nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 285
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα και χρόνια πολλά,Καλη σου χρονια. Μπορεις να διευκρινισεις λιγο το.....τσιμπουκι χωρις;
Για τσιμπούκια και πίπες σε μήνυμα
Καλημέρα και χρόνια πολλά,Καλη σου χρονια. Μπορεις να διευκρινισεις λιγο το.....τσιμπουκι χωρις;
Καλημέρα και χρόνια πολλά,
Σαν τα τσιγάρα τα άφιλτρα καταλαβαίνω...όπως λέγαμε παλιά "πιάσε έναν άσσο κασετίνα χωρίς"...πέρα από την πλάκα όμως θεωρώ χάσιμο χρόνου την ανταλλαγή μηνυμάτων για να λύσουμε τα αυτονόητα για ένα ερωτικό ραντεβού ...Καλη σου χρονια. Μπορεις να διευκρινισεις λιγο το.....τσιμπουκι χωρις;
Χωρίς μήνυμα?Καλημέρα και χρόνια πολλά,
Θα σε φάει η απορία...Χωρίς μήνυμα?
Χωρίς απορία φίλε.Θα σε φάει η απορία...
Το λακάκι με συγκίνησε...στον χώρο που δείχνεις κάνουμε σεχ;Γιατί μ έπιασε η υγρασία ήδηΧρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά,
Εύχομαι να είστε πιο καλό ψυχή και πιο ανεκτική εδώ μέσα και πάρτε και να δωράκι από την υγρή βραδυνή γοητευτική θεσσαλονίκη την κ***** μου
Την αγάπη μου σε όλους
Το μηνυμα μου ειχε αλλο σκοπο...Αλλα τελικα δεν ηταν καθολου αυτονοητο αυτο που φαινοταν.Σαν τα τσιγάρα τα άφιλτρα καταλαβαίνω...όπως λέγαμε παλιά "πιάσε έναν άσσο κασετίνα χωρίς"...πέρα από την πλάκα όμως θεωρώ χάσιμο χρόνου την ανταλλαγή μηνυμάτων για να λύσουμε τα αυτονόητα για ένα ερωτικό ραντεβού ...
Δε ρώτησες αν δέχεται κατουρημα :/
Εδω υπάρχουν αμφιβολίες για τσιμπούκια, θα παμε στα υπόλοιπα?!?Δε ρώτησες αν δέχεται κατουρημα :/
Πριβέ , μην πέσει και το επίπεδο του νήματος ναουμε!!!Καλημέρα και χρόνια πολλά,
Πολυ όμορφα καίγ και ευγενικό αυτό που κάνειςΠριβέ , μην πέσει και το επίπεδο του νήματος ναουμε!!!
Σε ένα νήμα για αγοραίο σεξ,δεν κοστίζει τίποτα να διευκρινίσεις αν κάνεις τσιμπούκι με προφυλακτικό ή χωρίς.Έτσι όπως το έχεις γράψει στο προφίλ σου,είναι διφορούμενο.Πολυ όμορφα καίγ και ευγενικό αυτό που κάνεις
μπράβο σου…
Συνέχισε να συμπεριφέρεσαι έτσι γίνεσαι όλο και καλύτερος,…
M προσπαθούσα να σε εξυπηρετήσω να το τώρα…
Μπράβο τύπέ
Έτσι ρε μωρό, καλή χρονιά !!!Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά,
Εύχομαι να είστε πιο καλό ψυχή και πιο ανεκτική εδώ μέσα και πάρτε και να δωράκι από την υγρή βραδυνή γοητευτική θεσσαλονίκη την κ***** μου
Την αγάπη μου σε όλους
Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται γιατί αυτό ήταν το πρώτο και μοναδικό σχόλιο που σου έκανα και δεν έχουμε ξαναμιλήσει ούτε με μύνημα .Πολυ όμορφα καίγ και ευγενικό αυτό που κάνεις
μπράβο σου…
Συνέχισε να συμπεριφέρεσαι έτσι γίνεσαι όλο και καλύτερος,…
M προσπαθούσα να σε εξυπηρετήσω να το τώρα…
Μπράβο τύπέ