Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όσο για το γιατί δεν πηγαίνουμε να μεταναστεύσουμε και ανεχόμαστε μεταξύ άλλων και τις βρωμιάρες μυξοπαρθένες με το ψαριλέ μουνί που έδωσαν σε μαύρους και αλβανούς, εγώ θα το έκανα ευχαρίστως αν είχα τη δυνατότητα. Και όχι μουνίτσα, το να σε χρηματοδοτούν η μαμά κι ο μπαμπάς για να "σπουδάζεις" δεν είναι το ίδιο.

Κραταω αυτο το τελευταιο μονο απο τον μονολογο της απελπισιας σου.....το πως σπουδαζω εγω υποθετω δεν το γνωριζεις ναι? ουτε το αν δουλευα πριν και μαζευα λεφτα για να ερθω εδω ε? ουτε το πως περναω εδω και αν χρηματοδοτουμαι απο τη μαμα και τη μπαμπα για να ειμαι εδω ετσι? οποτε καλο θα ηταν για ατομα τα οποια δε γνωριζουμε να μην εκφερουμε και αποψη νομιζω? αντε μπραβο....οποτε συζητησεις που αφορουν στην οικογενεια μου καλο να ειναι κομμενες γιατι ειναι το μονο πραγμα το οποιο δεν ανεχομαι να πιανει στο στομα του ο καθε κομπλεξικος :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σιγά μη προσβάλαμε τους γονείς σου επειδή είπαμε το αυτονόητο! Ότι δηλαδή οι ελληνίδες που πάνε για σπουδές έξω και κάνουν τις έξυπνες το κάνουν χρηματοδοτούμενες από τους γονείς τους!

Και αν προσπαθείς να μας πείσεις ότι μάζεψες αρκετά λεφτά δουλεύοντας εδώ για να μείνεις έξω για σπουδές, τότε ή ήσουν κορόιδο και άφησες τη δουλειά με τα χοντρά λεφτά, ή έκοβες κι εσύ βίζιτες όπως πολλές που έχουν αναφέρει συναγωνιστές που "απλώς μαζεύουν λεφτά για το μεταπτυχιακό τους".

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι ελληνες που πανε στο εξωτερικο υποθετω οτι δεν απολλαμβανουν τα ιδια προνομια με τις ελληνιδες.....δεν κανω σπουδες στην αγγλια.....μεταπτυχιακο κανω τις σπουδες τις τελειωσα στην ελλαδα.....προφανως μαζεψα καποια λεφτα για να το κανω αυτο......αλλα και παλι εισαι το τελευταιο ατομο που θα μπορουσε να σχολιασει την οικογενεια μου, την οικονομικη της κατασταση και το πως σπουδαζω εγω αυτη τη στιγμη....το πιανεις αυτο που σου λεω? τελευταια φορα το αναφερω.....ασχοληθηκα εγω με τη μανα σου που σεκανε καραφλο? σταματα να ασχολεισαι εσυ με τη δικια μου λοιπον.....ασχολησου οσο θες με μενα, το αν ειμαι αγαμητη ή κομπλεξικια αλλα οτιδηποτε αφορα αλλους ανθρωπους ουτε σε αφορα ουτε το γνωριζεις.....

υ.γ. δε θεωρω καποιον κοροιδο που αφου μαζεψε λεφτα απο μια δουλεια σηκωθηκε και εφυγε για να σπουδασει αυτο που θελει....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ή έκοβες κι εσύ βίζιτες όπως πολλές που έχουν αναφέρει συναγωνιστές που "απλώς μαζεύουν λεφτά για το μεταπτυχιακό τους".

Σύμφωνα με ΠΡΟΣΦΑΤΗ έρευνα, το ποσοστό Ελληνίδων Φοιτητριών που κάνουν βίζιτες είναι 32% !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έχει ξεχάσει η σύγχρονη Ελληνίδα ότι είναι θηλυκό και έχει αποκτήσει στύλ νταλικιέρη τραβεστί με την συμπεριφορά της

συμφωνω σε αυτο.....τελος παντων ακρη δε θα βγει γιατι εγω θιγομαι ενω εσυ λες δε σε θιγω απλα μιλαω για ΟΛΕΣ τις αλλες....ουτε φασολα με θεωρω ουτε κομπλεξικια.....βεβαια θα μου πεις εχεις δει πολλους τρελλους να το παραδεχονται? τι να σου πω αποψεις ειναι αυτες.....αντε σιγα σιγα να μας αδειαζετε τον τοπο τοτες :P :P :P

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.549
Πόντοι
1.706
εγω ξερω μπαρμπα στα 60 παντως ο οποιος την εστειλε την γκομενιτσα στην αγγλια για σπουδές με ολα πληρωμενα...μαγκια του και μαγκια της

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.549
Πόντοι
1.706
μηπως μαρτυρησα απο που τα βρισκεις τελικα μουνιτσα?

Επισκέπτης
θα σου πω κάτι: εσύ όχι μπορεί να είσαι εξαίρεση αλλά έχεις οκ και άνετο χαρακτήρα και είσαι απλή κοπέλα (ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΡΕ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ >:( :tickedoff: :tickedoff:) Αλλά δεν ισχύει ο κανόνας και πιστεύω θα το έχεις διαπιστώσει και συ. Τώρα για το πόσο μ@#$ έχει πηδήξει κάποιος και απο ποια έθνη με αφήνουν παγερά αδιάφορα. Αυτά είναι θέμα γούστου καθαρά εξάλλου. Επειδή εμένα μου αρέσει μια μπλέ μάτια λεπτοκαμωμένη λευκή δεν σημαίνει ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο. Αλλά η νοοτροπία των κοριτσιώντου βορείου μπλόκ αυτών είναι πολύ διαφορετική απο τις δικές μας και απο τις μεσογειακές γενικότερα (επαναλαμβάνω για αποφυγή παρεξήγησης, υποκειμενικά όλα αυτά). Η Ελληνίδα συγκεκριμένα (το ζω καθημερινά και στον χώρο εργασίας μου μέχρι και στην διασκέδασή μου) δεν κοιτάει μόνο να είναι καλό παιδί κάποιος (δηλαδή τι καλό παιδί καλό μαλάκα θέλει) αλλά πέρα απο υλιστικά αγαθά (χρήμα, καλή δουλειά, ακίνητα, κινητά κλπ) θέλει να είναι και κούκλος ( με κοιλιακούς μοντελίστικη φάτσα και πάει λέγοντας). Δεν κοιτάει η κομπλεξάρα (όχι για σένα καλή μου φίλη) που είναι σε ύψος 1,50 με τα χέρια στην ανάταση χοντροκώλα και χωριατοπόνηρη (κυριολεκτικά η μέση μεσογειακή δεν πιάνει μία σε μέση βόρεια κοπέλλα απο θέμα ομορφιάς και πάλι απο προσωπικού γούστου το λέω να μην παρεξηγηθώ) θέλει ο άντρας ο μαλάκας που θα πάρει να είναι τέλειος. Και να ταν μόνο αυτό αλλα και η συμπεριφορά. Έχει ξεχάσει η σύγχρονη Ελληνίδα ότι είναι θηλυκό και έχει αποκτήσει στύλ νταλικιέρη τραβεστί με το στυλάκι της >:(
πανο επετρεψε μου να διαφωνησω!!!και ξερεις πιοα ειναι η απορια μου?οι πιο πολλοι βριζουν τις ελληνιδες αλλα ειναι παντρεμενοι με ελληνιδα!!αυτο πως γινεται?εχει τυχει να γνωρισω πολλες ξενες απο το μαγαζι μου και σε πληροφορω οτι πολλες απο αυτες ψαχναν γαμπρο για να του τα φανε!!η νοοτροπια εδω στηνελλαδα ειναι ιδια και για αντρες και για τις γυναικες με τις διαφορες εξαιρεσεις φυσικα!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εννοείς μουνίτσα τις προπτυχιακές σπουδές. Εκτός αν οι μεταπτυχιακές σπουδές δεν είναι σπουδές αλλά διακοπές διαρκείας ή κάτι άλλο. Όσο για τις υστερίες για τη μάνα σου κλπ, δεν είδα να μίλησε κανείς υποτιμητικά για κείνην, και όχι, δεν έγινα καράφλας ακόμα. Τώρα για το πως χρηματοδοτείς τις σπουδές σου, εδώ είσαι ελεύθερη να μας διαφωτίσεις.

Επισκέπτης
Εννοείς μουνίτσα τις προπτυχιακές σπουδές. Εκτός αν οι μεταπτυχιακές σπουδές δεν είναι σπουδές αλλά διακοπές διαρκείας ή κάτι άλλο. Όσο για τις υστερίες για τη μάνα σου κλπ, δεν είδα να μίλησε κανείς υποτιμητικά για κείνην, και όχι, δεν έγινα καράφλας ακόμα. Τώρα για το πως χρηματοδοτείς τις σπουδές σου, εδώ είσαι ελεύθερη να μας διαφωτίσεις.
οπως χρημαδοτησαν και τα οποια ατομα απο εδω μεσα πηγαν εξωτερικο για σπουδες!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
οπως χρημαδοτησαν και τα οποια ατομα απο εδω μεσα πηγαν εξωτερικο για σπουδες!!

Τις χρηματοδότησαν οι γονείς τους! Αλλά μόνο η μουνίτσα αισθάνεται ότι κάτι τέτοιο θα ήταν προσβολή για τους γονείς της!

Επισκέπτης
εγώ war  με ξέρεις δεν τραβιέμαι και φυσικά ούτε είμαι παντρεμένος με ελληνίδα ;) Τώρα σε αυτούς που τους τα τρώνε αν παρατηρήσεις είναι κάτι τύποι της τρίτης ηλικίας. Πολλοί πιτσιρικάδες που βλέπω και στη γειτονιά τα έχουν με Ρωσίδες, Ρουμάνες,Σέρβες κλπ. Είναι κοσμοπολίτικα τώρα τα πράγματα ;)
και καλα κανουν!!!ομως πανο μαλακισμενη νοοτροπια εχουν και οι αντρες!!!εγω δεν εχω προβλημα ειτε ειναι γερμανιδα,ειτε ρωσιδα ,ειτε ελληνιδα!!αν και εχω πει οτι μου αρεσουν οι ελληνιδες!!

Επισκέπτης
κολληματα με εθνικοτητες και χρωμα δερματος ή οτιδηποτε αλλο δεν εχω!!το ξερουν και αυτες που λες!!και πανο εχω ξαναπει για την μαλακισμενη νοοτροπια του ελληνα!!αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πανο αν καποιος πρεπει να φυγει ειναι σαφως αυτος που εχει το προβλημα νομιζω :)

οσο για τη νοοτροπια του ελληνα αντρα ειναι ενα τεραστιο θεμα το οποιο δε συμφερει κανεναν να ανοιχτει....ας παραμεινουμε στις φασολες λοιπον.....

Επισκέπτης
σηκωνει πανο και παρασηκωνει!!απλα δεν βγαινει παραεξω!!!ο ελληνας ειναι ξενοφοβικος,παλαιων αρχων!!οχι ολοι αλλα μια μεγαλη μεριδα!!εχουμε τα καλα μας αλλα εχουμε και τα ασχημα μας!!καποτε πανο δεν δινανε ενα ποτηρι νερο στα θυματα της μικρασιατικης καταστροφης γιατι τους λεγαν τουρκοσπορους!!πριν ενα χρονο βριζαν ενα αλβανοπουλο γιατι ηθελε να σηκωσει την ελληνικη σημαια!!αυτο δειχνει κατι οσον αφορα την νοοτροπια και με θλιβει πολυ!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτος που εχει το προβλημα ειναι προφανως αυτος που δε θελει το προϊον που παραγει η χωρα του.....εφοσον εχει προβλημα λοιπον ας παει στη χωρα που παραγει αυτο που εκεινος θελει να τελειωνει η υποθεση.....μη βγουμε τωρα και κεραταδες και δαρμενοι ετσι?

ασε....δεν ειμαι διατεθειμενη να μπω στο τριπακι "νοοτροπια των ελληνων αντρων" γιατι θα γινουμε μαλλια κουβαρια εδω μεσα.....οποτε αρκουμαι απλα στο να υποστηριζω τις φασολες....

Επισκέπτης
οι ρουμανες ,ρωσιδες πανο βλεπουν τον ελληνα σαν σωσιβιο και το ξερεις καλα!!δεν εχει καμια σχεση αν ειναι καλθυτερος !!και στην αγγλια τα ιδια κανουν ,και στην γερμανια και στην ιταλια!!και παρατηρησε και το αλλο!!τι πουτανες εχουμε εδω στην ελλαδα και τι πουτανες εχουν σε αλλες χωρες!!εμεις εχουμε β διαλογης οσον αφορα την ομορφια!!να μην μιλησω για τα σιτυ τουρς!!!καταλαβαινεις τι εννοω  ;)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
Οι Ρώσοι συγκεκριμένα είναι οι πρώτοι σε ξυλοδαρμούς γυναικών.

Λογικό. Σχεδόν κάθε βράδυ είναι μεθυσμένοι. Και επειδή έχω ζήσει λίγο τους Σλάβους και τις Σλάβες (στην έδρα τους) το μεθυσμένος σημαίνει μια μπουκάλα βότκα τουλάχιστον. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κατεβάζουν, άντρες και γυναίκες! Και αρχίζουν από το πρωί!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα το θεμα δεν ειναι "πες οτι το θελω" πανο μου....το θεμα ειναι οτι δηλωνεις οτι δεν το θες :) ειναι απλο το θεμα....η χωρα σου παραγει φασολες, χαμηλοκωλες, χοντροκωλες, μαυριδερες μεσογειες τι να κανουμε για αυτο? εσυ θες ενα αλλο προϊον.....μιλαω για το εμφανισιακο....για το θεμα συμπεριφορας δε μου εχεις πει τι ακριβως σε προβληματιζει και ισως εαν αλλαξουν διαφορα πραγματα (οπως και η νοοτροπια των ελληνων αντρων) να σταματησει η χωρα να παραγει ελλατωματικες φασολες οι οποιες πρεπει να πανε στο εξωτερικο για να πηδηχτουνε και να ανοιγονται και ειδικα θρεντ για την παρτη τους.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom