Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eπειδή παρακολουθώ αρκετό καιρό αυτό το θέμα είπα να γράψω την άποψη μου ως γυναίκα και εμφανίσιμη(όσοι θέλετε πιστέψτε το).Προσωπικά όπως και σε αρκετές γυναίκες πιστεύω δεν μου αρέσει ο άντρας που θα έχω δίπλα μου να είναι μοντέλο γιατί θα αισθάνομαι ανασφάλεια.Οταν έχεις έναν ωραίο άντρα δίπλα οι πιθανότητες να σε απατήσει είναι αρκετά μεγάλες πιστεύω.Επίσης οταν πας σε ένα κλαμπ να πιείς ένα ποτό δεν πας  πάντα με την προυπόθεση να βρείς γκόμενο,έτσι λογικό είναι να σου την σπάει ο κάθε βλάκας που σε κολλάει ειδικά εαν δεν σου αρέσει κιόλας.Είχα μια φίλη αρκετά εμφανίσημη στην παρέα η οποία οταν βγαίναμε σε κλαμπ έρχοταν διάφοροι και την πρίζανε ηταν πολύ ενοχλητικό αυτό για την υπόλοιπη παρέα γιατί δεν την άφηναν να διασκεδάσει.Ηταν και ευγενικιά και δεν τους έβριζε οπότε αυτοί επιμένανε!!Επίσης  πρέπει ο καθένας να έχει γνώθει σε αυτόν δηλ. εφόσον δεν είναι ωραίος ή δεν έχει λεφτά να μην περιμένει να βγάλει γκόμενα π.χ."την σκλεναρίκοβα".Ας στοχεύει  εκεί που τον παίρνει.Αυτά το θέμα είναι αρκετά μεγάλο αλλά το να βρίζεις συνεχώς της γυναίκες δεν κερδίζεις τίποτα γιατί και οι άντρες δεν πάνε πίσω στην συμπεριφορά τους,υπάρχουν αρκετοί βλάκες...

Επισκέπτης
Επίσης  πρέπει ο καθένας να έχει γνώθει σε αυτόν δηλ. εφόσον δεν είναι ωραίος ή δεν έχει λεφτά να μην περιμένει να βγάλει γκόμενα π.χ."την σκλεναρίκοβα".Ας στοχεύει  εκεί που τον παίρνει.Αυτά το θέμα είναι αρκετά μεγάλο αλλά το να βρίζεις συνεχώς της γυναίκες δεν κερδίζεις τίποτα γιατί και οι άντρες δεν πάνε πίσω στην συμπεριφορά τους,υπάρχουν αρκετοί βλάκες...

Κοπελιά (αν είσαι όντως...) σοβαρέψου.Δηλαδή αν ο άλλος δεν είναι ωραίος ή/και δεν έχει λεφτά,δεν έχει δικαιώμα να ψάχνει μια ωραία γυναίκα;Και μιας κι έφερες παράδειγμα τη Σκλεναρίκοβα,ο Καρεμπέ ούτε ωραίος είναι,και η Σκλεναρίκοβα περισσότερα λεφτά κερδίζει.Αλλά είναι μαζί πολύ καιρό.Ίσως επειδή ο τύπος είναι πολύ εντάξει άτομο ή/και η κοπέλα είναι σοβαρή και όχι μαλακισμένη.Στην τελική ανάλυση,γιατί πρέπει να έχω εγώ λεφτά για ξόδεμα,και όχι εσείς;Με αυτά που πιστεύετε δε διαφέρετε από τις πουτάνες πουθενά,εκτός ίσως από την έλλειψη αδείας ασκήσεως επαγγέλματος.Ακόμα και η Κατερίνα πρέπει να είναι πιο σοβαρή (όχι της υπογραφής μου!!!).

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δεν μου αρέσει ο άντρας που θα έχω δίπλα μου να είναι μοντέλο γιατί θα αισθάνομαι ανασφάλεια. Οταν έχεις έναν ωραίο άντρα δίπλα οι πιθανότητες να σε απατήσει είναι αρκετά μεγάλες πιστεύω...

Λάθος! Ο άντρας που είναι πραγματικά μουνάκιας+μπήχτης θα γαμήσει με ΚΑΘΕ ευκαρία, ανεξαρτήτως της "μόνιμης" γκόμενάς του...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πρέπει ο καθένας να έχει γνώθει σε αυτόν δηλ. εφόσον δεν είναι ωραίος ή δεν έχει λεφτά να μην περιμένει να βγάλει γκόμενα π.χ."την σκλεναρίκοβα".Ας στοχεύει  εκεί που τον παίρνει...

Συνάδελφοι παρακαλώ προσέξτε το διαζευκτικό "ή"
Γι' αυτό τα καλοκαίρια που γεμίζει ο τόπος ΜΟΥΝΑΡΕΣ ακομπλεξάριστες τουρίστριες... οι Ελληνίδες απορούν γιατί τις έχουν όλοι στο φτύσιμο και γαμούν αβέρτααα τις ξένες...
χαχαχα

Επισκέπτης
Ας στοχεύει  εκεί που τον παίρνει.

Ετσι ακριβώς όπως τα λες. Δηλαδή οι άφραγκες, αμόρφωτες, κενές, κυτταριδοφόρες, ξελωλιάρες, ψωλοαποθήκες, κακοχυμένες, τελειωμένες καριολίτσες απο το 2αρι του κολωνού και της δραπετσωνας  που ψαχνουν το φραγγάτο να φορτωσουν τις ανασφαλεις, τα σκατα του εγκεφάλου τους και (κυρίως) τα έξοδα τους...αυτο κανουν? Στοχεύουν αναλογα με τα κυβικά τους? Βρε αι σιχτιρ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι ακριβώς όπως τα λες. Δηλαδή οι άφραγκες, αμόρφωτες, κενές, κυτταριδοφόρες, ξελωλιάρες, ψωλοαποθήκες, κακοχυμένες, τελειωμένες καριολίτσες απο το 2αρι του κολωνού και της δραπετσωνας  που ψαχνουν το φραγγάτο να φορτωσουν τις ανασφαλεις, τα σκατα του εγκεφάλου τους και (κυρίως) τα έξοδα τους...αυτο κανουν? Στοχεύουν αναλογα με τα κυβικά τους? Βρε αι σιχτιρ.

Χώσε χώσε και σώσε... Αν και η Δραπετσώνα είναι ιστορική γειτονιά. Θα έλεγα μια αλλαγή με Αγ.Ελεούσα, Κοτοπουλάδικα, Λιβανάτες, Κάστρο, Παλατάκι κλπ...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Eπειδή παρακολουθώ αρκετό καιρό αυτό το θέμα είπα να γράψω την άποψη μου ως γυναίκα και εμφανίσιμη(όσοι θέλετε πιστέψτε το).Προσωπικά όπως και σε αρκετές γυναίκες πιστεύω δεν μου αρέσει ο άντρας που θα έχω δίπλα μου να είναι μοντέλο γιατί θα αισθάνομαι ανασφάλεια.Οταν έχεις έναν ωραίο άντρα δίπλα οι πιθανότητες να σε απατήσει είναι αρκετά μεγάλες πιστεύω.Επίσης οταν πας σε ένα κλαμπ να πιείς ένα ποτό δεν πας  πάντα με την προυπόθεση να βρείς γκόμενο,έτσι λογικό είναι να σου την σπάει ο κάθε βλάκας που σε κολλάει ειδικά εαν δεν σου αρέσει κιόλας.Είχα μια φίλη αρκετά εμφανίσημη στην παρέα η οποία οταν βγαίναμε σε κλαμπ έρχοταν διάφοροι και την πρίζανε ηταν πολύ ενοχλητικό αυτό για την υπόλοιπη παρέα γιατί δεν την άφηναν να διασκεδάσει.Ηταν και ευγενικιά και δεν τους έβριζε οπότε αυτοί επιμένανε!!Επίσης  πρέπει ο καθένας να έχει γνώθει σε αυτόν δηλ. εφόσον δεν είναι ωραίος ή δεν έχει λεφτά να μην περιμένει να βγάλει γκόμενα π.χ."την σκλεναρίκοβα".Ας στοχεύει  εκεί που τον παίρνει.Αυτά το θέμα είναι αρκετά μεγάλο αλλά το να βρίζεις συνεχώς της γυναίκες δεν κερδίζεις τίποτα γιατί και οι άντρες δεν πάνε πίσω στην συμπεριφορά τους,υπάρχουν αρκετοί βλάκες...

Αν δεν υπήρχαν και οι βλάκες παντού ο κόσμος θα ήταν πιο ωραίος αλλά...
Γιατί δεν θες όμορφο άντρα δίπλα σου? Δεν το καταλαβαίνω... Αν φοβάσαι ότι θα σε αφήσει είναι καθαρά θέμα δικό σου... Ξεκαθάρισε τα πράγματα από πριν, πες ότι δεν γουστάρεις το κέρατο κλπ. Αν δεν... άντε γεια και πήγαινε αλλού. Γιατί τέτοια κόμπλα με την αποκλειστικότητα. Δεν είμαστε θηράματα να μας κρεμάτε στο δωμάτιο... Όπως δεν είναι και η γυναίκα κτήμα αντίστοιχα... Για δες το και κάπως αλλιώς γιατί αν ασχολείσαι μόνο με κακοτράχαλους για να μην στους φάνε, θα σου μείνει απωθημένο...

Επίσης δεν ξέρω σε ποια δεκαετία μένεις αλλά αν κυκλοφορείς θα δεις ότι σε μεγάλο ποσοστό σπανίζουν τα πεσίματα με την τραγική έννοια που τους δίνεις(ενοχλητικά κόρτε περασμένων γκρικ λόβερ δεκαετιών), αντιθέτως αυτό που βλέπω είναι πανικόβλητα υστερικά Γ' Περιφερειακού Πρωταθλήματος να μαρκάρουν στόχους σαν λυσσάρικα όλη την νύχτα και στο τέλος να πηγαίνουν για ύπνο... Αφού έτσι όπως τα κάνατε, όσοι ασχολούνται σας βλέπουν σαν σκεύη και οι υπόλοιποι ούτε καν...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοπελιά (αν είσαι όντως...) σοβαρέψου.

τι θα γινει ρε dstp...πως θα διασφαλισουμε οτι ολα τα κοριτσακια που καταθετουν την αποψη τους εδω δεν ειναι αγορακια η κοσμοφουρουμιστικες στημενες γεροντοκορες; το φαινομενο εχει καταντησει αηδια.... οχι τιποτε αλλο, αλλα μαζι με τα ξερα θα καιγονται και τα χλωρα ;)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

ετσι! χωσε!!! και τα παπουτσια μεσα!!!!!

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Καταρχάς.. Φίλε υπουργέ, συμφωνώ μαζί σου περί των "τρελλών " ζευγαριών που κυκλοφορούν έξω, μουνάρες με άντρες παππούδες-λαλάκηδες-μπούληδες-bysexual-τερατόμορφους, είναι κάτι που έχω πει και εγω στο παρελθόν, βέβαια δεν λέω πως δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα και όλοι αυτοί οι τύποι αντρών που προανέφερα (και γω δεν είμαι κανα μοντέλο..!) , απλά όταν βλέπεις τραγικές διαφορές ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, ε, είναι λογικό να τρελένεσαι.. Δεν γίνετε, δηλαδή, όταν ένας άντρας να φτιάχνει με μια μεγαλύτερη ή άσχημη γυναίκα, όλοι να λένε "είναι ζιγκολό ή σαβουρογάμης" ενώ όταν το κάνει αυτό μια γυναίκα τότε απλά "δεν έχει σημασία η εμφάνιση, αλλά ο χαρακτήρας.." . Την απάντηση πάντως πιστεύω την έδωσε η Katze, που είπε οτι οι γυναίκες θέλουν εναν άντρα λιγότερο όμορφο και γοητευτικό, για να τους έχουν υπο έλεγχο μην και λοξοδρομήσουν απ'αυτές.....  (αν και όπως πολύ είπε ο duracell, αν ο άλλος είναι γαμίκος, δεν έχει σημασία το πως είναι ή το πόσο όμορφη είναι η "μόνιμη", όταν βρει ευκαιρία θα ξενοπηδήξει!)
Όσον αφορά εσένα φίλε Kmule με την ιστορία που είπες πιστεύω απ τη μια καλά κάνατε και δεν τσακωθήκατε, απ την άλλη όμως ίσως έπρεπε να τους ρίχνατε καμιά ψιλή μπας και ξυπνήσουν κ καταλάβουν τι ψώλες έχουν μαζί τους, εκτός κ αν ήταν κ οι ίδιοι στο κόλπο, οπότε μπαίνου στον ίδιο "κατάλογο" με τις μαλακισμένες, και 2ον έπρεπε να μοιράσεις το κιν. της σε γνωστούς και φίλους και να την παίρνουν τηλέφωνο στις πιο ηλίθιες ώρες, να χάσει τον ύπνο της σε σημείο που να αλλάξει νούμερο!!!    >:(  ;) 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Λοιπόν παίδες, με έναυσμα ένα περιστατικό που μου συνέβει πρόσφατα(πολύ πρόσφατα) είπα να κάνω και εγώ την παρέμβαση μου γιατί πιστεύω πως είναι παραπάνω από ενδεικτικό του ευρύτερου τρόπου σκέψης ορισμένων ανθρωποειδών (γιατί δεν πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε με ίχνος ανθρωπιας θα έκανε ότι σας περιγράψω), γένους θυληκού από την Ελλάδα. Λοιπόν πριν 3 εβδομάδες περίπου, ένα Σάββατο βράδυ γνώρισα(την έπεσα) σε μια κοπέλα, περίπου στα 20. Σχεδόν ποτέ δεν το κάνω αλλά δεν ξέρω η συγκεκριμένη μου έκανε κλίκ και επειδή υπήρχαν και οι σχετικές "ενδείξεις" είπα να το προχωρήσω το θέμα και να κάνω μια γνωριμία. Αφού λοιπόν έκανα την κίνηση μου, η κοπέλα αρκετά πρόσχαρη και δεκτική στο φλέρτ μου, μετά από 10-15 λεπτά συνομιλίας μου έδωσε το κινητό της και εγώ επέστρεψα στην παρέα μου και συνέχισα το ποτό μου. Μετά από λίγες μέρες λοιπόν της τηλεφωνώ να κανονίσω για κάναν καφέ να την γνωρίσω καλύτερα. Όντως συνεχίζοντας να είναι πρόσχαρη και φιλική δέχεται την πρόταση μου σε 2 μέρες να βγούμε για καφέ. Οκ, της λέω θα σε πάρω και την ίδια μέρα για να είμαστε σίγουροι πως μπορούμε και οι 2. Την παίρνω λοιπόν την μέρα που είχαμε κανονίσει αλλά αρκετά πιο απόμακρη από τις άλλες 2 φορές που είχαμε μιλήσει μου λέει πως ξέχασε πως η συγκεκριμένη μέρα είναι η μόνη που έχουν ρεπό οι φίλες της και πως βγαίνουν όλες μαζί και δεν γίνεται να βγούμε. Ωραία λέω μπορεί να μετάνιωσε η κοπέλα,να τα είπε με τις φίλες της,να έτυχε κάνας άλλος, άλλωστε δεν με ξέρει και απο χθές για να ξεκινήσει κάτι, οπότε και τις λέω εντάξει, αν μπορέσεις κάποια στιγμή και θες να βγούμε πάρε με εσύ τηλέφωνο και βγάζοντας το συμπέρασμα πως το συγκεκριμένο θέμα θα μείνει εκεί και δεν θα ξανακούσω από αυτήν, το αφήνω. Όμως την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, δύο εβδομάδες μετά την τελευταία μας συνομιλία τσουπ σκάνε δύο αναπάντητες. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου επειδή ήταν αργά της κάνω και εγώ μια αναπάντητη και συνεχίζω τον ύπνο μου. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι και ενώ είμαι στην δουλειά και το ψιλοξύνω σκάει τηλέφωνο. Αρχίζω τα τι κάνεις, τα νέα σου κτλ και κάνουμε μια χαλαρή χαβαλεδιάρικη συζήτηση περί την μισή ώρα, οπότε σε κάποια φάση της λέω, τελικά τι θα γίνει, θα βγούμε για κάναν καφέ; Λέει, ξέρεις τι; θα είμαι στο τάδε μαγαζί αύριο(το Σάββατο) το βράδυ (όχι το μαγαζί που την γνώρισα, αλλά ένα άλλο στην ίδια περιοχή και του ίδιου στύλ που ήξερε πως το ξέρω γιατί της είχα πεί πως συχνάζω στην συγκεκριμένη περιοχή) με μεγάλη παρέα, θέλεις να έρθεις και εσύ να τα πούμε και να γνωριστούμε καλύτερα; Λέω τι να σου πώ δεν έχω κανονίσει αλλά δεν ξέρω και η δικιά μου παρέα αν θέλει και που ακριβώς θα βγώ κτλ, αλλά αν είμαι στην περιοχή, μπορεί να περάσω. Το Σάββατο λοιπόν βγαίνω με έναν φίλο, εργένη και πουτανιάρη και αυτόν να τα πιούμε στα κλασικά στέκια, δύο μαγαζιά και δύο ποτά μετά και περίπου 2 μετά τα μεσάνυχτα σκάει μήνυμα, είμαι στο μαγαζί , θα έρθεις τελικά; Απαντάω δεν ξέρω στην περιοχή είμαι, μπορεί να περάσω. Εξηγώ την κατάσταση στον δικό μου και κινούμε να βρούμε την κοπελιά με την παρέα της. Όντως φτάνουμε στο μαγαζί, πάω στο μπάρ παίρνω το ποτό μου, ρίχνω μια ματιά στον χώρο και την βλέπω. Πάω προς τα εκεί και ξεκινάω τα γεια, τι γίνεται κτλ. Οπότε έκπληκτος παίρνω απαντήσεις του τύπου: Ποίος είσαι εσύ; Σε ξέρω από κάπου; Συγγνώμη δεν μου λες κάτι. Πριν προλάβω να έρθω στα ίσα μου και να καταλάβω τι παίζει σηκώνεται ένα παλικάρι από παραδίπλα της που κατά 90% (δεν ξέρω σίγουρα) ήταν γκόμενος, αλλά και κανα δύο ακόμα παλικάρια από την παρέα της να μου ζητήσουν τα ρέστα. Βλέποντας ο δικός μου πως κάτι παίζει χώνεται και αυτός μέσα και παίρνει θέση μάχης. Ξαφνικά σκάνε και 5-6 νταγλαράδες του μαγαζιού να μας χωρίσουν και να δουν τι παίζει. Τελικά με νηφάλιο στύλ λέω συγγνώμη έχω πιεί πολύ και μπέρδεψα την κοπελιά με κάποια γνωστή μου, δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω οποιοδήποτε πρόβλημα, ούτε να προσβάλω οποιονδήποτε και παίρνω τον δικό μου και την κάνουμε με την ουρά στα σκέλια. Φεύγοντας γυρνάω λίγο να την κοιτάξω και βλέπω να έχει σκάσει στα γέλια με μια φίλη της και να με κοιτάνε υποτιμητικά.

Και ερωτώ: μετά από αυτά ρε παλικάρια είναι δυνατόν να μην απηυδήσει ο οποιοσδήποτε από τέτοιες καριόλες με τέτοιες συμπεριφορές; Βέβαια μου έχουν ξανατύχει και στο παρελθόν παρόμοιες συμπεριφορές αλλά αυτή εκτός από πολύ πρόσφατα είναι και πραγματικά η πιο τραβηγμένη από όλες. Δηλαδή πλέον δεν υπάρχει καμιά λογική; Δεν τις βρίσκεις πουθενά; Με ποια βάση και με τι γλώσσα και τι πλαίσιο μπορείς να συνενοηθείς με τέτοια ανθρωποειδή προβληματικά όντα; Όχι τίποτα άλλο αλλά μιλάμε πλεον και για επικίνδυνες καταστάσεις, από το πουθενά. Να φάμε δηλαδή και ξύλο για μια άγνωστη, καριόλα, κάρια ηλίθια, γαμιόλα, για να ικανοποιήσει το εγώ της και τα όποια κενά της; Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

:headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :jerking:
φιλε μου τι περασες?  δεν ειναι ομως ολες ετσι σιγουρα. τον τελευταιο καιρο φλερταρα μια κοπελα που ψιλοανταποκρινοταν και εκρυβε επιμελως οτι ειχε γκομενο, χθες εντελως ξαφνικα αρχισε να μιλαει γι αυτον και να τον παιρνει τηλεφωνο λεγοντας πως περασαν το προηγουμενο βραδυ, μου τον εδειξε και φωτο/ ειναι τρελλες? η οχι? θελουν γουρουνισια συμπεριφορα,

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καταρχάς.. Φίλε υπουργέ, συμφωνώ μαζί σου περί των "τρελλών " ζευγαριών που κυκλοφορούν έξω, μουνάρες με άντρες παππούδες-λαλάκηδες-μπούληδες-bysexual-τερατόμορφους, είναι κάτι που έχω πει και εγω στο παρελθόν, βέβαια δεν λέω πως δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα και όλοι αυτοί οι τύποι αντρών που προανέφερα (και γω δεν είμαι κανα μοντέλο..!) , απλά όταν βλέπεις τραγικές διαφορές ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, ε, είναι λογικό να τρελένεσαι.. Δεν γίνετε, δηλαδή, όταν ένας άντρας να φτιάχνει με μια μεγαλύτερη ή άσχημη γυναίκα, όλοι να λένε "είναι ζιγκολό ή σαβουρογάμης" ενώ όταν το κάνει αυτό μια γυναίκα τότε απλά "δεν έχει σημασία η εμφάνιση, αλλά ο χαρακτήρας.." . Την απάντηση πάντως πιστεύω την έδωσε η Katze, που είπε οτι οι γυναίκες θέλουν εναν άντρα λιγότερο όμορφο και γοητευτικό, για να τους έχουν υπο έλεγχο μην και λοξοδρομήσουν απ'αυτές.....  (αν και όπως πολύ είπε ο duracell, αν ο άλλος είναι γαμίκος, δεν έχει σημασία το πως είναι ή το πόσο όμορφη είναι η "μόνιμη", όταν βρει ευκαιρία θα ξενοπηδήξει!)
Όσον αφορά εσένα φίλε Kmule με την ιστορία που είπες πιστεύω απ τη μια καλά κάνατε και δεν τσακωθήκατε, απ την άλλη όμως ίσως έπρεπε να τους ρίχνατε καμιά ψιλή μπας και ξυπνήσουν κ καταλάβουν τι ψώλες έχουν μαζί τους, εκτός κ αν ήταν κ οι ίδιοι στο κόλπο, οπότε μπαίνου στον ίδιο "κατάλογο" με τις μαλακισμένες, και 2ον έπρεπε να μοιράσεις το κιν. της σε γνωστούς και φίλους και να την παίρνουν τηλέφωνο στις πιο ηλίθιες ώρες, να χάσει τον ύπνο της σε σημείο που να αλλάξει νούμερο!!!    >:(   ;) 

μπα, σιγουρα θα ειχε ειδικο νουμερο για τις πουστιες της....

Επισκέπτης
τι θα γινει ρε dstp...πως θα διασφαλισουμε οτι ολα τα κοριτσακια που καταθετουν την αποψη τους εδω δεν ειναι αγορακια η κοσμοφουρουμιστικες στημενες γεροντοκορες; το φαινομενο εχει καταντησει αηδια.... οχι τιποτε αλλο, αλλα μαζι με τα ξερα θα καιγονται και τα χλωρα ;)

Δε με πείθουν.Μήπως είναι και αυτή "έκδοση babykiss";

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ναι ρε γαμωτο...ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια απο το πουθενα!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
kmule συσσωμη η μπουρδελοκοινοτητα μας σου συμπαρισταται και καταδικαζει την αηδιαστικη πραξη του καθυστερημενου θηλυκου και των μπραβων του! Μην σε ριχνει ομως το γεγονος, στο υψος σου και keep fucking!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

+1

1992, Ρόδος, πενταήμερη, Loft. Σύρραξη 2 Λυκείων (ΕΠΛ Αιγάλεω και κάποιο της Τούμπας) ΟΠΑΝΙΚΟΣ στο μαγαζί από ίδια ακριβώς φάση: Η κοπέλλα, Σαλονικιά, την πέφτει στον Αθηναίο και εκεί που είναι έξω από το μαγαζί και μπαλαμουτιάζονται, πλακώνουν καρντάσια και τον αρχίζουν στις γρήγορες. Κατ' ευθείαν οι "μάχιμοι" και των 2 σχολείων έξω, κόλαση, "όλο το σεκιούριτυ αμέσως έξω" από τα μεγάφωνα του μαγαζιού, αίμα και άμμος, το λύκειο Τούμπας (1ο ή 2ο δε θυμάμαι) αναχωρεί αμέσως από το μαγαζί. Ακούστηκε πως έφυγε και από το νησί την άλλη μέρα, δεν ξέρω πόσο είναι αλήθεια ή αν θα έφευγαν έτσι κι' αλλιώς με βάση το πρόγραμμά τους..........

ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γι' αυτό τα καλοκαίρια που γεμίζει ο τόπος ΜΟΥΝΑΡΕΣ ακομπλεξάριστες τουρίστριες... οι Ελληνίδες απορούν γιατί τις έχουν όλοι στο φτύσιμο και γαμούν αβέρτααα τις ξένες...

Mπορεί να "γαμούν" αβέρτα αλλά μαζί με αυτές παίρνουν και ένα σωρό αφροδίσια που συνήθως αυτές έχουν!!!

Επισκέπτης
Mπορεί να "γαμούν" αβέρτα αλλά μαζί με αυτές παίρνουν και ένα σωρό αφροδίσια που συνήθως αυτές έχουν!!! :headbang: :headbang:

Ενώ εσύ π.χ αν πας στην Ibiza και γαμηθείς με κάποιον αλλοδαπό,δε θα έχεις αφροδίσια;Όπως πας εσύ για διακοπές έρχονται και αυτές.Απλώς είστε προβληματικές.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
χαχαχα

Θα γίνω κακός: Ανάμεσα στις Ελληνίδες και τις ξένες, επιλέγουμε ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Αφήνουμε τα τσόκαρα στη μιζέρια τους! 

:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom