάση!
Παντως αυτο με τις ελληνιδες ειναι πλεον απαραδεκτο,ολοι τις κραζουν αντρες γυναικες,εχουν εκτροχιαστει εντελως.Αφου δεν ξερουν να ΖΗΣΟΥΝ,δεν μιλαω μονο για το σεξ,αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα.Ιδιως στην σημερινη κοινωνια πιστευω,οποια εχει μυαλο και ξερει να το χρησιμοποιει(με την καλη εννοια),θα μπορουσε να περναει ποοοολλυ καλα.Αλλα αυτες οι γυναικες δυστυχως στην ελλαδα ειναι σπανιο ειδος...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Το "όμορφο",είναι εντελώς υποκειμενικό.Αλλιώς το βλέπει ο/η "Α" αλλιώς ο/η "Β".Εκτός αν βάλουμε και στους ανθρώπους "πρότυπα φυλής" όπως στα κυνηγόσκυλα!Αν η άλλη βρίσκει κάποιον συμπαθητικό,και στο χαρακτήρα του βρίσκει αυτό που θέλει δεν βρίσω κάτι κακό.Η μαλακία είναι μια 22χρονη να βγαίνει με εναν 50χρονο.Επειδή έχω δει περιπτώσεις τέτοιες είναι χάλια θέαμα...

ετσι...

Το κακό είναι ότι πολλοί από εμάς,δεν κάνουμε αυτοκριτική,και μιλάμε για τους άλλους με χαρακτηρισμούς,που μπορούμε να δούμε και επάνω μας....

σωστα...

Επισκέπτης
Να πηγαίνουμε και σε αγώνες μορφολογίας.Και αν το αυτί μας πετάει λίγο πιο πολύ να χάνουμε πόντους!

ʼλλο εννοούσα βεβαίως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom