Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.586
Είστε κομμουνιστής και σιωνιστής!
Είστε κομμουνιστής και σιωνιστής!
Έχει καμμία φίλη να του γνωρίσει να την βγάλει γκόμενα;Αυτή σας κάνει;
αν και ειναι ολο πετσι και κοκαλο ..ναι μου κανει ..Αυτή σας κάνει;
Έχει καμμία φίλη να του γνωρίσει να την βγάλει γκόμενα;
18.5 στρέμματα σπαρμένα με καπνά στην Ασπροβάλτα & 2.5 στρέμματα ελιές στο Πόρτο Λάγος.Ένα ένα βγαίνουνε.
Από αγροτική περιουσία τι παίζει; Εξοχικό;
Κε Μπλιζ αν θέλετε μπορώ να σας βοηθήσω ! Προσφάτως γράφτηκα σε μια ομάδα ρείκι και έχει πολλά κόρίτσια, άνδρες σχεδόν καθόλου..Ηλικίες απο 30 έως 60, όπως καταλαβαίνετε είμαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα, επομένως πιστεύω πως εκεί ενδεχομένως να βρείτε αυτό που αναζητάτεΕδώ βρίσκουμε γκόμενα;;;;
Ωραία!
Αναρτώ την αγγελία μου
Ηλικία: 85 ετών [ η ψυχολόγος στο ΚΑΠΗ λέει ότι δεν έχει σημασία ο αριθμός αλλά το πόσο εμείς νιώθουμε].
Σύνταξη: Η βασική σύνταξη του Ο.Γ.Α.
Ασφάλιση: Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 15 κλινο δωμάτιο Δημοσίου Νοσοκομείου ή σε 10κλινο διάδρομο του ιδίου Νοσοκομείου.
Υγεία: Μικροπροβλήματα όπως κώφωση, κύφωση, ακράτεια, πίεση, χοληστερίνη και καταρράκτης τελούν υπό έλεγχο και δεν απασχολούν.
Αυτοκίνητο: Δεν ακουμπώ μηχανήματα του Εωσφόρου. Μετακινούμαι με ΚΤΕΛ.
Τραπεζικές Καταθέσεις: 0 ευρώ.
Διασκέδαση: Επιλέγω τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως. Πολύς κόσμος, ξεφάντωμα, νέες γνωριμίες.
ΑΝΑΖΗΤΩ: Γυναίκα, ηλικίας 35-45 ετών, γυμνασμένη, λίαν εμφανίσιμη, μελαχρινή κατά προτίμηση και με εισοδήματα άνω των 10.000 € μηνιαίως.
Οι προτάσεις να μου αποσταλούν με π.μ.
Θα τηρηθεί σειρά αυστηρής χρονικής προτεραιότητας στις απαντήσεις μου προς τις ενδιαφερόμενες γυναίκες.
Εγώ κ.Μπλιζ για μέγιστο καλό πρός εσάς & άπειρο σεβασμό χωρίς δόλο δημιούργησα το τόπικ...Ούτε μία απάντηση δεν έχω.
Δύο τινα μπορούν να συμβαίνουν.
Είτε οι γυναίκες κομπλάρουν να επικοινωνήσουν μαζί μου
Είτε το παρόν νήμα στερείται δυναμικής ...
Φευ εις τα χιλιάδες αυθαίρετα κτίρια του ιδρυτή του παρόντος νήματος. Φευ και πάλι φευ!
Ωιμέ και τρισαλί!!!!!!!!!
Μπορείτε να συμβουλέψετε τον ενδιαφερόμενο να ζητήσει από τη γκόμενα βαφή 2 tonesΑφού ξεσκισατε ότι φοράει γυναικείο παπούτσι σε ξανθό και σε βαμμένο ξανθό, τώρα θέλετε να ξεσκισετε και ότι κυκλοφορεί σε μελαχροινό. Πόσο άπληστος σεξομανής είστε επιτέλους.
Μη μη μην το κάνεις πλησίαζει η ανατροπή
Κε Μπλιζ αν θέλετε μπορώ να σας βοηθήσω ! Προσφάτως γράφτηκα σε μια ομάδα ρείκι και έχει πολλά κορίτσια, άνδρες σχεδόν καθόλου..Ηλικίες απο 30 έως 60, όπως καταλαβαίνετε είμαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα, επομένως πιστεύω πως εκεί ενδεχομένως να βρείτε αυτό που αναζητάτε
Εχεις δίκιο, το παραδέχομαι.. η πρόσταση μου είναι ανοικτή σε όποιον τον ενδιαφέρει !Αααα Καλά και σε άλλους φίλους τίποτα
Κάτσε να βρει ο Μπλίζ που ζητάει γκόμενα εδώ και 10 χρόνια και θα πάρουμε σειράΕχεις δίκιο, το παραδέχομαι.. η πρόσταση μου είναι ανοικτή σε όποιον τον ενδιαφέρει !
Σάς παρακαλώ κάντε τα αδύνατα δυνατά διότι πρέπει να βρει γκόμενα ο κ.Μπλιζ πριν αποδημήσει είς κύριον..Βρε αλητεία του bou θα με πεθάνετε. Είμαι διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα βλέπω δίπλα κάτι εξαιρετικά πουτανόσκυλα, μιλφαρες για ξεκώλιασμα, η μία δέ (Αγγλίδα) κάνει μοστρες, ενώ ο σύζυγος κολυμπαει, η άλλη Ελληνίδα κορμάρα όλο σήκω κάτσε για να δούμε το κορμί και το tatoo στην πλάτη.
Η κόρη κοιμάται και μας δείχνει το κωλαρακι της , ο σύζυγος το ίδιο. Δλδ αυτός μόνο κοιμάται.
Στο θέμα τώρα : αυτά τα κελεπουρια τα τσιμπάνε αλβανά η κανένα ρούσκι.
Τους μυρίζονται στον αέρα κάτι τέτοιους . 2.400 ;
Δεν έχω κάτι ΆΜΕΣΑ. Η μάλλον έχω ένα "παλτό" που δεν νομίζω να συμφωνήσει.
Θα το έχουμε υπό την υποψία μας
Αχαριστία κύριε, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρει επιτέλους γκόμενα μη μας ζαλίζειΣάς παρακαλώ κάντε τα αδύνατα δυνατά διότι πρέπει να βρει γκόμενα ο κ.Μπλιζ πριν αποδημήσει είς κύριον..
Βέβαια δεν έπρεπε να του παρέχω καμία βοήθεια διότι αν διαβάσατε παραπάνω σε αναρτήσεις του με κατηγορεί ότι έχω αυθαίρετα εσείς πώς το βλέπετε και συν της άλλης κατηγορεί και το παρόν νήμα ότι δεν έχει υποστήριξη...
Τι να πω τόσο ζηλόυθων είναι.??
Φεύ+ 1000 φεύ.
Ομάδα μελιού?Κε Μπλιζ αν θέλετε μπορώ να σας βοηθήσω ! Προσφάτως γράφτηκα σε μια ομάδα ρείκι και έχει πολλά κόρίτσια, άνδρες σχεδόν καθόλου..Ηλικίες απο 30 έως 60, όπως καταλαβαίνετε είμαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα, επομένως πιστεύω πως εκεί ενδεχομένως να βρείτε αυτό που αναζητάτε
Συνθηματικό θα είναι το ρεικόμελοΟμάδα μελιού?
Μαζεύουν μέλι όλοι μαζί?
Τι ακριβώς κάνουν?
Αυτά τα διαβάζουν οι ενδιαφερόμενες ??Αχαριστία κύριε, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρει επιτέλους γκόμενα μη μας ζαλίζει
(αν και έχει) και το αποτέλεσμα... αχαριστία
Για να λέμε και την αλήθεια, οι ενδιαφερόμενες θέλουν μαρούλι.Αυτά τα διαβάζουν οι ενδιαφερόμενες ??
Όπως ακριβώς τα λέτε κύριε ενδιαφερόμενες θέλουνε μαρούλιΓια να λέμε και την αλήθεια, οι ενδιαφερόμενες θέλουν μαρούλι.
τζάμπα γκόμενα δεν υπάρχει, έχουν τα έξοδα τους και αυτές
κομμωτήρια, μανικιούρ/ πεντικιούρ, σπα, σολάριουμ, μασαζ,
κρέμες, καλλυντικά κλπ
Αλλιώς για τζάμπα να του βρούμε μια κατσιβέλα