Επισκέπτης
τους προτιμουν οι χαζοχαρουμενες γυναικες που εχουν σαν ονειρο να γινουν τραγουδιστριες και βλεπουν καθε μεσημερι τατιανα!!τωρα αν εσυ θελεις τετοιες γυναικες τοτε υπαρχει προβλημα!Ναι, αλλά οι γυναίκες τους προτιμούν!
τους προτιμουν οι χαζοχαρουμενες γυναικες που εχουν σαν ονειρο να γινουν τραγουδιστριες και βλεπουν καθε μεσημερι τατιανα!!τωρα αν εσυ θελεις τετοιες γυναικες τοτε υπαρχει προβλημα!Ναι, αλλά οι γυναίκες τους προτιμούν!
Εγω παντως δεν υπηρχε περιπτωση να κυκλοφορησω με τετοιο πραγμα διπλα μου.....αντρας που χρησιμοποιει πιο πολλα μπουκαλακια απο μενα στο μπανιο ειναι για μπατσες....
Και εγώ με γυναίκα που χρειάζεται ξύρισμα συχνότερα από εμένα!
Ολες κοιτανε!Να τις δεις ομως τις ρουφιανες εχουν ενα βλεμα!Εγω φυσικα δεν χανω ευκαιρια φυσικα!και με την πορσε δηλαδη οι ξενες δεν σε κοιτανε?μονο ελληνιδες?
καλο!Πριν λίγο καιρό ακούω σε μπαράκι συζήτηση μεταξύ δύο 25χρονων ξέκολων που έχουν γίνει ψιλολιώμα και ξαφνικά μέσα στα γκομενικά τους η μια λέει "Έριξα ενα μουνί στα όρθια χτες σε ένα τεκνό" και μου φεύγει το ποτήρι από τα χέρια. Ρε έχει χαθεί τελείως το νόημα. Σε λίγο αυτές θα μας πηδάνε και εμείς θα κάνουμε τους μαλάκες
Ελπιζω να μην υπονοεις τιποτα?Εγω ειμαι η εξαιρεση μουνιτσα?Ε?ε?μουνιτσα?Εγω παντως εχω προσεξει οτι οι πιο πολλοι που κυκλοφορουν με τις πορσε ειναι κατι νεροβραστα πλασματα τα οποια συνηθως χωρις την πορσε μαλλον δε θα τα κοιταγες καν.....μηπως τελικα και τα ακριβα αυτοκινητα αντικατοπτριζουν ενα κομπλεξ? (υπαρχουν και εξαιρεσεις)
σιγα μην αποτρυχωνω και τον κωλο μου!Κοιτα......εγω μπορω να εγγυηθω μονο για τον πανο και τον γουορ.....εσυ τωρα δεν ξερω.....τι νουμερο βαφη ανταυγιας βαζεις στο μαλλι να σου πω
Εσύ μουνίτσα αποτριχώνεις το δικό σου;