Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και θα πω 2 γνωμικά τα οποία πλέον ( 32 ετών ) αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω τις γυναίκες .

1) Με τον παρά μου , γαμώ και την κυρά μου .
2) Το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει .

Γραψαρχιδιά χρειάζεται και τρέχουν από πίσω .Όντως ήρθε η εποχή του απογαλακτισμού και χαίρομαι που την ζω .

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενώ εσύ π.χ αν πας στην Ibiza και γαμηθείς με κάποιον αλλοδαπό,δε θα έχεις αφροδίσια;Όπως πας εσύ για διακοπές έρχονται και αυτές.Απλώς είστε προβληματικές.

Δεν μου αρέσουν οι ξένοι,προτιμώ τους Έλληνες!!!Αλλά εσείς (οχι ευτυχώς όλοι) πηγαίνετε με την κάθε αλλοδαπή  τσόκαρο που βρήσκετε.Οι περισσότερες απο αυτές είναι πεινασμένες και αρκεί να τις κεράσεις ένα σφηνάκι για να έρθουν μαζί σου...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Δεν μου αρέσουν οι ξένοι,προτιμώ τους Έλληνες!!!Αλλά εσείς (οχι ευτυχώς όλοι) πηγαίνετε με την κάθε αλλοδαπή  τσόκαρο που βρήσκετε.Οι περισσότερες απο αυτές είναι πεινασμένες και αρκεί να τις κεράσεις ένα σφηνάκι για να έρθουν μαζί σου...

Μην το λες! ʼμα σε γουστάρουν σε κερνάνε αυτές! Δεν είναι κομπλεξικές και δήθεν.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Δεν μου αρέσουν οι ξένοι,προτιμώ τους Έλληνες!!!Αλλά εσείς (οχι ευτυχώς όλοι) πηγαίνετε με την κάθε αλλοδαπή  τσόκαρο που βρήσκετε.Οι περισσότερες απο αυτές είναι πεινασμένες και αρκεί να τις κεράσεις ένα σφηνάκι για να έρθουν μαζί σου...

Η κυριαρχία της υπεραπλούστευσης και της γενικολογίας.

Καλά, εσυ από τον Αυτιά μαθαίνεις τί γίνεται στην πραγματική ζωή;

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πέμπτη το βράδυ, δύο εβδομάδες μετά την τελευταία μας συνομιλία τσουπ σκάνε δύο αναπάντητες. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου επειδή ήταν αργά της κάνω και εγώ μια αναπάντητη και συνεχίζω τον ύπνο μου. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι και ενώ είμαι στην δουλειά και το ψιλοξύνω σκάει τηλέφωνο. Αρχίζω τα τι κάνεις, τα νέα σου κτλ και κάνουμε μια χαλαρή χαβαλεδιάρικη συζήτηση περί την μισή ώρα, οπότε σε κάποια φάση της λέω, τελικά τι θα γίνει, θα βγούμε για κάναν καφέ; Λέει, ξέρεις τι; θα είμαι στο τάδε μαγαζί αύριο(το Σάββατο) το βράδυ (όχι το μαγαζί που την γνώρισα, αλλά ένα άλλο στην ίδια περιοχή και του ίδιου στύλ που ήξερε πως το ξέρω γιατί της είχα πεί πως συχνάζω στην συγκεκριμένη περιοχή) με μεγάλη παρέα, θέλεις να έρθεις και εσύ να τα πούμε και να γνωριστούμε καλύτερα; Λέω τι να σου πώ δεν έχω κανονίσει αλλά δεν ξέρω και η δικιά μου παρέα αν θέλει και που ακριβώς θα βγώ κτλ, αλλά αν είμαι στην περιοχή, μπορεί να περάσω. Το Σάββατο λοιπόν βγαίνω με έναν φίλο, εργένη και πουτανιάρη και αυτόν να τα πιούμε στα κλασικά στέκια, δύο μαγαζιά και δύο ποτά μετά και περίπου 2 μετά τα μεσάνυχτα σκάει μήνυμα, είμαι στο μαγαζί , θα έρθεις τελικά; Απαντάω δεν ξέρω στην περιοχή είμαι, μπορεί να περάσω.

Είχες δύο αναπάντητες και δύο εισερχόμενες κλήσεις από τη γκόμενα, εκ των οποίων η μία εισερχόμενη, λίγη ώρα πρίν το συμβάν με τους νταγλαράδες, και 'σύ ΔΕΝ έδειξες στους νταγλαράδες και ειδικά στον υποτιθέμενο γκόμενό της αυτές τις τέσσερις κλήσεις της και ειδικότερα, την εισερχόμενη σε σένα της ίδιας βραδιάς, ούτως ώστε να αποδείξεις ότι κάθε άλλο παρά άγνωστη σου ήταν η τύπισσα.

Α ρε φίλε. Ή έχεις μηδέν φαντασία, ή δείκτη ετοιμότητας, ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Δεν μου αρέσουν οι ξένοι,προτιμώ τους Έλληνες!!!Αλλά εσείς (οχι ευτυχώς όλοι) πηγαίνετε με την κάθε αλλοδαπή  τσόκαρο που βρήσκετε.Οι περισσότερες απο αυτές είναι πεινασμένες και αρκεί να τις κεράσεις ένα σφηνάκι για να έρθουν μαζί σου...

Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.Αν ηταν πεινασμενες τα μπαρ θα ειχαν σαντουιτς..
Η διαφορα ειναι πως εσυ θες 2 σφηνακια..
Ενα πραγμα ειναι σιγουρο ομως.->Απο το κωλο καμμια δεν πεθανε

Επισκέπτης
Οι περισσότερες απο αυτές είναι πεινασμένες και αρκεί να τις κεράσεις ένα σφηνάκι για να έρθουν μαζί σου...

Ενώ εσείς δεν είστε πεινασμένες...Το βλέπω όταν πέρνω την Lotus elise του αδερφού μου για βόλτα!Έτοιμες να μου χυμήξουν είναι όλες!!!!Κάποια μέρα λέω να το εκμεταλευτώ να ρίξω μερικά γαμήσια σε ένα βράδυ,και καληνύχτα!Να δείτε πως πονάει.Τσούλες είσαστε στο 99,9% απλώς δεν το παραδέχεστε!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι περισσότερες απο αυτές είναι πεινασμένες και αρκεί να τις κεράσεις ένα σφηνάκι για να έρθουν μαζί σου...

Σε ενοχλεί ότι έρχονται μόνο με ένα κέρασμα σφηνάκι, ή ότι έρχονται λόγω κεράσματος.

Απλά ρωτάω...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ενώ εσείς δεν είστε πεινασμένες...Το βλέπω όταν πέρνω την Lotus elise του αδερφού μου για βόλτα!Έτοιμες να μου χυμήξουν είναι όλες!!!!Κάποια μέρα λέω να το εκμεταλευτώ να ρίξω μερικά γαμήσια σε ένα βράδυ,και καληνύχτα!Να δείτε πως πονάει.Τσούλες είσαστε στο 99,9% απλώς δεν το παραδέχεστε!

ωχωχωχωχ!!! δωσε γκαζια!!!!

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Εαν είμαστε εμείς τσούλες εσείς είστε σαβουρογάμηδες με οτι συνεπάγεται αυτό!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

εξαιρειται το 0,1%...o gayboy!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
κοριτσακια, "αγορακια" trans, bi, cross, ή δεν ξερω τι ειστε τελικα, δεν βαριεστε να μπαινετε σε ενα φορουμ που δεν σας εκφραζει και να προκαλειτε;...gayboy, xeilakia, psycho, babykiss, afroxylanthi,axwneyti, agamiti κτλ βρειτε κατι εποικοδομητικοτερο να κανετε....

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε ενοχλεί ότι έρχονται μόνο με ένα κέρασμα σφηνάκι, ή ότι έρχονται λόγω κεράσματος.

Απλά ρωτάω...

Θεωρώ πως αυτές οι γκόμενες είναι πολύ φθηνές δηλ. πηγαίνουνε μαζί σου με το πρώτο σφηνάκι που θα τις κεράσεις.Ξέρω ανάλογες περιπτώσεις ελλήνων που έκαναν σχέσεις με Αγγλίδες οι περισσότερες είναι οτι να'ναι,όσο εύκολα έρχονται μαζί σου άλλο τόσο εύκολα φεύγουνε.Εαν εχεις σχέση απλώς μαζί τους είναι καλά εαν όμως έχεις και παιδί τότε την πάτησες...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επίσης  πρέπει ο καθένας να έχει γνώθει σε αυτόν δηλ. εφόσον δεν είναι ωραίος ή δεν έχει λεφτά να μην περιμένει να βγάλει γκόμενα π.χ."την σκλεναρίκοβα". Ας στοχεύει  εκεί που τον παίρνει.

Δεν πιστεύω στα μάτια μου...

Εκτός και αν για πολλοστή φορά αποδειχτεί ότι είμαι ηλίθιος και κατώτερος των περιστάσεων.

[ʼσχημος, φτωχός και βλάκας μαζί γι'αυτό είμαι και μέλος εδώ. Καμία δεν μου κάθεται εμένα χωρίς πληρωμή.]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θεωρώ πως αυτές οι γκόμενες είναι πολύ φθηνές δηλ. πηγαίνουνε μαζί σου με το πρώτο σφηνάκι που θα τις κεράσεις.Ξέρω ανάλογες περιπτώσεις ελλήνων που έκαναν σχέσεις με Αγγλίδες οι περισσότερες είναι οτι να'ναι,όσο εύκολα έρχονται μαζί σου άλλο τόσο εύκολα φεύγουνε.Εαν εχεις σχέση απλώς μαζί τους είναι καλά εαν όμως έχεις και παιδί τότε την πάτησες...

Καλά το έιπα, είμαι πανύβλακας, δεν καταλαβαίνω τίποτα....

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοριτσακια, "αγορακια" trans, bi, cross, ή δεν ξερω τι ειστε τελικα, δεν βαριεστε να μπαινετε σε ενα φορουμ που δεν σας εκφραζει και να προκαλειτε;...gayboy, xeilakia, psycho, babykiss, afroxylanthi,axwneyti, agamiti κτλ βρειτε κατι εποικοδομητικοτερο να κανετε....

Δεν θα μας πεις εσύ που θα μπαίνουμε,αντμιν είσαι??Δεν πας να βρεις καμιά γκόμενα να ξελαμπικάρεις απ'το ν'ασχολείσαι με τον καθένα!! :jerking: :headbang:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36

Φίλε μου, στο κουπόνι για το νέο όνομα της babykiss1900 δεν είχα προβλέψει το Katze.  (Τι εννοεί ο ποιητής με το Κάτσε? Κάτσε κάτω από τη μπάρα, κάτσε να σου πάρω πίπα, κάτσε να σου πρήξω τ' αρχίδια...ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΕ?)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν θα μας πεις εσύ που θα μπαίνουμε,αντμιν είσαι??Δεν πας να βρεις καμιά γκόμενα να ξελαμπικάρεις απ'το ν'ασχολείσαι με τον καθένα!! :jerking: :headbang:

ρε πουστη μου με ενα μηνυματακι αμεσως τσιμπαει...δεχομαι συγχαρητηρια...και ως απαντηση:  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom