You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Eλπιζω να κανει πλακα!οχι ρε συμπολεμιστή Καϊάφα απλούστατα δεν τις μιλήσαμε άσχημα ούτε ο εγώ ούτε ο war. Eίναι θέμα αυτοσεβασμού ;) Αλλά σε γενικές γραμμές δεν νομίζω να σου την λέει όμως, αλλά έκανε αστείο κοπλιμέντο για χαβαλέ. ;)
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
Εγω παντως εχω προσεξει οτι οι πιο πολλοι που κυκλοφορουν με τις πορσε ειναι κατι νεροβραστα πλασματα τα οποια συνηθως χωρις την πορσε μαλλον δε θα τα κοιταγες καν.....μηπως τελικα και τα ακριβα αυτοκινητα αντικατοπτριζουν ενα κομπλεξ? (υπαρχουν και εξαιρεσεις)
Οχι φίλε μου δέν νομήζω να είναι έτσι !!!!!
Μερηκοί απο εμάς είναι οικονομίκα κάπως ''πιό άνετοι'' οπότε γιατί εγώ π.χ να στερηθώ ένα πολύ καλό αμάξι που μπορώ να αγοράσω και να συντηρώ πάνω απ όλα ????? ...τώρα στο αν είμαι ''νερόβραστο πράγμα''...τι να σου πώ ? ..αυτά είναι γούστα !!!!
(για όνομα του θεού αν περημέναμε μόνο απο ένα αυτ/το...ασχετα αν μας....έχει βοηθήσει πολύ !!!! (yes baby ! ) ..και βοηθάει μπορώ να πώ...και αν θές ,πές το αντήθετο...σεβαστή κάθε άποψη ! )
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Eλπιζω να κανει πλακα!
δε διαβασες τι εγραψα μετα? πολυ με πληγωνεις.....
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάνο εχω συναναστραφεί (κοινωνικά) με αλβανίδες και λοιπές ξένες, και καμία από αυτές δεν είδα να κουνιέται από δω κι από κει όπως κάνουν οι ελληνίδες. Όμως οι ελληνοποιημένες αλβανίδες που έχω δει ήταν τα ίδια σ@#$α με τις ελληνίδες! Η ελληνίδα θα λυσσάξει να την προσέξεις για να παίξει μαζί σου, αν δεν το κάνεις θα πάθει υστερία, μετά θα σου πετάξει ότι είναι και δεσμευμένη, αλλά και πάλι σε θέλει, θα σου κάνει απίστευτες σκηνές και ταυτόχρονα θα παίζει και με δέκα άλλους. Θα φέρεται σα νταλικιέρης σε ρούχα ξέκωλου, θα πίνει και θα καπνίζει με ύφος νταβατζή, θα έχει διαρκώς απαιτήσεις, θα το παίζει απελευθερωμένη που έχει γαμηθεί με πολλούς και ταυτόχρονα θα το παίζει και καθως πρέπει.
Πάνο εχω συναναστραφεί (κοινωνικά) με αλβανίδες και λοιπές ξένες, και καμία από αυτές δεν είδα να κουνιέται από δω κι από κει όπως κάνουν οι ελληνίδες. Όμως οι ελληνοποιημένες αλβανίδες που έχω δει ήταν τα ίδια σ@#$α με τις ελληνίδες! Η ελληνίδα θα λυσσάξει να την προσέξεις για να παίξει μαζί σου, αν δεν το κάνεις θα πάθει υστερία, μετά θα σου πετάξει ότι είναι και δεσμευμένη, αλλά και πάλι σε θέλει, θα σου κάνει απίστευτες σκηνές και ταυτόχρονα θα παίζει και με δέκα άλλους. Θα φέρεται σα νταλικιέρης σε ρούχα ξέκωλου, θα πίνει και θα καπνίζει με ύφος νταβατζή, θα έχει διαρκώς απαιτήσεις, θα το παίζει απελευθερωμένη που έχει γαμηθεί με πολλούς και ταυτόχρονα θα το παίζει και καθως πρέπει.
πειτε τα ρε μαγκες γιατι νομιζω οτι εχω τρελαθει...ετσι ειναι οπως τα λετε...ακριβως!!!Πάνο εχω συναναστραφεί (κοινωνικά) με αλβανίδες και λοιπές ξένες, και καμία από αυτές δεν είδα να κουνιέται από δω κι από κει όπως κάνουν οι ελληνίδες. Όμως οι ελληνοποιημένες αλβανίδες που έχω δει ήταν τα ίδια σ@#$α με τις ελληνίδες! Η ελληνίδα θα λυσσάξει να την προσέξεις για να παίξει μαζί σου, αν δεν το κάνεις θα πάθει υστερία, μετά θα σου πετάξει ότι είναι και δεσμευμένη, αλλά και πάλι σε θέλει, θα σου κάνει απίστευτες σκηνές και ταυτόχρονα θα παίζει και με δέκα άλλους. Θα φέρεται σα νταλικιέρης σε ρούχα ξέκωλου, θα πίνει και θα καπνίζει με ύφος νταβατζή, θα έχει διαρκώς απαιτήσεις, θα το παίζει απελευθερωμένη που έχει γαμηθεί με πολλούς και ταυτόχρονα θα το παίζει και καθως πρέπει.
Επισκέπτης
Σιγά μη προσβάλαμε τους γονείς σου επειδή είπαμε το αυτονόητο! Ότι δηλαδή οι ελληνίδες που πάνε για σπουδές έξω και κάνουν τις έξυπνες το κάνουν χρηματοδοτούμενες από τους γονείς τους!
Και αν προσπαθείς να μας πείσεις ότι μάζεψες αρκετά λεφτά δουλεύοντας εδώ για να μείνεις έξω για σπουδές, τότε ή ήσουν κορόιδο και άφησες τη δουλειά με τα χοντρά λεφτά, ή έκοβες κι εσύ βίζιτες όπως πολλές που έχουν αναφέρει συναγωνιστές που "απλώς μαζεύουν λεφτά για το μεταπτυχιακό τους".
Όποιος πάει στα 18-19 του για σπουδές στο εξωτερικό,είναι δυνατόν να έχει δικά του χρήματα.Πάντως,προσωπικά μου ήρθε πιο φθηνά η φοίτηση έξω,σε σχέση με τα έξοδα που θα είχα σε επαρχιακή πόλη.
Επισκέπτης
Σύμφωνα με ΠΡΟΣΦΑΤΗ έρευνα, το ποσοστό Ελληνίδων Φοιτητριών που κάνουν βίζιτες είναι 32% !!!
Δική σου έρευνα είναι αυτή;Ότι κάνουν πάρα πολλές, είναι σίγουρο αλλά όχι και το 32%!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αυτά λέμε και συμφωνούμε σχεδόν όλοι για τις ελληνίδες ;) και όχι μόνο...Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που δεν επιβεβαιώνουν πάντα τον κανόνα (βέβαια είναι απειροελάχιστες >).
και αυτες οι απειροελαχιστες τί ψαχνουν νομιζετε?εμας τους μπουρδελιαρησες?οχι τιποτα αλλο αλλα να εχουμε και το γνωθι σ'αυτον!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οι μπουρδελιάρηδες πέρα απο καύλες δεν έχουν και καρδιά?
εχουν,αλλα ειναι δοσμενη στις καυλες τους!!!!!!!!
Επισκέπτης
και αυτες οι απειροελαχιστες τί ψαχνουν νομιζετε?εμας τους μπουρδελιαρησες?οχι τιποτα αλλο αλλα να εχουμε και το γνωθι σ'αυτον!!!!!!!!
Ναι,αυτούς που βρίσκουν τους πέρνουν παρθένους,ή ξεπαρθενιασμένους από "απλές" κοπελίτσες,που έχουν χάσει την παρθενιά τους από τα 15 και μέχρι τα 25 έχουν πάρει 30 τουλάχιστον διαφορετικούς πούτσους....
Όποιος πάει στα 18-19 του για σπουδές στο εξωτερικό,είναι δυνατόν να έχει δικά του χρήματα.Πάντως,προσωπικά μου ήρθε πιο φθηνά η φοίτηση έξω,σε σχέση με τα έξοδα που θα είχα σε επαρχιακή πόλη.
Επισκέπτης
Δεν ξέρω γιατί παρέθεσες χωρίς να κάνεις κάποιο σχόλιο το post μου,αλλά μάλλον θα οφείλεται σε μια φράση που ξέχασα να βάλω ερωτηματικό...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Με μεγαλη μου ευχαριστηση αλλα και λυπη διαπιστωσα ότι
πολλοι τελικα εδώ μεσα εχουν δικιο.Και θα συμφωνησω κι εγω πραγμα
που δεν με τιμα καθολου σαν γυναικα.
Ε?ναι ρε παιδια?το γυναικειο φυλο τελικα παραξεφτυλιστικε και σε ένα αρκετα
μεγαλο ποσοστο θα ελεγα και λυπαμαι πολύ.
Το διαπιστωνω καθημερινα?ε?κοβει και λιγο παραπανω το ματι μου.
Και είναι κριμα που χανεται αυτή η ευαισθησια της γυναικειας φυσης και
παιρνει την θεση της το «μπετατζιδικο»,το «μαγκικο»,και το «ασυστολο γαμησι».
Και όλα αυτά,για τη δοξα?ε?όχι ρε?κατσε καλα?!!!
Κομπλεξισμος και ανασφαλεια.
Γι αυτό τους αρεσουν οι «χαι»τυποι με τα «τρεντυ»ντυσιματα και τα ακριβα αυτοκινητα.
Εγω τετοιες επιδοσεις τις προτιμω στο κρεβατι που είναι το ημισι του παντος της
ζωης.Το πρωτο?αλλα και το τελευταιο?
Εκει θελω να μου δεικσει ο άλλος,ποσα κυβικα είναι,ποσα αλογα,και τι αναρτησεις φοραει.Με το στομα του το σωμα του και την συμπεριφορα του?
Κι ας κυκλοφορει και με παπακι?
Εμενα αφηστε με?ειμαι άλλο φρουτο..!!!
πολλοι τελικα εδώ μεσα εχουν δικιο.Και θα συμφωνησω κι εγω πραγμα
που δεν με τιμα καθολου σαν γυναικα.
Ε?ναι ρε παιδια?το γυναικειο φυλο τελικα παραξεφτυλιστικε και σε ένα αρκετα
μεγαλο ποσοστο θα ελεγα και λυπαμαι πολύ.
Το διαπιστωνω καθημερινα?ε?κοβει και λιγο παραπανω το ματι μου.
Και είναι κριμα που χανεται αυτή η ευαισθησια της γυναικειας φυσης και
παιρνει την θεση της το «μπετατζιδικο»,το «μαγκικο»,και το «ασυστολο γαμησι».
Και όλα αυτά,για τη δοξα?ε?όχι ρε?κατσε καλα?!!!
Κομπλεξισμος και ανασφαλεια.
Γι αυτό τους αρεσουν οι «χαι»τυποι με τα «τρεντυ»ντυσιματα και τα ακριβα αυτοκινητα.
Εγω τετοιες επιδοσεις τις προτιμω στο κρεβατι που είναι το ημισι του παντος της
ζωης.Το πρωτο?αλλα και το τελευταιο?
Εκει θελω να μου δεικσει ο άλλος,ποσα κυβικα είναι,ποσα αλογα,και τι αναρτησεις φοραει.Με το στομα του το σωμα του και την συμπεριφορα του?
Κι ας κυκλοφορει και με παπακι?
Εμενα αφηστε με?ειμαι άλλο φρουτο..!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις