Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι, αλλά οι γυναίκες τους προτιμούν!
τους προτιμουν οι χαζοχαρουμενες γυναικες που εχουν σαν ονειρο να γινουν τραγουδιστριες και βλεπουν καθε μεσημερι τατιανα!!τωρα αν εσυ θελεις τετοιες γυναικες τοτε υπαρχει προβλημα!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Οπου δει η γυναικα χρημα τρεχει!Οταν οδηγαω το Polo καμια δεν κοιταει αλλα οταν μου περνω το porschiκο απο τον ξαδερφο μου ειναι ολες ετοιμες να μπουκαρουν μεσα!
Αρε πουτανες!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
warhol βρες μου μία που να μην προτιμά τέτοιους! Και μετά κλαίγονται όλες ότι ο τρέντυ άνετος γαμίκουλας τους βγήκε έτσι και γιατί να το κάνει αυτό και δεν άλλαξε για την αγάπη τους και πάει λέγοντας!

Επισκέπτης
εσυ αμα μπει καποια με τα βυζια εξω δεν θα την κοιταξεις?δεν θα της ριχτεις?τι σημαινει αυτο?εγω ξερω γυναικες που πηγαν μαζι μου γιατι ακρινως δεν γουσταραν τους τρεντυ και θελαν κατι διαφορετικο!

Επισκέπτης
και με την πορσε δηλαδη οι ξενες δεν σε κοιτανε?μονο ελληνιδες?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως δεν υπηρχε περιπτωση να κυκλοφορησω με τετοιο πραγμα διπλα μου.....αντρας που χρησιμοποιει πιο πολλα μπουκαλακια απο μενα στο μπανιο ειναι για μπατσες....

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Πριν λίγο καιρό ακούω σε μπαράκι συζήτηση μεταξύ δύο 25χρονων ξέκολων που έχουν γίνει ψιλολιώμα και ξαφνικά μέσα στα γκομενικά τους η μια λέει  "Έριξα ενα μουνί στα όρθια χτες σε ένα τεκνό" και μου φεύγει το ποτήρι από τα χέρια. Ρε έχει χαθεί τελείως το νόημα. Σε λίγο αυτές θα μας πηδάνε και εμείς θα κάνουμε τους μαλάκες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγω παντως δεν υπηρχε περιπτωση να κυκλοφορησω με τετοιο πραγμα διπλα μου.....αντρας που χρησιμοποιει πιο πολλα μπουκαλακια απο μενα στο μπανιο ειναι για μπατσες....

Και εγώ με γυναίκα που χρειάζεται ξύρισμα συχνότερα από εμένα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγώ με γυναίκα που χρειάζεται ξύρισμα συχνότερα από εμένα!

Συμφωνω :grin:

εριξα μουνι σε καποιον??? χααχαχαχχααχαχαχ πρωτη φορα το ακουω αυτο....οχι απλα εχουν ξεφυγει....

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πριν λίγο καιρό ακούω σε μπαράκι συζήτηση μεταξύ δύο 25χρονων ξέκολων που έχουν γίνει ψιλολιώμα και ξαφνικά μέσα στα γκομενικά τους η μια λέει  "Έριξα ενα μουνί στα όρθια χτες σε ένα τεκνό" και μου φεύγει το ποτήρι από τα χέρια. Ρε έχει χαθεί τελείως το νόημα. Σε λίγο αυτές θα μας πηδάνε και εμείς θα κάνουμε τους μαλάκες
καλο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως εχω προσεξει οτι οι πιο πολλοι που κυκλοφορουν με τις πορσε ειναι κατι νεροβραστα πλασματα τα οποια συνηθως χωρις την πορσε μαλλον δε θα τα κοιταγες καν.....μηπως τελικα και τα ακριβα αυτοκινητα αντικατοπτριζουν ενα κομπλεξ? (υπαρχουν και εξαιρεσεις)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εγω παντως εχω προσεξει οτι οι πιο πολλοι που κυκλοφορουν με τις πορσε ειναι κατι νεροβραστα πλασματα τα οποια συνηθως χωρις την πορσε μαλλον δε θα τα κοιταγες καν.....μηπως τελικα και τα ακριβα αυτοκινητα αντικατοπτριζουν ενα κομπλεξ? (υπαρχουν και εξαιρεσεις)
Ελπιζω να μην υπονοεις τιποτα?Εγω ειμαι η εξαιρεση μουνιτσα?Ε?ε?μουνιτσα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοιτα......εγω μπορω να εγγυηθω μονο για τον πανο και τον γουορ.....εσυ τωρα δεν ξερω.....τι νουμερο βαφη ανταυγιας βαζεις στο μαλλι να σου πω :cheesy:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κοιτα......εγω μπορω να εγγυηθω μονο για τον πανο και τον γουορ.....εσυ τωρα δεν ξερω.....τι νουμερο βαφη ανταυγιας βαζεις στο μαλλι να σου πω :cheesy:
σιγα μην αποτρυχωνω και τον κωλο μου! :jerking: :birdman:
Ρε warhol κ panosmpos τη πηρατε παρτουζα και τα λεει αυτα? ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχααχαχα ελα μωρε και συ προσωπικα το πηρες κατευθειαν.....λολολ..... πλακιτσα κανω... :cheesy:  παντως δεν ειναι κακο να τον αποτριχωνεις....σε μερικες περιπτωσεις επιβαλλεται κι ολας μη σου πω.... :grin:

(οχι ακομα)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εσύ μουνίτσα αποτριχώνεις το δικό σου;

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
συμβουλες η μουνιτσα παιδια τρεχτε για αποτρυχωση!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν είμαι φαν του κώλου. Αν όμως μου το ζητήσεις στα γόνατα μπορεί και να το σκεφτώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom