Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτος που εχει το προβλημα ειναι προφανως αυτος που δε θελει το προϊον που παραγει η χωρα του.....εφοσον εχει προβλημα λοιπον ας παει στη χωρα που παραγει αυτο που εκεινος θελει να τελειωνει η υποθεση.

Σου είπαμε και πριν ότι πολλοί θα ήθελαν να φύγουν αλλά δεν έχουν κάποιον να τους χρηματοδοτήσει, οπότε είναι αναγκασμένοι να προσπαθούν πρώτα να κάνουν την απαραίτητη έρευνα και αναζήτηση. Οπότε αυτές οι εξυπνάδες είναι τελείως άτοπες, γιατί αν ήταν στο δικό μου χέρι (μιλώντας για τον εαυτό μου) θα είχα φύγει με τη μία.

Όσο για τις σιχαμερές, τριχωτές, χοντρές και με ξεχειλωμένη λεκάνη, με πολλά αφροδίσια και σηκωμένη τη γαμψή μύτη τους ελληνίδες, είναι μόνο για φτύσιμο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.657
Πόντοι
42.697
αυτο πάνο γεια τους macho ξαναπες το....
εχουμε πήξει στα δήθεν τυπάκια που πουλάνε ιλλουστρασιον μοστρα
για να εντυπωσιασουν.
>:(

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ όμως όπως κατακρίνω τις ελληνίδες (εντάξει το κόβω τις φασόλες ακούγεται πολύ άσχημα) κατακρίνω και την ηλίθια macho συμπεριφορά αρκετών 'αρχοντοχωριαταραίων' που αρέσκονται στο κάθε λογής καραγκιοζλίκι για να εντυπωσιάσουν μια κοπέλα.

Μόνο που αυτούς προτιμάνε οι ελληνίδες, και μετά κλαίγονται για το ότι δεν τους φέρονται καλά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ε τοτε κανε μας τη χαρη βρε τοντοκ.....ξεκινα με το δισακι σου στον ωμο....με ενα μικρο κομποδεμα να πας να βρεις δουλεια....δεν ειναι δα και τοσο τραγικο ξερεις να βρεις δουλεια στο εξωτερικο....πιο ευκολο ειναι απο το να βρεις στην ελλαδα....λιγοι το χουν κανει? επισης δε μου ειπαΤΕ μου ειπΕΣ....μη βαζεις ολους τους υπολοιπους μεσα στο δικο σου τσουβαλι με μλκιες που αραδιαζεις...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
φασολες, χαμηλοκωλες, χοντροκωλες, μαυριδερες μεσογειες τι να κανουμε για αυτο?

Τις βλέπουμε σαν φίλες! Κάποιες είναι αξιόλογα και σωστά άτομα (αυτά τα 2 δεν πάνε απαραίτητα μαζί) και μπορεί να κάνουμε και καλή παρέα. Στην ΠΑΡΕΑ έχουμε περισσότερα κοινά με κάποιες Ελληνίδες. Νομίζω, τουλάχιστον.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τις βλέπουμε σαν φίλες! Κάποιες είναι αξιόλογα και σωστά άτομα (αυτά τα 2 δεν πάνε απαραίτητα μαζί) και μπορεί να κάνουμε και καλή παρέα. Στην ΠΑΡΕΑ έχουμε περισσότερα κοινά με κάποιες Ελληνίδες. Νομίζω, τουλάχιστον.

Ε ωραια φευγοντας για τα ξενα μην ξεχασετε να παρετε και μια φασολα να σας κανει συντροφια οταν βαριεστε :grin:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
Ε ωραια φευγοντας για τα ξενα μην ξεχασετε να παρετε και μια φασολα να σας κανει συντροφια οταν βαριεστε :grin:

Το κάναμε! Και τώρα που γυρίσαμε, το κάνουμε κι' εδώ!

Εσύ, αλήθεια, αν επιτρέπεται και συγγνώμη για το θάρρος, πότε γυρίζεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα χριστουγεννα και μονιμα πια το καλοκαιρι.....ψαχνεις φιλους? :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σιγά μη πάμε και με οτοστοπ επειδή γουστάρει η μουνίτσα! Όσο για εύρεση εργασίας, ένας λογικός άνθρωπος (άρα οι γυναίκες εξαιρούνται) πρώτα θα ερευνούσε τις συνθήκες και δε θα κατέβαινε από το αεροπλάνο και κοιμόταν στα παγκάκια ζητώντας δουλειά.

Για τις ελληνίδες βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά, μια και έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν κορόιδα χορηγούς.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πανο δε βγαινει νοημα σορρυ.....αλλη στιγμη ισως

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάνο εχω συναναστραφεί (κοινωνικά) με αλβανίδες και λοιπές ξένες, και καμία από αυτές δεν είδα να κουνιέται από δω κι από κει όπως κάνουν οι ελληνίδες. Όμως οι ελληνοποιημένες αλβανίδες που έχω δει ήταν τα ίδια σ@#$α με τις ελληνίδες! Η ελληνίδα θα λυσσάξει να την προσέξεις για να παίξει μαζί σου, αν δεν το κάνεις θα πάθει υστερία, μετά θα σου πετάξει ότι είναι και δεσμευμένη, αλλά και πάλι σε θέλει, θα σου κάνει απίστευτες σκηνές και ταυτόχρονα θα παίζει και με δέκα άλλους. Θα φέρεται σα νταλικιέρης σε ρούχα ξέκωλου, θα πίνει και θα καπνίζει με ύφος νταβατζή, θα έχει διαρκώς απαιτήσεις, θα το παίζει απελευθερωμένη που έχει γαμηθεί με πολλούς και ταυτόχρονα θα το παίζει και καθως πρέπει.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
Η ελληνίδα θα λυσσάξει να την προσέξεις για να παίξει μαζί σου, αν δεν το κάνεις θα πάθει υστερία, μετά θα σου πετάξει ότι είναι και δεσμευμένη, αλλά και πάλι σε θέλει, θα σου κάνει απίστευτες σκηνές και ταυτόχρονα θα παίζει και με δέκα άλλους. Θα φέρεται σα νταλικιέρης σε ρούχα ξέκωλου, θα πίνει και θα καπνίζει με ύφος νταβατζή, θα έχει διαρκώς απαιτήσεις, θα το παίζει απελευθερωμένη που έχει γαμηθεί με πολλούς και ταυτόχρονα θα το παίζει και καθως πρέπει.

+1

Υπάρχουν και τα Πιπίνια που δεν έχουν μπει ακόμα στο πνεύμα και οι Παντρεμένες που δεν μπορούν να το κάνουν.
Και οι Πουτάνες φυσικά, που είναι επαγγελματίες. Τα 3Π θα σώσουν το αντρικό φύλο!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Υπάρχουν και τα Πιπίνια που δεν έχουν μπει ακόμα στο πνεύμα και οι Παντρεμένες που δεν μπορούν να το κάνουν.
Και οι Πουτάνες φυσικά, που είναι επαγγελματίες.
Τα 3Π θα σώσουν το αντρικό φύλο!

+ 1000000000000000000000000000000000000000000000

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Todok ξεχασες να αναφερεις και το πλουσιο λεξιλογιο των σημερινων ελληνιδων!Σε παρεες γυναικων ειδικα σημερα ακουω συνεχεια "τι λες ρε μαλακα" "α τον πουστη" "αμα τον γαμησω τον καριολη" και αλλα πολλα!
Εχω μπερδευτη εχουν μουνι?Τι στο διαολο ουτε εγω δεν μειλαω ετσι με αντρικες παρεες!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
Todok ξεχασες να αναφερεις και το πλουσιο λεξιλογιο των σημερινων ελληνιδων!Σε παρεες γυναικων ειδικα σημερα ακουω συνεχεια "τι λες ρε μαλακα" "α τον πουστη" "αμα τον γαμησω τον καριολη" και αλλα πολλα!
Εχω μπερδευτη εχουν μουνι?Τι στο διαολο ουτε εγω δεν μειλαω ετσι με αντρικες παρεες!

+1

Τα "θα σε γαμήσω" και "μη σου γαμήσω" προν την κολλητή παρέλειψες φίλε μου. Είναι πολύ βασικά!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
+1

Τα "θα σε γαμήσω" και "μη σου γαμήσω" προν την κολλητή παρέλειψες φίλε μου. Είναι πολύ βασικά!
Ναι  ρε συ!Οταν της ακουω να μιλανε ετσι δεν αισθανομαι καλα!Νιωθω οτι στο τελος θα παρουν κανα δονητη και θα μας γαμησουνε κιολας!

Επισκέπτης
και μενα με εκνευριζουν τα διαφορα αγορακια που σκανε μυτη με καπρι παντελονι,υφακι μοντελου,αμαξι του μπαμπακα που τους το εδωσε επειδη ειναι ανικανα να δουλεψουν και τα εχουν ολα ετοιμα αλλα δεν λεω οτι ολοι οι ελληνες ειναι μαλακες!!και που φυσικα συμπεριφερονται που γυναικεια και απο τις γυναικες.σκετα φλωρακια!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Το άλλο που λένε "στα αρχίδια μου! ΝΑ!";

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
και μενα με εκνευριζουν τα διαφορα αγορακια που σκανε μυτη με καπρι παντελονι,υφακι μοντελου,αμαξι του μπαμπακα που τους το εδωσε επειδη ειναι ανικανα να δουλεψουν και τα εχουν ολα ετοιμα αλλα δεν λεω οτι ολοι οι ελληνες ειναι μαλακες!!και που φυσικα συμπεριφερονται που γυναικεια και απο τις γυναικες.σκετα φλωρακια!!

Ναι, αλλά οι γυναίκες τους προτιμούν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom