Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα δεν εισαι φαν του κωλου να μην κανεις ηλιθιες ερωτησεις για τον δικο μου κωλο :) κριμας που δεν εισαι παντως.....μηπως απο κει σου βγαινει η τοση στερηση οταν γραφεις στο φορουμ?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
οχι ρε συμπολεμιστή Καϊάφα απλούστατα δεν τις μιλήσαμε άσχημα ούτε ο εγώ ούτε ο war. Eίναι θέμα αυτοσεβασμού ;) Αλλά σε γενικές γραμμές δεν νομίζω να σου την λέει όμως, αλλά έκανε αστείο κοπλιμέντο για χαβαλέ. ;)
Eλπιζω να κανει πλακα!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
573
Πόντοι
86
Εγω παντως εχω προσεξει οτι οι πιο πολλοι που κυκλοφορουν με τις πορσε ειναι κατι νεροβραστα πλασματα τα οποια συνηθως χωρις την πορσε μαλλον δε θα τα κοιταγες καν.....μηπως τελικα και τα ακριβα αυτοκινητα αντικατοπτριζουν ενα κομπλεξ? (υπαρχουν και εξαιρεσεις)

Οχι φίλε μου δέν νομήζω να είναι έτσι !!!!!
Μερηκοί απο εμάς είναι οικονομίκα κάπως ''πιό  άνετοι'' οπότε γιατί εγώ π.χ να στερηθώ ένα πολύ καλό αμάξι που μπορώ να αγοράσω και να συντηρώ πάνω απ όλα ????? ...τώρα στο αν είμαι ''νερόβραστο πράγμα''...τι να σου πώ ? ..αυτά είναι γούστα !!!!
(για όνομα του θεού αν περημέναμε μόνο απο ένα αυτ/το...ασχετα αν μας....έχει βοηθήσει πολύ !!!! (yes baby ! ) ..και βοηθάει μπορώ να πώ...και αν θές ,πές το αντήθετο...σεβαστή κάθε άποψη ! )

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Απλώς ρωτάω από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον. Βλέπω όμως μουνίτσα ότι σου αρέσει να τον παίρνεις από τον κώλο. Κάνεις και κλύσμα πριν την πράξη ή σου αρέσει το natural style;

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε σεις η μουνιτσα ειναι η μονη στο φορουμ που εχει τοσα post απο γυναικες!Μπραβο που μας ανεχεσε!Μερικους μαλλον...............
Ελα παρακαλω να συνεχιστει η συζητησει για το μεγα θεμα ψωλοαρπαχτρες............

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ναι μουνιστα μου μην κλαις! :smitten:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χεχεχεχε οκ....θεμα ληξαν λοιπον.....    :-* με τα κλυσματα του τοντοκ θα ασχοληθουμε αλλη φορα....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μην ξεχάσεις να μας δείξεις και φωτογραφίες.

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάνο εχω συναναστραφεί (κοινωνικά) με αλβανίδες και λοιπές ξένες, και καμία από αυτές δεν είδα να κουνιέται από δω κι από κει όπως κάνουν οι ελληνίδες. Όμως οι ελληνοποιημένες αλβανίδες που έχω δει ήταν τα ίδια σ@#$α με τις ελληνίδες! Η ελληνίδα θα λυσσάξει να την προσέξεις για να παίξει μαζί σου, αν δεν το κάνεις θα πάθει υστερία, μετά θα σου πετάξει ότι είναι και δεσμευμένη, αλλά και πάλι σε θέλει, θα σου κάνει απίστευτες σκηνές και ταυτόχρονα θα παίζει και με δέκα άλλους. Θα φέρεται σα νταλικιέρης σε ρούχα ξέκωλου, θα πίνει και θα καπνίζει με ύφος νταβατζή, θα έχει διαρκώς απαιτήσεις, θα το παίζει απελευθερωμένη που έχει γαμηθεί με πολλούς και ταυτόχρονα θα το παίζει και καθως πρέπει.
Πάνο εχω συναναστραφεί (κοινωνικά) με αλβανίδες και λοιπές ξένες, και καμία από αυτές δεν είδα να κουνιέται από δω κι από κει όπως κάνουν οι ελληνίδες. Όμως οι ελληνοποιημένες αλβανίδες που έχω δει ήταν τα ίδια σ@#$α με τις ελληνίδες! Η ελληνίδα θα λυσσάξει να την προσέξεις για να παίξει μαζί σου, αν δεν το κάνεις θα πάθει υστερία, μετά θα σου πετάξει ότι είναι και δεσμευμένη, αλλά και πάλι σε θέλει, θα σου κάνει απίστευτες σκηνές και ταυτόχρονα θα παίζει και με δέκα άλλους. Θα φέρεται σα νταλικιέρης σε ρούχα ξέκωλου, θα πίνει και θα καπνίζει με ύφος νταβατζή, θα έχει διαρκώς απαιτήσεις, θα το παίζει απελευθερωμένη που έχει γαμηθεί με πολλούς και ταυτόχρονα θα το παίζει και καθως πρέπει.
πειτε τα ρε μαγκες γιατι νομιζω οτι εχω τρελαθει...ετσι ειναι οπως τα λετε...ακριβως!!!

Επισκέπτης
Σιγά μη προσβάλαμε τους γονείς σου επειδή είπαμε το αυτονόητο! Ότι δηλαδή οι ελληνίδες που πάνε για σπουδές έξω και κάνουν τις έξυπνες το κάνουν χρηματοδοτούμενες από τους γονείς τους!

Και αν προσπαθείς να μας πείσεις ότι μάζεψες αρκετά λεφτά δουλεύοντας εδώ για να μείνεις έξω για σπουδές, τότε ή ήσουν κορόιδο και άφησες τη δουλειά με τα χοντρά λεφτά, ή έκοβες κι εσύ βίζιτες όπως πολλές που έχουν αναφέρει συναγωνιστές που "απλώς μαζεύουν λεφτά για το μεταπτυχιακό τους".

Όποιος πάει στα 18-19 του για σπουδές στο εξωτερικό,είναι δυνατόν να έχει δικά του χρήματα.Πάντως,προσωπικά μου ήρθε πιο φθηνά η φοίτηση έξω,σε σχέση με τα έξοδα που θα είχα σε επαρχιακή πόλη.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτά λέμε και συμφωνούμε σχεδόν όλοι για τις ελληνίδες ;) και όχι μόνο...Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις που δεν επιβεβαιώνουν πάντα τον κανόνα (βέβαια είναι απειροελάχιστες >:().

και αυτες οι απειροελαχιστες τί ψαχνουν νομιζετε?εμας τους μπουρδελιαρησες?οχι τιποτα αλλο αλλα να εχουμε και το γνωθι σ'αυτον!!!!!!!!

Επισκέπτης
και αυτες οι απειροελαχιστες τί ψαχνουν νομιζετε?εμας τους μπουρδελιαρησες?οχι τιποτα αλλο αλλα να εχουμε και το γνωθι σ'αυτον!!!!!!!!

Ναι,αυτούς που βρίσκουν τους πέρνουν παρθένους,ή ξεπαρθενιασμένους από "απλές" κοπελίτσες,που έχουν χάσει την παρθενιά τους από τα 15 και μέχρι τα 25 έχουν πάρει 30 τουλάχιστον διαφορετικούς πούτσους....

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Όποιος πάει στα 18-19 του για σπουδές στο εξωτερικό,είναι δυνατόν να έχει δικά του χρήματα.Πάντως,προσωπικά μου ήρθε πιο φθηνά η φοίτηση έξω,σε σχέση με τα έξοδα που θα είχα σε επαρχιακή πόλη.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Todok.
Μπράβο Todok, σωστά τα γράφεις μόνο που χρειάζεσαι όχι μόνο ένα ψυχίατρο αλλά συνέδριο ψυχιάτρων και ηλεκτρική καρέκλα με ροοστάτη,
                                                      Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
                                                            SERAPIS.

Επισκέπτης

Δεν ξέρω γιατί παρέθεσες χωρίς να κάνεις κάποιο σχόλιο το post μου,αλλά μάλλον θα οφείλεται σε μια φράση που ξέχασα να βάλω ερωτηματικό...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To babykiss μετενσαρκώθηκε!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Με μεγαλη μου ευχαριστηση αλλα και λυπη διαπιστωσα ότι
πολλοι τελικα εδώ μεσα εχουν δικιο.Και θα συμφωνησω κι εγω πραγμα
που δεν με τιμα καθολου σαν γυναικα.
Ε?ναι ρε παιδια?το γυναικειο φυλο τελικα παραξεφτυλιστικε και σε ένα αρκετα
μεγαλο ποσοστο θα ελεγα και λυπαμαι πολύ.
Το διαπιστωνω καθημερινα?ε?κοβει και λιγο παραπανω το ματι μου.
Και είναι κριμα που χανεται αυτή η ευαισθησια της γυναικειας φυσης και
παιρνει την θεση της το «μπετατζιδικο»,το «μαγκικο»,και το «ασυστολο γαμησι».
Και όλα αυτά,για τη δοξα?ε?όχι ρε?κατσε καλα?!!!
Κομπλεξισμος και ανασφαλεια.
Γι αυτό τους αρεσουν οι «χαι»τυποι με τα «τρεντυ»ντυσιματα και τα ακριβα αυτοκινητα.
Εγω τετοιες επιδοσεις τις προτιμω στο κρεβατι που είναι το ημισι του παντος της
ζωης.Το πρωτο?αλλα και το τελευταιο?
Εκει θελω να μου δεικσει ο άλλος,ποσα κυβικα είναι,ποσα αλογα,και τι αναρτησεις φοραει.Με το στομα του το σωμα του και την συμπεριφορα του?
Κι ας κυκλοφορει και με παπακι?
Εμενα αφηστε με?ειμαι άλλο φρουτο..!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom