Επισκέπτης
λπιζω να καταλαβετε τωρα τι πλασμα ειναι η κατερινα!!
Με μεγαλη μου ευχαριστηση αλλα και λυπη διαπιστωσα ότι
πολλοι τελικα εδώ μεσα εχουν δικιο.Και θα συμφωνησω κι εγω πραγμα
που δεν με τιμα καθολου σαν γυναικα.
Ε?ναι ρε παιδια?το γυναικειο φυλο τελικα παραξεφτυλιστικε και σε ένα αρκετα
μεγαλο ποσοστο θα ελεγα και λυπαμαι πολύ.
Το διαπιστωνω καθημερινα?ε?κοβει και λιγο παραπανω το ματι μου.
Και είναι κριμα που χανεται αυτή η ευαισθησια της γυναικειας φυσης και
παιρνει την θεση της το «μπετατζιδικο»,το «μαγκικο»,και το «ασυστολο γαμησι».
Και όλα αυτά,για τη δοξα?ε?όχι ρε?κατσε καλα?!!!
Κομπλεξισμος και ανασφαλεια.
Γι αυτό τους αρεσουν οι «χαι»τυποι με τα «τρεντυ»ντυσιματα και τα ακριβα αυτοκινητα.
Εγω τετοιες επιδοσεις τις προτιμω στο κρεβατι που είναι το ημισι του παντος της
ζωης.Το πρωτο?αλλα και το τελευταιο?
Εκει θελω να μου δεικσει ο άλλος,ποσα κυβικα είναι,ποσα αλογα,και τι αναρτησεις φοραει.Με το στομα του το σωμα του και την συμπεριφορα του?
Κι ας κυκλοφορει και με παπακι?
Εμενα αφηστε με?ειμαι άλλο φρουτο..!!!
Υπουργε και οι σουηδεζες!
Επισης παιδια να θεσω προς προβληματισμο ενα αλλο θεμα λιγο ισως ασχετο με το thread αλλα εχει καποια συναφεια διοτι δειχνει την ανασφαλεια των Ελληνιδων, τον κομπλεξισμο και δεν ξερω εγω τι αλλο : εχετε παρατηρησει ποσα ωραια μουνακια συνοδευονται απο χαλβαδες στα club, στο δρομο κ.τ.λ.Εγω τουλαχιστον πολλες φορες / οπως και εχτες που βγηκα οπου ενα πολυ ωραιο μουνακι ειχε διπλα της τον ορισμο του Ανθρωπου του Νεανταρταλ / Τι να πω δεν ξερω ???? / Μερικοι μπορει να εχουν λεφτα αλλα οχι και ολοι οι πιθικοι που κυκλοφορουν .....
Δική σου έρευνα είναι αυτή;Ότι κάνουν πάρα πολλές, είναι σίγουρο αλλά όχι και το 32%!
Οχι βέβαια, ΔΕΝ ειναι δική μου!
Περιοδικό FREE, τεύχος 12-2006, σελ. 86
αυτο ομως δεν μπορει να σημαινει οτι καποιος φτωχος πηθικας (διαφωνω καθετα με αυτο το χαρακτηρισμο που εδωσες) που κυκλοφορει με ενα καλο νιμου, εχει κατι παραπανω απο εσενα ή εμενα ή τον καθενα που δεν εχουμε αναλογη γυναικα εμφανισιακα?
Και στην Κρητη Υπουργε,και στην Κρητη!Μου το ειχε πει φιλος που ειχε Πεσει πανω σε διαδηλωση στα 80's.Τρελλή φάση!/ Να κατεβουμε σε πορειες και συλλαλητηρια οπως κανανε οι Αγγλιδες στη Ροδο ......
Το "όμορφο",είναι εντελώς υποκειμενικό.Αλλιώς το βλέπει ο/η "Α" αλλιώς ο/η "Β".Εκτός αν βάλουμε και στους ανθρώπους "πρότυπα φυλής" όπως στα κυνηγόσκυλα!Αν η άλλη βρίσκει κάποιον συμπαθητικό,και στο χαρακτήρα του βρίσκει αυτό που θέλει δεν βρίσω κάτι κακό.Η μαλακία είναι μια 22χρονη να βγαίνει με εναν 50χρονο.Επειδή έχω δει περιπτώσεις τέτοιες είναι χάλια θέαμα...
Το κακό είναι ότι πολλοί από εμάς,δεν κάνουμε αυτοκριτική,και μιλάμε για τους άλλους με χαρακτηρισμούς,που μπορούμε να δούμε και επάνω μας....